saka bi yana valla korkuyorumda desem yeridir kaç ay olduuuDoğru demiş moons hatun nolur nolmaz şekerim içine kurt düşmesi iyi olmuş süpermenlerin yerine doktorda zaten açılışı yaptırabilirsin derse o zaman kestirirsin kudelanı
aaaaaaaane suphesi tatlim sen ne dersen cikti bu zamana kadar seni dinlemicem de kimi dinlicem bebekimmm
saka bi yana valla korkuyorumda desem yeridir kaç ay olduuu...
ben düğündeki kuşağımı baglayıpta çıkayım bari karşısına yada gelinliğimimi giysem acaba:44:
merhabayın kızlar eve geldim mutfağı topladım bulaşıkları makinaya doldurdum fırını sildim yatak odasını topladım sobanın küllerini döküp sobayı yaktım fırına patates yemeği attım şimdide gidip karalahana çorbası yapacam bide cacıksonrada ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sizler ne yaptınız bakim
merhabayın kızlar eve geldim mutfağı topladım bulaşıkları makinaya doldurdum fırını sildim yatak odasını topladım sobanın küllerini döküp sobayı yaktım fırına patates yemeği attım şimdide gidip karalahana çorbası yapacam bide cacıksonrada ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sizler ne yaptınız bakim
kızzz niye öyled diyooonnnn ben evlendikten sonra kaçkez giydim kocişime bence şimdide tam vaktiiiiwaoooooooow açılış töreni var heeee gelinliğinide giy tam olsun nafiyecim
seni böyle iyi toparlanmış ve neşeli görmek çok güzel canım menim
oooo hamarat hatun seniiiii
bende isterim amaaa zaten acıktım burdada tosttan baska bişey yiyemiyoz aksam yemeginde olsada yesem patates
süpperrrr
bende kapıya bıraktığın gözlüklerimi taktım hamile hamile geziyom:82::82:
saka bi yana valla korkuyorumda desem yeridir kaç ay olduuu...
ben düğündeki kuşağımı baglayıpta çıkayım bari karşısına yada gelinliğimimi giysem acaba:44:
heh şöleeee
canımcım değerin ikiziz biz annee diyoooo
ve 1500 lü değerlerde kese görülür pazartesiye sadece 2 kat artışla gitse değerin kalp atışlarınıda duyarsın değerin farkındaysan 515 den 2 günde 1400 e çıktı iki değil 3 kat artmış bu da ikiz bebek varlığına bir işaret...tabisi Rabbim bilir bunlar tamamen tahmin..[/QUO
saglikla gelsinler 3 e bile hayir demezdim o kadar bekledim kiben 900-1000 gibi bisey cikar diye dusunuyordum bu surpriz oldu Allah bilir tabi ama ben cok istiyordum hep istedim bir kiz bir erkek ilk once hayirlisi ve saglikli olmasi ama istee
pişince göndereyim sana nasılsa komşuyuz
nesi süpper tızım ütü diyom ütüüüüüüüüüü ne biçim komşusun karşı komşuna gideceğine kapı komşuna accık yardıma gelsene
ayy şekerimm ii olur vallapişince göndereyim sana nasılsa komşuyuz
yaa kızım sana gene sinek ısırıgı gibi dediler bana onuda demedilerkorkma canım sinek ısırığı gibi bişi
bu lafada sinir oluyorum yanii evlenirken karşıma kim çıktıysa akıl veriyo taktik veriyo bana en sonunda da korkma sinek ısırığı gibi bişi dediler hadir ordan dedim bende sinekle karşılaşınca
korkma canım sinek ısırığı gibi bişi
bu lafada sinir oluyorum yanii evlenirken karşıma kim çıktıysa akıl veriyo taktik veriyo bana en sonunda da korkma sinek ısırığı gibi bişi dediler hadir ordan dedim bende sinekle karşılaşınca
kızzz niye öyled diyooonnnn ben evlendikten sonra kaçkez giydim kocişime bence şimdide tam vaktiiii
valla canm elden bişey gelmiyoki böyle herşeyi dalgaya vurmaya calısıyorum beklediğimden ii oldum yine cok şükürr
maşallah canım ikizlere hep sağlıklı ve hayırlı olsunlar inşallah
al sanada veyeyim
Eki Görüntüle 649644
Eki Görüntüle 649645
inşaallah tedbir amaçlı bakıcaktır hemen olumsuz düşünmee inşaallah bebşin kendşne güzel ce yer bulup yerleşmiştir Rabbim hale yola koymuştur ona emanet meleğimizzkızlar merhaba, sohbetiniz bol olsun
yaaaaaa benim moralim çok bozuk
bu sabah doktorum aradı, haftaya cuma 2li testim vardı, bu cuma gel dedi.
neden dedim. bebeğin yerleşim yeriyle ilgili bir sorun vardı ya onu detaylı değerlendirmeliyim dedi
son kontrolde sorun olmadğını söylemiştiniz dedim bir sürü şey söylediben dinleyemedim bile
olmazsa mr isteriz dedi. şaşırdım kaldım
oldu bile taşlı süsülü hale gtirip taktım bile gözlüğümüüüüWauuvvvv gözlüğüm gelmişşşş komşumdan
kapıya bırakınca herkesler görmüş mesela ikramaya bende isterim demiş olmazki ama
pazartesi hem kese he kalp günüüüü
hoşgeldinn sen geldin ben de mutfaa geçiyorum gene çorba yapiimm kocamaaacanlarrr ben geldimm nasılsınız iyisinizdir inş....
ben bi söyle geçmise dalıp geliyiyimm
gelgtisin bu günnhoşgeldin canım...
dal geçmişe çıkana kadar ben gidebilirim ama
selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülürheycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mutfak tamtakır ben de burdayımm ii miihadi gözün aydın canm şimdiden hayırlı olsun tedavinnn
hoşbulduk canm benm iyiyim valla nasıl olayım evrak lar önümde ben kk da
inşallah inşallah yaa tüp bebek yapan çalışan bayanlar işten iizn aldınızmı yattınızmı nabtınız ben nabcamı bilmiyorum agır bi işim yok ama ben hiç sitres olmadan yatmak istiyorum yan içim öyle rahat edicek ama 1hafta 10gün bekleme süresi nasıl izin alıcam onuda bilmiyorum:44:
korkma canım sinek ısırığı gibi bişi
yaaa doğru söyledin ama ben bindallımı kiralamıştım şimdi nerden bulcammm offfffbende karşılaşınca sinekle böyle olmuştum
hep iyi ol canım menim iyi yapıyon hatta bu gece bindallı giy kına gecesi yap yarın düğün yaparsınız
git canm güle ggüle amaa bak şimdi sara patates yemegi göndercek sendende corba isterim madem ona göreehoşgeldinn sen geldin ben de mutfaa geçiyorum gene çorba yapiimm kocamaaa
ayy şekerimm ii olur valla
yaa kızım sana gene sinek ısırıgı gibi dediler bana onuda demediler
bak cümleleri şu
'simdiki gençler herşeyi biliyo anlatmaya gerek yok hem sen sağlıkçısın canlısınıda görmüşündür'''
utancımdan bişey diyemmedim ama anaaammm dediiimmm görünce gördüklerime benzemiyomuşşşş
hemde var yaa hiç unutmam o geceyi çünkü biz hiç korunmıcaz demiştik o iş bitti bi baktım bişiler geliyoooo nasıl korktum sorun var diye o saatte kimseyede denilmiyo sabah ilk işim kuzenim evli ona sormak oldu
kızım salakmısın sen içerde nasıl kalcak hepsi mecburen geri gelcek dei ben yine şokkk
ama neden beni azarlıyongüvendiğim dağları karlar yardı (abiye kuzu)
bi sürü iş yapmısşın hamaratlığına süpperrr dedim taammıııııı...
ütüyüde yap süp süpperrrr dicem
ne gitmesi kızlara laf yetiştirecem diye kaldım yine hayret bişeyler kendileri bu saatten sonra anca mutfağa girerim herşeyi hazırlayım hürrem beni bekler
kıızzz cok gülmee seeennnayyy gulden resmen evde kahkahayi patlattim karnim agridi gulmekten Allahda seni guldursun sinek demek
insallah guldenim ikisini de goruruz Allahin izniyle
maalesef ben hep vicdansiz ve sadece para dusunen insanlara denk gelmistim bu zamana kadarhamd olsun guldenim ve kdr sebep oldular Allah razi olsun ben ilk andan tanimadan bu dr.a guvendim.cok sukur Allahim guvenimi bosa cikarmadi emeklerimin karsiligini verdi. ben bu tedaviden once hayit otu tohumu ictim, arginmax women diye bir ilac var onu aldim 2 ay kadar kullandim ayni anda omega 3 ictim.. Sonra tedavi basladi zaten.. dogal kurlerle destek yap bir sure bencede insallah hersey gonlunce olur..
saglikla gelsinler 3 e bile hayir demezdim o kadar bekledim kiben 900-1000 gibi bisey cikar diye dusunuyordum bu surpriz oldu Allah bilir tabi ama ben cok istiyordum hep istedim bir kiz bir erkek ilk once hayirlisi ve saglikli olmasi ama istee
ayy şekerimm ii olur valla
yaa kızım sana gene sinek ısırıgı gibi dediler bana onuda demediler
bak cümleleri şu
'simdiki gençler herşeyi biliyo anlatmaya gerek yok hem sen sağlıkçısın canlısınıda görmüşündür'''
utancımdan bişey diyemmedim ama anaaammm dediiimmm görünce gördüklerime benzemiyomuşşşş
hemde var yaa hiç unutmam o geceyi çünkü biz hiç korunmıcaz demiştik o iş bitti bi baktım bişiler geliyoooo nasıl korktum sorun var diye o saatte kimseyede denilmiyo sabah ilk işim kuzenim evli ona sormak oldu
kızım salakmısın sen içerde nasıl kalcak hepsi mecburen geri gelcek dei ben yine şokkk
bende karşılaşınca sinekle böyle olmuştum
hep iyi ol canım menim iyi yapıyon hatta bu gece bindallı giy kına gecesi yap yarın düğün yaparsınız
ayyy gulden resmen evde kahkahayi patlattim karnim agridi gulmekten Allahda seni guldursun sinek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?