Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf

Hoşgldn canım at sineği bugun guzel sohbet oluyo güldük sayelrnde gecmiş baygı geciyor

Allah razı olsun umudumu bırakmamaya çalışıyorum sağolun destek verdiğiniz için.
umudunu yitirme ama cokta umutlanma canm genelde doğru oluyo çünkü... ama yinede belli olmaz belki saklama koşulları ii değildir sen 12 gün merkeze kendin girip ve kanını canm

kızlarrrr herkeslere slm nbr siniz gezdim dolaştım kürkçü dükkanıma döndüm
nfy geçmiş olsun cnm inşş bidaha yaşamazsın
bu arda muhabbete dalayım ne sineği yaf

selam şekerim..
sinekmi neeeee ben utangaç bi kimseyim anlatamam kızlar anlatsınlar

unutulurmu canm yaaa onun yeri ayrı vallaaaa yıllar gecsede unutulmazzz...
ama ben hala kocamdan ilk günnkü gibi utanırım oda kızar hala alışamadım diyeee

heeee anladım cnm tmm
valla tedavi sonrası aynen öle oluyo valla
gelinliğini giy bari tam olsun

Hoşgldn canım at sineği bugun guzel sohbet oluyo güldük sayelrnde gecmiş baygı geciyor

hb dum cnm nasılsın naptın tatlım bebek düştümü geçmişe bakamadım yoktum bi kaç gündür

ayyy hele benim sinekle ilk tanışmam valla gülden misali bir çok defa kıstırldım ama hep başardım kaçmayı..
kaça kaça teee evlendik on gün daha kaçtım..
balayı falan filan herşey şapşahane kardeş kardeş..
10 gün sonra sinek bi ısırdı valla ne siz sorun ne ben söliiim...

ayh gülden abla kıs kıs kıs gülmek isterdim ama malesf gülemicim haha

aaa ben utanmazmıyım ayol

unutulurmu canm yaaa onun yeri ayrı vallaaaa yıllar gecsede unutulmazzz...
ama ben hala kocamdan ilk günnkü gibi utanırım oda kızar hala alışamadım diyeee

geri durma girişken ol bu kezde nerden biliyon sen bunları diye düşünürler bakma sen utangaç olman daha iyidir:13:

o zaman senikisi at sineğiydi

Evt canım gitti saglık olsun rabbimn iznyle bidakine nasiptır belki sogn suyu denicm şifa olur inş allhım hepimze nasip etsin

heeee anladım cnm tmm
valla tedavi sonrası aynen öle oluyo valla
gelinliğini giy bari tam olsun
giycem tabii kızzz ben kac kere giydim kocama bu sefer tam zamanı 2 ay oldu vaalllaaa asıl şimdi çıkar o gelinliğin tadıııı

aaa ben utanmazmıyım ayol
geri durma girişken ol bu kezde nerden biliyon sen bunları diye düşünürler bakma sen utangaç olman daha iyidir:13:
valla kızz 2 sene olacak nerdeyse hep utanıyom iş bittimi her yerimi saklarım dusa bile beraber girmeye sırtımı keseletmeye cagırmam çok utanıyomm bide tedavi sürecinde kilo aldım duba gibi oldum şimdi daha cok saklarım heryerimi

sizinkiler ne güzelmiş yaa beklemişler kardeş kardeş bizimki o gün bile tekle yetinmek istemedide ben korunmamıstık gidenler geri gelince korkup ağlamıştım bi sorun var diyeee

as şekeyim :)))
eet kızlar anlattı bende utandım azıcık :26: :26: :26:
malum sinek ısırığı muhabbetiymiş arı sokması deseler daha makbul ama
canım valla sinek ısırıgı diye güldene anlatmıslar düğünde o yüzden sinek ısırıgı diyoz ama harbiden eşşek arısı

Allh iyliğinizi versin hemi eşşek arısı deyin bari oda pek mi bi şey oldu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…