ayy şekerimm ii olur valla
yaa kızım sana gene sinek ısırıgı gibi dediler bana onuda demediler
bak cümleleri şu
'simdiki gençler herşeyi biliyo anlatmaya gerek yok hem sen sağlıkçısın canlısınıda görmüşündür'''
utancımdan bişey diyemmedim ama anaaammm dediiimmm görünce gördüklerime benzemiyomuşşşş
hemde var yaa hiç unutmam o geceyi çünkü biz hiç korunmıcaz demiştik o iş bitti bi baktım bişiler geliyoooo nasıl korktum sorun var diye o saatte kimseyede denilmiyo sabah ilk işim kuzenim evli ona sormak oldu
kızım salakmısın sen içerde nasıl kalcak hepsi mecburen geri gelcek dei ben yine şokkk
korkma canım sinek ısırığı gibi bişi
bu lafada sinir oluyorum yanii evlenirken karşıma kim çıktıysa akıl veriyo taktik veriyo bana en sonunda da korkma sinek ısırığı gibi bişi dediler hadir ordan dedim bende sinekle karşılaşınca
bende karşılaşınca sinekle böyle olmuştum
hep iyi ol canım menim iyi yapıyon hatta bu gece bindallı giy kına gecesi yap yarın düğün yaparsınız
yaaa doğru söyledin ama ben bindallımı kiralamıştım şimdi nerden bulcammm offfff
git canm güle ggüle amaa bak şimdi sara patates yemegi göndercek sendende corba isterim madem ona göree
karnıma ağrılar girdi gülmekten yarıldımm muhabbete bak yaa sinekmişş siizi bilmem ama benim gördüğüm sineğe benzemiyorducanımcım üçüzde olsa süpper olur tabisi ben tüpte 2 embriyo konup üçüz bekleyen 2 kişi biliyorum eski zamanlardan
aaaaaaaasana konuşanlarda çok zamaneymiş yaniiii şimdiki gençlerde herşeyi biliyorda ne demek sen daha önce görmüşsündür demek sağlıkçı olmanda kibarca kılıfa sokulmuş söylenmek istenen sen hadi şok üstüne şok yaşayabilmişin ben bir hafta sonrasında zorla şok yaşadım sinekle karşılaşmak bana iyi gelmedi bir haftada anca kendime gelebildim sonra sineğe ısırttırdım
öle olunuyo hakikaten
anaammmmm karnınınmı ağrıdı hemen altında bebeler var ağrımasın gülmek yok sana
cnm valla ben olsam hemen baslarim 2 ay 2aydir.ayda 3 kilo versen iki ayda 6 kilo verirsin dugunede bomba gibi gidersin.kosusturmacada sana spor gibi olur.yaa ben zaten kiloluydum bide bu tedavilerden sonra kasımdan beri 7 kilo aldım..diyetisyene baslamk istiyorum ama zamanına karar veremedim...abimin mayısın ilk haftasında düğünü var anneme yardım ediyrum kosusturmaca filan bu arda aksatırım diyeti diye düğünden sonra gitmeye karar verdim sizce ne yapmalıyımm:44:
kızııımmm biz onun adını sinekten sonra kaç kez değiştirdik görmedinmi???karnıma ağrılar girdi gülmekten yarıldımm muhabbete bak yaa sinekmişş siizi bilmem ama benim gördüğüm sineğe benzemiyordu
yavrummm pkolu olunca işlerin öyle olmadıgını anladım ben ve inanırmısın 8 ay gittim diyetisyene ve sadece 4 kilo verdimmmmcnm valla ben olsam hemen baslarim 2 ay 2aydir.ayda 3 kilo versen iki ayda 6 kilo verirsin dugunede bomba gibi gidersin.kosusturmacada sana spor gibi olur.
ben burdayım ama hürrem çok heyecanlı...malum yarın da buluşmamız var pala bıyıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum bir yandannhuuuu huuu kizlarrr nerdesinizzz???
sonraki sayfaları okumadımm es geçtiim ziraa hem hürrem hem oyun hem topik zor oluyoo kocam da bugün pek bi nazlı illa da ilgi alaka istiyor..daha meryemim var okunacakkızııımmm biz onun adını sinekten sonra kaç kez değiştirdik görmedinmi???
önce at sineğine çevirdik sonra arı yaptık en son eşşek arısında karar kıldıkkkk
yavrummm pkolu olunca işlerin öyle olmadıgını anladım ben ve inanırmısın 8 ay gittim diyetisyene ve sadece 4 kilo verdimmmm
dr um sürekli yağ azalıyo su artıyo diye diye beni sinir etti bıraktım...
şimdide başlayıp düğüne kadra o iki ayda veremezsem psikolojim bozulur devam edemem diye beklesemmi dedimmm...
kararsız kaldım iicee
evet canm dr umda ona bagladı ama insülin direncine vs hiç bişeye bakmadı acıkcası bu sefer biraz farklı olsun istiyorum inş. verebilirm kilo...ben burdayım ama hürrem çok heyecanlı...malum yarın da buluşmamız var pala bıyıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum bir yandann
sonraki sayfaları okumadımm es geçtiim ziraa hem hürrem hem oyun hem topik zor oluyoo kocam da bugün pek bi nazlı illa da ilgi alaka istiyor..daha meryemim var okunacak
canım adet olamamk başlı başına kilo alma sebebi ben her adet dönemi 2 kilo verirdim şimdiii nerde lekelenme şeklinde idareten oluyorumm sorarsan regl oldumm diyorum iştee onu bile bir ay bekliyorumm...eğer düzenli regl olsan şişkinlik vs kalmaz
hiiii sen bilirsin o zmn aslinda en guzeli birazcik yediklerini azaltmak yani sira spor yapmak.yuruyuse cik mesela eger imkanin yoksa evde pilates yap.sen o zmn simdilik yediklerini azalt mide kuculsun az yemeye alissin.sonra diyete baslarsin.yavrummm pkolu olunca işlerin öyle olmadıgını anladım ben ve inanırmısın 8 ay gittim diyetisyene ve sadece 4 kilo verdimmmmdr um sürekli yağ azalıyo su artıyo diye diye beni sinir etti bıraktım...şimdide başlayıp düğüne kadra o iki ayda veremezsem psikolojim bozulur devam edemem diye beklesemmi dedimmm...kararsız kaldım iicee
canm yürüyüş yapmayı o kadar çok istiyorumki burda bana eşlik edecek kimse yokhiiii sen bilirsin o zmn aslinda en guzeli birazcik yediklerini azaltmak yani sira spor yapmak.yuruyuse cik mesela eger imkanin yoksa evde pilates yap.sen o zmn simdilik yediklerini azalt mide kuculsun az yemeye alissin.sonra diyete baslarsin.
ne bulusmasi bacim gecmisi okuyamadim?ben burdayım ama hürrem çok heyecanlı...malum yarın da buluşmamız var pala bıyıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum bir yandannsonraki sayfaları okumadımm es geçtiim ziraa hem hürrem hem oyun hem topik zor oluyoo kocam da bugün pek bi nazlı illa da ilgi alaka istiyor..daha meryemim var okunacakcanım adet olamamk başlı başına kilo alma sebebi ben her adet dönemi 2 kilo verirdim şimdiii nerde lekelenme şeklinde idareten oluyorumm sorarsan regl oldumm diyorum iştee onu bile bir ay bekliyorumm...eğer düzenli regl olsan şişkinlik vs kalmaz
git baktir bakalim zayen doktorlar icimize kadar biliolar:)))bende gec yaziyorum kusura bakma esimin kabaninin astari yirtilmis onu dikiom.optummm gorusurzzzcanlarım hepinize iyi geceler ben çıkıyorum...yarın dr kontrolüm var bakalım içerimiz ne alemde...hepinize şimdiden hayırlı günler geçirmenizi diliyorum....öpüldünüzzz
kızlarrrr yarında son kez kan vericemm eşimizn zoruylaa olmadıgıı ortada ama bi umut işteeeee hakkımızda hayırlısı olsun herşeyinnnnn.....
dışarıdaydık kuzum yeni geldik baktım kimsecikler yoksssiiissstttt nerdeyduiniz ya butun aksam topiktte tek basimaydim.
iyi kuzu bende bakıyım dedim kimsecikler yoktuKızlar valla tam çıkıyorum tekrar kk ye girim dedim baktım sizler çokk sevindim naber canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?