Tüp Bebek Günlüğümüz !

Masallah kuzularinin iyi olmasina sevindim canim insallah su bulantilarinda gecer bir an once de hamisligin tadini cikarirsin..Kac haftalik oldunuz?

kızlar nasılsınız bakalım. ben iyyi işte hamdolsun.

dün doğumgünümdü öğrencilerim çok tatlı bi parti hazırlamışlar , sabahın sekizinde yenen yaş pastamız,, herşey çok eğlenceliydi.
geceden de bozuktuk azıcık eşimle sabah moralimi tamamaen düzeltti can kuşlar yaa
sonra ders bitiminde toplantı vardı ve eşimden kocaman bi buket geldi, rezil mi oldum desem , güzel bi jest mi oldu desem:))
asslında yanlızken yapar böle şeyler ama toplu ortamda ilk kez oldu böle bişey. sevindirik oldum kızz
ööle işte , akşam da arkadaşlarım geldiler .. inşallah bi sonraki doğum günlerim bebişlerimle geçer hep,sağlıkla gelsinler de.

herkes ii umarım, bebişler iyi. isim düşünen oldu mu kuzular yoksa çok mu erken diyorsunuz????

öptüm

hoş geldin canm
geçmiş dogum günün kutlu olsun diyelim
bu anne olmadan önceki son doğum günün inş. dediğin gibi bidahakine bebişlerinle olacaksın

Selam canin dogum gunun kutlu olsun..

bugün yine doktora gittim canım sıkıldı biraz kalp atışını duyduk yine ama etrafında biraz kanama alanı varmış kullandığım progestan iğneleri kesti onun yerine 3 günde bir proloton diye bir iğne verdi dinlenceksin dedi korkuyorm şimdi haftaya tekrar gitcem

canım doğum günün kutlu olsun inşallah seneye bebişlerinle beraber kutlayacaksın
canım bizim isimler evlenmeden hazırdı
canım korkma ama kendinide yorma dinlen mümkünse izin al
biliyosun benimde başlarda çok kanamam oldu
allah yardımcın olsun canım o proluton ben hala oluyorum çok şükür son iki dedi doktorum
çok acıyo başlarda yağlı bi iğne inan eşim yaparken zorlanıyo
ama katlanıcaz canım herşey bebişlerimiz için

Canimm sıkma canini sen yat dinlenmene bak bol su ic Allaha emanet melegin strese girip kuzuyuda strese sokma

canım nasıl öyle görünüyor mu

Bilmiyorum ama iki parca düştü cigere benziyodu önceden düşen parcalrda var tabi doktor düşürmüşsün dedi kesesini felan ondan sonra iki kere daha küçük geldi bilmiyorum ben gördüm diyom güneşide görünce mahsun kırmızıgul gbi yapcm güneşi gördüm

Slm cnm hsgdn sen dinlen kafanada takma inş saglıklı gelişmeye devm edck yetrki senin moralin hep yerinde olsun rabbimn izniyle hiç bişey olmz inş duamz hepimzle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…