saol bebekim o kadar çok şey varmış ki konuşacak fazla foto çekinemdik...ilköncenin güzel sesiyle mest olduk videolaı yüklemişler.. ben de de masanın fotoları var..ama çok yorgunum saat 9 da geldim eve ama bittim artık yarın atarım herhalde..mereymimi okuyup ancak yatağıma kıvırşlıırm kocam yattı bilee...
geçmiş olsunn moons umm misafirler yormuştur senii ben de bugün misafirlikte git gel yollarda yoruldumm
aaa hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallaahh yarın bize..demek daktırla face den arkadaşsınızarda dürtüyo musn bari..
gözün aydın değerinin maşallahı varRabbim sevincinin devamını ve keseyi kalp atışını görmei sağlıkla sonunda kucağına amayı nasip etsin inşaallah
mmmmm bayaaa iştah açıcı bir tariff tadı da mikemmeldir kesin tatlımm ellerine sağlık..
ben de yorgunum uykusuuszm bir uğarım yaziim dedimm. kızlara selam verdimm.meryemimi okuyabilsem yatacam da kim götğrecek beni abdest almayaa acabaaaelim ayağpım tutmuyooo uyuşmuşum kütük gibi hşssediyom kendimii [/QUOTE
Canim ya tahmin ederim istanbulun bir ucundan diger ucuna git gel mahvolmussundur
kimse bişe yazmıyo.o nedenle çıkıyorummmmmmmm
ama çıkmadan son bişe sölicem
yarın bime güzel şeyler gelio haberiniz ola
iyi geceler canlarımmmm
hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsunnn
Eki Görüntüle 651197 Eki Görüntüle 651198 Eki Görüntüle 651199 Eki Görüntüle 651200 Eki Görüntüle 651201
hepinize ....
Eki Görüntüle 651203
öpüyorummmmmm
Eki Görüntüle 651204 Eki Görüntüle 651205
SİZİ SEVİYORUM....
Seninde kadinlar gunun kutlu olsun tatlimmm
Günaydın yüreği sevgiyle dolu güzel arkadaşlarım, hepinizin Dünya kadınlar Günü kutlu olsun Yüce rabbim bebiş bekleyenlerin kucağına almayı nasip etsin, bu yolda mücadeleye devam edenlerin Allah yolunu açık etsin gönüllerine göre versin inşallah.
Günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar..dualarımız kabul olsun inşallah..
kadınlar için daha güzel ve şiddetsiz bir dünya diliyorumm..
Ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH'im!Bu yaziyi okuyan kulunu karanliklarda birakma,dert verme,dert verip derman aratma,ona düsmanlik edenleri ona dost eyle,gizli ve asikar düsmanlik edenleri de yanindan uzaklastir.ALLAH'im,Rahman sifatinin hakki için onu hak yoldan ayirma,ayagini kaydirma,kalbini bulandirma,gönlünü hos eyle,yüzünü ak eyle,Cennet'ül Baki'de Habibine komsu eyle.Dualarda unutulmamak duasi ile...Hayirli cumalar)
Ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH'im!Bu yaziyi okuyan kulunu karanliklarda birakma,dert verme,dert verip derman aratma,ona düsmanlik edenleri ona dost eyle,gizli ve asikar düsmanlik edenleri de yanindan uzaklastir.ALLAH'im,Rahman sifatinin hakki için onu hak yoldan ayirma,ayagini kaydirma,kalbini bulandirma,gönlünü hos eyle,yüzünü ak eyle,Cennet'ül Baki'de Habibine komsu eyle.Dualarda unutulmamak duasi ile...Hayirli cumalar)
Hayırlı cumalar,herkesin 8 mart ı kutlu olsuuuuuunYa kızlar size bir şey sorucam benim iki gündür falan göğüslerim eskisi gibi şiş değil zaten aşırı şişmişlerdi korkmuştum daha 6.haftada bir beden büyümüşlerdi ama şimdi eskisi gibi değil sadece dokununca sızı var birde hafif dolgunluk ,normalmi :18: yoksa bebişim beni bırakıp gidiyor muuu
Amiin canimm ne guzel dua bu Allah kabul etsin dualarimizi sana da hayirli cumalar..
Hayirli cumalar canim bildigim kadariyla gebelik ilerledikce goguslerde o ilk zaman olan aci hissi geciyormus dolgunluk kaliyormus bence sorun yapma Allahin izniyle melegin seninle daha iyi bilen arkadaslar bilgilendirirler seni
Amiin canimm ne guzel dua bu Allah kabul etsin dualarimizi sana da hayirli cumalar..
Hayirli cumalar canim bildigim kadariyla gebelik ilerledikce goguslerde o ilk zaman olan aci hissi geciyormus dolgunluk kaliyormus bence sorun yapma Allahin izniyle melegin seninle daha iyi bilen arkadaslar bilgilendirirler seni
çok sağol canım sadece bir sitede gördüm 7.haftadan sonra erken gebelik belirtilerinin azaldığını.onun haricinde hep üzücü şeylerdizor elde edilince böylede herşeyi kafaya takıyoruz işte kendime de kızıyorum eşimde kızdı bana biraz rahat ol diyor .zaten bende hiç başka belirti yoktu ki ne mide bulantısı ne de başka şey tek belirti göğüslerimdi o da eskisi gibi olmayınca çok korktum Kızlar 7.haftada falan siz hiç yaşadınız mı bunu
Hayırlı cumalar,herkesin 8 mart ı kutlu olsuuuuuunYa kızlar size bir şey sorucam benim iki gündür falan göğüslerim eskisi gibi şiş değil zaten aşırı şişmişlerdi korkmuştum daha 6.haftada bir beden büyümüşlerdi ama şimdi eskisi gibi değil sadece dokununca sızı var birde hafif dolgunluk ,normalmi :18: yoksa bebişim beni bırakıp gidiyor muuu
cok guzel bir dua cok tesekkurler...bunu biyere yazip okicam. hepibize hayirli cumalar kizlar....Ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH'im!Bu yaziyi okuyan kulunu karanliklarda birakma,dert verme,dert verip derman aratma,ona düsmanlik edenleri ona dost eyle,gizli ve asikar düsmanlik edenleri de yanindan uzaklastir.ALLAH'im,Rahman sifatinin hakki için onu hak yoldan ayirma,ayagini kaydirma,kalbini bulandirma,gönlünü hos eyle,yüzünü ak eyle,Cennet'ül Baki'de Habibine komsu eyle.Dualarda unutulmamak duasi ile...Hayirli cumalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?