moonscum işte kadınlar gününde kadınlar alışveriş yapıp mutlu olsunlar diye var bugün. günün anlam ve önemi indirim
ben de gidiyim göz makyajı temizleme losyonu alıyım bari
ne için kutlicam tatlım tabi ki kendim içinnn:)))))))))
allah seni kahretmesin
millet kadınlar gününü niçin kutlar
senin düşündüğüne bak
çok hoşsun kuzum ya
yemin ettttttttttt süpersin çok mutluyumEveettt hatta ben gitcem yarin.gratis magazalari var ya onlarda indirim olcak.her kadinlar gununde yapiyolar.makyaj malzemeleri yuz temizleme urunlerinde falan.
kremimim bitti kızım napim..gerçi idareten bb kremim var ama onu dısarı çıkarken sürüyom evde sürmelik alcam ben.bide yaşlandığımı hissediyom göz altı krem alıcam.Deli kıssss işi güçü bakım indirim
ohhhhhhh sıhatler olsun cnm...suyun rahatlatıcı etkisini bi kez daha yaşadım ooh misler gibi de kokuyorummduşumu aldım bulaşıklarımı da yıkadım geldim..
ne için kutlicam tatlım tabi ki kendim içinnn:)))))))))
yemin ettttttttttt süpersin çok mutluyum
kremimim bitti kızım napim..gerçi idareten bb kremim var ama onu dısarı çıkarken sürüyom evde sürmelik alcam ben.bide yaşlandığımı hissediyom göz altı krem alıcam.
ohhhhhhh sıhatler olsun cnm...
yaşasın alışveriiiiş. 'kadınlar bu zekalarıyla dünyayı yönetebilirler ama onlar alışveriş yapmayı tercih ediyolar' sözünü bi kez daha yaşatalımPeki canım öle olsun kadınlar günü indirim günü
Yaşasın alışveriş
aaaaa benimde göz temizlemem az kaldı.sen ne kullanıyosun öneribiliceğim bişe var:)))moonscum işte kadınlar gününde kadınlar alışveriş yapıp mutlu olsunlar diye var bugün. günün anlam ve önemi indirim
ben de gidiyim göz makyajı temizleme losyonu alıyım bari
yok valla ben makyajsız adımımı atarım:)))bepanten süper cnm haklısın o konuda.geçenlerde jel krem aldım o çok hoşuma gitti az kaldı yine o tarz bişe alım diom.fresh oluyo.Kızlar Valla bende makyajsız kapıdan adımımı atmamama krem olarak bepanthen üstüne krem tanımam Valla
aaaa mettap iyi hatırlattın ben bepantheni unutmuştum nemlendirici ne marka alsam die düşünüyodumm. seni tebrik ediyorumKızlar Valla bende makyajsız kapıdan adımımı atmamama krem olarak bepanthen üstüne krem tanımam Valla
Kızlar iyi geceler kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi
ne demek cnm herzaman...aaaa mettap iyi hatırlattın ben bepantheni unutmuştum nemlendirici ne marka alsam die düşünüyodumm. seni tebrik ediyorum
turquoisse saol tatlm. su gibi aziizzz ol
yatıyomusun bebeğim tamam hadi iyi geceler cnm...uyuyamazsan gel tatlımKızlar iyi geceler kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi
kızlar sizce avon nasıl?
iyi geceler tatlım cennet bahçelerinde rüyalar gör inşallahKızlar iyi geceler kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi
nayn diorum çok kaliteli olmuo bence.kızlar sizce avon nasıl?
saol bebekim o kadar çok şey varmış ki konuşacak fazla foto çekinemdik...ilköncenin güzel sesiyle mest olduk videolaı yüklemişler.. ben de de masanın fotoları var..ama çok yorgunum saat 9 da geldim eve ama bittim artık yarın atarım herhalde..mereymimi okuyup ancak yatağıma kıvırşlıırm kocam yattı bilee...Ikramayam tatlim cok guzeldin bugun sekerim fotolara bayildim
geçmiş olsunn moons umm misafirler yormuştur senii ben de bugün misafirlikte git gel yollarda yoruldummgittiler kuzum ama çooookkk yoruldum
dün gecede rahat uyuyamadım
sen nasılsın canım
aaa hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallaahh yarın bize..demek daktırla face den arkadaşsınızmiraba mirabaaaaaaaaaaaaaaasohbetiniz bol olsun kızlar
öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu mutlu olsun, kocalarımız hep değerimizi bilsin, bize el bebek gül bebek baksın inşallah
yarın sevk eylemimiz var ama ben eyleme gidemiycem 2li testim var, çok heyecanlıyım :18:
dün doktorum arayıp yarın gel deyince çok telaşlandım, randevum haftayaydı. gece faceten mesaj attım, meğer haftaya kongresi varmış
gözün aydın değerinin maşallahı var
canım muhallebi yarım paket margarini eritip 1 su bardağı un koyuyorum
1 dak kavurup 1lt süt ü ekleyip 1:5 su bardağı şeker
karıştırıp kaynadıktan sonra içine 2 tane falım sakız atıyorum
altını kapattıktan sonra 15 dak mikserle çırpıyorum
sade bile çok güzel oluyo
Selam gece kuşları napıyosunuz bende bacılarıma bi seşam verim dedimm
vücüt şampuanı ve ruju mevcut bendeCanımcıgım ben çogu ürünlerini begenmiyorum sadece vücut şampuanı ve rujunu kullanıyorum balımmmm
eeeee kız güzelse acun onun için seçmiştir bikiniyle gezen kız lazım nitekim.iyi geceler tatlım cennet bahçelerinde rüyalar gör inşallah)
nayn diorum çok kaliteli olmuo bence.
ya fatmagül fakı die bi kız var survivor a katılcakmış o nasıl bi adriana lima benzerliğidir şok oldum
kız çiğ çiğ mi yedin Allah seniiikızlarrr ben naptım biliomusunuz
karnabaharı yıkadım ağaç ağaç ayırdım güzelce:)koca harnabaharın yarısını oturdum yedim midem ağrıyo
He kız brokoliyi de öyle yiyiommm haahha:))))))))kız çiğ çiğ mi yedin Allah seniii
herkese selam kızlar çok heyecanlıyım nolcak bnm bu heyecanım
yarın ilk günüm. daha iğnelerde böyleysem opuda fln nolcam bilmiyorum. gidip bi duş alcam sakinleşiyim...sonra yine gelcem
miraba mirabaaaaaaaaaaaaaaasohbetiniz bol olsun kızlar
öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu mutlu olsun, kocalarımız hep değerimizi bilsin, bize el bebek gül bebek baksın inşallah
yarın sevk eylemimiz var ama ben eyleme gidemiycem 2li testim var, çok heyecanlıyım :18:
dün doktorum arayıp yarın gel deyince çok telaşlandım, randevum haftayaydı. gece faceten mesaj attım, meğer haftaya kongresi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?