Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaaa falim sakiz haaa o boyle eriyo mu iccinde guzel bi tat verir.himmm guzel olur cnm eline saglik

o da guzelmis telde msjlasma da hos:))))

Canım alışveriş yaptım,kuaföre gittim ,banlkaya faklan derken 5 de kendimi eve attım Valla bende bugün çay kahvaltı türü hazırladım çok yorgundum yine gezmekten yoruldumm sen neler yaptın balımmm
eee cnm sen daha dun kuafore gitmedin mi?bende evdeydim cnm bise yapmadin uyudum uyandim yemek yaptim oyle..msn e girmiyonmu artik

aminnn teşekürler :)

Canım dün saçımı şirin boyadı yeni gelinimiz kuaföre gitmedim 4 senedir kuaföre boyatıyordum gelin dedi abla ben boyarı anneminkinide boyadı Maşallah kuaför yanında halt etmiş bugünde kaş,bıyık için kuaföre dittim canımm sen evdemiydin annenle konustunmu canımmm?

kızlar valla uykum geldi, buraya yazmaya çalışırken de bir bakıyorum sayfa atlamış. çok ağırım galiba
hepinizi öpüyor, huzurlu bir gece ve sürprizlerle dolu bir yarın diliyorum

hımmm anladım cnm ben de gidip açtırdın rengini sandım.ben de güzel saç boyar , güzel topuz yaparım ,örgü vs. herşey ....yetenekli kızım vesselam

kızlar valla uykum geldi, buraya yazmaya çalışırken de bir bakıyorum sayfa atlamış. çok ağırım galiba
hepinizi öpüyor, huzurlu bir gece ve sürprizlerle dolu bir yarın diliyorum
ii geceler cnmmmmmm aynı dileklerde benden sana:)))

kızlar nerdesiniz yaaaa
burdayım:)

kızlar yarın kadınlar günü ya acaba ykm de veya başka biyerde kozmetik %50 indirim lı olur mu?

kızlar yarın kadınlar günü ya acaba ykm de veya başka biyerde kozmetik %50 indirim lı olur mu?

Eveettt hatta ben gitcem yarin.gratis magazalari var ya onlarda indirim olcak.her kadinlar gununde yapiyolar.makyaj malzemeleri yuz temizleme urunlerinde falan.

suyun rahatlatıcı etkisini bi kez daha yaşadım ooh misler gibi de kokuyorumm duşumu aldım bulaşıklarımı da yıkadım geldim..

allah seni kahretmesin
millet kadınlar gününü niçin kutlar
senin düşündüğüne bak
çok hoşsun kuzum ya
moonscum işte kadınlar gününde kadınlar alışveriş yapıp mutlu olsunlar diye var bugün. günün anlam ve önemi indirim
ben de gidiyim göz makyajı temizleme losyonu alıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…