Tüp Bebek Günlüğümüz !

vallahi seni takdir ediyorum fetih suresi uzun meryem ondanda uzun helal olsun nasil yetistirebiliosun ve uykun gelmio maasallahhh

canım yaaa ekledim seni o koca gözlü fıstığı da çok beğendimm..öpüyorumm çok uykum var sabah erkenciyimm görüşrüz inşaallah yarın uğrayamma ama akşam uğrarım mutlaka..Allah rahatlık versin..
vallahi seni takdir ediyorum fetih suresi uzun meryem ondanda uzun helal olsun nasil yetistirebiliosun ve uykun gelmio maasallahhh

bir süre sonra alışıysun tatlım..zamandan bol neyimiz var ki zateenn...ben arada neler okuyorumm ooo..tefriciyelerim var onları da ezberden okuyorumm..2 yıldan fazladır uğraşınca ameliyatlarla ve her operasyondan sonra doktorlar umutlarımı körelttikçe sarılacak bişey kalmıyor insaanaa dua ipine sarıldık yaşıyoruz..bilsen ki karıkoca sabhalara kadar namaz kılıp dua edenler var evlat hasrteiyle yana yana..bizimki hiçbişey onların yanındaa.neyse gideerayak coştum uyanamıcam sabah öptüm sizi

İyi sabhlar herkese içimde huzr yuzmde tebbessumle ne zamn uyanıcam ben

Güüüünnaayyddıınnnnnnnn
Güzel haberleri bol şahane birgün olsun inşallah
Hala uyanamamış bir halim var uykum var gerimi yatsam neee:26::26:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değilmi
çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim bütün sokaklar benim anlıyorsun değilmi
ya çık git dünyamdan duyuyormusun beni ya dön bana artık anlıyorsun değilmi ( bu şarkıyı bebeğime söylüyom duyarda rest çektiğimi görünce gelir belki)

Allah en kisa zamanda seni sagligina ve bebebine kavusturur insallah.

Güüüünnaayyddıınnnnnnnn

gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))

Gunaydinlaaaaaaaar bende nesmite biraz daha yaklastim. Biraz islerimiz var burda kardescwhizimlw.
Islerimizin bitiminde nesmite dogru gidicez. Optum hepinizi

günaydın kızlar nasılsınız teyzoşlarımız rahatsızlıktan giremiyoz topişimize ama hep aklımızda duamızdasınız

gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))

Gunaydın canımcım bn bugun lokma yptım pişiyo fırında dagıtcam bablrımz için rabbim kbul etsin inş

Güüüünnaayyddıınnnnnnnn

Gunaydinlaaaaaaaar bende nesmite biraz daha yaklastim. Biraz islerimiz var burda kardescwhizimlw.
Islerimizin bitiminde nesmite dogru gidicez. Optum hepinizi

hepinize kocaman bir gunaydin da benden olsun.. bende nesmite gelecektim ama beyim otur oturdugun yerde siz her zaman bulusursunuz simdi yat evinde dedi sabah sabah deli etti beni sanki ben orada is yapicam gidip gicik yaa bende ondan bunun acisini cikaririm ama

günaydın kızlar nasılsınız teyzoşlarımız rahatsızlıktan giremiyoz topişimize ama hep aklımızda duamızdasınız

benimde hamilelik takvimim oldu

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah bizde yaparız bi gün ve o gün çok yakında biliyorum

Gunaydın canımcım bn bugun lokma yptım pişiyo fırında dagıtcam bablrımz için rabbim kbul etsin inş

Allah kabul etsin tatlım sevabını yazsın

uykucu güzel sabah olduuuuuuuuuu tızım bu ne uyuşukluk

insallah canim Allah en kisa zamanda nasip etsin..

benimde hamilelik takvimim oldu
hayirli olsun tatlim benim de cok hayalimmmm

napim sara ya 2,5 dan asagi yatmiyorum ona ragmen erken bile kalkiyom:))

Aaaaaaa gercek mi benkayraaaa nie yaaaaa
Tuuuh ya. Göbeğine el surecektim.gobusu sevecektim yaaaa
aaaaaa bulusmami varrr ne guzelll slm sole herkese bizden:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…