Tüp Bebek Günlüğümüz !

canimm cok uzgunum insallah bekletmeden gelir melegin cok buyuk olmadigi icin o kadar zor olmuyor canim benimde basima gelmisti 5.5 haftalik dusuk yapmistim Allah bir daha yasatmasin..

hah şöle efferim sana düzenli uyku sağlık için şart büyükler boşuna erken yatıp erken kalkarlarmış dimi ama

turkuazım akşama ne yemek yapacan

ben daha karar veremedim
mantarli tavuk sote yapim dedim herife istemedi beyfendi mantarli sevmezmis.
tavuk sarma cikardim buzluktan onu bahatliyorum yag , kir. biber, kara biber, tuz , kekik, kori koyuyorum.tavada kapagi kapali pisiricem yavasca.
yanina duz beyaz pilav, pat. kizartmasi , salata tatlim

canimm cok uzgunum insallah bekletmeden gelir melegin cok buyuk olmadigi icin o kadar zor olmuyor canim benimde basima gelmisti 5.5 haftalik dusuk yapmistim Allah bir daha yasatmasin..

Canım senin için de çok sevindim,onlara iyi bak tamam mı?
Ben yedemiyim-göktemiyim bilmiyorum.çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor...Allah'ım beni sınıyor fakat artık kaldıramıyorum...

şöle bi bakıp mutfağa ışınlanıyorum akşam misafir var benim tocam hep bu saatte söyler bana yemeğe gelicekleri
kaçtım seviyorum sizi öpüyorum çk

malesefff 2.05 olan degerimmm 0.35 çıktııı bebişlerimm bırkmışş beniiii üzüldümmmmm ama kısmet deyilmişş 3 ay sonraaa tekrar denicemmmmm allahımmm ikinci denememde verir yavrularımı inşallahh...

canım çok üzüldüm inşallah birdahaki denemeye dondurulmuş varmıydı

amannn oyle sey mi olur kiz ne yapican bu saattten sonra?kim gelio cnm

kolay gelsin tatlım ama seni çağırsın bu misafirler ya nehazırlicaksın hamiş hamiş neyse yorma kendini
ben alışkınım canım bu erken haber vermiş hali
çilekli tatlı yaptım
bakliyat çorbası bitti
beşemel soslu tavuk
bide bilav salata yeter zeytinyağlı yapamadım
babasıyla cici kayınvalidem geliyo

Ben yedemiyim-göktemiyim bilmiyorum.çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor...Allah'ım beni sınıyor fakat artık kaldıramıyorum...

Benmde düştü melgim iki parcydı cok agrım oldu bnm aykları buz kesmişti ısttım kaktım düştü sonra bi bktım bida düşücek başpargım gbiydi gördum görmesm daha iyi olurdu ama görünce üzldüm şimdi toprlnıyorum allha şukurler olsun rabbim elbet bi gun verck takmamya calış dua ediyoz inş rabbim duyarda yollar

selam dostlar nasılsınız bakalım? bana doktor 3 ay d.kontrol hapı kullanmayı önderdi. 3 ay sonra yine tüp bebek :44:
ben yinede kullanmasam belki kendi kedine olur düşüncesi içerisindeyim ama doktor çikolata kistlerin büyümesin kendi kendine hamile kalman zor kullan diyor

canım nasıl öyle görünüyor mu

sağol kuzum sen nasılsın mide bulantıların geçtimi

yok canım lavobadan geliyorum şimdi serumunda faydası olmadı dün randevumu erkene aldım doktoruma gittim bebekler için çok şükür gayet iyiler dedi 15 gün daha sürer dedi o zamana kadarda 2 günde bir serum takarız dedi bütün ilaçlarımıda kesti bakalım böyle giderse ablama geçicem ben değilde eşim sefil oluyor garibim işten gel yemek hazırla ben yemiyorum diye oda yemiyor bide annemlerde pazartesi umreye gidicekler bende ablama

napıyonuz canlar iyimisiniz...
yine iş yerinden selamlarımı iletiyorum sizlere

Canim biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Rabbimin takdiri seni cok iyi anliyorum ama elden bisey gelmiyor

Canimm cok uzgunum insallah bir dahaki denemende melegin gelir cok bekletmez seni..

Canim o kadar kucukken goremezsin o uzun zamandur adet olmadigin icin rahim kalindi o pihtilar onun icin gelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…