günaydınn benkayramm güzel annemiz Cumamız mübarek olsunn..dünya kadına uygulana hertürlşiddet son bulsunn...istisanmız içerden yediğimiz tekmeler onlar yeter ki olsunnKk nin guzel ve guclu kadinlari hepinize gunaydin cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Cumamiz mubarek ettiginiz tum dualar kabul olsun. Dunya kadinlar gununuz kutlu olsun hergun cok mutlu olun her sey gonlunuzce olsun..
Günaydınn Güzel anne bu içten duana kocaman ve gönülden amin diyorumm..cumamız mübarek olsun inşaallahGünaydın yüreği sevgiyle dolu güzel arkadaşlarım, hepinizin Dünya kadınlar Günü kutlu olsun Yüce rabbim bebiş bekleyenlerin kucağına almayı nasip etsin, bu yolda mücadeleye devam edenlerin Allah yolunu açık etsin gönüllerine göre versin inşallah.
sana da Sara sultanımmgünaydın kızlaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
Günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar..dualarımız kabul olsun inşallah..
kadınlar için daha güzel ve şiddetsiz bir dünya diliyorumm..
tesekkurkerrrr kuzum senin de kutlu olsunn..misafirlerin gitti mi cnm?Yorgun ama bir o kadar güçlü kadınların KADINLAR GÜNÜNÜ kutluyorumEki Görüntüle 651514 Eki Görüntüle 651525 Eki Görüntüle 651524 Eki Görüntüle 651523 Eki Görüntüle 651522 Eki Görüntüle 651521 Eki Görüntüle 651520 Eki Görüntüle 651519 Eki Görüntüle 651518 Eki Görüntüle 651517 Eki Görüntüle 651516 Eki Görüntüle 651515 Eki Görüntüle 651526
Yorgun ama bir o kadar güçlü kadınların KADINLAR GÜNÜNÜ kutluyorum
Eki Görüntüle 651514 Eki Görüntüle 651525 Eki Görüntüle 651524 Eki Görüntüle 651523 Eki Görüntüle 651522 Eki Görüntüle 651521 Eki Görüntüle 651520 Eki Görüntüle 651519 Eki Görüntüle 651518 Eki Görüntüle 651517 Eki Görüntüle 651516 Eki Görüntüle 651515 Eki Görüntüle 651526
cok guzel bir dua cok tesekkurler...bunu biyere yazip okicam. hepibize hayirli cumalar kizlar....
Burdayız canımmmsaat 5 olsada evime gitsem diyorum artık çooook sıkıldım bügün.
Tsk edrim canım rabbim kabul etsin inşcanım nasılsın duana gönülden amin diyorum çok güzeldi
canım doğum günün kutlu olsun inşallah seneye bebişlerinle beraber kutlayacaksın
canım bizim isimler evlenmeden hazırdı
canım korkma ama kendinide yorma dinlen mümkünse izin al
biliyosun benimde başlarda çok kanamam oldu
allah yardımcın olsun canım o proluton ben hala oluyorum çok şükür son iki dedi doktorum
çok acıyo başlarda yağlı bi iğne inan eşim yaparken zorlanıyo
ama katlanıcaz canım herşey bebişlerimiz için
Kızlar biesteron içen var mı aranızda bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor DHEA hormonu veren ilaçfikri olan var mi?
doktorum bana verdi ,birsürü hap içiyorum ama onu içesim gelmio nedense içimde bi hisvar..
cunku son tedaviden once 1 ay kullandım yumurtalar boş cıktı,ondan biliyorum galiba.doktora dedim daha once yuurtalarm geşiodu bu ilaçtan olabilir mi diye yok dedi.şimdi onumuzdeki ay yine baslıcam tedaviye buay yine verdi ,aldım bi kutu ama içemiyorum yaa..bilen var mi?
canım kızımın adı eliz olucak allah izin verirseinşallah kuzum sağolasın. demek evlenmeden hazırdı isimleriniz.. ne koyucaksın güzel kızının adını pekii???? Allahım size bağışlasın
selam kızlar:) dunya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.bu aralar pasta kurabiye yoğunluk var ,ihmal ettim ama takipteyim.yarin icin bir pasta yaptım supriz oldugu icin resim koyamiyorum.sayfami begenen kizlar pazar günü fotoğraf koyacam bi bakin bakalim nasıl olmus :)) ilk pastam.bu arada kurabiye devam bir cafeye fotolarimi goturecem belki siparis kaparim)sizlerde iyisinizdir inşallah cok öpüyorum selamlar sevgiler
canım kızımın adı eliz olucak allah izin verirse
ama eşim annesi kaybetti o yüzden eliz havva olucak
siz düşündünüz mü
amin canım ya bi doğsada hayırdır tatlım sorun mu çıktı?çok güzel bir isim, adıyla büyüsün minik eliz inş :) bugün doktordaydım ben de, biraz acaip sorunlarımız var ama kafama takmamaya çalışıyorum. doktor teyzesi ve amcası kıza benzetti bizimkini. inş sağlıkla doğarsa bizim de isim hazır :)
canım kızımın adı eliz olucak allah izin verirse
ama eşim annesi kaybetti o yüzden eliz havva olucak
siz düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?