Tüp Bebek Günlüğümüz !

fundanın bugün test günümüydü yaaa geçmişi de okuyamadımm..
Evt canım malesf olmamış rabbim inş bidakine nasip etsin o sıpcklar bi gelsinde bak nasıl öpcez onları bizi böyle bekletiyolar ya ne dim bn onlara ya

Ne yapmışım ben ona suçum ne benim
Bütün zulümü bana ben kulu değilmiyim
Bir alacağı varsa istesinki vereyim
Yoksa rahat bıraksın ona yalvarıyorum

Benim cektiklerimi başka biri çekemez
İsyankar kullar olsa ona kulluk edemez
Bir insanin üstüne bu kadar dert yülenmez
Yorgunum çaresizim ben bitimişim tükenmişim ben

Sevdiklerimden ayrı gurbet elindeyim ben
Öylesine hasretim ben öldüm ölmekteyim ben
Al canımı allahım kurtulayım derdimden

Benim çektiklerimi başka biri çekemez
İsyankar kullar olsa ona kulluk edemez
Bir insanin üstüne bu kadar dert yülenmez

Güvenemem Servetime malıma
Ümidim Yok Bugün İle Yarına
Toprak Beni De Basacak Bağrına

Adaletin Bu Mu Dünya
Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya
Kötülerinsin Sen Dünya
İyileri Öldüren Dünya

Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından
Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan
Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden

Adaletin Bu Mu Dünya
Kötülerinsin Sen Dünya
İyileri Öldüren Dünya

Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır
Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır
Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır

Adaletin Bu Mu Dünya
Kötülerinsin Sen Dünya
İyileri Öldüren Dünya İçim acıyor acıyor her yolu denedim bitmiyor kalbimn ortasında bıraktın aşkını acıyorrr bugun şarkıya bagladım

canım yine duygusala baağlamışsın hani üzülmek yoktu herşeyi sallamıstık valla moralimi bozmamak için kendimi zor tutuyorum zaten o yüzden asla yazmıyorum böyle seyler...

canım yine duygusala baağlamışsın hani üzülmek yoktu herşeyi sallamıstık valla moralimi bozmamak için kendimi zor tutuyorum zaten o yüzden asla yazmıyorum böyle seyler...

Napim canım olmuyor işte hep sorun cıkıyor onunla hep beni tersleyip ityor bi onla ugrastım yetmiyor gbi hersey canımı yakıyor o diyorm artk cnkü klbmi cok kırdı yine bn cabldıkça aglyan yine ben oluyorum canım coookk sıkılıyor coooook

aminnn gülüm inş bidahakineee

Minik mucizeme okadr cok ihtiyacm vardıki ne olurdu gelseydii gelseydide bu gözlerim aglamsydı neden hep aglıyorum ki hiçmi gülmeyck yuzum anlmıyorum sucum ne benmde bunları yasıyorum bn iyi olmya calştkca hep üzln bnm destk olm bi esm bile yok olsydı boyle ypmzdı cok doldum yine tarts bnle ckti git burya yazıyorum diye de kızıyor neymiş herseymi neden yazıyormuşm annesi tabi kızrmış telfnla ugrasıyormuş bi dedikler iki olmuyor herseyleri hazır ustelk destk olmuyorlar birz huzr isteyip buraya girp gülmeye calısyorum onuda cok göruyolr

ne demiştik canm kimse yok bizim için sadece biz ve bebişlerimiz için cabalarımız var..
herkes bi yerden çekiyo işte bacım napalım
ben kocamla iyiyim ama kv. görümcekte benimle ugrasıyo sonra kocama patlıyorum ben sana bişey diyommu diyo hoooppp kavga cıktı işte...
herkesin bi derdi var işte canm naparsın sabret duyma baska şeylere ver kafanı canm nolur üzülme yaa

hiii tmm cnm ayni seyden bahsediyomusuz.benimde iste 4 5 gun buyudukten sonra gonalf le birlikte yapmistim.ederim tabi hepimize dua ediyorum.iyidir insallah cnm yumilerin.

bak gene bağlamışsın duygusala tatlımm ..eşinle sorunlarını bebişin çözmeyecek bunu biliyorsun ama kendine teselli arıyorsunn farkındasın değil mii ufaklık.....Bebişlerimiz mutlu anne baba istiyor...o yüzden biranönce toparlanmaya ve eşinle sorunlarını çzömeye bak şekerim... kii bebişin de işte hazırım siznle çok mutlu bir aile olacağız deyip ceee yapsın size...
Bilen varmı yada yaptırn giden felan okudumda iyi gbi
brüksel tüp bebek merkezi benim de tercihim olabilecek merkezlerden biri özellikle yücel kahraman hoca nın ünü malum..hele de benim sendromumla ilgili makalelerini okudum...minecan arkadaşa da tavsiyeetmiştimm yurt dışında gitti görüştü falan bayaa güzel yönlendirdi..son tedavisinden önce teşhisini falan koydu..düşünebilirisn ama öncelikle gerekli testlerini yaptır ve biraz müsaade et vücudun dinlensin toparlansın henüz çok gençsin bu da en büüyk avantajın..
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO yakışırr takvimide kondurmuşuzzzz
hee ben de bayıldumm takvime yok mu ikiz bee takvimi söleyelim de ikiz annelerine özel yapıversin ler ....inşaallah keseler ve pıtpıtlarda netleşecek durum
millsss nbr cnm?gecenlerde okudum cetrotide vurulmussun aklima takildi ben onu tedavimin 6. gununde vurmustum sen neden erken vuruldun?​
millss erken vurunmadı ki zamanında vurundu ki erken çatlamasın diye vurulan bir ilaç eee mills de nevi şahsına münhasır bir tedavi izliyor...ilaçsız büyüyen yumoşuu minimum müdahaleylee takipteler şuan...
fundanın bugün test günümüydü yaaa geçmişi de okuyamadımm..
ayyy demeyin yaaa negatif mi aldı şimdii...offff Rabbimm güç versin.....

cnn soyle yapsan.isten gelince hosgeldin de iste yemegini koy ondan sonra bisey istiyomusun cnm de.yani gorevini yap sonra otur bi koseye ne bilim.bisiler yap hic onunla orali olma biseyler bekleme yani esinden konusmaya calisma sana bise sorarsa guzelce cevabini ver ama bi cabaya girme konusmak icin ama kus gibi de olma.biraz bunu dene.bu sefer gor bak bence o seninle konusnmaya calisicak

ama bak ben sana ne dedim gcen gun onlarin gozunun onunde telefilonda bizimle yazisma diye cunku cahil insanlar bilmezler burda sadece kizlarla konustugunu yarin birgun gidip kocana butun gun birile konusuyo filan derler bak dikkat et bence.suclu duruma dusme sucsuzken.

Ikramayam tatlim cok guzeldin bugun sekerim fotolara bayildim

Haklısın canım ama napyım bilmyorum bebgim bnm mutlulugum olck sorunlu bir bbsı olsada cunku bn onun mutlulugu içn cablıcm hiç degilse haytta bişeyler ypcksam onunla yaprım onun içn ona cok ihtiyacım var o geldği zamn huzrla uyucAm cunku sonunda mutlu olcm o benm herseyim olck bebkler ihtyc yada kurtlş degildir aile sorunları içinde olmamlıdrda bnm demk istedim hiç gülmyn yuzm onunla gülck ztn cok cektim halnde ckiyom rabbim yardımcımz olsun inş yasım 23 ama 60 yasndayım sanki

Herseyi yptım ama hep aynı bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur sabır sabır bi yere kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…