Tüp Bebek Günlüğümüz !

dışarıdaydık kuzum yeni geldik baktım kimsecikler yoksen nerdeydin asıl bütün gün
cok yogundum cnm ya hic sormaaa oglene kadar etrsfi topla filan sonra uyudum sonra sahane bi yemek yaptim o kadar:))))cokkkk isim vardi anlicagin:)))))
Kızlar valla tam çıkıyorum tekrar kk ye girim dedim baktım sizler çokk sevindim naber canlarımmm
iyikmlik kuzu senden nbr?

Evet yaa sizler yoktunuz bi kaç kişi vardı sonra kimse yok maillerime bakınıyordum çıkmadan dedim kk,ye bakim Valla turkuazla seni görecegim içime dogduu nasılsın tatlımm günün uyumaklamı geçti yinee
ay evet kuzum içine doğmuş bende çıkıcıktam kimse olmayın dur açık kalsın dedim ve geldiniz
evet canım ya 11 de kalktım 1 de uyudum 2:30 ta kalktım 4 te uyudum 7 de kalktım
halada uykum var

cok yogundum cnm ya hic sormaaa oglene kadar etrsfi topla filan sonra uyudum sonra sahane bi yemek yaptim o kadar:))))cokkkk isim vardi anlicagin:)))))iyikmlik kuzu senden nbr?
vay vay vay şahane yemek yaptın demek eline sağlık canım
sormıcam malum canım isteyebilir
ben uyudum uyudum uyudum gece 12 ye geliyodu dışarı çıktık yeni geldi işte

ay evet kuzum içine doğmuş bende çıkıcıktam kimse olmayın dur açık kalsın dedim ve geldiniz
evet canım ya 11 de kalktım 1 de uyudum 2:30 ta kalktım 4 te uyudum 7 de kalktım
halada uykum var

Hamile kalayım ben 9 ay uyucam canımm en iyisini yapıyorsun boş ver uyumasan otur otur zaman geçmezz

cok yogundum cnm ya hic sormaaa oglene kadar etrsfi topla filan sonra uyudum sonra sahane bi yemek yaptim o kadar:))))cokkkk isim vardi anlicagin:)))))iyikmlik kuzu senden nbr?

Oyyy benim hamarat arkadaşım bende sormucam merak ettim ama aramızda 1 tane gebişş var sonra canı falan çeker bende saçımı boyattım canım kara böcek oldumm bir kaç kez banyo yapmam lazım açılması içinn bu gece başlımm banyoya

Aaaaaa dışarıdamı çıktın kuzummm çok seviniyorum yaa sen dışarı çıkınca sanki ben çıkmış gibi oluyorum gerçektenn bütün gün evde olmana üzülüyorumm valla bacımm anaaaa sakına dışarda doguriyim demee bu seferde dışarıda içeri alamıyoruz senii

kızzz nerdesin bacımmmm uyudunmu ne çok yorulmussunya yoksa parmaklarınmı tutmuyor yoksa gömlekmi ütülüyorsunnn kocanaaa

sağol kuzum benim tabi sen bunalıyosun evde kalınca anlıyosun evde olanın halinden
olacağına bak bi bakmışım doğurmuşum
ama vaktinde olsun mümkünse

ay evet kuzum içine doğmuş bende çıkıcıktam kimse olmayın dur açık kalsın dedim ve geldinizevet canım ya 11 de kalktım 1 de uyudum 2:30 ta kalktım 4 te uyudum 7 de kalktımhalada uykum var
Ayyy Allah iyiligini versin daha da uykun mu var:))))
vay vay vay şahane yemek yaptın demek eline sağlık canım sormıcam malum canım isteyebilirben uyudum uyudum uyudum gece 12 ye geliyodu dışarı çıktık yeni geldi işte
gece 12 de nere gittiniz kiz cok merak ettim Allah askina soyle soyle ne yedin:))))))
Hamile kalayım ben 9 ay uyucam canımm en iyisini yapıyorsun boş ver uyumasan otur otur zaman geçmezz
he bacim.bende uyicam bahanemizde var dimi:)))) tamam sana sonra soylerimm:)))niye karaya boyattin kiz:))ben bidaha bakira boyaticim nasill?sahdim sahbaz olurum artik ben kara kafa turuncu:))))))
uyu uyuda şiştikçede şişiyorum canım ye yat nereye kadar
tamam iste canim sloganimizi uyguluyosunKARPUZ YATA YATA BUYURMUS:)))))))))))

Evet yaaa nereye gittin hadi geçiştirme söyleee yoksa ortaköyemi monss hanımmm

Bencede tatlım İnşallah tabi vaktinde olsun kara kızımız içime öyle doguyor Valla kız bu turkuaz bizi unuttu
ay canım sağlıklı doğsunda kara kız olsun ama bizde hiç esmer yok ki anam millet yanlış anlar sonra
evet canım karpuzu büyütelim benimde karpuz hep küçüktür büyüye büyüye memişler büyüyo küçükmüş gibi
canım patso burger var karşıda patates kızartması sosisli falan yapıyo oraya gittik kocamın canı çekmiş
patates yedim bende benim bebişin canıda hep sağlıksız şeyler çekiyo
ne bulursa yedi vallahi anası

Desene canım kocan senden daha çok aşeriyorr afiyet bal şeker olsun tatlım benim memişlerde yok dötümde küçük hamileylen anca büyüyorr

ohhhhh ye kuzum ye can bogazdan gelir...keske benim memelerde biraz buyuse ne guzel olur.benden de renkli gozlu boncuk boncuk soyle bi bebek cikmasi imkansiz Allah bilir tabide.esime diom ki bizim bebegimiz cirkin olur ha diom sen kara ben kara diom.sadece koca koca gozleri olur bana cekerse.eger senden kara gozlu kiz cikarsa senden niye supelensiler kizim gidip embriyologa hesap sorsunlar:)))))

Desene canım kocan senden daha çok aşeriyorr afiyet bal şeker olsun tatlım benim memişlerde yok dötümde küçük hamileylen anca büyüyorr
canım sorma 7 senedir süt içmeyen alarjim var diyen adam günde kaç tane süt içiyo
canım benim hep büyüktü memişler şimdi görsen sütyenlerim olmuyo
çocuk kaybolacak emerken gözümüz korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…