Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kk nin guzel ve guclu kadinlari hepinize gunaydin cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Cumamiz mubarek ettiginiz tum dualar kabul olsun. Dunya kadinlar gununuz kutlu olsun hergun cok mutlu olun her sey gonlunuzce olsun..
günaydınn benkayramm güzel annemiz Cumamız mübarek olsunn..dünya kadına uygulana hertürlşiddet son bulsunn...istisanmız içerden yediğimiz tekmeler onlar yeter ki olsunn
Günaydınn Güzel anne bu içten duana kocaman ve gönülden amin diyorumm..cumamız mübarek olsun inşaallah
günaydın kızlaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
sana da Sara sultanımm
Günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar..dualarımız kabul olsun inşallah..
kadınlar için daha güzel ve şiddetsiz bir dünya diliyorumm..
Jüli Bebekim.. cuman mübarek günlerin aydınnolsunn.. gördüğün tek şiddet göbüşündeki tekmeler olsunn ayaklarını ısıracağın bebişinden gelsinn..inş..

Eki Görüntüle 651532 Eki Görüntüle 651533

Son düzenleme:

topiğimizin en güçlü kadınına kucak dolusu sevgiler....özletme kendini bitanem çok da yorma taam mıı
benimde bugün temizlik yemek alışveriş çok işim var hepsini yetiştiremyecem sanırım bir kısmınıda yarına bırakabilirim..ziraa evimi 2 ünde karıncalar basmışş...heryerdeler acilen dezenfekte etmeliyimm...

kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan Allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler

Kızlar biesteron içen var mı aranızda bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor DHEA hormonu veren ilaçfikri olan var mi?
doktorum bana verdi ,birsürü hap içiyorum ama onu içesim gelmio nedense içimde bi hisvar..
cunku son tedaviden once 1 ay kullandım yumurtalar boş cıktı,ondan biliyorum galiba.doktora dedim daha once yuurtalarm geşiodu bu ilaçtan olabilir mi diye yok dedi.şimdi onumuzdeki ay yine baslıcam tedaviye buay yine verdi ,aldım bi kutu ama içemiyorum yaa..bilen var mi?

selam kızlar:) dunya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.bu aralar pasta kurabiye yoğunluk var ,ihmal ettim ama takipteyim.yarin icin bir pasta yaptım supriz oldugu icin resim koyamiyorum.sayfami begenen kizlar pazar günü fotoğraf koyacam bi bakin bakalim nasıl olmus :)) ilk pastam.bu arada kurabiye devam bir cafeye fotolarimi goturecem belki siparis kaparim )sizlerde iyisinizdir inşallah cok öpüyorum selamlar sevgiler

inşallah kuzum sağolasın. demek evlenmeden hazırdı isimleriniz.. ne koyucaksın güzel kızının adını pekii???? Allahım size bağışlasın

merhsba biesteron bende kullandim faydasini gormedim acikcasi yumurtalarim ya bos cikti yada erken catlama bulunamadı,son gittigim doktorum icme gerek yok dedi son denememdede ayni sey oldu hic bisey anlamadim

canım muhteşem kurabiyelerini sayfandan sessiz sedasız takip ediyorum. ellerine emeklerine sağlık. pastanın da çok güzel olduğuna eminim. cafe yetkilisi işi biliyorsa sipariş verecektir :)

canım kızımın adı eliz olucak allah izin verirse
ama eşim annesi kaybetti o yüzden eliz havva olucak
siz düşündünüz mü

çok güzel bir isim, adıyla büyüsün minik eliz inş :) bugün doktordaydım ben de, biraz acaip sorunlarımız var ama kafama takmamaya çalışıyorum. doktor teyzesi ve amcası kıza benzetti bizimkini. inş sağlıkla doğarsa bizim de isim hazır :)

amin canım ya bi doğsada hayırdır tatlım sorun mu çıktı?
hadi bakalım ne olucak ismi güzel prensesin

canım kızımın adı eliz olucak allah izin verirse
ama eşim annesi kaybetti o yüzden eliz havva olucak
siz düşündünüz mü

canım Allah rahmet eylesin teyzeye. adıyla yaşasın yavrunuz da:))
bizde kesin bi karar yok, öğrenince daha rahat düşünücez artık ama ben meryem ismini seviyorum. eşim de mustafa ismini beğeniyo. ama kesin bişi yok yani,,hayırlısı bakalım..

sen nasılsın nasıl gidiyor. hissettin mi hiç hareketini.
internette 20 haftada hissedilir dio ama bugün sabah net bi pır pır hissettim sanırım karnımda. okulda gün içinde de sanki hissedio gibiyim

arkadaşlar aşılama yaptırıcam ne kadara mal oluyor. yardımcı olur musunuz. moralim çok bozuk doktor aşılama ya da tüp bebek dedi. çok stres yaptıkm yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…