Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah inşallah yaa tüp bebek yapan çalışan bayanlar işten iizn aldınızmı yattınızmı nabtınız ben nabcamı bilmiyorum agır bi işim yok ama ben hiç sitres olmadan yatmak istiyorum yan içim öyle rahat edicek ama 1hafta 10gün bekleme süresi nasıl izin alıcam onuda bilmiyorum:44:

selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülür heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tedavin hayırlı olsun, göbüşün dolsun inş

canım daha önce söylemişti doktr ama sonra yerine gelmiş demişti. şimdi nerden çıktı bu anlamadım. neyse hayırlısı olsun inş

canm benmde yorucu işim yoktu ama izin almıştım zaten 3 gün tuvalet harici kalkmamaya özen gösterdim.. sonra 4-5 gün evin içinde yavas yavas gezindim...
4-5 günde dısarıda normal hayatıma geri döncüm ama işe devam etmedim...
Allah a şükür iyi sonuç almıştık ama malesef devam edemedik

Hep kacıyon bak olmuyo böle kimsede kalmıyo sen gdnce özlüyok sona seni

ben kapıdan siz bacadan kaçıyonuz topikten

ahhh sen var yaaa seeennnn:84::84:

evet varım ben

canımcım neden test günü boyunca yatacaksınki anladım içim rahat olur diyosun ama bir hafta maksimum evde olsan yeter zaten evde beklemek daha zor oluyor bir süre sonra neden geçmiyo bugünler offff pooffff demeye başlayacaksın bir hafta evde kal yeter bence...hem gebelik oluşunca evde kalman ilk zamanlar daha iyi olur o zaman sakla izinlerini..

tedavin hayırlı olsun, göbüşün dolsun inş

canım daha önce söylemişti doktr ama sonra yerine gelmiş demişti. şimdi nerden çıktı bu anlamadım. neyse hayırlısı olsun inş

anca vakit bulduda aklına düştün herhalde
ne bileyim Allah korusun bişey vardır ya da yoktur zaman geçtikten sonra tekrar değerlendirelim demesini anyalamadım ben bi de düzeldi demiş..
neyse canım Allah içine ferahlık versin cuma gününe kadar ömründen ömür gidecek tahmin ederim sonu güzel olsunda....

merabaayııınnn
şimdi girdim bende eve..
gezenti takıldım bu gün..
ayy ikindi namazım gitti..
yemeğim yok ve ben hayla burdayım nasıl olcak bilmiom..

merabaayııınnn
şimdi girdim bende eve..
gezenti takıldım bu gün..
ayy ikindi namazım gitti..
yemeğim yok ve ben hayla burdayım nasıl olcak bilmiom..
hoş geldin gezentiii
şimdi gir mutfagada gezdiklerinin acısını cıkart kocişini aç bırakma bakalım haddiiiii

sanırım bi hasta bide hafta sonuna bağlayıp biraz yatıcam kayınvaldemde bize gelcen hiç kalkmıcaksın diyo zatennabayım kimseye söylemek istemiyorumda o yüzden sordum bi operasyon dicem ikin olursa mecbur sölerim 5-6 dseneden sonra ikiz dogur yemezler herelde aman olsunda umrumda ddeğil kimsenin ne dediği ama sanki eşim sitemiyo yani sölemeye gerek yok felan diyo baan nedenmiş tüpte olsa o benim çocum diyorum bendepuff saçmalıyoruz işte olduda millete sölesekmi sölemesekmi bi o kaldı sanki

Bu sogan kürne kanamam bitncemi başlasam iyi olur yoksa diğer ay hasta oluncamı bşlsm iyi olur faydası acsndan nasıl yapsam

Wauuvvvv gözlüğüm gelmişşşş komşumdan
kapıya bırakınca herkesler görmüş mesela ikramaya bende isterim demiş olmazki ama

pazartesi hem kese he kalp günüüüü

insallah guldenim ikisini de goruruz Allahin izniyle

maalesef ben hep vicdansiz ve sadece para dusunen insanlara denk gelmistim bu zamana kadar hamd olsun guldenim ve kdr sebep oldular Allah razi olsun ben ilk andan tanimadan bu dr.a guvendim.cok sukur Allahim guvenimi bosa cikarmadi emeklerimin karsiligini verdi. ben bu tedaviden once hayit otu tohumu ictim, arginmax women diye bir ilac var onu aldim 2 ay kadar kullandim ayni anda omega 3 ictim.. Sonra tedavi basladi zaten.. dogal kurlerle destek yap bir sure bencede insallah hersey gonlunce olur..

o zaman iyiki varsın sekeriiimmm diyelim madeemmm

öyle diyelim bari
naptın dün gece kurdelayı kestirip açılışı aptırmadın dimi

Bu sogan kürne kanamam bitncemi başlasam iyi olur yoksa diğer ay hasta oluncamı bşlsm iyi olur faydası acsndan nasıl yapsam

öncelikle belirtmem gerek bir detay varki bunu atlama sakın soğan kürünü yaparken yanında kuru fasülyede yemelisin haşla ve tuzlayıp ye
soğan kürüne adetin bittiği günden sonraki 7.günde başla 15 gün yap şekerim

aaaa şüphenmi var ayol ben görcen diyosam görcen o kadaarrrr

öyle diyelim bari
naptın dün gece kurdelayı kestirip açılışı aptırmadın dimi
yok canım kesilmedi kurdela ama hazır ve nazıırr bekleyenlerim var
yarın dr kontrolü var ya ona bi gidip geleyim bidaha sorcam..
dün ayşe gülcüm biz 1 ay yapmadık çünkü daha öncekinde rahim yapışkanlıgı olmustu dr ondan veya değil diyemem dedi de benmde içime kurt düştü soracağım bi tekrar canm:44::44:

Doğru demiş moons hatun nolur nolmaz şekerim içine kurt düşmesi iyi olmuş süpermenlerin yerine doktorda zaten açılışı yaptırabilirsin derse o zaman kestirirsin kudelanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…