ben de seni ve burdaki herkesi çok seviyorumm bilginizee kızlaarr olmayanlar da dahil..Allah rahatlık verisn hepinizesemracimmm yeni gordum girdigini seni de seviyorummm yuregi guzel arkadasim benimmmmm
vallahi seni takdir ediyorum fetih suresi uzun meryem ondanda uzun helal olsun nasil yetistirebiliosun ve uykun gelmio maasallahhhkızlaar ne güzel kaynatıyosunuz meryemimi okuudm size debir dua tertibi bırakıp kocamın yanına kıvrılmaya gidyorumm yarın malum Nesmit arkadaşımıızn evinde toplaşıyoruz eskilerden topik halkının istanbul grubuylaa...aramızda inşaallah ikiz annesi benkayram da olacak..ekibi saymiim de yarın haberlerimizi alırısnız artık..kün fe yekün duasının topiğnin linkini ekledimm ben de cumartesi Fetih okumaya başlıcam meryemlerle beraber götürecem inşaallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/duala...erimiz-icin-kun-feyekun-duasini-okuyalim.html41 fetih tertibiiSıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa Estağfirullah çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)Pazar günü 3 defa okuyunPazartesi günü 5 defa okuyunSalı günü 7 defa okuyunÇarşamaba günü 7 defa okuyunPerşembe günü 7 defa okuyunCuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allaha yalvararak isteyin.Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
canım yaaa ekledim seni o koca gözlü fıstığı da çok beğendimm..öpüyorumm çok uykum var sabah erkenciyimm görüşrüz inşaallah yarın uğrayamma ama akşam uğrarım mutlaka..Allah rahatlık versin..canım facede gördün mü bilmiyorum lacivert koca gözlü bi kız var o ağbimin kızı ilkim
doğduğunda nası çirkindi 1 yaşından sonra bambaşka bişii oldu
ama ağbim tam sarışın yeşil gözlü gelin de tam tersi esmer
şimdi gören gözlerini alamıyo
vallahi seni takdir ediyorum fetih suresi uzun meryem ondanda uzun helal olsun nasil yetistirebiliosun ve uykun gelmio maasallahhh
İyi sabhlar herkese içimde huzr yuzmde tebbessumle ne zamn uyanıcam ben
günaydın canım...
yüzümüzden tebessümün eksilmediği günlerimizde olacak elbet...
sabırr....
Allah en kisa zamanda seni sagligina ve bebebine kavusturur insallah.canım yaaa ekledim seni o koca gözlü fıstığı da çok beğendimm..öpüyorumm çok uykum var sabah erkenciyimm görüşrüz inşaallah yarın uğrayamma ama akşam uğrarım mutlaka..Allah rahatlık versin..
bir süre sonra alışıysun tatlım..zamandan bol neyimiz var ki zateenn...ben arada neler okuyorumm ooo..tefriciyelerim var onları da ezberden okuyorumm..2 yıldan fazladır uğraşınca ameliyatlarla ve her operasyondan sonra doktorlar umutlarımı körelttikçe sarılacak bişey kalmıyor insaanaa dua ipine sarıldık yaşıyoruz..bilsen ki karıkoca sabhalara kadar namaz kılıp dua edenler var evlat hasrteiyle yana yana..bizimki hiçbişey onların yanındaa.neyse gideerayak coştum uyanamıcam sabah öptüm sizi
Güüüünnaayyddıınnnnnnnn
Güzel haberleri bol şahane birgün olsun inşallah
Hala uyanamamış bir halim var uykum vargerimi yatsam neee:26::26:
gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değilmi
çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim bütün sokaklar benim anlıyorsun değilmi
ya çık git dünyamdan duyuyormusun beni ya dön bana artık anlıyorsun değilmi ( bu şarkıyı bebeğime söylüyom duyarda rest çektiğimi görünce gelir belki)
Allah en kisa zamanda seni sagligina ve bebebine kavusturur insallah.
gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))
Güüüünnaayyddıınnnnnnnn
Güzel haberleri bol şahane birgün olsun inşallah
Hala uyanamamış bir halim var uykum vargerimi yatsam neee:26::26:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değilmi
çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim bütün sokaklar benim anlıyorsun değilmi
ya çık git dünyamdan duyuyormusun beni ya dön bana artık anlıyorsun değilmi ( bu şarkıyı bebeğime söylüyom duyarda rest çektiğimi görünce gelir belki)
Gunaydinlaaaaaaaar bende nesmite biraz daha yaklastim. Biraz islerimiz var burda kardescwhizimlw.
Islerimizin bitiminde nesmite dogru gidicez. Optum hepinizi
günaydın kızlar nasılsınızteyzoşlarımız rahatsızlıktan giremiyoz topişimize ama hep aklımızda duamızdasınız
benimde hamilelik takvimim oldu
Gunaydın canımcım bn bugun lokma yptım pişiyo fırında dagıtcam bablrımz için rabbim kbul etsin inş
Allah en kisa zamanda seni sagligina ve bebebine kavusturur insallah.
gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah bizde yaparız bi gün ve o gün çok yakında biliyorum
Allah kabul etsin tatlım sevabını yazsın
uykucu güzel sabah olduuuuuuuuuu tızım bu ne uyuşukluk
insallah canim Allah en kisa zamanda nasip etsin..
Aaaaaaa gercek mi benkayraaaa nie yaaaaa
Tuuuh ya. Göbeğine el surecektim.gobusu sevecektim yaaaa
hayirli olsun tatlim benim de cok hayalimmmmbenimde hamilelik takvimim oldu
napim sara ya 2,5 dan asagi yatmiyorum ona ragmen erken bile kalkiyom:))gözün aydın canım darısı başımıza inşallah bizde yaparız bi gün ve o gün çok yakında biliyorum
Allah kabul etsin tatlım sevabını yazsın
uykucu güzel sabah olduuuuuuuuuu tızım bu ne uyuşukluk
aaaaaa bulusmami varrr ne guzelll slm sole herkese bizden:)))Aaaaaaa gercek mi benkayraaaa nie yaaaaa
Tuuuh ya. Göbeğine el surecektim.gobusu sevecektim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?