Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah güzel haberini alacam canım...
ilk değerim 65 demiştin peki ikinci değerine 2 gün sonra bakılmadımı...

tsk canim,ilki 18 di cooook moralim bozulmustu ama sonra ki 65 cıktı tam seviniyorduk ki bu kahverengi akıntı geldi 3. testim cuma gunu hayirlisi artik allahtan bekliyecez cnm tesk ler dr bile bu kadar bilgi ve moral vermiyor sizin kadar..

men geldiiiiiiiiim ama ütü mütü yapmadım ancak yemeklerimi yaptım yedik oturuyom şinci ayağım çok ağrıyo benim yaaa baldırım yani niye acaba anlamadım şimdi ütğ yapsam yine ayakta kalacam daha çok ağrıyacak yapmasam yapmam lazım karışık bi durum yaniiii :44::44::44::44::44::44::44::44:

sinek ısırığına gelince bende iki gün sonra ısıttırdımdı korkmuştum ne yapiiim ama sağolsun eşim çok anlayışlıydı sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman dedi ama ben baktım kaçış yok ikinci günün sonunda teslim bayrağını çektim

Canım dua et hepimzde ediyoz inş bebişn sana tutunp hç bırkmz üzlme sen morl önmli bu dönmde

Aman iyi oln canım benim inş hayırlısyla dogar bebişn ne kadrlık canm
amin canım benim 5 ayın içindeyiz tatlım daha çok var:18::18::18:
canım benimde hep kanamam kahverengi lekelenmem oldu korkma
crinone jel ini , prolutonunu ihmal etme
benim değerlerim daha yüksekti ama senin değerinde fena sayılmaz

hoşgeldin canım bacağın ağrıyosa yapma yada oturduğun yerde yap daha kötü olmasın

Allhım saglıkla kucagına aldrsın canım nasıl harektleri feln varmı gce kımıl kımıl ne guzel yolu yarılmışsın kuzm ya uyuya uyuya büyütüyor annesi masllh amn iyi olun siz hep canım bişi daha sorucm senin kcıncı demn tup hngi sehrdesin

ahhh canimmm allah razıııı olsuuunnnnnn...amiiiinnnnn ins hepimizeeeee.

Kızlar nireye kayboldu gine hürremciler var sanırım

canım benim ilk denemem di ama benim kendiliğinden 3 sağlıksız gebeliğim oldu malesef
öyle olunca tüp denedik fertijinde tedavi gördüm canım istanbul da

hoşbulduk canım oturduğum yerden yapamıyom canım yaaa olmazsa bugün yapmıyacam yarına kalsın yürürken bile çok acıyo

sen nasılsın bebiş nasıl
boşver yarına kalsın bendede fıtık var çok ayakta kalınca sağ bacağım kasılıyo oturamıyorum bile
iyiyiz canım çok şükür ama çok uykucu olduk 7 24 uyuyoruz

canım benim ilk denemem di ama benim kendiliğinden 3 sağlıksız gebeliğim oldu malesef
öyle olunca tüp denedik fertijinde tedavi gördüm canım istanbul da

Allhım ne verirse hayırlısını versn canım cok şukur bebişnlesin sonu guzel olmuş ne guzel bizde mutlu oluyoz sizlerle destk olup paylşıyoz ya bu bile iyi

boşver yarına kalsın bendede fıtık var çok ayakta kalınca sağ bacağım kasılıyo oturamıyorum bile
iyiyiz canım çok şükür ama çok uykucu olduk 7 24 uyuyoruz

bende de boyun fıtığı var ama ayağı etkilemez sanırım :44::44::44::44::44::44:

iyi olmanıza sevindim canım şimdi uyu uyu bebeğin gelince bugünleri arayacaksın

yaa ben zaten kiloluydum bide bu tedavilerden sonra kasımdan beri 7 kilo aldım..diyetisyene baslamk istiyorum ama zamanına karar veremedim...
abimin mayısın ilk haftasında düğünü var anneme yardım ediyrum kosusturmaca filan bu arda aksatırım diyeti diye düğünden sonra gitmeye karar verdim sizce ne yapmalıyımm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…