Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evt canım gitti saglık olsun rabbimn iznyle bidakine nasiptır belki sogn suyu denicm şifa olur inş allhım hepimze nasip etsin

geçmiş olsun cnm benim inşş bi dahaki sefere mutluluğun yarım kalmaz
bende soğan suyu yapacam bu ay ama adetim gelmez oldu

sinek ısırıgımı 17de nişanalnıp 18ine yeni girince vlenen biri olarak söylüyorum ki ona sinek dmezler:18::18: öüdm kopmuştu ama allah öyle bi uyum veriyokie şlere yani korku bişi kalmıyo eşin iyi olduktan sonra bizimde sinek muhabbetimiz çok komuikti beni korkutmuşlardı türlü efsanelerle bide küçük olunca kanıyo insan yanibide sinek ısırcak öyle kalcak sanıyodum ben yani kadın korkarsa kasılırsa felan doktor ayırıyomuş felan iyce korkmuştumm:18::18: ama öyle değilmişş çok komik o gece ya ne zor allahım ugraşıyon uğpraşıyon olmuyo eşim olmasın sonra deneriz demişti bende ağlıyorum ama korkudan oda kıyamadı bende dedim yok bugece olcak sen aglamama bakam benim dedimmmmm sonra hepten korkarım diye iykide o gece olmuş yoksa insan korkar ya:18: olduda sabaha karşı sızdık uyuduköğlenden sonra uyanmışız kahvaltıya gittik tabi o saate kahvaltımı kalır kebab yemiştik hahaaa balayındada odaya girmemek için kaçtım hep ama mamafiii kurtuluş yoktubereker 5.gün adet oldumda rahat ettimetrafımda fır dönmüstü 8 gün ben sinek ısırmasını 1-2 seneden sonra sevmeye başaladım 1-2 sene hep işkenceydişimdi offffffff kullanıyorum hiç acımıyoayyyyyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaaaaa bende çok giyerdim gelinliğimi yaa ama şimdi sığamıyorum içine ozamanlar 50 kiloydum şimdi 60
canm bende evlendikten sonra 15-16 kilo aldım ama giyebiliyorum çünkü gelinliğimin arkası ipliydi ayarlanıyodu kumasıda uzun du o yüzden problem yok

canm aynen yaa çok korkutuyolar insanı ama bana bişey dememişlerdi bile geçmişte yazdım bana denilenleri yasadığımı okumusundur belkii

hemşom valla benimkisi öleydi de gerisini bilmem
naptın sen tedavi oluyomusun

yoook bebeeem yyooooooooook nerdeeeee
madurum ben madurumda madurum
bebeeeem 2 tane kist oluşmuş bende de e2 değerimde yüksekti...
daktırım bidahaki aya erteledi...
madurum ben maduruuuuuuuummmm

Gelir cnım inş hayırlı hber gelse ne ii olur geckmnden [/QUOTE]

pek sanmıyorum ama kısmet tabi bu işler geçen ayki ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum
bide çok enterasan ilk kez göğüslerim hiç ağrımıyor

beni güldürdünz alhta sizi güldrsun inş hikaye gbi okuyom yani

Gelir cnım inş hayırlı hber gelse ne ii olur geckmnden

pek sanmıyorum ama kısmet tabi bu işler geçen ayki ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum
bide çok enterasan ilk kez göğüslerim hiç ağrımıyor[/QUOTE]

Oluyor canım o bi ara bnde de öle olmuştu gecn sene aralıkta olmdım ock 14 te oldum polikstovr var dedi doktor ondnmış onun içn hmde belki olur diye sogn suyu içicm inş

hepinizinkini okudum öyle yazdım sinek ısırıgımı

ben 1 gun sonra isirilmistim :26:

yoook bebeeem yyooooooooook nerdeeeee
madurum ben madurumda madurum
bebeeeem 2 tane kist oluşmuş bende de e2 değerimde yüksekti...
daktırım bidahaki aya erteledi...
madurum ben maduruuuuuuuummmm

aaaaaaaaaaa neden olmuş ki kist ilaçlara başlamamışmıydın sen
şaşırdım valla neyse yapacak bişey yok geç olsun güç olmasın

Oluyor canım o bi ara bnde de öle olmuştu gecn sene aralıkta olmdım ock 14 te oldum polikstovr var dedi doktor ondnmış onun içn hmde belki olur diye sogn suyu içicm inş [/QUOTE]

inş işe yarar cnm benim ark da vardı polikstik over oda soğan kürüyle hamile kaldı

yaa herkesmi bundan kaçmak için yer aradı çoğu 1 gece 1 hafta sonra ısıttırmış bi hevesli istekli bizmişik gibi gördüm dicem kusura bakmayın:26::26:

valla cnm bizimde hemen o gece oldu bide düğün sonrası eğlenceye gitmiştik ewe geldik 3 buçuk ben yalvardım uyuyalım sonra olsun diye amaa nerde

valla cnm bizimde hemen o gece oldu bide düğün sonrası eğlenceye gitmiştik ewe geldik 3 buçuk ben yalvardım uyuyalım sonra olsun diye amaa nerde
kızz dinlerlermi hiiççç bizimde düğün geç bitmişti türbanı ac dus al falan filan derken sabah ezanı okunuyodu

Oluyor canım o bi ara bnde de öle olmuştu gecn sene aralıkta olmdım ock 14 te oldum polikstovr var dedi doktor ondnmış onun içn hmde belki olur diye sogn suyu içicm inş

inş işe yarar cnm benim ark da vardı polikstik over oda soğan kürüyle hamile kaldı[/QUOTE]

İnş canımm rabbimn izniyle olsunda yetrki bn ciğ patates bile yerim tavık tı o dimi allhım inş verir

yaa herkesmi bundan kaçmak için yer aradı çoğu 1 gece 1 hafta sonra ısıttırmış bi hevesli istekli bizmişik gibi gördüm dicem kusura bakmayın:26::26:

yok be tatlim gece 3 te eve geldik o saatten sonra ne sinegi ne isirtmasi sabah 6 da kalkmisiz o kadar yorulmusuz ki nasil yattik bilmiyorduk. sabah kalktik guzel kahvaltimizi ettik sonra aksam isirildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…