yok canım lavobadan geliyorum şimdi serumunda faydası olmadı dün randevumu erkene aldım doktoruma gittim bebekler için çok şükür gayet iyiler dedi 15 gün daha sürer dedi o zamana kadarda 2 günde bir serum takarız dedi bütün ilaçlarımıda kesti bakalım böyle giderse ablama geçicem ben değilde eşim sefil oluyor garibim işten gel yemek hazırla ben yemiyorum diye oda yemiyor bide annemlerde pazartesi umreye gidicekler bende ablama
hoş geldin canmkızlar nasılsınız bakalım. ben iyyi işte hamdolsun.
dün doğumgünümdü öğrencilerim çok tatlı bi parti hazırlamışlar , sabahın sekizinde yenen yaş pastamız,, herşey çok eğlenceliydi.
geceden de bozuktuk azıcık eşimle sabah moralimi tamamaen düzeltti can kuşlar yaa
sonra ders bitiminde toplantı vardı ve eşimden kocaman bi buket geldi, rezil mi oldum desem , güzel bi jest mi oldu desem:))
asslında yanlızken yapar böle şeyler ama toplu ortamda ilk kez oldu böle bişey. sevindirik oldum kızz
ööle işte , akşam da arkadaşlarım geldiler .. inşallah bi sonraki doğum günlerim bebişlerimle geçer hep,sağlıkla gelsinler de.
herkes ii umarım, bebişler iyi. isim düşünen oldu mu kuzular yoksa çok mu erken diyorsunuz????
öptüm
kızlar nasılsınız bakalım. ben iyyi işte hamdolsun.
dün doğumgünümdü öğrencilerim çok tatlı bi parti hazırlamışlar , sabahın sekizinde yenen yaş pastamız,, herşey çok eğlenceliydi.
geceden de bozuktuk azıcık eşimle sabah moralimi tamamaen düzeltti can kuşlar yaa
sonra ders bitiminde toplantı vardı ve eşimden kocaman bi buket geldi, rezil mi oldum desem , güzel bi jest mi oldu desem:))
asslında yanlızken yapar böle şeyler ama toplu ortamda ilk kez oldu böle bişey. sevindirik oldum kızz
ööle işte , akşam da arkadaşlarım geldiler .. inşallah bi sonraki doğum günlerim bebişlerimle geçer hep,sağlıkla gelsinler de.
herkes ii umarım, bebişler iyi. isim düşünen oldu mu kuzular yoksa çok mu erken diyorsunuz????
öptüm
hoş geldin canm
geçmiş dogum günün kutlu olsun diyelim
bu anne olmadan önceki son doğum günün inş. dediğin gibi bidahakine bebişlerinle olacaksın[/QUOT
sağol canım , güzel dileklerine....
Selam canin dogum gunun kutlu olsun..
canım doğum günün kutlu olsun inşallah seneye bebişlerinle beraber kutlayacaksınkızlar nasılsınız bakalım. ben iyyi işte hamdolsun.
öptüm
canım korkma ama kendinide yorma dinlen mümkünse izin albugün yine doktora gittim canım sıkıldı biraz kalp atışını duyduk yine ama etrafında biraz kanama alanı varmış kullandığım progestan iğneleri kesti onun yerine 3 günde bir proloton diye bir iğne verdi dinlenceksin dedi korkuyorm şimdi haftaya tekrar gitcem
bugün yine doktora gittim canım sıkıldı biraz kalp atışını duyduk yine ama etrafında biraz kanama alanı varmış kullandığım progestan iğneleri kesti onun yerine 3 günde bir proloton diye bir iğne verdi dinlenceksin dedi korkuyorm şimdi haftaya tekrar gitcem
canım nasıl öyle görünüyor mu
bugün yine doktora gittim canım sıkıldı biraz kalp atışını duyduk yine ama etrafında biraz kanama alanı varmış kullandığım progestan iğneleri kesti onun yerine 3 günde bir proloton diye bir iğne verdi dinlenceksin dedi korkuyorm şimdi haftaya tekrar gitcem
Masallah kuzularinin iyi olmasina sevindim canim insallah su bulantilarinda gecer bir an once de hamisligin tadini cikarirsin..Kac haftalik oldunuz?
sağol canım 7.buçuk haftalık oldular
bendemi takvim yapsam ama nerden oluyordu :44::44::44::44:
Selam kızlar nasılsınızz
iyiyiz canım sen nasılsın
A.s canim iyiyiz sen nasilsin?
Masallah kuzularina yerim onlari ♥♡ bak benim gebelik takviminin altinda hamilelik gunlugunu imza alanina eklemek icin tiklayin diyo orayi tikla seni yonlendirecek canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?