Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim cnm tv izliom sen napiosun?cilekli tatlin nasil bisey?
Canım benim sakızı bi tatlım var herkes bayılır onu değişik soslarla yapıyorum biri çilekli yarım kilo çileği içine göz kararı nişasta ve şekerle yarım çay bardağı suda kaynatıp blender dan geçirip soğuyun tatlının üstüne döküyorum çok hafif güzel bi tatlı oluyo

herkese selam kızlar çok heyecanlıyım nolcak bnm bu heyecanım
yarın ilk günüm. daha iğnelerde böyleysem opuda fln nolcam bilmiyorum. gidip bi duş alcam sakinleşiyim...sonra yine gelcem

miraba mirabaaaaaaaaaaaaaaa sohbetiniz bol olsun kızlar
öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu mutlu olsun, kocalarımız hep değerimizi bilsin, bize el bebek gül bebek baksın inşallah
yarın sevk eylemimiz var ama ben eyleme gidemiycem 2li testim var, çok heyecanlıyım :18:
dün doktorum arayıp yarın gel deyince çok telaşlandım, randevum haftayaydı. gece faceten mesaj attım, meğer haftaya kongresi varmış

ay allah ya desene boşu boşu stres yaptın:26::26::26::26:
heycan yapma canım inşallah iyi çıkacak değerin

himm altindaki tatli muhallebi gibi mi?ben de soyle yapiyorum borcamin altina kedidili ustune muhallebi ustune de cilekleri dilim dilim kesip ustuste sivama diziom onun ustune de dr outkerin sosu var cilekli ondan yapip dokuyom.
herkese selam kızlar çok heyecanlıyım nolcak bnm bu heyecanımyarın ilk günüm. daha iğnelerde böyleysem opuda fln nolcam bilmiyorum. gidip bi duş alcam sakinleşiyim...sonra yine gelcem
olsun kuzum heyecan iyidir.opuda daha da heyecanlanicin bizde seni rahatlaticaz:)))

ooooo miraba da sana:)))))vaayyy anasini doktorunla facelesiyorsun ha:))))insallah testin guzel cikar cnm.dileklerin icin de aminnnnnnn diyorummmmmm

canım muhallebi yarım paket margarini eritip 1 su bardağı un koyuyorum
1 dak kavurup 1lt süt ü ekleyip 1:5 su bardağı şeker
karıştırıp kaynadıktan sonra içine 2 tane falım sakız atıyorum
altını kapattıktan sonra 15 dak mikserle çırpıyorum
sade bile çok güzel oluyo

herkese selam kızlar çok heyecanlıyım nolcak bnm bu heyecanım
yarın ilk günüm. daha iğnelerde böyleysem opuda fln nolcam bilmiyorum. gidip bi duş alcam sakinleşiyim...sonra yine gelcem

yavrum heyecan iyidir ama abartma şu aralar bol bol gezz alışveriş yap iyi gelir

ay allah ya desene boşu boşu stres yaptın:26::26::26::26:
heycan yapma canım inşallah iyi çıkacak değerin

he valla internette araştırma yaptım en son bulduğum rahmin alınmasıydı, Allah göstermesin. ne manyak senaryolar kurmuşum

ayyyyy hayırlı uğurlu olsun. Allah keseyi görmeni ve tatlı pıtpıtları duymanı nasip etsin inş

ooooo miraba da sana:)))))vaayyy anasini doktorunla facelesiyorsun ha:))))insallah testin guzel cikar cnm.dileklerin icin de aminnnnnnn diyorummmmmm

he valla cevap yazar mı bilemedim ama gözümü kararttım yazdım, sağ olsun ayrıntılarıyla cevaplamış normalde telden mesajlaşıyoduk

en kısa zamanda ben de deniycem valla süper görünüyor

öle canım senaryolarımız hiç bitmez bizim
eşim diyo ki milyonlarca yıl böyle üremiş insanlar
sen extrem bişii yapmıyosun hamile olarak doğal süreç bu korkma artık yeter diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…