Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende karşılaşınca sinekle böyle olmuştum

hep iyi ol canım menim iyi yapıyon hatta bu gece bindallı giy kına gecesi yap yarın düğün yaparsınız

yaaa doğru söyledin ama ben bindallımı kiralamıştım şimdi nerden bulcammm offfff

git canm güle ggüle amaa bak şimdi sara patates yemegi göndercek sendende corba isterim madem ona göree

karnıma ağrılar girdi gülmekten yarıldımm muhabbete bak yaa sinekmişş siizi bilmem ama benim gördüğüm sineğe benzemiyordu

cnm valla ben olsam hemen baslarim 2 ay 2aydir.ayda 3 kilo versen iki ayda 6 kilo verirsin dugunede bomba gibi gidersin.kosusturmacada sana spor gibi olur.

karnıma ağrılar girdi gülmekten yarıldımm muhabbete bak yaa sinekmişş siizi bilmem ama benim gördüğüm sineğe benzemiyordu
kızııımmm biz onun adını sinekten sonra kaç kez değiştirdik görmedinmi???
önce at sineğine çevirdik sonra arı yaptık en son eşşek arısında karar kıldıkkkk

cnm valla ben olsam hemen baslarim 2 ay 2aydir.ayda 3 kilo versen iki ayda 6 kilo verirsin dugunede bomba gibi gidersin.kosusturmacada sana spor gibi olur.
yavrummm pkolu olunca işlerin öyle olmadıgını anladım ben ve inanırmısın 8 ay gittim diyetisyene ve sadece 4 kilo verdimmmm
dr um sürekli yağ azalıyo su artıyo diye diye beni sinir etti bıraktım...
şimdide başlayıp düğüne kadra o iki ayda veremezsem psikolojim bozulur devam edemem diye beklesemmi dedimmm...
kararsız kaldım iicee

huuuu huuu kizlarrr nerdesinizzz???
ben burdayım ama hürrem çok heyecanlı...malum yarın da buluşmamız var pala bıyıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum bir yandann
kızııımmm biz onun adını sinekten sonra kaç kez değiştirdik görmedinmi???
önce at sineğine çevirdik sonra arı yaptık en son eşşek arısında karar kıldıkkkk
sonraki sayfaları okumadımm es geçtiim ziraa hem hürrem hem oyun hem topik zor oluyoo kocam da bugün pek bi nazlı illa da ilgi alaka istiyor..daha meryemim var okunacak

canım adet olamamk başlı başına kilo alma sebebi ben her adet dönemi 2 kilo verirdim şimdiii nerde lekelenme şeklinde idareten oluyorumm sorarsan regl oldumm diyorum iştee onu bile bir ay bekliyorumm...eğer düzenli regl olsan şişkinlik vs kalmaz

evet canm dr umda ona bagladı ama insülin direncine vs hiç bişeye bakmadı acıkcası bu sefer biraz farklı olsun istiyorum inş. verebilirm kilo...
boş ver kız oyunu hürremi topiği git kocanla ilgilennn

hiiii sen bilirsin o zmn aslinda en guzeli birazcik yediklerini azaltmak yani sira spor yapmak.yuruyuse cik mesela eger imkanin yoksa evde pilates yap.sen o zmn simdilik yediklerini azalt mide kuculsun az yemeye alissin.sonra diyete baslarsin.

hiiii sen bilirsin o zmn aslinda en guzeli birazcik yediklerini azaltmak yani sira spor yapmak.yuruyuse cik mesela eger imkanin yoksa evde pilates yap.sen o zmn simdilik yediklerini azalt mide kuculsun az yemeye alissin.sonra diyete baslarsin.
canm yürüyüş yapmayı o kadar çok istiyorumki burda bana eşlik edecek kimse yok(
eşim eski bi bisiklet almıştı onu koydum balkona aslına bakarsan senin dediğin gibi bu 2 ay dikkat etmeyi sonrada diyete başlayayım dedim hem balkondaki bisikleti evde koyacak yer yok mayıstan sonrada hava ısınır diye onuda yaparım dedim

ne bulusmasi bacim gecmisi okuyamadim?

canlarım hepinize iyi geceler ben çıkıyorum...
yarın dr kontrolüm var bakalım içerimiz ne alemde...
hepinize şimdiden hayırlı günler geçirmenizi diliyorum....
öpüldünüzzz

canlarım hepinize iyi geceler ben çıkıyorum...yarın dr kontrolüm var bakalım içerimiz ne alemde...hepinize şimdiden hayırlı günler geçirmenizi diliyorum....öpüldünüzzz
git baktir bakalim zayen doktorlar icimize kadar biliolar:)))bende gec yaziyorum kusura bakma esimin kabaninin astari yirtilmis onu dikiom.optummm gorusurzzz

kızlarrrr yarında son kez kan vericemm eşimizn zoruylaa olmadıgıı ortada ama bi umut işteeeee hakkımızda hayırlısı olsun herşeyinnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…