kıızzz cok gülmee seeennn
gülerken karnını tutttt
şimdi didiyom gelince süp süpper de taam mı bu gece hürroş var o saate kadar ütüyüde bitirmem lazım ben kaçtım tatlım
şimdi didiyom gelince süp süpper de taam mı bu gece hürroş var o saate kadar ütüyüde bitirmem lazım ben kaçtım tatlım
yok canım biz beklemedik 1 haftaaaaaaaaasana konuşanlarda çok zamaneymiş yaniiii şimdiki gençlerde herşeyi biliyorda ne demek sen daha önce görmüşsündür demek sağlıkçı olmanda kibarca kılıfa sokulmuş söylenmek istenen sen hadi şok üstüne şok yaşayabilmişin ben bir hafta sonrasında zorla şok yaşadım sinekle karşılaşmak bana iyi gelmedi bir haftada anca kendime gelebildim sonra sineğe ısırttırdım
gül canm gül inş. hepimiz sırayla güleceğizvalla ne zamandir gulmemistim bu kadar iyi geldi aklima geldikce gulucem herhalde
bildiğin gibi şeker iyiyim..Peşine düşücemha gülden abla arada gel sakın gec kalmA erkn gel nafiyecim işler nasıl
aynısı olursa ayıp olmasın Güldeneee benimkini taşla süsleriz farkı o olurr ben de bayılırım taşlı şıkır şıkır
inşaallah tedbir amaçlı bakıcaktır hemen olumsuz düşünmee inşaallah bebşin kendşne güzel ce yer bulup yerleşmiştir Rabbim hale yola koymuştur ona emanet meleğimizz
oldu bile taşlı süsülü hale gtirip taktım bile gözlüğümüüüü Eki Görüntüle 649851 Eki Görüntüle 649852
hoşgeldinn sen geldin ben de mutfaa geçiyorum gene çorba yapiimm kocamaaa
gelgtisin bu günn
süper bir haber buu şekerimmm başla tabii gelsin bebişler
mutfak tamtakır ben de burdayımm ii mii
ben üstüste ameliyat olunca ayrıldım işten ama tedavime başlamam gene de 6 ay sonrayı buldu...bence transfer sonrası 5 gün iznli olsna yeter yat yat evde daralıyor insan oyalanırısn ...nasılsa orucu bir işin yok
Peşine düşücemha gülden abla arada gel sakın gec kalmA erkn gel nafiyecim işler nasıl
yok canım biz beklemedik 1 hafta
sen ii uzak durabilmişin bizde sinekten kacıs yoktu yaniii
gül canm gül inş. hepimiz sırayla güleceğiz
canımcım üçüzde olsa süpper olur tabisi ben tüpte 2 embriyo konup üçüz bekleyen 2 kişi biliyorum eski zamanlardan
aaaaaaaasana konuşanlarda çok zamaneymiş yaniiii şimdiki gençlerde herşeyi biliyorda ne demek sen daha önce görmüşsündür demek sağlıkçı olmanda kibarca kılıfa sokulmuş söylenmek istenen sen hadi şok üstüne şok yaşayabilmişin ben bir hafta sonrasında zorla şok yaşadım sinekle karşılaşmak bana iyi gelmedi bir haftada anca kendime gelebildim sonra sineğe ısırttırdım
öle olunuyo hakikaten
anaammmmm karnınınmı ağrıdı hemen altında bebeler var ağrımasın gülmek yok sana
bizimde uzundu nişanlılık dönemi ama bu tenhada sıkıstırılmalara benzemiyomuş canmaslında 5 yıl sevgili ve nişanlıklık dönemimiz oldu bi çok kez tenhada kıstırıldım sinek tarafından ama o başka bu başkaydı sonuçta
canımcım üçüzde olsa süpper olur tabisi ben tüpte 2 embriyo konup üçüz bekleyen 2 kişi biliyorum eski zamanlardan
aaaaaaaasana konuşanlarda çok zamaneymiş yaniiii şimdiki gençlerde herşeyi biliyorda ne demek sen daha önce görmüşsündür demek sağlıkçı olmanda kibarca kılıfa sokulmuş söylenmek istenen sen hadi şok üstüne şok yaşayabilmişin ben bir hafta sonrasında zorla şok yaşadım sinekle karşılaşmak bana iyi gelmedi bir haftada anca kendime gelebildim sonra sineğe ısırttırdım
öle olunuyo hakikaten
anaammmmm karnınınmı ağrıdı hemen altında bebeler var ağrımasın gülmek yok sana
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü dayanamadım kan testi yaptırdım ama sıfır çıktı fakat bizim ilçede kanı alıyorlar il gönderip test yaptırıyorlar acaba ondan mı oldu eşime bile söyleyemedim çok kötüyüm gizli gizli aglıyorum destek lütfenn...
valla ne zamandir gulmemistim bu kadar iyi geldi aklima geldikce gulucem herhalde
yok canım biz beklemedik 1 hafta
sen ii uzak durabilmişin bizde sinekten kacıs yoktu yaniii
gül canm gül inş. hepimiz sırayla güleceğiz
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü dayanamadım kan testi yaptırdım ama sıfır çıktı fakat bizim ilçede kanı alıyorlar il gönderip test yaptırıyorlar acaba ondan mı oldu eşime bile söyleyemedim çok kötüyüm gizli gizli aglıyorum destek lütfenn...
bildiğin gibi şeker iyiyim..
işe yeni girişler vardı onların periyodik muayenelerini dolduruyorum buraya yazıyom öyle işte sen napıyon
testi yaptırdığın yer ne kadar güvenilir bilmiyorum ama değerin doğruysa 10.günde sıfırsa yükselmesi zor tabi Rabbim bilir..
ilçeden kanı alıp il e gönderiyorlarsa mutlaka kanları uygun koşullarda gönderiyorlardır eğer şüphen varsa asıl test gününde güvenilir bir yerde kanını ver derim..
canm benm malesef ondan bişey olmuyo bizim burdada öyle bakılıyo...
çok üzüldüm senin içinnn ama Rabbim bi mucize göndersin sanaa...
taşlı gözlükler ha
hamile gösteren gözlüğü bulmuşum taşlısınımı ararım ayol
buralarda oliciimmmm canımcım..
aslında 5 yıl sevgili ve nişanlıklık dönemimiz oldu bi çok kez tenhada kıstırıldım sinek tarafından ama o başka bu başkaydı sonuçta
saol canm benm inş. hiç birimiz yasamayızzz...kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf
Sayenizde iyi guldumsinek lafında koptum neşemiz hep böyle olsun yuzlerimz hep gulsün inş
bizimde uzundu nişanlılık dönemi ama bu tenhada sıkıstırılmalara benzemiyomuş canm
bak yaa hem gulmek yok diyoo hem bombalari pes pese patlatiyo demek 1 hafta sonra isirildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?