hoşgeldin canım...
dal geçmişe çıkana kadar ben gidebilirim ama
ahhh sen var yaaa seeennnn:84::84:karşı komşuma geçebilirim az bişi...
o sebepten öle dedimdi
..
selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülürheycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne diyeceğimi bilmedim
en baştan neden söylememiş acaba doktorun varsa böyle bir durum neden gelde bi detaylı değerlendirelim diyor yani bunu daha önce değerlendirmesi gerekmezmiydi..
inşallah bişey yoktur canım...
canm benmde yorucu işim yoktu ama izin almıştım zaten 3 gün tuvalet harici kalkmamaya özen gösterdim.. sonra 4-5 gün evin içinde yavas yavas gezindim...inşallah inşallah yaa tüp bebek yapan çalışan bayanlar işten iizn aldınızmı yattınızmı nabtınız ben nabcamı bilmiyorum agır bi işim yok ama ben hiç sitres olmadan yatmak istiyorum yan içim öyle rahat edicek ama 1hafta 10gün bekleme süresi nasıl izin alıcam onuda bilmiyorum:44:
Hep kacıyon bak olmuyo böle kimsede kalmıyo sen gdnce özlüyok sona seni
ahhh sen var yaaa seeennnn:84::84:
inşallah inşallah yaa tüp bebek yapan çalışan bayanlar işten iizn aldınızmı yattınızmı nabtınız ben nabcamı bilmiyorum agır bi işim yok ama ben hiç sitres olmadan yatmak istiyorum yan içim öyle rahat edicek ama 1hafta 10gün bekleme süresi nasıl izin alıcam onuda bilmiyorum:44:
tedavin hayırlı olsun, göbüşün dolsun inş
canım daha önce söylemişti doktr ama sonra yerine gelmiş demişti. şimdi nerden çıktı bu anlamadım. neyse hayırlısı olsun inş
şuna baaakkk kokşşş bide evet varım benn diyoooooben kapıdan siz bacadan kaçıyonuz topikten
evet varım ben
şuna baaakkk kokşşş bide evet varım benn diyooooo
merabaayııınnn
şimdi girdim bende eve..
gezenti takıldım bu gün..
ayy ikindi namazım gitti..
yemeğim yok ve ben hayla burdayım nasıl olcak bilmiom..
hoş geldin gezentiiimerabaayııınnn
şimdi girdim bende eve..
gezenti takıldım bu gün..
ayy ikindi namazım gitti..
yemeğim yok ve ben hayla burdayım nasıl olcak bilmiom..
canm benmde yorucu işim yoktu ama izin almıştım zaten 3 gün tuvalet harici kalkmamaya özen gösterdim.. sonra 4-5 gün evin içinde yavas yavas gezindim...
4-5 günde dısarıda normal hayatıma geri döncüm ama işe devam etmedim...
Allah a şükür iyi sonuç almıştık ama malesef devam edemedik
ama varım napıyım Eki Görüntüle 649774 Eki Görüntüle 649776 Eki Görüntüle 649777 Eki Görüntüle 649779 Eki Görüntüle 649780
ohh iyi yapmışsın şekerim yemek vs..bırak kendi kendilerine olur onlar canını sıktığın şeye bak
Wauuvvvv gözlüğüm gelmişşşş komşumdan
kapıya bırakınca herkesler görmüş mesela ikramaya bende isterim demiş olmazki ama
pazartesi hem kese he kalp günüüüü
Rabbimn izniyle inş iyi ve vicdan sahibi insanlar olsun arastırıyorum canım ama guvnemiyorum artık iyidr belki dedimzde karsıda hep özel tmm ama hep para hadi paryıda gectik vicdanlı merhmetli ve ilgili sırumlu doktor zor bu devrde keşke bnde senin doktora gidebilsem yakın olsaydıda hiç degilse tecrubesi vardır hmde sende gittin gülden ablada gitmiş sanırım burda ykında olnlar olydı işte oda yok sogn suyu keçi boyunz feln yapcam şifa olur inş bize rabbim istese hersey olur takdir allhın canım
valla cnm ben hiiç bilmiyorum yapmadımdaaBu sogan kürne kanamam bitncemi başlasam iyi olur yoksa diğer ay hasta oluncamı bşlsm iyi olur faydası acsndan nasıl yapsam
o zaman iyiki varsın sekeriiimmm diyelim madeemmm
Bu sogan kürne kanamam bitncemi başlasam iyi olur yoksa diğer ay hasta oluncamı bşlsm iyi olur faydası acsndan nasıl yapsam
insallah guldenim ikisini de goruruz Allahin izniyle
maalesef ben hep vicdansiz ve sadece para dusunen insanlara denk gelmistim bu zamana kadarhamd olsun guldenim ve kdr sebep oldular Allah razi olsun ben ilk andan tanimadan bu dr.a guvendim.cok sukur Allahim guvenimi bosa cikarmadi emeklerimin karsiligini verdi. ben bu tedaviden once hayit otu tohumu ictim, arginmax women diye bir ilac var onu aldim 2 ay kadar kullandim ayni anda omega 3 ictim.. Sonra tedavi basladi zaten.. dogal kurlerle destek yap bir sure bencede insallah hersey gonlunce olur..
yok canım kesilmedi kurdela ama hazır ve nazıırr bekleyenlerim varöyle diyelim bari
naptın dün gece kurdelayı kestirip açılışı aptırmadın dimi
yok canım kesilmedi kurdela ama hazır ve nazıırr bekleyenlerim var
yarın dr kontrolü var ya ona bi gidip geleyim bidaha sorcam..
dün ayşe gülcüm biz 1 ay yapmadık çünkü daha öncekinde rahim yapışkanlıgı olmustu dr ondan veya değil diyemem dedi de benmde içime kurt düştü soracağım bi tekrar canm:44::44:
aaaa şüphenmi var ayol ben görcen diyosam görcen o kadaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?