Evt canım malesf olmamış rabbim inş bidakine nasip etsin o sıpcklar bi gelsinde bak nasıl öpcez onları bizi böyle bekletiyolar ya ne dim bn onlara yafundanın bugün test günümüydü yaaa geçmişi de okuyamadımm..
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO yakışırr takvimide kondurmuşuzzzz
Evt canım malesf olmamış rabbim inş bidakine nasip etsin o sıpcklar bi gelsinde bak nasıl öpcez onları bizi böyle bekletiyolar ya ne dim bn onlara ya
Yaa yapsam mi yapmasam mi dedim ama cook canim cekti millsimen kisa zamanda sana da nasip olacak Allahin izniyle canimsin benimm
canım yine duygusala baağlamışsın hani üzülmek yoktu herşeyi sallamıstık valla moralimi bozmamak için kendimi zor tutuyorum zaten o yüzden asla yazmıyorum böyle seyler...
aminnn gülüm inş bidahakineee
ne demiştik canm kimse yok bizim için sadece biz ve bebişlerimiz için cabalarımız var..Napim canım olmuyor işte hep sorun cıkıyor onunla hep beni tersleyip ityor bi onla ugrastım yetmiyor gbi hersey canımı yakıyor o diyorm artk cnkü klbmi cok kırdı yine bn cabldıkça aglyan yine ben oluyorum canım coookk sıkılıyor coooook
hiii tmm cnm ayni seyden bahsediyomusuz.benimde iste 4 5 gun buyudukten sonra gonalf le birlikte yapmistim.ederim tabi hepimize dua ediyorum.iyidir insallah cnm yumilerin.datlummmm cetrotide çatlamayı önleyici iğnedir..sen tek dozmu vurundun eğer öyle ise ya yanlış hatırlıyosunn yada bilmiyom ben..benim 14,7 mm den sonra fostimon yani dahada büyütücü iğne ve çatlamasını önleyici cetrotide başladımm..Yarın kontrolüm var bana dua edersin dimi..İnşş iyidir durumu yumiminn opu günüm belli olur..
bak gene bağlamışsın duygusala tatlımm ..eşinle sorunlarını bebişin çözmeyecek bunu biliyorsun ama kendine teselli arıyorsunn farkındasın değil mii ufaklık.....Bebişlerimiz mutlu anne baba istiyor...o yüzden biranönce toparlanmaya ve eşinle sorunlarını çzömeye bak şekerim.Minik mucizeme okadr cok ihtiyacm vardıki ne olurdu gelseydii gelseydide bu gözlerim aglamsydı neden hep aglıyorum kihiçmi gülmeyck yuzum anlmıyorum sucum ne benmde bunları yasıyorum bn iyi olmya calştkca hep üzln bnm destk olm bi esm bile yok olsydı boyle ypmzdı cok doldum yine tarts bnle ckti git burya yazıyorum diye de kızıyor neymiş herseymi neden yazıyormuşm annesi tabi kızrmış telfnla ugrasıyormuş bi dedikler iki olmuyor herseyleri hazır ustelk destk olmuyorlar birz huzr isteyip buraya girp gülmeye calısyorum onuda cok göruyolr
brüksel tüp bebek merkezi benim de tercihim olabilecek merkezlerden biri özellikle yücel kahraman hoca nın ünü malum..hele de benim sendromumla ilgili makalelerini okudum...minecan arkadaşa da tavsiyeetmiştimm yurt dışında gitti görüştü falan bayaa güzel yönlendirdi..son tedavisinden önce teşhisini falan koydu..düşünebilirisn ama öncelikle gerekli testlerini yaptır ve biraz müsaade et vücudun dinlensin toparlansın henüz çok gençsin bu da en büüyk avantajın..Bilen varmı yada yaptırn giden felan okudumda iyi gbi
hee ben de bayıldumm takvime yok mu ikiz bee takvimi söleyelim de ikiz annelerine özel yapıversin ler ....inşaallah keseler ve pıtpıtlarda netleşecek durumOOOOOOOOOOOOOOOOOOO yakışırr takvimide kondurmuşuzzzz
millss erken vurunmadı ki zamanında vurundu ki erken çatlamasın diye vurulan bir ilaç eee mills de nevi şahsına münhasır bir tedavi izliyor...ilaçsız büyüyen yumoşuu minimum müdahaleylee takipteler şuan...millsss nbr cnm?gecenlerde okudum cetrotide vurulmussun aklima takildi ben onu tedavimin 6. gununde vurmustum sen neden erken vuruldun?
ayyy demeyin yaaa negatif mi aldı şimdii...offff Rabbimm güç versin.....fundanın bugün test günümüydü yaaa geçmişi de okuyamadımm..
cnn soyle yapsan.isten gelince hosgeldin de iste yemegini koy ondan sonra bisey istiyomusun cnm de.yani gorevini yap sonra otur bi koseye ne bilim.bisiler yap hic onunla orali olma biseyler bekleme yani esinden konusmaya calisma sana bise sorarsa guzelce cevabini ver ama bi cabaya girme konusmak icin ama kus gibi de olma.biraz bunu dene.bu sefer gor bak bence o seninle konusnmaya calisicakNapim canım olmuyor işte hep sorun cıkıyor onunla hep beni tersleyip ityor bi onla ugrastım yetmiyor gbi hersey canımı yakıyor o diyorm artk cnkü klbmi cok kırdı yine bn cabldıkça aglyan yine ben oluyorum canım coookk sıkılıyor coooook
ama bak ben sana ne dedim gcen gun onlarin gozunun onunde telefilonda bizimle yazisma diye cunku cahil insanlar bilmezler burda sadece kizlarla konustugunu yarin birgun gidip kocana butun gun birile konusuyo filan derler bak dikkat et bence.suclu duruma dusme sucsuzken.Minik mucizeme okadr cok ihtiyacm vardıki ne olurdu gelseydii gelseydide bu gözlerim aglamsydı neden hep aglıyorum kihiçmi gülmeyck yuzum anlmıyorum sucum ne benmde bunları yasıyorum bn iyi olmya calştkca hep üzln bnm destk olm bi esm bile yok olsydı boyle ypmzdı cok doldum yine tarts bnle ckti git burya yazıyorum diye de kızıyor neymiş herseymi neden yazıyormuşm annesi tabi kızrmış telfnla ugrasıyormuş bi dedikler iki olmuyor herseyleri hazır ustelk destk olmuyorlar birz huzr isteyip buraya girp gülmeye calısyorum onuda cok göruyolr
bak gene bağlamışsın duygusala tatlımm ..eşinle sorunlarını bebişin çözmeyecek bunu biliyorsun ama kendine teselli arıyorsunn farkındasın değil mii ufaklık.....Bebişlerimiz mutlu anne baba istiyor...o yüzden biranönce toparlanmaya ve eşinle sorunlarını çzömeye bak şekerim... kii bebişin de işte hazırım siznle çok mutlu bir aile olacağız deyip ceee yapsın size...
brüksel tüp bebek merkezi benim de tercihim olabilecek merkezlerden biri özellikle yücel kahraman hoca nın ünü malum..hele de benim sendromumla ilgili makalelerini okudum...minecan arkadaşa da tavsiyeetmiştimm yurt dışında gitti görüştü falan bayaa güzel yönlendirdi..son tedavisinden önce teşhisini falan koydu..düşünebilirisn ama öncelikle gerekli testlerini yaptır ve biraz müsaade et vücudun dinlensin toparlansın henüz çok gençsin bu da en büüyk avantajın..
hee ben de bayıldumm takvime yok mu ikiz bee takvimi söleyelim de ikiz annelerine özel yapıversin ler ....inşaallah keseler ve pıtpıtlarda netleşecek durum
millss erken vurunmadı ki zamanında vurundu ki erken çatlamasın diye vurulan bir ilaç eee mills de nevi şahsına münhasır bir tedavi izliyor...ilaçsız büyüyen yumoşuu minimum müdahaleylee takipteler şuan...
ayyy demeyin yaaa negatif mi aldı şimdii...offff Rabbimm güç versin.....
bak gene bağlamışsın duygusala tatlımm ..eşinle sorunlarını bebişin çözmeyecek bunu biliyorsun ama kendine teselli arıyorsunn farkındasın değil mii ufaklık.....Bebişlerimiz mutlu anne baba istiyor...o yüzden biranönce toparlanmaya ve eşinle sorunlarını çzömeye bak şekerim... kii bebişin de işte hazırım siznle çok mutlu bir aile olacağız deyip ceee yapsın size...
brüksel tüp bebek merkezi benim de tercihim olabilecek merkezlerden biri özellikle yücel kahraman hoca nın ünü malum..hele de benim sendromumla ilgili makalelerini okudum...minecan arkadaşa da tavsiyeetmiştimm yurt dışında gitti görüştü falan bayaa güzel yönlendirdi..son tedavisinden önce teşhisini falan koydu..düşünebilirisn ama öncelikle gerekli testlerini yaptır ve biraz müsaade et vücudun dinlensin toparlansın henüz çok gençsin bu da en büüyk avantajın..
hee ben de bayıldumm takvime yok mu ikiz bee takvimi söleyelim de ikiz annelerine özel yapıversin ler ....inşaallah keseler ve pıtpıtlarda netleşecek durum
millss erken vurunmadı ki zamanında vurundu ki erken çatlamasın diye vurulan bir ilaç eee mills de nevi şahsına münhasır bir tedavi izliyor...ilaçsız büyüyen yumoşuu minimum müdahaleylee takipteler şuan...
ayyy demeyin yaaa negatif mi aldı şimdii...offff Rabbimm güç versin.....
gittiler kuzum ama çooookkk yoruldumaysegulum gittiler mi?
cnn soyle yapsan.isten gelince hosgeldin de iste yemegini koy ondan sonra bisey istiyomusun cnm de.yani gorevini yap sonra otur bi koseye ne bilim.bisiler yap hic onunla orali olma biseyler bekleme yani esinden konusmaya calisma sana bise sorarsa guzelce cevabini ver ama bi cabaya girme konusmak icin ama kus gibi de olma.biraz bunu dene.bu sefer gor bak bence o seninle konusnmaya calisicak
ama bak ben sana ne dedim gcen gun onlarin gozunun onunde telefilonda bizimle yazisma diye cunku cahil insanlar bilmezler burda sadece kizlarla konustugunu yarin birgun gidip kocana butun gun birile konusuyo filan derler bak dikkat et bence.suclu duruma dusme sucsuzken.
gittiler kuzum ama çooookkk yoruldum
dün gecede rahat uyuyamadım
sen nasılsın canım
Zaten yoruluyorsun canım bebiş yoruyo yeterinceDikt et canım bebişin var yorulma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?