Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyiyim canım çok şükür sen nasılsınn bebişler nasıl canım ikizdi demi İNŞŞŞALLAH

Allaha sukur iyiyim canim kasik ve bel agrim var normal diyor herkes oyle dinleniyorum.. P.tesi gorucez insallah ikiz mi tek mi su an bilmiyoruz ilk randevumuz bakalim hayirlisi olsun

sağol canım anladım bu arada bana seninde ikizin olucak gibi geliyor

Yaaa Allah biliyo hep icimden ikiz geciyor cocuklugumdan beri istemisimdir annemin tarafinda vardi cok hosuma giderdi.. Hayirlisi sagliklisi olsun ama kalbimdeki ikizz

İNŞALLAH Canlarımm ilk randevun hayırlı olsun bacımm çok öptümmmmm

canlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarbenkayra canım ALLAH gönlündeki muradı versin ama öncelikle sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah

İNŞALLAH Canlarımm ilk randevun hayırlı olsun bacımm çok öptümmmmm

Sag ol canim benim optum bende seni

canlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarbenkayra canım ALLAH gönlündeki muradı versin ama öncelikle sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah

Tamam tatlim gorusuruz tabi ilk once hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah canimcim

kızlar sitede problemmi var açılmıyo bugün girip çıkıyorum sürekli...
yada bizim nettenmi kaynaklanıyo:44:

Naprsınz tızlar bugun rahtldım dusum alınca evimde mis oldu bnde iki taş bi kuş vurdum yani kızlar yarın kadnlar gunu

kızlar bir süre topiğe gelemeyebilirim şehirdışındab yatılı misafirlerim geliyor...
akrabalar o nedenle onlar burdayken kk da takılma olasığım az yoğun olcam hazırlık yapıyorum her fırsatı değerlendirip yanınıza gelicem...
gelemezsem topikimizi yalnız bırakmayın olarmı

kolay gelsin canım çok kalacaklarmı sensiz buraların tadı olmuyo haberin olsun kendini çok özletme güldenim

Canimcim kolay gelsin cok uzak kalma ve ozletme kendini olaar mi kac kac gel

Bilen varmı yada yaptırn giden felan okudumda iyi gbi

cnm o gordugun parclar bebek degil ilqclarla rahmi kalinlastirdik ya sindi o rahimden parcalar dusuyo zaten bebegi goremezsin cok kucuktu.senin simdi onumuzdeki 2 3 Adetinde o parcalar dusmeye devam edicek.ve onlar dusene kadar cok sancin olucak.

millsss nbr cnm?gecenlerde okudum cetrotide vurulmussun aklima takildi ben onu tedavimin 6. gununde vurmustum sen neden erken vuruldun?​

cnm o gordugun parclar bebek degil ilqclarla rahmi kalinlastirdik ya sindi o rahimden parcalar dusuyo zaten bebegi goremezsin cok kucuktu.senin simdi onumuzdeki 2 3 Adetinde o parcalar dusmeye devam edicek.ve onlar dusene kadar cok sancin olucak.

Oyle sanıyordum sagol canım aydınlttıgın için gülden ablnın dedi aklıma geldi test cubugunda tek çizgi tek bebk iki çizgi iki bebkmi oluyo diyodu ya bnde onları bebk sandım hay allhım ya ne alemim

millsss nbr cnm?gecenlerde okudum cetrotide vurulmussun aklima takildi ben onu tedavimin 6. gununde vurmustum sen neden erken vuruldun?​

datlummmm cetrotide çatlamayı önleyici iğnedir..sen tek dozmu vurundun eğer öyle ise ya yanlış hatırlıyosunn yada bilmiyom ben..

benim 14,7 mm den sonra fostimon yani dahada büyütücü iğne ve çatlamasını önleyici cetrotide başladımm..Yarın kontrolüm var bana dua edersin dimi..İnşş iyidir durumu yumiminn opu günüm belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…