Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayirli olsun tatlim benim de cok hayalimmmm

napim sara ya 2,5 dan asagi yatmiyorum ona ragmen erken bile kalkiyom:))

aaaaaa bulusmami varrr ne guzelll slm sole herkese bizden:)))

Allahim hayalini en kisa zamanda gerceklestirmeyi nasip etsin canim benim valla tuhafima gitti utandim mi ne acayip biseyler hissettim

İnş o günler cok uzkta olmasın gerimi yattın yoksa uykucu guzeler sizi

yok şekerim geri yatmadım bi kahve içmeye gittim komşuya ordan çıkarken diğer komşuya yakalandım ayak üstü yarım saat konuşmuşuz

günaydın canım...
rest çekmen iyi olmuş bende bi azarlayım diyorum belki gelir

Allah en kisa zamanda seni sagligina ve bebebine kavusturur insallah.

gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))

gececi hatunsun canımcım uykun olar tabisi..

Gunaydinlaaaaaaaar bende nesmite biraz daha yaklastim. Biraz islerimiz var burda kardescwhizimlw.
Islerimizin bitiminde nesmite dogru gidicez. Optum hepinizi

gidin bakalım güzel vakit geçirin...

günaydın kızlar nasılsınız teyzoşlarımız rahatsızlıktan giremiyoz topişimize ama hep aklımızda duamızdasınız

sen arada haber ver yeter şekerim..

hadi yaaaa gidemiyomusunnnn
napalım sıkma canını bak bende gidemiyom

benimde hamilelik takvimim oldu

hep aklim kizlarda olacak oohhhh ne guzel bir arada olacaklar bende burada kiskancliktan catiiir catiiirr catlicamm

nasılsınız.şöle bir baktım.uykucu güzeller.Biz çalışanların öğle yemek tatili geldi.Çoooook kıskanıyorum sizleri.Ne güzel uykuuuuuuu yatak,yastık,hele kışın yorgannnn.Hasret gideceğiz valla.

nasılsın tatlım görüşmeyeli.Çok özledim sizleri.Allah nasip ederse haziran gibi bir tüp denemesi daha yapazağız.İnşallah nasip olur.Sen nasılsın neler yapıyorsun

hep aklim kizlarda olacak oohhhh ne guzel bir arada olacaklar bende burada kiskancliktan catiiir catiiirr catlicamm

kıskanma cicim sende de iki melek var kardeşinde gelcek keyfini çıkar boşver onları

evet canım katılıyorum çalıştığım dönemlerde uyku ne kıymetliydi anlatamam şimdi sabahın körü kalkıyorum...

nasılsın tatlım görüşmeyeli.Çok özledim sizleri.Allah nasip ederse haziran gibi bir tüp denemesi daha yapazağız.İnşallah nasip olur.Sen nasılsın neler yapıyorsun

iyiyim canım demek haziranda tüp bebek denemesi yapcaksın
bende yapsam yapsam anca o dönemlerde yaparım zaten

evet canım katılıyorum çalıştığım dönemlerde uyku ne kıymetliydi anlatamam şimdi sabahın körü kalkıyorum...

ah ah sorma .yıllık izinde en sevdiğim şey geç kalkmak

iyiyim canım demek haziranda tüp bebek denemesi yapcaksın
bende yapsam yapsam anca o dönemlerde yaparım zaten[/QUOTE]

inşallah beraber dener ve tuttururuz bizim sıpaları.biri kız biri erkek de olursa kerteriz.

haklisin canim kardesimi cok ozlemistim 2 aydir gorusemedik tedavilerden vs.gelmek uzeredirler markete girmislerdi en son

Geldim öğln yemdn sonra işlerimi yapicim sonada dusa giricim mis olucam bizmki sıkştrp duri bni ama hiç niytm yuk malsf kb sın kalbm hep kırdıgı içn vede stn zor toprlndım kızgınm dustn sna bi markete kaçıcam gari işler bnde canımcım biz öyleyik zati komuşya ugrasısn içeri gel der yuk dersin kapı onunde 1 saat cene

ah ah sorma .yıllık izinde en sevdiğim şey geç kalkmak

inşallah beraber dener ve tuttururuz bizim sıpaları.biri kız biri erkek de olursa kerteriz.

inşallah canım hazirana kadar kendiliğinden gelseler daha bi sevinirim ama o zaman topik kertmesi yaparız

haklisin canim kardesimi cok ozlemistim 2 aydir gorusemedik tedavilerden vs.gelmek uzeredirler markete girmislerdi en son

heh işte bak ne güzel kardeşim gelcek ben kızları sallarmıyım
nasıl olsa yoklarya arkalarından rahatça sallıyorum

bi süre daha burnu sürtülsün beyinin göster ama elletme daha bi işkence olsun
lokmaları içinde ellerine sağlık şekerim..

yemek yer yemez aranıza döneceğim.Öpüyorum sizleri

afiyet bal şeker olsun dön bize bekliyorum

canımm bende seni çok seviyorummmmmmm çok özledim valla gelsen buralara yineee
Allah razı olsun ..hastalıklarına dertlerine şifa versin,sorunların çözülsün bitanemm önce güzel bir ev sonrada hayırlı tedaviler nasip etsin...
kendimi çok boş gördüm yeniden başlamlıyımm okumalarımaa inşaallahhhh
Güüüünnaayyddıınnnnnnnn
Güzel haberleri bol şahane birgün olsun inşallah
Hala uyanamamış bir halim var uykum var gerimi yatsam neee:26::26:
öğlen oldu ama günaydınnn bidaha günaydınnnn
yatmamışsın kahveye gitmişsin ohh mis valla....
ayy çok severim barşın şarkılarını budaçok güzell....
iyi rest çekmişsinnn canım benimmmmmm
kızım sen gebesin kocanın sözündende çıkamazsın daha..
nasılsa bebeler doğunca sadece onların sözünü dinliycen yanii..
kızma adama bak bende gidemedim kzııyommu aaaa
benimde hamilelik takvimim oldu
çok güzel olmuş bend eartık yao dicektim..
ohh bugünleride gördük yaa rabbim sağlıkla aldırsın göbüşten kucağaaa
Aaaaaaa gercek mi benkayraaaa nie yaaaaa
Tuuuh ya. Göbeğine el surecektim.gobusu sevecektim yaaaa
üzülme canım...
inşaallah bunun daha 8 yı var daha çok ellersinizzz...
ya ben hangi tenhada yakalıycam bilmiyommmm
Allahim hayalini en kisa zamanda gerceklestirmeyi nasip etsin canim benim valla tuhafima gitti utandim mi ne acayip biseyler hissettim
hee gebelikten o utanmalar olur doğaldırrr

ohhb işte kardeşinde geliyomuş..
vallla enişte işini biliyor bebelerinin annesine güzle jest yapmış....

Sagol ablacım yakınmda olydın sanda getirirdim öyle yapcm ztn bide saymış 1 ay bi hfta diyo ders olsnda alna tabi hıyar oln hep hıyar

napim sara ya 2,5 dan asagi yatmiyorum ona ragmen erken bile kalkiyom:))

erken uyu tızım düzensiz uykuda infertil sebebi o saate kadar ne işin var ayakta

günaydın canım...
rest çekmen iyi olmuş bende bi azarlayım diyorum belki gelir

azarla azarla başka türlü gelecekleri yok bunların

ayy çok severim barşın şarkılarını budaçok güzell....
iyi rest çekmişsinnn canım benimmmmmm

dimi ama canım

barışın şarkılarını bende çok severim kol düğmeleri gül pembe domates biber patlıcaaaaaaaaaaan

hurma yiyorum canım.. zem zem suyuda bulursam içeyim bol bol....

canım yaşadıkların ne kadar zor.. bizler transferde moralimizi bozmamalıyız diye ne yapacağımızı şaşırıyoruz.. ama senin kendini telkin etme şansın bile yok gibi.. ama artık onun huylarını öğrenmişsindir ve görmezden gel canım... Rabbim meleğini sana en hayırlı zamanda göndersin insallah...

canım yazdıkların arasında bir tek vurma muhabbeti dikkatimi çekti... Rabbim yazmasın kimseye...normal zamnda bile şiddete karşıyım...birde transfer sonrası...canım ya..nfy ye ettiğim duanın aynısı senin içinde geçerli...Rabbim en hayırlı zamnda göndersin meleklerinizi size...

aaa süper canım,Analı babalı büyüsün,,mamamı veriyosun hayırdır,sütün gelmiyomu canım?

ahhhh o süt.... canım hikayem şöyle.. ilk üç gün süt tamamdı.. en azından bebeiş emip uyuyordu.. sonra sarılık oldu bebişim ve elimden alıp ışıktan çıkmacacasına emzirmeme bile izin vermeden aldılar tosunumu elimden.. 5 dak. emzirmelerim vardı ara ara...sürekli mama verildi sarılığı çabuk atsın diye...çünkü çok yükselmişti..canım sonra benim tosun alıştı mamaya beni emiyor ama sütüm yetmiyor.. karnı şişmeden uyumuyor kerata...şimdi günde bir kez bilemedin iki kez mama veriyorum... sütüm daha da artsın diye uğraşıyorum...tavsiyen varsa denerim canım...

işte ses geldiii.... çıkıyorum...acıktı benim veletim....doymuyor ki adam......

amin tatlim
insallah.utanilicak bise yok cnm tadini cikar..
kesinlikle katiliyorum san bundan sonra erken uyumaya calisicam cnm..

amin tatlim
insallah.utanilicak bise yok cnm tadini cikar..
kesinlikle katiliyorum san bundan sonra erken uyumaya calisicam cnm..

hah şöle efferim sana düzenli uyku sağlık için şart büyükler boşuna erken yatıp erken kalkarlarmış dimi ama

turkuazım akşama ne yemek yapacan

ben daha karar veremedim

Musait olnca gene gel sana sorcklrım var

Merhaba kızlar geçen gün de yazmıştım ama sizle paylaşmak istedim; Hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu.Değerim düşüyo,kaybediyorum bebeğimi.ilaçları kestiler düşük yapıcam...Kalbim acıyor.
İkramaya bu rahim inceliğinden korkuyodum,bebek tutundu ama sonra haftasonu kanama oldu,iğne yaptırdık ama ertesi gün kan değerim düştü. Değerin sıfıra inmesi gerekmiş kan testi yaptırıp durucam.Bide düşük yapacağıma da korkuyorum çok zor oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…