Tüp Bebek Günlüğümüz !

allah seni kahretmesin
millet kadınlar gününü niçin kutlar
senin düşündüğüne bak
çok hoşsun kuzum ya
ne için kutlicam tatlım tabi ki kendim içinnn:)))))))))

Eveettt hatta ben gitcem yarin.gratis magazalari var ya onlarda indirim olcak.her kadinlar gununde yapiyolar.makyaj malzemeleri yuz temizleme urunlerinde falan.
yemin ettttttttttt süpersin çok mutluyum

Deli kıssss işi güçü bakım indirim
kremimim bitti kızım napim..gerçi idareten bb kremim var ama onu dısarı çıkarken sürüyom evde sürmelik alcam ben.bide yaşlandığımı hissediyom göz altı krem alıcam.

suyun rahatlatıcı etkisini bi kez daha yaşadım ooh misler gibi de kokuyorumm duşumu aldım bulaşıklarımı da yıkadım geldim..
ohhhhhhh sıhatler olsun cnm...

Kızlar Valla bende makyajsız kapıdan adımımı atmam ama krem olarak bepanthen üstüne krem tanımam Valla

moonscum işte kadınlar gününde kadınlar alışveriş yapıp mutlu olsunlar diye var bugün. günün anlam ve önemi indirim
ben de gidiyim göz makyajı temizleme losyonu alıyım bari
aaaaa benimde göz temizlemem az kaldı.sen ne kullanıyosun öneribiliceğim bişe var:)))

Kızlar Valla bende makyajsız kapıdan adımımı atmam ama krem olarak bepanthen üstüne krem tanımam Valla
yok valla ben makyajsız adımımı atarım:)))bepanten süper cnm haklısın o konuda.geçenlerde jel krem aldım o çok hoşuma gitti az kaldı yine o tarz bişe alım diom.fresh oluyo.

aaaa mettap iyi hatırlattın ben bepantheni unutmuştum nemlendirici ne marka alsam die düşünüyodumm. seni tebrik ediyorum
turquoisse saol tatlm. su gibi aziizzz ol

Ikramayam tatlim cok guzeldin bugun sekerim fotolara bayildim
saol bebekim o kadar çok şey varmış ki konuşacak fazla foto çekinemdik...ilköncenin güzel sesiyle mest olduk videolaı yüklemişler.. ben de de masanın fotoları var..ama çok yorgunum saat 9 da geldim eve ama bittim artık yarın atarım herhalde..mereymimi okuyup ancak yatağıma kıvırşlıırm kocam yattı bilee...
gittiler kuzum ama çooookkk yoruldum
dün gecede rahat uyuyamadım
sen nasılsın canım
geçmiş olsunn moons umm misafirler yormuştur senii ben de bugün misafirlikte git gel yollarda yoruldumm
aaa hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallaahh yarın bize..demek daktırla face den arkadaşsınız arda dürtüyo musn bari..
gözün aydın değerinin maşallahı var Rabbim sevincinin devamını ve keseyi kalp atışını görmei sağlıkla sonunda kucağına amayı nasip etsin inşaallah
mmmmm bayaaa iştah açıcı bir tariff tadı da mikemmeldir kesin tatlımmellerine sağlık..
Selam gece kuşları napıyosunuz bende bacılarıma bi seşam verim dedimm

ben de yorgunum uykusuuszm bir uğarım yaziim dedimm. kızlara selam verdimm.meryemimi okuyabilsem yatacam da kim götğrecek beni abdest almayaa acabaaaelim ayağpım tutmuyooo uyuşmuşum kütük gibi hşssediyom kendimii

Canımcıgım ben çogu ürünlerini begenmiyorum sadece vücut şampuanı ve rujunu kullanıyorum balımmmm
vücüt şampuanı ve ruju mevcut bendegeçen ay bi ruj aldım sevgililer gününe yapmışlar kırmızının her tonu.aldım bitane çok güzel bugün sürdüm evin içinde gezdim hahahahaha
iyi geceler tatlım cennet bahçelerinde rüyalar gör inşallah)

nayn diorum çok kaliteli olmuo bence.
ya fatmagül fakı die bi kız var survivor a katılcakmış o nasıl bi adriana lima benzerliğidir şok oldum
eeeee kız güzelse acun onun için seçmiştir bikiniyle gezen kız lazım nitekim.

kızlarrr ben naptım biliomusunuz
karnabaharı yıkadım ağaç ağaç ayırdım güzelce:)koca harnabaharın yarısını oturdum yedim midem ağrıyo

Migroslarda 8-11 Mart tarihleri arasında Dünya Kadınlar Gününe özel kampanyalar sizleri bekliyor!
Dünya kadınlar gününe özel indirimler kampanyasını kaçırmayın…

• Tüm yüz temizleme ve bakım kremlerinde tüm vücut el bakım krem ve losyonlarında %50 indirim
  • Tüm kadın deodorant/stick/Roll-on’larda %50 indirim
  • Tüm kadın parfümlerde %30 indirim

Son düzenleme:
herkese selam kızlar çok heyecanlıyım nolcak bnm bu heyecanım
yarın ilk günüm. daha iğnelerde böyleysem opuda fln nolcam bilmiyorum. gidip bi duş alcam sakinleşiyim...sonra yine gelcem

Tedavin hayirli sonu bebisli olsun kafani dagitacak biseyler bul canim..

Canimm seninde kadinlar gunun kutlu olsun ikili testiniz tertemiz gelsin insallah..

Gozun aydin tebrik ederim Allah kucaginda da gostersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…