iyi kuzu bende bakıyım dedim kimsecikler yoktu
sonra 4 kişi olduk
cok yogundum cnm ya hic sormaaa oglene kadar etrsfi topla filan sonra uyudum sonra sahane bi yemek yaptim o kadar:))))cokkkk isim vardi anlicagin:)))))dışarıdaydık kuzum yeni geldik baktım kimsecikler yoksen nerdeydin asıl bütün gün
iyikmlik kuzu senden nbr?Kızlar valla tam çıkıyorum tekrar kk ye girim dedim baktım sizler çokk sevindim naber canlarımmm
ay evet kuzum içine doğmuş bende çıkıcıktam kimse olmayın dur açık kalsın dedim ve geldinizEvet yaa sizler yoktunuz bi kaç kişi vardı sonra kimse yok maillerime bakınıyordum çıkmadan dedim kk,ye bakim Valla turkuazla seni görecegim içime dogduunasılsın tatlımm günün uyumaklamı geçti yinee
vay vay vay şahane yemek yaptın demek eline sağlık canımcok yogundum cnm ya hic sormaaa oglene kadar etrsfi topla filan sonra uyudum sonra sahane bi yemek yaptim o kadar:))))cokkkk isim vardi anlicagin:)))))iyikmlik kuzu senden nbr?
ay evet kuzum içine doğmuş bende çıkıcıktam kimse olmayın dur açık kalsın dedim ve geldiniz
evet canım ya 11 de kalktım 1 de uyudum 2:30 ta kalktım 4 te uyudum 7 de kalktım
halada uykum var
cok yogundum cnm ya hic sormaaa oglene kadar etrsfi topla filan sonra uyudum sonra sahane bi yemek yaptim o kadar:))))cokkkk isim vardi anlicagin:)))))iyikmlik kuzu senden nbr?
uyu uyuda şiştikçede şişiyorum canımHamile kalayım ben 9 ay uyucam canımm en iyisini yapıyorsun boş ver uyumasan otur otur zaman geçmezz
sağol kuzum benim tabi sen bunalıyosun evde kalınca anlıyosun evde olanın halindenAaaaaa dışarıdamı çıktın kuzummm çok seviniyorum yaa sen dışarı çıkınca sanki ben çıkmış gibi oluyorum gerçektennbütün gün evde olmana üzülüyorumm valla bacımm anaaaa sakına dışarda doguriyim demee bu seferde dışarıda içeri alamıyoruz senii
sağol kuzum benim tabi sen bunalıyosun evde kalınca anlıyosun evde olanın halinden
olacağına bak bi bakmışım doğurmuşum
ama vaktinde olsun mümkünse
Ayyy Allah iyiligini versin daha da uykun mu var:))))ay evet kuzum içine doğmuş bende çıkıcıktam kimse olmayın dur açık kalsın dedim ve geldinizevet canım ya 11 de kalktım 1 de uyudum 2:30 ta kalktım 4 te uyudum 7 de kalktım halada uykum var
gece 12 de nere gittiniz kiz cok merak ettim Allah askina soyle soyle ne yedin:))))))vay vay vay şahane yemek yaptın demek eline sağlık canım sormıcam malum canım isteyebilirben uyudum uyudum uyudum gece 12 ye geliyodu dışarı çıktık yeni geldi işte
he bacim.bende uyicam bahanemizde var dimi:))))Hamile kalayım ben 9 ay uyucam canımm en iyisini yapıyorsun boş ver uyumasan otur otur zaman geçmezz
tamam sana sonra soylerimm:)))niye karaya boyattin kiz:))ben bidaha bakira boyaticim nasill?sahdim sahbaz olurum artik ben kara kafa turuncu:))))))Oyyy benim hamarat arkadaşım bende sormucam merak ettim ama aramızda 1 tane gebişş var sonra canı falan çekerbende saçımı boyattım canım kara böcek oldumm bir kaç kez banyo yapmam lazım açılması içinn bu gece başlımm banyoya
tamam iste canim sloganimizi uyguluyosunKARPUZ YATA YATA BUYURMUS:)))))))))))uyu uyuda şiştikçede şişiyorum canım ye yat nereye kadar
Ayyy Allah iyiligini versin daha da uykun mu var:))))gece 12 de nere gittiniz kiz cok merak ettim Allah askina soyle soyle ne yedin:))))))he bacim.bende uyicam bahanemizde var dimi:))))tamam sana sonra soylerimm:)))niye karaya boyattin kiz:))ben bidaha bakira boyaticim nasill?sahdim sahbaz olurum artik ben kara kafa turuncu:))))))tamam iste canim sloganimizi uyguluyosunKARPUZ YATA YATA BUYURMUS:)))))))))))
ben toplu msjciyim sekerim:)))Bencede tatlım İnşallah tabi vaktinde olsun kara kızımız içime öyle doguyor Vallakız bu turkuaz bizi unuttu
ay canım sağlıklı doğsunda kara kız olsun ama bizde hiç esmer yok kiBencede tatlım İnşallah tabi vaktinde olsun kara kızımız içime öyle doguyor Vallakız bu turkuaz bizi unuttu
evet canım karpuzu büyütelim benimde karpuz hep küçüktür büyüye büyüye memişler büyüyo küçükmüş gibiAyyy Allah iyiligini versin daha da uykun mu var:))))gece 12 de nere gittiniz kiz cok merak ettim Allah askina soyle soyle ne yedin:))))))he bacim.bende uyicam bahanemizde var dimi:))))tamam sana sonra soylerimm:)))niye karaya boyattin kiz:))ben bidaha bakira boyaticim nasill?sahdim sahbaz olurum artik ben kara kafa turuncu:))))))tamam iste canim sloganimizi uyguluyosunKARPUZ YATA YATA BUYURMUS:)))))))))))
ay canım sağlıklı doğsunda kara kız olsun ama bizde hiç esmer yok kianam millet yanlış anlar sonra
evet canım karpuzu büyütelim benimde karpuz hep küçüktür büyüye büyüye memişler büyüyo küçükmüş gibi
canım patso burger var karşıda patates kızartması sosisli falan yapıyo oraya gittik kocamın canı çekmiş
patates yedim bende benim bebişin canıda hep sağlıksız şeyler çekiyo
ne bulursa yedi vallahi anası
utu yapmiom ilacimi icmeye gitmistim cicim
ohhhhh ye kuzum ye can bogazdan gelir...keske benim memelerde biraz buyuse ne guzel olur.benden de renkli gozlu boncuk boncuk soyle bi bebek cikmasi imkansiz Allah bilir tabide.esime diom ki bizim bebegimiz cirkin olur ha diom sen kara ben kara diom.sadece koca koca gozleri olur bana cekerse.eger senden kara gozlu kiz cikarsa senden niye supelensiler kizim gidip embriyologa hesap sorsunlar:)))))ay canım sağlıklı doğsunda kara kız olsun ama bizde hiç esmer yok kianam millet yanlış anlar sonra evet canım karpuzu büyütelim benimde karpuz hep küçüktür büyüye büyüye memişler büyüyo küçükmüş gibi canım patso burger var karşıda patates kızartması sosisli falan yapıyo oraya gittik kocamın canı çekmişpatates yedim bende benim bebişin canıda hep sağlıksız şeyler çekiyo ne bulursa yedi vallahi anası
canım sorma 7 senedir süt içmeyen alarjim var diyen adam günde kaç tane süt içiyoDesene canım kocan senden daha çok aşeriyorrafiyet bal şeker olsun tatlım benim memişlerde yok dötümde küçük hamileylen anca büyüyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?