canım valla sinek ısırıgı diye güldene anlatmıslar düğünde o yüzden sinek ısırıgı diyoz ama harbiden eşşek arısı
Evt canım gitti saglık olsun rabbimn iznyle bidakine nasiptır belki sogn suyu denicm şifa olur inş allhım hepimze nasip etsin
giycem tabii kızzz ben kac kere giydim kocama bu sefer tam zamanı 2 ay oldu vaalllaaa asıl şimdi çıkar o gelinliğin tadıııı
aaaaaaaaaaaaaa bende çok giyerdim gelinliğimi yaa ama şimdi sığamıyorum içine ozamanlar 50 kiloydum şimdi 60
Selam arkadaşlar e2ve progesteron baktıran olmadımı transfer sonrası lütfen bi cevap yazın
geçmiş olsun cnm benim inşş bi dahaki sefere mutluluğun yarım kalmaz
bende soğan suyu yapacam bu ay ama adetim gelmez oldu
giycem tabii kızzz ben kac kere giydim kocama bu sefer tam zamanı 2 ay oldu vaalllaaa asıl şimdi çıkar o gelinliğin tadıııı
aaaaaaaaaaaaaa bende çok giyerdim gelinliğimi yaa ama şimdi sığamıyorum içine ozamanlar 50 kiloydum şimdi 60
Gelir cnım inş hayırlı hber gelse ne ii olur geckmnden
canm bende evlendikten sonra 15-16 kilo aldım ama giyebiliyorum çünkü gelinliğimin arkası ipliydi ayarlanıyodu kumasıda uzun du o yüzden problem yokaaaaaaaaaaaaaa bende çok giyerdim gelinliğimi yaa ama şimdi sığamıyorum içine ozamanlar 50 kiloydum şimdi 60
sinek ısırıgımı 17de nişanalnıp 18ine yeni girince vlenen biri olarak söylüyorum ki ona sinek dmezler:18::18: öüdm kopmuştu ama allah öyle bi uyum veriyokie şlere yani korku bişi kalmıyo eşin iyi olduktan sonra bizimde sinek muhabbetimiz çok komuikti beni korkutmuşlardı türlü efsanelerle bide küçük olunca kanıyo insan yanibide sinek ısırcak öyle kalcak sanıyodum ben yani kadın korkarsa kasılırsa felan doktor ayırıyomuş felan iyce korkmuştumm:18::18: ama öyle değilmişş çok komik o gece ya ne zor allahım ugraşıyon uğpraşıyon olmuyo eşim olmasın sonra deneriz demişti bende ağlıyorum ama korkudan oda kıyamadı bende dedim yok bugece olcak sen aglamama bakam benim dedimmmmm sonra hepten korkarım diye iykide o gece olmuş yoksa insan korkar ya:18: olduda sabaha karşı sızdık uyuduk öğlenden sonra uyanmışız kahvaltıya gittik tabi o saate kahvaltımı kalır kebab yemiştik hahaaa balayındada odaya girmemek için kaçtım hep ama mamafiii kurtuluş yoktu bereker 5.gün adet oldumda rahat ettim etrafımda fır dönmüstü 8 gün ben sinek ısırmasını 1-2 seneden sonra sevmeye başaladım 1-2 sene hep işkenceydi şimdi offffffff kullanıyorum hiç acımıyo ayyyyyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmm
hemşom valla benimkisi öleydi de gerisini bilmem
naptın sen tedavi oluyomusun
sinek ısırıgımı 17de nişanalnıp 18ine yeni girince vlenen biri olarak söylüyorum ki ona sinek dmezler:18::18: öüdm kopmuştu ama allah öyle bi uyum veriyokie şlere yani korku bişi kalmıyo eşin iyi olduktan sonra bizimde sinek muhabbetimiz çok komuikti beni korkutmuşlardı türlü efsanelerle bide küçük olunca kanıyo insan yanibide sinek ısırcak öyle kalcak sanıyodum ben yani kadın korkarsa kasılırsa felan doktor ayırıyomuş felan iyce korkmuştumm:18::18: ama öyle değilmişş çok komik o gece ya ne zor allahım ugraşıyon uğpraşıyon olmuyo eşim olmasın sonra deneriz demişti bende ağlıyorum ama korkudan oda kıyamadı bende dedim yok bugece olcak sen aglamama bakam benim dedimmmmm sonra hepten korkarım diye iykide o gece olmuş yoksa insan korkar ya:18: olduda sabaha karşı sızdık uyuduk öğlenden sonra uyanmışız kahvaltıya gittik tabi o saate kahvaltımı kalır kebab yemiştik hahaaa balayındada odaya girmemek için kaçtım hep ama mamafiii kurtuluş yoktu bereker 5.gün adet oldumda rahat ettim etrafımda fır dönmüstü 8 gün ben sinek ısırmasını 1-2 seneden sonra sevmeye başaladım 1-2 sene hep işkenceydi şimdi offffffff kullanıyorum hiç acımıyo ayyyyyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmm
Gelir cnım inş hayırlı hber gelse ne ii olur geckmnden
kop kop dıp tıs dıp tıs dıp tıs:118:
aynen şekerim ahhh ah hey gidi günler hey ilk ısırılışımız ne anlamlı dimiii hala hatırlıyoruz
evet kokoca bir hafta geçmiştiki o zamanlar çalışıyorum bir hafta sonu evdeyim tatilim baktım kaç kaç nereye kadar teslim bayrağımı çektim:92::92::92:veeee ısıttırdım
benimde ne komik ne tuhaf hale düştüğümü okumusundur o zaman canm...hepinizinkini okudum öyle yazdım sinek ısırıgımı
yoook bebeeem yyooooooooook nerdeeeee
madurum ben madurumda madurum
bebeeeem 2 tane kist oluşmuş bende de e2 değerimde yüksekti...
daktırım bidahaki aya erteledi...
madurum ben maduruuuuuuuummmm
yaa herkesmi bundan kaçmak için yer aradı çoğu 1 gece 1 hafta sonra ısıttırmış bi hevesli istekli bizmişik gibi gördüm dicem kusura bakmayınben 1 gun sonra isirilmistim :26:
yaa herkesmi bundan kaçmak için yer aradı çoğu 1 gece 1 hafta sonra ısıttırmış bi hevesli istekli bizmişik gibi gördüm dicem kusura bakmayın:26::26:
kızz dinlerlermi hiiççç bizimde düğün geç bitmişti türbanı ac dus al falan filan derken sabah ezanı okunuyoduvalla cnm bizimde hemen o gece oldu bide düğün sonrası eğlenceye gitmiştik ewe geldik 3 buçuk ben yalvardım uyuyalım sonra olsun diye amaa nerde
Oluyor canım o bi ara bnde de öle olmuştu gecn sene aralıkta olmdım ock 14 te oldum polikstovr var dedi doktor ondnmış onun içn hmde belki olur diye sogn suyu içicm inş
yaa herkesmi bundan kaçmak için yer aradı çoğu 1 gece 1 hafta sonra ısıttırmış bi hevesli istekli bizmişik gibi gördüm dicem kusura bakmayın:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?