onu diyorum ya millet biliyo tüp bebek diyoohhhhh ye kuzum ye can bogazdan gelir...keske benim memelerde biraz buyuse ne guzel olur.benden de renkli gozlu boncuk boncuk soyle bi bebek cikmasi imkansiz Allah bilir tabide.esime diom ki bizim bebegimiz cirkin olur ha diom sen kara ben kara diom.sadece koca koca gozleri olur bana cekerse.eger senden kara gozlu kiz cikarsa senden niye supelensiler kizim gidip embriyologa hesap sorsunlar:)))))
cnm ben o ictigin seyleri hic bilmiom yumurta olayim yok ya benim.kist icin hhormon hapi iciom adeti de duzenlesin diye.Canikommm suan ne ilacı kullanıyorsunkii bende hayıt çayımı içtim,dhea içtim yumurtalıklar içinnn şekercikkk
canım sorma 7 senedir süt içmeyen alarjim var diyen adam günde kaç tane süt içiyo
canım benim hep büyüktü memişler şimdi görsen sütyenlerim olmuyo
çocuk kaybolacak emerken gözümüz korktu
onu diyorum ya millet biliyo tüp bebek diyo
gerizekalı bi yengem sormuştu kocandan koydular dimi diyeyolacaktım bak işte koymamışlar dicekler
niye çirkin olsun kız senin çocuğun fıstık gibi hatunsun gayette güzel olur
evet zaten şuan bile büyük yavrucak meme arıcak kaybolcak aralarındaAnaaa dikkat edersin bacımm bebiş bogulur falan bebişin kafasındanda büyük olur o zamana kadar zatennnDikkat et adam bebişin sütüne ortak olmasın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
saol bacim da hani boyle yeni dogdugunda bile guzzel bebekler olur ya boyle bembeyaz yada kirmizi.benim ki olursa allah verirse kara kuru zayif bise olur diye dusunuom ama sonradan toparlar tabi:))))))onu diyorum ya millet biliyo tüp bebek diyo gerizekalı bi yengem sormuştu kocandan koydular dimi diyeyolacaktım bak işte koymamışlar dicekler niye çirkin olsun kız senin çocuğun fıstık gibi hatunsun gayette güzel olur
evet zaten şuan bile büyük yavrucak meme arıcak kaybolcak aralarında
belki olur ama süt üm geçerse ona biliyosun karı koca olamayız onu düşünmüş adam
bit beyinli insan dolu bide bu biliyo benim daha önce bebişlerimi kaybettiğimiAna yengendeee ne malmısssyok desetdin sokaktan geçen adamdan alıyorlar deseydinn TURKUAZZZ hanım bencede manken gibi hatunsun Maşallah senden çıkanda güzel olur İNŞALLAH BACIMMMMM
saol tatlim sen benden daha mankenain ben senden kiloluyum seker.Ana yengendeee ne malmısssyok desetdin sokaktan geçen adamdan alıyorlar deseydinn TURKUAZZZ hanım bencede manken gibi hatunsun Maşallah senden çıkanda güzel olur İNŞALLAH BACIMMMMM
hadiiii beee oyle bisey mi varmis kiz:)))))evet zaten şuan bile büyük yavrucak meme arıcak kaybolcak aralarındabelki olur ama süt üm geçerse ona biliyosun karı koca olamayız onu düşünmüş adam
saol bacim da hani boyle yeni dogdugunda bile guzzel bebekler olur ya boyle bembeyaz yada kirmizi.benim ki olursa allah verirse kara kuru zayif bise olur diye dusunuom ama sonradan toparlar tabi:))))))
canım facede gördün mü bilmiyorum lacivert koca gözlü bi kız var o ağbimin kızı ilkimsaol bacim da hani boyle yeni dogdugunda bile guzzel bebekler olur ya boyle bembeyaz yada kirmizi.benim ki olursa allah verirse kara kuru zayif bise olur diye dusunuom ama sonradan toparlar tabi:))))))
aysegulde herifin sut annesi olur:)))))Kızıyla süt kardeş olurlar en fazla hahhaahhahaha aman şaka bi yana bacım yaaa İnşallah iştahlı bir bebiş olurr canımcıgımmm
yavvv cahillik bole bise ne takiosun kuzum.bit beyinli insan dolu bide bu biliyo benim daha önce bebişlerimi kaybettiğimi nasıl sinirlenmiştim anlatamam
hahaha dogruuuu..valla guluma nasina cekerse dotu hiccc kara kuru olmaz gayette yerinde olur:)))Oyyy yerim onun kara kuru götünü yeterki saglıklı olsunda kuru dal olsun büyürde kazma olurr::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tabi canım süt hakkım geçer onasaol tatlim sen benden daha mankenain ben senden kiloluyum seker.hadiiii beee oyle bisey mi varmis kiz:)))))
maasalaahhhhh benimkide oyle olur o zaman:)))canım facede gördün mü bilmiyorum lacivert koca gözlü bi kız var o ağbimin kızı ilkim doğduğunda nası çirkindi 1 yaşından sonra bambaşka bişii oldu ama ağbim tam sarışın yeşil gözlü gelin de tam tersi esmer şimdi gören gözlerini alamıyo
oooo bu super biseymis:)))kizlarrr gozum kapanio desem...tabi canım süt hakkım geçer ona sonra ödenemez vallahi adam okurum canını sütümü helal etmem diye
kızım senin toca nasıl işe gidiyo hep geç yatıyo benimki 11 dedin mi uyur yada işten gelince uyur sonra oturur geçe kadar o da en fazla 1Canlarım eşimm hadi hadi diye bagırınıyorr bende gülüyorum ne gülüp duruyorsun delirdinmi diyor Valla çok güldüm bu gece Rabbimde sizleri güldürsün İNŞ amimm sizleri çokk seviyorum iyi gecelerrr canlarımm benimm sizleri çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sveiyorummm
iyi geceler canım hadi koş yat bende yatıcammaasalaahhhhh benimkide oyle olur o zaman:)))oooo bu super biseymis:)))kizlarrr gozum kapanio desem...
bendeeeeee seviyoruuummm canlar siziii...aysegulum bende yatim tatlim cok fena uykum geldiii opuyorummmmm siziii ii gecelerrCanlarım eşimm hadi hadi diye bagırınıyorr bende gülüyorum ne gülüp duruyorsun delirdinmi diyor Valla çok güldüm bu gece Rabbimde sizleri güldürsün İNŞ amimm sizleri çokk seviyorum iyi gecelerrr canlarımm benimm sizleri çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sveiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?