Tüp Bebek Günlüğümüz !

şimdi didiyom gelince süp süpper de taam mı bu gece hürroş var o saate kadar ütüyüde bitirmem lazım ben kaçtım tatlım

Peşine düşücem ha gülden abla arada gel sakın gec kalmA erkn gel nafiyecim işler nasıl

yok canım biz beklemedik 1 hafta
sen ii uzak durabilmişin bizde sinekten kacıs yoktu yaniii

valla ne zamandir gulmemistim bu kadar iyi geldi aklima geldikce gulucem herhalde
gül canm gül inş. hepimiz sırayla güleceğiz

Peşine düşücem ha gülden abla arada gel sakın gec kalmA erkn gel nafiyecim işler nasıl
bildiğin gibi şeker iyiyim..
işe yeni girişler vardı onların periyodik muayenelerini dolduruyorum buraya yazıyom öyle işte sen napıyon

taşlı gözlükler ha
hamile gösteren gözlüğü bulmuşum taşlısınımı ararım ayol

buralarda oliciimmmm canımcım..

yok canım biz beklemedik 1 hafta
sen ii uzak durabilmişin bizde sinekten kacıs yoktu yaniii

gül canm gül inş. hepimiz sırayla güleceğiz

aslında 5 yıl sevgili ve nişanlıklık dönemimiz oldu bi çok kez tenhada kıstırıldım sinek tarafından ama o başka bu başkaydı sonuçta

arkadaşlar bugün transferimin 10. günü dayanamadım kan testi yaptırdım ama sıfır çıktı fakat bizim ilçede kanı alıyorlar il gönderip test yaptırıyorlar acaba ondan mı oldu eşime bile söyleyemedim çok kötüyüm gizli gizli aglıyorum destek lütfenn...

Sayenizde iyi guldum sinek lafında koptum neşemiz hep böyle olsun yuzlerimz hep gulsün inş

aslında 5 yıl sevgili ve nişanlıklık dönemimiz oldu bi çok kez tenhada kıstırıldım sinek tarafından ama o başka bu başkaydı sonuçta
bizimde uzundu nişanlılık dönemi ama bu tenhada sıkıstırılmalara benzemiyomuş canm

bak yaa hem gulmek yok diyoo hem bombalari pes pese patlatiyo demek 1 hafta sonra isirildin

canm benm malesef ondan bişey olmuyo bizim burdada öyle bakılıyo...
çok üzüldüm senin içinnn ama Rabbim bi mucize göndersin sanaa...

valla ne zamandir gulmemistim bu kadar iyi geldi aklima geldikce gulucem herhalde

Sen fazla kıkırdama bakim bebişlerde oynak olcak sona ayh canım hep gül inş ta karının tut yani bn hapsururkn bile tutmuştum

testi yaptırdığın yer ne kadar güvenilir bilmiyorum ama değerin doğruysa 10.günde sıfırsa yükselmesi zor tabi Rabbim bilir..
ilçeden kanı alıp il e gönderiyorlarsa mutlaka kanları uygun koşullarda gönderiyorlardır eğer şüphen varsa asıl test gününde güvenilir bir yerde kanını ver derim..

kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf

canm benm malesef ondan bişey olmuyo bizim burdada öyle bakılıyo...
çok üzüldüm senin içinnn ama Rabbim bi mucize göndersin sanaa...

Allah razı olsun umudumu bırakmamaya çalışıyorum sağolun destek verdiğiniz için.

Ol tabisi sende olunca muhabet iyi oliyi ne sinekmiş yaf hehe

kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf
saol canm benm inş. hiç birimiz yasamayızzz...
bizim kocişlerin sineği canm kızlar beni dalgaya aldılarda onu konuşuyoruz...
2 aydır bişşi yoktu bizde
yarın kontrole gitcem sonra evde düğün yapcam gelinlik kurdela falanda onu konusuyoz canm

Sayenizde iyi guldum sinek lafında koptum neşemiz hep böyle olsun yuzlerimz hep gulsün inş

kop kop dıp tıs dıp tıs dıp tıs:118:

bizimde uzundu nişanlılık dönemi ama bu tenhada sıkıstırılmalara benzemiyomuş canm

aynen şekerim ahhh ah hey gidi günler hey ilk ısırılışımız ne anlamlı dimiii hala hatırlıyoruz

bak yaa hem gulmek yok diyoo hem bombalari pes pese patlatiyo demek 1 hafta sonra isirildin

evet kokoca bir hafta geçmiştiki o zamanlar çalışıyorum bir hafta sonu evdeyim tatilim baktım kaç kaç nereye kadar teslim bayrağımı çektim:92::92::92:veeee ısıttırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…