kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf
umudunu yitirme ama cokta umutlanma canm genelde doğru oluyo çünkü... ama yinede belli olmaz belki saklama koşulları ii değildir sen 12 gün merkeze kendin girip ve kanını canmAllah razı olsun umudumu bırakmamaya çalışıyorum sağolun destek verdiğiniz için.
kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf
unutulurmu canm yaaa onun yeri ayrı vallaaaa yıllar gecsede unutulmazzz...kop kop dıp tıs dıp tıs dıp tıs:118:
aynen şekerim ahhh ah hey gidi günler hey ilk ısırılışımız ne anlamlı dimiii hala hatırlıyoruz
evet kokoca bir hafta geçmiştiki o zamanlar çalışıyorum bir hafta sonu evdeyim tatilim baktım kaç kaç nereye kadar teslim bayrağımı çektim:92::92::92:veeee ısıttırdım
selam şekerim..
sinekmi neeeee ben utangaç bi kimseyimanlatamam kızlar anlatsınlar
Allah razı olsun umudumu bırakmamaya çalışıyorum sağolun destek verdiğiniz için.
saol canm benm inş. hiç birimiz yasamayızzz...
bizim kocişlerin sineği canm kızlar beni dalgaya aldılarda onu konuşuyoruz...
2 aydır bişşi yoktu bizde
yarın kontrole gitcem sonra evde düğün yapcam gelinlik kurdela falanda onu konusuyoz canm
Hoşgldn canım at sineğibugun guzel sohbet oluyo güldük sayelrnde gecmiş baygı geciyor
kop kop dıp tıs dıp tıs dıp tıs:118:
aynen şekerim ahhh ah hey gidi günler hey ilk ısırılışımız ne anlamlı dimiii hala hatırlıyoruz
evet kokoca bir hafta geçmiştiki o zamanlar çalışıyorum bir hafta sonu evdeyim tatilim baktım kaç kaç nereye kadar teslim bayrağımı çektim:92::92::92:veeee ısıttırdım
ayh gülden abla kıs kıs kıs gülmek isterdim ama malesf gülemicim haha
unutulurmu canm yaaa onun yeri ayrı vallaaaa yıllar gecsede unutulmazzz...
ama ben hala kocamdan ilk günnkü gibi utanırım oda kızar hala alışamadım diyeee
ayyy hele benim sinekle ilk tanışmam valla gülden misali bir çok defa kıstırldım ama hep başardım kaçmayı..
kaça kaça teee evlendik on gün daha kaçtım..
balayı falan filan herşey şapşahane kardeş kardeş..
10 gün sonra sinek bi ısırdı valla ne siz sorun ne ben söliiim...
selam şekerim..
sinekmi neeeee ben utangaç bi kimseyimanlatamam kızlar anlatsınlar
o zaman senikisi at sineğiydi
as şekeyim :)))
eet kızlar anlattı bende utandım azıcık :26: :26: :26:
malum sinek ısırığı muhabbetiymiş arı sokması deseler daha makbul ama
heeee anladım cnm tmm
valla tedavi sonrası aynen öle oluyo valla
gelinliğini giy bari tam olsun
hb dum cnm nasılsın naptın tatlım bebek düştümü geçmişe bakamadım yoktum bi kaç gündür
giycem tabii kızzz ben kac kere giydim kocama bu sefer tam zamanı 2 ay oldu vaalllaaa asıl şimdi çıkar o gelinliğin tadııııheeee anladım cnm tmm
valla tedavi sonrası aynen öle oluyo valla
gelinliğini giy bari tam olsun
valla kızz 2 sene olacak nerdeyse hep utanıyom iş bittimi her yerimi saklarım dusa bile beraber girmeye sırtımı keseletmeye cagırmam çok utanıyomm bide tedavi sürecinde kilo aldım duba gibi oldum şimdi daha cok saklarım heryerimiaaa ben utanmazmıyım ayol
geri durma girişken ol bu kezde nerden biliyon sen bunları diye düşünürler bakma sen utangaç olman daha iyidir:13:
sizinkiler ne güzelmiş yaa beklemişler kardeş kardeş bizimki o gün bile tekle yetinmek istemedide ben korunmamıstık gidenler geri gelince korkup ağlamıştım bi sorun var diyeeeayyy hele benim sinekle ilk tanışmam valla gülden misali bir çok defa kıstırldım ama hep başardım kaçmayı..
hay ağzın bal yesin hemşom..
valla hemide eşşek arısı
canım valla sinek ısırıgı diye güldene anlatmıslar düğünde o yüzden sinek ısırıgı diyoz ama harbiden eşşek arısıas şekeyim :)))
eet kızlar anlattı bende utandım azıcık :26: :26: :26:
malum sinek ısırığı muhabbetiymiş arı sokması deseler daha makbul ama
ayyy hele benim sinekle ilk tanışmam valla gülden misali bir çok defa kıstırldım ama hep başardım kaçmayı..
ben hiç baktırmadım canm yardımcı olamıcammmSelam arkadaşlar e2ve progesteron baktıran olmadımı transfer sonrası lütfen bi cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?