tatlım kardeşin geliyomuş gözünaydın
Merhaba kızlar geçen gün de yazmıştım ama sizle paylaşmak istedim; Hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu.Değerim düşüyo,kaybediyorum bebeğimi.ilaçları kestiler düşük yapıcam...Kalbim acıyor.
İkramaya bu rahim inceliğinden korkuyodum,bebek tutundu ama sonra haftasonu kanama oldu,iğne yaptırdık ama ertesi gün kan değerim düştü. Değerin sıfıra inmesi gerekmiş kan testi yaptırıp durucam.Bide düşük yapacağıma da korkuyorum çok zor oluyomuş
mantarli tavuk sote yapim dedim herife istemedi beyfendi mantarli sevmezmis.hah şöle efferim sana düzenli uyku sağlık için şart büyükler boşuna erken yatıp erken kalkarlarmış dimi ama
turkuazım akşama ne yemek yapacan
ben daha karar veremedim
canimm cok uzgunum insallah bekletmeden gelir melegin cok buyuk olmadigi icin o kadar zor olmuyor canim benimde basima gelmisti 5.5 haftalik dusuk yapmistimAllah bir daha yasatmasin..
şöle bi bakıp mutfağa ışınlanıyorum akşam misafir var benim tocam hep bu saatte söyler bana yemeğe gelicekleri
kaçtım seviyorum sizi öpüyorum çk
şöle bi bakıp mutfağa ışınlanıyorum akşam misafir var benim tocam hep bu saatte söyler bana yemeğe gelicekleri
kaçtım seviyorum sizi öpüyorum çk
malesefff 2.05 olan degerimmm 0.35 çıktııı bebişlerimm bırkmışş beniiii üzüldümmmmm ama kısmet deyilmişş 3 ay sonraaa tekrar denicemmmmm allahımmm ikinci denememde verir yavrularımı inşallahh...
amannn oyle sey mi olur kiz ne yapican bu saattten sonra?kim gelio cnm
ben alışkınım canım bu erken haber vermiş halikolay gelsin tatlım ama seni çağırsın bu misafirler ya nehazırlicaksın hamiş hamiş neyse yorma kendini
canım benim inşallah kendiliğinden gelir bebişinmalesefff 2.05 olan degerimmm 0.35 çıktııı bebişlerimm bırkmışş beniiii üzüldümmmmm ama kısmet deyilmişş 3 ay sonraaa tekrar denicemmmmm allahımmm ikinci denememde verir yavrularımı inşallahh...
ben alışkınım canım bu erken haber vermiş hali
çilekli tatlı yaptım
bakliyat çorbası bitti
beşemel soslu tavuk
bide bilav salata yeter zeytinyağlı yapamadım
babasıyla cici kayınvalidem geliyo
sağol kuzum sen nasılsın mide bulantıların geçtimiohhhhhhh hamarat hatun ellerine sağlık canım demek cici kayınvaliden geliyor
Canım senin için de çok sevindim,onlara iyi bak tamam mı?
Ben yedemiyim-göktemiyim bilmiyorum.çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor...Allah'ım beni sınıyor fakat artık kaldıramıyorum...
Benmde düştü melgim iki parcydı cok agrım oldu bnm aykları buz kesmişti ısttım kaktım düştü sonra bi bktım bida düşücek başpargım gbiydi gördum görmesm daha iyi olurdu ama görünce üzldüm şimdi toprlnıyorum allha şukurler olsun rabbim elbet bi gun verck takmamya calış dua ediyoz inş rabbim duyarda yollar
sağol kuzum sen nasılsın mide bulantıların geçtimi
Canım senin için de çok sevindim,onlara iyi bak tamam mı?
Ben yedemiyim-göktemiyim bilmiyorum.çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor...Allah'ım beni sınıyor fakat artık kaldıramıyorum...
malesefff 2.05 olan degerimmm 0.35 çıktııı bebişlerimm bırkmışş beniiii üzüldümmmmm ama kısmet deyilmişş 3 ay sonraaa tekrar denicemmmmm allahımmm ikinci denememde verir yavrularımı inşallahh...
Benmde düştü melgim iki parcydı cok agrım oldu bnm aykları buz kesmişti ısttım kaktım düştü sonra bi bktım bida düşücek başpargım gbiydi gördum görmesm daha iyi olurdu ama görünce üzldüm şimdi toprlnıyorum allha şukurler olsun rabbim elbet bi gun verck takmamya calış dua ediyoz inş rabbim duyarda yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?