Tüp Bebek Günlüğümüz !

onu diyorum ya millet biliyo tüp bebek diyo
gerizekalı bi yengem sormuştu kocandan koydular dimi diye yolacaktım bak işte koymamışlar dicekler
niye çirkin olsun kız senin çocuğun fıstık gibi hatunsun gayette güzel olur

canım sorma 7 senedir süt içmeyen alarjim var diyen adam günde kaç tane süt içiyo
canım benim hep büyüktü memişler şimdi görsen sütyenlerim olmuyo
çocuk kaybolacak emerken gözümüz korktu

Anaaa dikkat edersin bacımm bebiş bogulur falan bebişin kafasındanda büyük olur o zamana kadar zatennn Dikkat et adam bebişin sütüne ortak olmasın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ana yengendeee ne malmısss yok desetdin sokaktan geçen adamdan alıyorlar deseydinn TURKUAZZZ hanım bencede manken gibi hatunsun Maşallah senden çıkanda güzel olur İNŞALLAH BACIMMMMM

Anaaa dikkat edersin bacımm bebiş bogulur falan bebişin kafasındanda büyük olur o zamana kadar zatennn Dikkat et adam bebişin sütüne ortak olmasın:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
evet zaten şuan bile büyük yavrucak meme arıcak kaybolcak aralarında
belki olur ama süt üm geçerse ona biliyosun karı koca olamayız onu düşünmüş adam

saol bacim da hani boyle yeni dogdugunda bile guzzel bebekler olur ya boyle bembeyaz yada kirmizi.benim ki olursa allah verirse kara kuru zayif bise olur diye dusunuom ama sonradan toparlar tabi:))))))

evet zaten şuan bile büyük yavrucak meme arıcak kaybolcak aralarında
belki olur ama süt üm geçerse ona biliyosun karı koca olamayız onu düşünmüş adam

Kızıyla süt kardeş olurlar en fazla hahhaahhahaha aman şaka bi yana bacım yaaa İnşallah iştahlı bir bebiş olurr canımcıgımmm

Ana yengendeee ne malmısss yok desetdin sokaktan geçen adamdan alıyorlar deseydinn TURKUAZZZ hanım bencede manken gibi hatunsun Maşallah senden çıkanda güzel olur İNŞALLAH BACIMMMMM
bit beyinli insan dolu bide bu biliyo benim daha önce bebişlerimi kaybettiğimi
nasıl sinirlenmiştim anlatamam

saol tatlim sen benden daha mankenain ben senden kiloluyum seker.
evet zaten şuan bile büyük yavrucak meme arıcak kaybolcak aralarındabelki olur ama süt üm geçerse ona biliyosun karı koca olamayız onu düşünmüş adam
hadiiii beee oyle bisey mi varmis kiz:)))))

saol bacim da hani boyle yeni dogdugunda bile guzzel bebekler olur ya boyle bembeyaz yada kirmizi.benim ki olursa allah verirse kara kuru zayif bise olur diye dusunuom ama sonradan toparlar tabi:))))))

Oyyy yerim onun kara kuru götünü yeterki saglıklı olsunda kuru dal olsun büyürde kazma olurr::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım facede gördün mü bilmiyorum lacivert koca gözlü bi kız var o ağbimin kızı ilkim
doğduğunda nası çirkindi 1 yaşından sonra bambaşka bişii oldu
ama ağbim tam sarışın yeşil gözlü gelin de tam tersi esmer
şimdi gören gözlerini alamıyo

Kızıyla süt kardeş olurlar en fazla hahhaahhahaha aman şaka bi yana bacım yaaa İnşallah iştahlı bir bebiş olurr canımcıgımmm
aysegulde herifin sut annesi olur:)))))
bit beyinli insan dolu bide bu biliyo benim daha önce bebişlerimi kaybettiğimi nasıl sinirlenmiştim anlatamam
yavvv cahillik bole bise ne takiosun kuzum.
Oyyy yerim onun kara kuru götünü yeterki saglıklı olsunda kuru dal olsun büyürde kazma olurr::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahaha dogruuuu..valla guluma nasina cekerse dotu hiccc kara kuru olmaz gayette yerinde olur:)))

Canlarım eşimm hadi hadi diye bagırınıyorr bende gülüyorum ne gülüp duruyorsun delirdinmi diyor Valla çok güldüm bu gece Rabbimde sizleri güldürsün İNŞ amimm sizleri çokk seviyorum iyi gecelerrr canlarımm benimm sizleri çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sveiyorummm

maasalaahhhhh benimkide oyle olur o zaman:)))
tabi canım süt hakkım geçer ona sonra ödenemez vallahi adam okurum canını sütümü helal etmem diye
oooo bu super biseymis:)))kizlarrr gozum kapanio desem...

kızım senin toca nasıl işe gidiyo hep geç yatıyo benimki 11 dedin mi uyur yada işten gelince uyur sonra oturur geçe kadar o da en fazla 1
iyi geceler canım bizde seviyoz seni

bendeeeeee seviyoruuummm canlar siziii...aysegulum bende yatim tatlim cok fena uykum geldiii opuyorummmmm siziii ii gecelerr

kızlaar ne güzel kaynatıyosunuz meryemimi okuudm size debir dua tertibi bırakıp kocamın yanına kıvrılmaya gidyorumm yarın malum Nesmit arkadaşımıızn evinde toplaşıyoruz eskilerden topik halkının istanbul grubuylaa...aramızda inşaallah ikiz annesi benkayram da olacak..ekibi saymiim de yarın haberlerimizi alırısnız artık..
kün fe yekün duasının topiğnin linkini ekledimm
ben de cumartesi Fetih okumaya başlıcam meryemlerle beraber götürecem inşaallah

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...erimiz-icin-kun-feyekun-duasini-okuyalim.html

41 fetih tertibii
Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…