Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kk nin guzel ve guclu kadinlari hepinize gunaydin cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Cumamiz mubarek ettiginiz tum dualar kabul olsun. Dunya kadinlar gununuz kutlu olsun hergun cok mutlu olun her sey gonlunuzce olsun..

Günaydın yüreği sevgiyle dolu güzel arkadaşlarım, hepinizin Dünya kadınlar Günü kutlu olsun Yüce rabbim bebiş bekleyenlerin kucağına almayı nasip etsin, bu yolda mücadeleye devam edenlerin Allah yolunu açık etsin gönüllerine göre versin inşallah.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar..dualarımız kabul olsun inşallah..
kadınlar için daha güzel ve şiddetsiz bir dünya diliyorumm..

Kadınlar gunumuz kutlu olsun inş bidakine bebişlerimzle kutlmk nasip olsun bn kahvltı ettim işimi ypim jarja takyım gelcm

Ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH'im!Bu yaziyi okuyan kulunu karanliklarda birakma,dert verme,dert verip derman aratma,ona düsmanlik edenleri ona dost eyle,gizli ve asikar düsmanlik edenleri de yanindan uzaklastir.ALLAH'im,Rahman sifatinin hakki için onu hak yoldan ayirma,ayagini kaydirma,kalbini bulandirma,gönlünü hos eyle,yüzünü ak eyle,Cennet'ül Baki'de Habibine komsu eyle.Dualarda unutulmamak duasi ile...Hayirli cumalar)

Hayırlı cumalar,herkesin 8 mart ı kutlu olsuuuuuun Ya kızlar size bir şey sorucam benim iki gündür falan göğüslerim eskisi gibi şiş değil zaten aşırı şişmişlerdi korkmuştum daha 6.haftada bir beden büyümüşlerdi ama şimdi eskisi gibi değil sadece dokununca sızı var birde hafif dolgunluk ,normalmi :18: yoksa bebişim beni bırakıp gidiyor muuu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Amiin canimm ne guzel dua bu Allah kabul etsin dualarimizi sana da hayirli cumalar..

Hayirli cumalar canim bildigim kadariyla gebelik ilerledikce goguslerde o ilk zaman olan aci hissi geciyormus dolgunluk kaliyormus bence sorun yapma Allahin izniyle melegin seninle daha iyi bilen arkadaslar bilgilendirirler seni

çok sağol canım sadece bir sitede gördüm 7.haftadan sonra erken gebelik belirtilerinin azaldığını.onun haricinde hep üzücü şeylerdi zor elde edilince böylede herşeyi kafaya takıyoruz işte kendime de kızıyorum eşimde kızdı bana biraz rahat ol diyor .zaten bende hiç başka belirti yoktu ki ne mide bulantısı ne de başka şey tek belirti göğüslerimdi o da eskisi gibi olmayınca çok korktum Kızlar 7.haftada falan siz hiç yaşadınız mı bunu

Rabbim hepimzn dualrını kabul etsin inş bebişlerimz bu yaza süprz yapsun bize

Belirt olmamsı sorun oldugu anlmına glmz sen içini ferah tut yetrki bebişede sters yapma aklına takılanıda doktoruna sor cok takıntı ypmamaya calış zor buluyoz doğru ama doktor hersey yolunda norml derse sorun yoktur inş rabbimn izniyle

"Bir Erkek Hanımını döverse,Kıyâmette Ben onun Davacısı olurum".Muhammed Mustafa S.A V (HADİS-İ ŞERİF)

İlk haftalardaki siskinlik bence tedavide kullanilan ilaclardan oluyor...negatif sonuca ragmen benim hala siskinlik gecmedi.hamileyken benim belirtilerim 7-8.haftadan sonra baslayip 4.aya kadar surmustu kusma bulanti gibi...her bunyede farkli oluyor goguslerse hamilelik sonuna kadar 3beden fln buyumustu yani bence telaslanma hersey yolunda gidecek iyi dusun hep hamilelik isin en guzel kisimlarindan biri keyfini cikar paranoyagabaglama

cok guzel bir dua cok tesekkurler...bunu biyere yazip okicam. hepibize hayirli cumalar kizlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…