okudum canım sinek muhabbetleriniz
zordur tabi o sinekle ilk kez karşılaşmak
iyiyim canım napıyım uyuyorum bebiş iyidir herhalde 20 sinde görücez allah izin verirseEvt öyledirsen napıyosun bakem bebiş nasıl
Aman iyi oln canım benim inş hayırlısyla dogar bebişn ne kadrlık canmiyiyim canım napıyım uyuyorum bebiş iyidir herhalde 20 sinde görücez allah izin verirse
inşallah güzel haberini alacam canım...
ilk değerim 65 demiştin peki ikinci değerine 2 gün sonra bakılmadımı...
tsk canim,ilki 18 di cooook moralim bozulmustu ama sonra ki 65 cıktı tam seviniyorduk ki bu kahverengi akıntı geldi 3. testim cuma gunu hayirlisi artik allahtan bekliyecez cnm tesk ler dr bile bu kadar bilgi ve moral vermiyor sizin kadar..
amin canım benim 5 ayın içindeyiz tatlım daha çok var:18::18::18:Aman iyi oln canım benim inş hayırlısyla dogar bebişn ne kadrlık canm
canım benimde hep kanamam kahverengi lekelenmem oldu korkmatsk canim,ilki 18 di cooook moralim bozulmustu ama sonra ki 65 cıktı tam seviniyorduk ki bu kahverengi akıntı geldi 3. testim cuma gunu hayirlisi artik allahtan bekliyecez cnm tesk ler dr bile bu kadar bilgi ve moral vermiyor sizin kadar..
hoşgeldin canım bacağın ağrıyosa yapma yada oturduğun yerde yap daha kötü olmasınmen geldiiiiiiiiim ama ütü mütü yapmadım ancak yemeklerimi yaptım yedik oturuyom şinci ayağım çok ağrıyo benim yaaa baldırım yani niye acaba anlamadım şimdi ütğ yapsam yine ayakta kalacam daha çok ağrıyacak yapmasam yapmam lazım karışık bi durum yaniiii :44::44::44::44::44::44::44::44:
sinek ısırığına gelince bende iki gün sonra ısıttırdımdı korkmuştum ne yapiiim ama sağolsun eşim çok anlayışlıydı sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman dedi ama ben baktım kaçış yok ikinci günün sonunda teslim bayrağını çektim
amin canım benim 5 ayın içindeyiz tatlım daha çok var:18::18::18:
canım benimde hep kanamam kahverengi lekelenmem oldu korkma
crinone jel ini , prolutonunu ihmal etme
benim değerlerim daha yüksekti ama senin değerinde fena sayılmaz
amin canım benim 5 ayın içindeyiz tatlım daha çok var:18::18::18:
canım benimde hep kanamam kahverengi lekelenmem oldu korkma
crinone jel ini , prolutonunu ihmal etme
benim değerlerim daha yüksekti ama senin değerinde fena sayılmaz
hoşgeldin canım bacağın ağrıyosa yapma yada oturduğun yerde yap daha kötü olmasın
canım benim ilk denemem di ama benim kendiliğinden 3 sağlıksız gebeliğim oldu malesefAllhım saglıkla kucagına aldrsın canım nasıl harektleri feln varmı gcekımıl kımıl ne guzel yolu yarılmışsın kuzm ya uyuya uyuya büyütüyor annesi masllh amn iyi olun siz hep canım bişi daha sorucm senin kcıncı demn tup hngi sehrdesin
boşver yarına kalsın bendede fıtık var çok ayakta kalınca sağ bacağım kasılıyo oturamıyorum bilehoşbulduk canım oturduğum yerden yapamıyom canım yaaa olmazsa bugün yapmıyacam yarına kalsın yürürken bile çok acıyo
sen nasılsın bebiş nasıl
canım benim ilk denemem di ama benim kendiliğinden 3 sağlıksız gebeliğim oldu malesef
öyle olunca tüp denedik fertijinde tedavi gördüm canım istanbul da
boşver yarına kalsın bendede fıtık var çok ayakta kalınca sağ bacağım kasılıyo oturamıyorum bile
iyiyiz canım çok şükür ama çok uykucu olduk 7 24 uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?