Tüp Bebek Günlüğümüz !

vay vay vaaayyyy hikayeler dökülüyooo birer birer ne konuya girmişim arkadaş çok malzeme çıkar burdan
ben size bununla bağlantılı başka maceramı anlatıyorum sıkı durun
nikahtan sonra kokteyl oldu bizim düğün felan yoktu neyse eve geldik beklnen gece haliyle sinek ısırığı taktiklerim beynimde
tabisi bişi olmadı ertesi gün öğleye doğru benim öz be öz yengem koşmuş gelmiş eeee naptınız diye odaya çekti beni hani bakiimmm nerde dedi
ne aradığını tahmin edersiniz
tabii öel bişi yok bizde bunu erkek tarafı yapsa kıyameti koparırdım ama benim yengem yapıyooo bende kem küm ettim yengecim sen bi bekle geliyorum dedim doğru banyoya gittim
jiletle parmağımı kestimsonra sıktım iyicene kan çıksın diye bu kanı azcık sulandırdım ve beze sürdüm çıktım gösterdim neden böle bişi yaprım kendisi o gün şehir dışına çıkacaktı ve ısrarla görmek istedi eğer ben benim yüzümden olmadı deseydim aklına bir sürü şey gelirdi eşimdemi bendemi bi sorun oldu diye ortalığı ayağa kaldırabilirdi önlem almak zorunda kaldım..skandallllll

amannnnnnn vallahi sıkandal
ban hiç öle şeyler soran olmadı yaw zaten çokda bi kan gelmedi hemen hemen hiç gelmedi ALLAH tan sormamışlar

ne hikaye filmlerde olur sanırdım hihi ama iyi yapmışsın gülden ablcım ne demişler kuru ekmekte yesen deme onun içn en iyisini etmişin moral depladık allh hepmz hep boyle gülmeyi nasip etsin inş

bizde böyle sorulmadı ama sorulsaydı laflarımda hazırdı..
bende sunu hiç unutmam ertesi sabah pazar oy kullanmaya gitcez görümcem eşi çocukları kayınvalidesi bize geldiler kahvaltıya mecburen bizde geçtik sonra kayınvalidesi ben evinizi göreemedim tam bakamadım dedi..
meğersemmi kadın üzülme kızım bunların içinde biz hep arkandayız dedi ve sarıldı bana arkasından heme görümcem geldi kv. si çıktı görümcem demezmi
'kardeşim canını çok yaktımı erkekler öyle yapıyolar valla ben cok zorlandım dedi'
bende yok abla sen rahat ol benm kocam diğerleri gibi değil gayet anlayışlıdır deim hııı tamam bakalım dedi burun kıvırttı gittiii

kızlar ltf cvp transferimin 13.günü ve 2 kez adet oncesi gibi kahverengi akıntı geldi, ne demek dr yi aradım bir igne verdi yaptirdim ne olur soyleyin benzerini yasayan var mi beta 65 idi ne olacak benim halim:

ban hiç öle şeyler soran olmadı yaw zaten çokda bi kan gelmedi hemen hemen hiç gelmedi ALLAH tan sormamışlar
valla canım benm değil azııcık gelmesii hiç gelmediii
taaa 1 ay sonra 2 damla geldi oda kahve leke..
kocamda hiç demedi dr gidelim vs diye ama insan illa korkuyo ben bayan olarak gidip kendim dr umuza muayene olmustumama eşime sölememiştimgerideymiş esnekmiş olmayabilirde zamanlada olabilirde demişti dr

hemde ne skandal erkek tarafından böle bişi sorsalar kıyameti koparırdım..

ne hikaye filmlerde olur sanırdım hihi ama iyi yapmışsın gülden ablcım ne demişler kuru ekmekte yesen deme onun içn en iyisini etmişin moral depladık allh hepmz hep boyle gülmeyi nasip etsin inş

aynen canım aslında hiç bir mecburiyetim yoktu göstermek için ama artık biz bir aile olmuştuk eşimle o an itibariyle hiç bir özel sırrımı vermem neden bilsinlerki her türlü yoruma açık bir durumdaydım neden olmadı acabaaaaaa...

kızlar ltf cvp transferimin 13.günü ve 2 kez adet oncesi gibi kahverengi akıntı geldi, ne demek dr yi aradım bir igne verdi yaptirdim ne olur soyleyin benzerini yasayan var mi beta 65 idi ne olacak benim halim:

canım ben dünde yazdım sana...
kahve rengi lekelenmeden korkma kanamaya dönen arkadaşlarımız bile oldu ama çok şükür bişey olmadı önemli olan kan değerinin düzenli artması...
bazen kanama alanı oluşabiliyor o da ara ara lekelenme ya da kanamayla atılıyor ve giderek yokoluyor...
ciddi kanamalar yaşayan arkadaşlamızdan birinin bebeği doğdu 6 aylık oldu bile...

CANIM moralim o kadar bozuk ki milyon kere soylesen gene sorasım geliyor, evdekileri de bunalttım, dakikalar gecmiyor ..umarim birsey olmaz cuma test sonucun yazarim buradan sana cooook tesekkur ederimmm canım moral verdin.

ilk kahvaltınızı ma aile yaptınız yanii
merak eden aslında çok oluyooo ama dillendiren daha az artık sorarken bile kıvrım kıvrım kıvranıyolar

ilk kahvaltınızı ma aile yaptınız yanii
merak eden aslında çok oluyooo ama dillendiren daha az artık sorarken bile kıvrım kıvrım kıvranıyolar
evet sekerim hep maa aaile bizimkiler malesef ayrı hiç bişey yapamıyoruz...
dün ilk kahvaltı maceramızı anlatmıştım istersen sanada anlatayım

CANIM moralim o kadar bozuk ki milyon kere soylesen gene sorasım geliyor, evdekileri de bunalttım, dakikalar gecmiyor ..umarim birsey olmaz cuma test sonucun yazarim buradan sana cooook tesekkur ederimmm canım moral verdin.

inşallah güzel haberini alacam canım...
ilk değerim 65 demiştin peki ikinci değerine 2 gün sonra bakılmadımı...

Evt ablacım aile olunuyor ve artık destk olunma zamnı geliyor en guzelini ypmışsın turkn sorayın bi filimi vardı adam hasta bişi ypmadılar tabisi sabh oldu silh ptlyck ya geldler kolndan kesti gösterdiydi oğln öldüde onun üstüne kldıydı sucu güya yprkn ölmüş oğln hastaydıda oldu

heee izlemiştim o filmi yazık kadınceğiz bi türlü istediğini olmadı biri öldü hastalıktan diğerini büyüttü onunla evlendi o da başkasına aşık kaçtı gitti üçüncüsünüde bebeykene al bunu büyüt onunla evlenirsin büyüyünce dedilertraji komik bir filmdi

Evt hem düşündrdu hem güldrdü garbim bi raht edemdiydi tabi hamrt hatundu ya bırkmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…