Tüp Bebek Günlüğümüz !

Doğru demiş moons hatun nolur nolmaz şekerim içine kurt düşmesi iyi olmuş süpermenlerin yerine doktorda zaten açılışı yaptırabilirsin derse o zaman kestirirsin kudelanı
saka bi yana valla korkuyorumda desem yeridir kaç ay olduuu...
ben düğündeki kuşağımı baglayıpta çıkayım bari karşısına yada gelinliğimimi giysem acaba:44:

merhabayın kızlar eve geldim mutfağı topladım bulaşıkları makinaya doldurdum fırını sildim yatak odasını topladım sobanın küllerini döküp sobayı yaktım fırına patates yemeği attım şimdide gidip karalahana çorbası yapacam bide cacık sonrada ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

sizler ne yaptınız bakim

aaaaaaaa ne suphesi tatlim sen ne dersen cikti bu zamana kadar seni dinlemicem de kimi dinlicem bebekimmm

heh şöleeee
canımcım değerin ikiziz biz annee diyoooo
ve 1500 lü değerlerde kese görülür pazartesiye sadece 2 kat artışla gitse değerin kalp atışlarınıda duyarsın değerin farkındaysan 515 den 2 günde 1400 e çıktı iki değil 3 kat artmış bu da ikiz bebek varlığına bir işaret...tabisi Rabbim bilir bunlar tamamen tahmin..

ben düğündeki kuşağımı baglayıpta çıkayım bari karşısına yada gelinliğimimi giysem acaba:44:

waoooooooow açılış töreni var heeee gelinliğinide giy tam olsun nafiyecim

seni böyle iyi toparlanmış ve neşeli görmek çok güzel canım menim

oooo hamarat hatun seniiiii
bende isterim amaaa zaten acıktım burdada tosttan baska bişey yiyemiyoz aksam yemeginde olsada yesem patates

süpperrrr
bende kapıya bıraktığın gözlüklerimi taktım hamile hamile geziyom:82::82:

waoooooooow açılış töreni var heeee gelinliğinide giy tam olsun nafiyecim

seni böyle iyi toparlanmış ve neşeli görmek çok güzel canım menim
kızzz niye öyled diyooonnnn ben evlendikten sonra kaçkez giydim kocişime bence şimdide tam vaktiiii
valla canm elden bişey gelmiyoki böyle herşeyi dalgaya vurmaya calısıyorum beklediğimden ii oldum yine cok şükürr

oooo hamarat hatun seniiiii
bende isterim amaaa zaten acıktım burdada tosttan baska bişey yiyemiyoz aksam yemeginde olsada yesem patates

pişince göndereyim sana nasılsa komşuyuz

süpperrrr
bende kapıya bıraktığın gözlüklerimi taktım hamile hamile geziyom:82::82:

nesi süpper tızım ütü diyom ütüüüüüüüüüü ne biçim komşusun karşı komşuna gideceğine kapı komşuna accık yardıma gelsene

hamile hamile geziyon dimi dua et bana bak kocişinin yapamadığını yaptım bi gözlükle hamile kaldın

Son düzenleme:

korkma canım sinek ısırığı gibi bişi
bu lafada sinir oluyorum yanii evlenirken karşıma kim çıktıysa akıl veriyo taktik veriyo bana en sonunda da korkma sinek ısırığı gibi bişi dediler hadir ordan dedim bende sinekle karşılaşınca

ama neden beni azarlıyongüvendiğim dağları karlar yardı (abiye kuzu)
bi sürü iş yapmısşın hamaratlığına süpperrr dedim taammıııııı...
ütüyüde yap süp süpperrrr dicem
ne gitmesi kızlara laf yetiştirecem diye kaldım yine hayret bişeyler kendileri bu saatten sonra anca mutfağa girerim herşeyi hazırlayım hürrem beni bekler

pişince göndereyim sana nasılsa komşuyuz
ayy şekerimm ii olur valla
yaa kızım sana gene sinek ısırıgı gibi dediler bana onuda demediler
bak cümleleri şu
'simdiki gençler herşeyi biliyo anlatmaya gerek yok hem sen sağlıkçısın canlısınıda görmüşündür'''
utancımdan bişey diyemmedim ama anaaammm dediiimmm görünce gördüklerime benzemiyomuşşşş
hemde var yaa hiç unutmam o geceyi çünkü biz hiç korunmıcaz demiştik o iş bitti bi baktım bişiler geliyoooo nasıl korktum sorun var diye o saatte kimseyede denilmiyo sabah ilk işim kuzenim evli ona sormak oldu
kızım salakmısın sen içerde nasıl kalcak hepsi mecburen geri gelcek dei ben yine şokkk

bende karşılaşınca sinekle böyle olmuştum

hep iyi ol canım menim iyi yapıyon hatta bu gece bindallı giy kına gecesi yap yarın düğün yaparsınız

maşallah canım ikizlere hep sağlıklı ve hayırlı olsunlar inşallah

al sanada veyeyim

Eki Görüntüle 649644

Eki Görüntüle 649645
aynısı olursa ayıp olmasın Güldeneee benimkini taşla süsleriz farkı o olurr ben de bayılırım taşlı şıkır şıkır
inşaallah tedbir amaçlı bakıcaktır hemen olumsuz düşünmee inşaallah bebşin kendşne güzel ce yer bulup yerleşmiştir Rabbim hale yola koymuştur ona emanet meleğimizz
Wauuvvvv gözlüğüm gelmişşşş komşumdan
kapıya bırakınca herkesler görmüş mesela ikramaya bende isterim demiş olmazki ama

pazartesi hem kese he kalp günüüüü
oldu bile taşlı süsülü hale gtirip taktım bile gözlüğümüüüü
canlarrr ben geldimm nasılsınız iyisinizdir inş....
ben bi söyle geçmise dalıp geliyiyimm
hoşgeldinn sen geldin ben de mutfaa geçiyorum gene çorba yapiimm kocamaaa
hoşgeldin canım...
dal geçmişe çıkana kadar ben gidebilirim ama
gelgtisin bu günn
selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülür heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bir haber buu şekerimmm başla tabii gelsin bebişler
hadi gözün aydın canm şimdiden hayırlı olsun tedavinnn

hoşbulduk canm benm iyiyim valla nasıl olayım evrak lar önümde ben kk da
mutfak tamtakır ben de burdayımm ii mii

ben üstüste ameliyat olunca ayrıldım işten ama tedavime başlamam gene de 6 ay sonrayı buldu...bence transfer sonrası 5 gün iznli olsna yeter yat yat evde daralıyor insan oyalanırısn ...nasılsa orucu bir işin yok

ayyy gulden resmen evde kahkahayi patlattim karnim agridi gulmekten Allahda seni guldursun sinek demek

hep iyi ol canım menim iyi yapıyon hatta bu gece bindallı giy kına gecesi yap yarın düğün yaparsınız
yaaa doğru söyledin ama ben bindallımı kiralamıştım şimdi nerden bulcammm offfff

hoşgeldinn sen geldin ben de mutfaa geçiyorum gene çorba yapiimm kocamaaa
git canm güle ggüle amaa bak şimdi sara patates yemegi göndercek sendende corba isterim madem ona göree

şimdi didiyom gelince süp süpper de taam mı bu gece hürroş var o saate kadar ütüyüde bitirmem lazım ben kaçtım tatlım

Evt canım önmli oln iyi olmsı vicdansız cok tabi dedin de dogru bizm ülkmzde paranla bile rezil oluyosun ne dim inş gerk klmadn rabbim gönderir de bnde mutlu olurm inş allh hepimze versin işte boyle denyimli oln kişiler hep uzak ta yakın olydı iyi olurdu bide incir kürüde varmış diğer ay yapcam inş şifa olur pazrtesi heycnla bkliyoz bebişlern saglıklı sıhtli buyusun buda cok guzel aglıyor böle

saglikla gelsinler 3 e bile hayir demezdim o kadar bekledim ki ben 900-1000 gibi bisey cikar diye dusunuyordum bu surpriz oldu Allah bilir tabi ama ben cok istiyordum hep istedim bir kiz bir erkek ilk once hayirlisi ve saglikli olmasi ama istee

canımcım üçüzde olsa süpper olur tabisi ben tüpte 2 embriyo konup üçüz bekleyen 2 kişi biliyorum eski zamanlardan

aaaaaaaasana konuşanlarda çok zamaneymiş yaniiii şimdiki gençlerde herşeyi biliyorda ne demek sen daha önce görmüşsündür demeksağlıkçı olmanda kibarca kılıfa sokulmuş söylenmek istenen sen hadi şok üstüne şok yaşayabilmişin ben bir hafta sonrasında zorla şok yaşadımsinekle karşılaşmak bana iyi gelmedi bir haftada anca kendime gelebildim sonra sineğe ısırttırdım

öle olunuyo hakikaten

ayyy gulden resmen evde kahkahayi patlattim karnim agridi gulmekten Allahda seni guldursun sinek demek

anaammmmm karnınınmı ağrıdı hemen altında bebeler var ağrımasın gülmek yok sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…