hayirli olsun tatlim benim de cok hayalimmmm
napim sara ya 2,5 dan asagi yatmiyorum ona ragmen erken bile kalkiyom:))
aaaaaa bulusmami varrr ne guzelll slm sole herkese bizden:)))
İnş o günler cok uzkta olmasın gerimi yattın yoksauykucu guzeler sizi
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değilmi
çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim bütün sokaklar benim anlıyorsun değilmi
ya çık git dünyamdan duyuyormusun beni ya dön bana artık anlıyorsun değilmi ( bu şarkıyı bebeğime söylüyom duyarda rest çektiğimi görünce gelir belki)
Allah en kisa zamanda seni sagligina ve bebebine kavusturur insallah.
gunaydin yokhe guldenim ve sara sultan ..benimde gozlerim kapanio zaten yataktayim uyumasam bile biras daha yatakta uyusukluk yapicam:)))
Gunaydinlaaaaaaaar bende nesmite biraz daha yaklastim. Biraz islerimiz var burda kardescwhizimlw.
Islerimizin bitiminde nesmite dogru gidicez. Optum hepinizi
günaydın kızlar nasılsınızteyzoşlarımız rahatsızlıktan giremiyoz topişimize ama hep aklımızda duamızdasınız
hepinize kocaman bir gunaydin da benden olsun.. bende nesmite gelecektim ama beyim otur oturdugun yerde siz her zaman bulusursunuz simdi yat evinde dedi sabah sabah deli etti beni sanki ben orada is yapicam gidip gicik yaa bende ondan bunun acisini cikaririm ama
benimde hamilelik takvimim oldu
yok şekerim geri yatmadım bi kahve içmeye gittim komşuya ordan çıkarken diğer komşuya yakalandım ayak üstü yarım saat konuşmuşuz
günaydın canım...
rest çekmen iyi olmuş bende bi azarlayım diyorum belki gelir
gececi hatunsun canımcım uykun olar tabisi..
gidin bakalım güzel vakit geçirin...
sen arada haber ver yeter şekerim..
hadi yaaaa gidemiyomusunnnn
napalım sıkma canını bak bende gidemiyom
hep aklim kizlarda olacak oohhhh ne guzel bir arada olacaklar bende burada kiskancliktan catiiir catiiirr catlicamm
nasılsınız.şöle bir baktım.uykucu güzeller.Biz çalışanların öğle yemek tatili geldi.Çoooook kıskanıyorum sizleri.Ne güzel uykuuuuuuu yatak,yastık,hele kışın
yorgannnn.Hasret gideceğiz valla.
nasılsın tatlım görüşmeyeli.Çok özledim sizleri.Allah nasip ederse haziran gibi bir tüp denemesi daha yapazağız.İnşallah nasip olur.Sen nasılsın neler yapıyorsun
kıskanma cicim sende de iki melek var kardeşinde gelcek keyfini çıkar boşver onları
evet canım katılıyorum çalıştığım dönemlerde uyku ne kıymetliydi anlatamam şimdi sabahın körü kalkıyorum...
iyiyim canım demek haziranda tüp bebek denemesi yapcaksın
bende yapsam yapsam anca o dönemlerde yaparım zaten
yok şekerim geri yatmadım bi kahve içmeye gittim komşuya ordan çıkarken diğer komşuya yakalandım ayak üstü yarım saat konuşmuşuz
günaydın canım...
gececi hatunsun canımcım uykun olar tabisi..
gidin bakalım güzel vakit geçirin...
sen arada haber ver yeter şekerim..
hadi yaaaa gidemiyomusunnnn
napalım sıkma canını bak bende gidemiyom
ah ah sorma .yıllık izinde en sevdiğim şey geç kalkmak
inşallah beraber dener ve tuttururuz bizim sıpaları.biri kız biri erkek de olursa kerteriz.
haklisin canim kardesimi cok ozlemistim 2 aydir gorusemedik tedavilerden vs.gelmek uzeredirler markete girmislerdi en son
Geldim öğln yemdn sonra işlerimi yapicim sonada dusa giricimmis olucam bizmki sıkştrp duri bni ama hiç niytm yuk malsf kb sın kalbm hep kırdıgı içn vede stn zor toprlndım kızgınm dustn sna bi markete kaçıcam gari işler bnde canımcım biz öyleyik zati komuşya ugrasısn içeri gel der yuk dersin kapı onunde 1 saat cene
yemek yer yemez aranıza döneceğim.Öpüyorum sizleri
canımm bende seni çok seviyorummmmmmm çok özledim valla gelsen buralara yineeeben de seni ve burdaki herkesi çok seviyorumm bilginizee kızlaarr olmayanlar da dahil..Allah rahatlık verisn hepinizeEki Görüntüle 650140 Eki Görüntüle 650141 Eki Görüntüle 650141 Eki Görüntüle 650141 Eki Görüntüle 650141
Allah razı olsun ..hastalıklarına dertlerine şifa versin,sorunların çözülsün bitanemm önce güzel bir ev sonrada hayırlı tedaviler nasip etsin...kızlaar ne güzel kaynatıyosunuz meryemimi okuudm size debir dua tertibi bırakıp kocamın yanına kıvrılmaya gidyorumm yarın malum Nesmit arkadaşımıızn evinde toplaşıyoruz eskilerden topik halkının istanbul grubuylaa...aramızda inşaallah ikiz annesi benkayram da olacak..ekibi saymiim de yarın haberlerimizi alırısnız artık..
kün fe yekün duasının topiğnin linkini ekledimm
ben de cumartesi Fetih okumaya başlıcam meryemlerle beraber götürecem inşaallah
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...erimiz-icin-kun-feyekun-duasini-okuyalim.html
41 fetih tertibii
Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
öğlen oldu ama günaydınnn bidaha günaydınnnnGüüüünnaayyddıınnnnnnnn
Güzel haberleri bol şahane birgün olsun inşallah
Hala uyanamamış bir halim var uykum vargerimi yatsam neee:26::26:
ayy çok severim barşın şarkılarını budaçok güzell....günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değilmi
çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim bütün sokaklar benim anlıyorsun değilmi
ya çık git dünyamdan duyuyormusun beni ya dön bana artık anlıyorsun değilmi ( bu şarkıyı bebeğime söylüyom duyarda rest çektiğimi görünce gelir belki)
kızım sen gebesin kocanın sözündende çıkamazsın daha..hepinize kocaman bir gunaydin da benden olsun.. bende nesmite gelecektim ama beyim otur oturdugun yerde siz her zaman bulusursunuz simdi yat evinde dedi sabah sabah deli etti beni sanki ben orada is yapicam gidip gicik yaa bende ondan bunun acisini cikaririm ama
çok güzel olmuş bend eartık yao dicektim..benimde hamilelik takvimim oldu
üzülme canım...Aaaaaaa gercek mi benkayraaaa nie yaaaaa
Tuuuh ya. Göbeğine el surecektim.gobusu sevecektim yaaaa
hee gebelikten o utanmalar olur doğaldırrrAllahim hayalini en kisa zamanda gerceklestirmeyi nasip etsin canim benimvalla tuhafima gitti utandim mi ne acayip biseyler hissettim
haklisin canim kardesimi cok ozlemistim 2 aydir gorusemedik tedavilerden vs.gelmek uzeredirler markete girmislerdi en son
inşallah canım hazirana kadar kendiliğinden gelseler daha bi sevinirim ama o zaman topik kertmesi yaparız
heh işte bak ne güzel kardeşim gelcek ben kızları sallarmıyım
nasıl olsa yoklarya arkalarından rahatça sallıyorum
bi süre daha burnu sürtülsün beyinin göster ama elletme daha bi işkence olsun
lokmaları içinde ellerine sağlık şekerim..
afiyet bal şeker olsun dön bize bekliyorum
napim sara ya 2,5 dan asagi yatmiyorum ona ragmen erken bile kalkiyom:))
günaydın canım...
ayy çok severim barşın şarkılarını budaçok güzell....
iyi rest çekmişsinnn canım benimmmmmm
canm benm sende gelirsin aramıza yeterki bebişin ii olsun büyüsün..
canm bak hurmanın ve zemzemin süt arttırıcı özelliği var biliyosun hacer annemiz ismailin karnını sadece bunları yiyerek oğluna sütünü emzirerek doyurmuş sende bunları bolbol tüketmeye calış
canm benm inşallah olacak bende buna inanıyorum ama yokhe ninde yazdıklarını okuyunca ikimizinde bazı yönleri çok benziyo..
bizim gelin gittiğimiz evde hükmümüz yokmuş gibi görüyolar..
kendi adıma konusayım çalısıyorum işim var mesleğim var..
eşimin rahmetli babasından milyarlarca borcu var sadece benm bildiğim 300 küsür milyar..
buna rağmen düğünümdeki mobilyaları herşeyi kuruşu kuruşuna ben ödedim..benm evim ben kullanıcam diye sesimi çıkartmadım herşeyi ödedim..
sonra bi kez kimyasal gebelik geçirdim.daha sonra tedavilere basladık eşimde oligoastenoterato spermi +varikosel denildi benmde pko çıktı ve aşılamadan ziyede eger beklemek istemzseniz tüpyapalım dediler..
eşimin değerleri ve benm pko nedeniyle beklemeeme kararı aldık
kv. dediği sadece benm oğlumda bişey yoktur dr lara inanmam ben zaten seninde adet düzensizliklerin vardı ondadır
hemde bu kadar borcun içinde bide bumu cıktı yaptırmazsınız bekleyin işte dedikleri aynen bu canım..
biz kimseden destek görmüyoruz ailemiz dışında ve benm eşim annesinin lafına baktı o dönem hemde evlilik yıl dönümümün oldugu gün sırf bu yüzden evimden gittim baba evine ve kv. bunu bilmiyodu..sebebide tedaviden 500 lira eksik kalıyodu hepsini kendim toplamıstım eşim veremem deyince bende babanızım milyarlık borclarını ödüyonuz diye sarteller kopunca sonuç böyle olduu
sakın yanlış anlamayın gitme sebebim bebeğimiz olmıcak diye değil eşimin annesinin lafına bakması ve büyük kavgalar etmemizdi çok sükür sonra düzeldik eşimle..
bu sefer kadın hala devam etti opu sorası ohss oldum kendi evinden gelip bana bakmadı bana kendi evinde bakmayı özeniyomuş düşünsenize özendiği seye bakın(evlerimiz yanyana daireler)
gelip evime bi tas corba yapmadı ben att oldugumdan evde serum kullandım annem kaldı basımda sonra kavga sırasında bana bakıcı getirdin ya demeye basladı daha neler neler gebe kaldıktan sonra kardeşim hastalandı o yüzden bi kaçkez merkeze gitmek gerekti sonra bebek bu sekilde olunca sen kardeşin için yollarda oyalandında böle oldu demeleregetirileer..
o yüzden çok yıprandım bi dahaki tedaviye baslama cesaretim yok..
sabredip biraz daha beklicemmm..
içimi dökmek istedim uzun gelirse okumayın olurmu
Sabırımızı deniyolar kesin bizmkinin işi iyi aksamdan aksama görüyoz oda geliyor hiç bişey yok ya ytr uyur yada tv ye bakr konusmk istesem iki söyler tmm gülden ablnın dedi gbi sorunlar halledilmdn bebk işine girmcem onada bunu dicm trnsferimn 4 gunu bna vurdugunu hiç untmuyorum hersey konusulup cözulur esler birbirne destk olurlar ama nerde benm huyum böyle diyor huyuna töbe ya yıpranab biziz kndisi değil ya bundan sonra karar verdim artık kndime bakcm birgun kafsına vurck ama gec olck işte allhımdn tk dilğim bi bebişrabbim inş herkese versin
aaa süper canım,Analı babalı büyüsün,,mamamı veriyosun hayırdır,sütün gelmiyomu canım?
amin tatlimAllahim hayalini en kisa zamanda gerceklestirmeyi nasip etsin canim benimvalla tuhafima gitti utandim mi ne acayip biseyler hissettim
kesinlikle katiliyorum san bundan sonra erken uyumaya calisicam cnm..erken uyu tızım düzensiz uykuda infertil sebebi o saate kadar ne işin var ayakta
azarla azarla başka türlü gelecekleri yok bunların
dimi ama canım
barışın şarkılarını bende çok severim kol düğmeleri gül pembe domates biber patlıcaaaaaaaaaaan
amin tatlim
insallah.utanilicak bise yok cnm tadini cikar..
kesinlikle katiliyorum san bundan sonra erken uyumaya calisicam cnm..
hurma yiyorum canım.. zem zem suyuda bulursam içeyim bol bol....
canım yaşadıkların ne kadar zor.. bizler transferde moralimizi bozmamalıyız diye ne yapacağımızı şaşırıyoruz.. ama senin kendini telkin etme şansın bile yok gibi.. ama artık onun huylarını öğrenmişsindir ve görmezden gel canım... Rabbim meleğini sana en hayırlı zamanda göndersin insallah...
canım yazdıkların arasında bir tek vurma muhabbeti dikkatimi çekti... Rabbim yazmasın kimseye...normal zamnda bile şiddete karşıyım...birde transfer sonrası...canım ya..nfy ye ettiğim duanın aynısı senin içinde geçerli...Rabbim en hayırlı zamnda göndersin meleklerinizi size...
ahhhh o süt.... canım hikayem şöyle.. ilk üç gün süt tamamdı.. en azından bebeiş emip uyuyordu.. sonra sarılık oldu bebişim ve elimden alıp ışıktan çıkmacacasına emzirmeme bile izin vermeden aldılar tosunumu elimden.. 5 dak. emzirmelerim vardı ara ara...sürekli mama verildi sarılığı çabuk atsın diye...çünkü çok yükselmişti..canım sonra benim tosun alıştı mamaya beni emiyor ama sütüm yetmiyor.. karnı şişmeden uyumuyor kerata...şimdi günde bir kez bilemedin iki kez mama veriyorum... sütüm daha da artsın diye uğraşıyorum...tavsiyen varsa denerim canım...
işte ses geldiii.... çıkıyorum...acıktı benim veletim....doymuyor ki adam......
canım yaaa ekledim seni o koca gözlü fıstığı da çok beğendimm..öpüyorumm çok uykum var sabah erkenciyimm görüşrüz inşaallah yarın uğrayamma ama akşam uğrarım mutlaka..Allah rahatlık versin..
bir süre sonra alışıysun tatlım..zamandan bol neyimiz var ki zateenn...ben arada neler okuyorumm ooo..tefriciyelerim var onları da ezberden okuyorumm..2 yıldan fazladır uğraşınca ameliyatlarla ve her operasyondan sonra doktorlar umutlarımı körelttikçe sarılacak bişey kalmıyor insaanaa dua ipine sarıldık yaşıyoruz..bilsen ki karıkoca sabhalara kadar namaz kılıp dua edenler var evlat hasrteiyle yana yana..bizimki hiçbişey onların yanındaa.neyse gideerayak coştum uyanamıcam sabah öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?