yok canım çok geç gitmediler ama çok yoruldumNaber tatlım bi ara girdim akşama dogru misafirlerin gelicekti sanırım cici kayınvaliden sanırım çok yoruldunmu tatlım geçmi giitler
aaaaa falim sakiz haaa o boyle eriyo mu iccinde guzel bi tat verir.himmm guzel olur cnm eline saglikcanım muhallebi yarım paket margarini eritip 1 su bardağı un koyuyorum
1 dak kavurup 1lt süt ü ekleyip 1:5 su bardağı şeker
karıştırıp kaynadıktan sonra içine 2 tane falım sakız atıyorum
altını kapattıktan sonra 15 dak mikserle çırpıyorum
sade bile çok güzel oluyo
o da guzelmis telde msjlasma da hos:))))yavrum heyecan iyidir ama abartmaşu aralar bol bol gezz alışveriş yap iyi gelir
he valla internette araştırma yaptım en son bulduğum rahmin alınmasıydı, Allah göstermesin. ne manyak senaryolar kurmuşum
ayyyyy hayırlı uğurlu olsun. Allah keseyi görmeni ve tatlı pıtpıtları duymanı nasip etsin inş
he valla cevap yazar mı bilemedim ama gözümü kararttım yazdım, sağ olsun ayrıntılarıyla cevaplamışnormalde telden mesajlaşıyoduk
en kısa zamanda ben de deniycem valla süper görünüyor
eee cnm sen daha dun kuafore gitmedin mi?bende evdeydim cnm bise yapmadin uyudum uyandim yemek yaptim oyle..msn e girmiyonmu artikCanım alışveriş yaptım,kuaföre gittim ,banlkaya faklan derken 5 de kendimi eve attımValla bende bugün çay kahvaltı türü hazırladım çok yorgundum yine gezmekten yoruldumm sen neler yaptın balımmm
yavrum heyecan iyidir ama abartmaşu aralar bol bol gezz alışveriş yap iyi gelir
He valla internette araştırma yaptım en son bulduğum rahmin alınmasıydı, allah göstermesin. Ne manyak senaryolar kurmuşum
Ayyyyy hayırlı uğurlu olsun. Allah keseyi görmeni ve tatlı pıtpıtları duymanı nasip etsin inş
He valla cevap yazar mı bilemedim ama gözümü kararttım yazdım, sağ olsun ayrıntılarıyla cevaplamışNormalde telden mesajlaşıyoduk
En kısa zamanda ben de deniycem valla süper görünüyor
aaaaa falim sakiz haaa o boyle eriyo mu iccinde guzel bi tat verir.himmm guzel olur cnm eline saglik
o da guzelmis telde msjlasma da hos:))))
eee cnm sen daha dun kuafore gitmedin mi?bende evdeydim cnm bise yapmadin uyudum uyandim yemek yaptim oyle..msn e girmiyonmu artik
canım çok üzüldüminşallah birdahaki denemeye dondurulmuş varmıydı
yok canım çok geç gitmediler ama çok yoruldum
burdayız kuzum ama çok yorgunum benkızlar nerdesiniz yaaaa
burdayız kuzum ama çok yorgunum ben
yok canım iyice bi uykum gelsin yatıcamCanım yaa duramıyorsan çık dinlen tatlımm
hımmm anladım cnm ben de gidip açtırdın rengini sandım.ben de güzel saç boyar , güzel topuz yaparım ,örgü vs. herşey ....yetenekli kızım vesselamCanım dün saçımı şirin boyadı yeni gelinimiz kuaföre gitmedim 4 senedir kuaföre boyatıyordum gelin dedi abla ben boyarı anneminkinide boyadı Maşallah kuaför yanında halt etmişbugünde kaş,bıyık için kuaföre dittim canımm sen evdemiydin annenle konustunmu canımmm?
ii geceler cnmmmmmm aynı dileklerde benden sana:)))kızlar valla uykum geldi, buraya yazmaya çalışırken de bir bakıyorum sayfa atlamış. çok ağırım galiba
hepinizi öpüyor, huzurlu bir gece ve sürprizlerle dolu bir yarın diliyorum
burdayım:)kızlar nerdesiniz yaaaa
iyi geceelerrr sana da:)Iyi geceler herkeseee :)
kızlar yarın kadınlar günü ya acaba ykm de veya başka biyerde kozmetik %50 indirim lı olur mu?
kızlar yarın kadınlar günü ya acaba ykm de veya başka biyerde kozmetik %50 indirim lı olur mu?
allah seni kahretmesin
millet kadınlar gününü niçin kutlar
senin düşündüğüne bak
çok hoşsun kuzum ya
moonscum işte kadınlar gününde kadınlar alışveriş yapıp mutlu olsunlar diye var bugün. günün anlam ve önemi indirim
allah seni kahretmesin
millet kadınlar gününü niçin kutlar
senin düşündüğüne bak
çok hoşsun kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?