Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım erkek olsaydı bizde mustafa kaan koyacaktık
canım bazen hissediyorum pıtpıtları ama net değil gaz gibi oda her zaman olmuyo
eşim elini koyunca hissediyorum diye bende panik olunca ona soruyorum rahatlatıyo beni
bizimkide yeni netleşti 4 doktorda ayrı şeyler söyledi kız erkek gibi
en son kendi doktorum kesin kız dedi

arkadaşlar aşılama yaptırıcam ne kadara mal oluyor. yardımcı olur musunuz. moralim çok bozuk doktor aşılama ya da tüp bebek dedi. çok stres yaptıkm yardımcı olur musunuz
canım aşılama 2 kez yaptırdım ama inan hatırlamıyorum merkezden merkeze değişiyo
bence tüp yaptır tahminimce aşılama 1500 tl civarıydı

canım hayırdır inşallah geçende bişeyler yazmışdın önemlideğildir inşallah ne güzel cinsiyet belli olucak kadar büyümüş rabbim sanada tüm hamilelerede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben içiyorum tatlım..deha rezerv azlığı hikayelerinde genelde baş kahramanlardan biridir..İnşşş çok kaliteli olurr yumilerin..Arı sütünü nereden hangi marka aldın acaba? bende omega arginmax deha kullanıyorumm ama arısütüde istiyorum

canım aşılama 2 kez yaptırdım ama inan hatırlamıyorum merkezden merkeze değişiyo
bence tüp yaptır tahminimce aşılama 1500 tl civarıydı

teşşekürler canım cavabın için. aşılama zor mu oluyor. neden tüp yaptı dedin. senin aşılamadan sonra mı oldu bebişin. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar aşılama yaptırıcam ne kadara mal oluyor. yardımcı olur musunuz

kişiye göre ilaç fiyatları değişiyor ama yaklaşık 2 bin lirayı gözden çıkar canım. tedavin hayırlı olsun.

amin canım ya bi doğsada hayırdır tatlım sorun mu çıktı?
hadi bakalım ne olucak ismi güzel prensesin

biz evlendiğimizden beri masal ismini istiyorduk ama sonra kedimize koyduk bu ismi bunun dışında eşim eylül ismini çok seviyor. bir aksilik olmazsa eylülde doğacak
11 haftalık olmama rağmen dış gebelik riskimiz var. bugün hem renkli dooplere hem de mr a girdim. bir türlü emin olamıyorlar. 3 doktor baktı. bebek olması gerekenden 4cm yukarıda ve sol duvara yakın. eğer dış gebelikse 17. haftadan sonra rahmimi yırtma ihtimali var. %5lik bu risk için aldırmak istemiyorum. fakat kötü ihtimal gerçekleşirse rahmim de alınabilir :18:

Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin de isim bulmak iş değil ya :) ben de hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum

nasıl canım ya anlamadım bende dış gebelik geçirdim değerim hiç 2 ye katlanmadı
kaldıki bebek gelişemez sen kalp atışını duymadın mı
inan bişii anlamadım başka doktorlara gitsene tatlım ya
kafam karıştı

teşşekürler canım cavabın için. aşılama zor mu oluyor. neden tüp yaptı dedin. senin aşılamadan sonra mı oldu bebişin. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
daha önce kendiliğimden hamile kaldığım halde 2 kez aşılama yapıldı olmadı maalesef
tüp bebek canım bu aşılama zor değil bişii anlamıyosun

Canım asılmada tupte zor degil sadece tupte yumurta toplamda anestezi var okadr inş allhım nasip edr

Amin canım amin. aslında cinsiyet için çok erken ama bebeğin kalp atış sayısı ve duruşu cinsiyetle ilgili fikir verdi sanırım. kalp atışları 153 olduğu için kız olma ihtimali yüksek. erkek bebekler 140ı pek geçmez :)
sorunu altta anlatıyorum

tatlım bu aslında tam dış gebelik tanısı değil ama adı öyle geçiyor. bak anlatayım. 6. hafta kontrolünde doktorum bebek olması gerekenden yukarıda ama bir iki haftaya düşer dedi. rahmin sol üst köşesindeymiş. 1 hafta sonra evet baya düşmüş dedi. gelecek hafta 2li testim vardı fakat doktorum arayıp bu hafta gel şüphelerimden kurtulmak istiyorum dedi. 2 doktor birlikte baktılar renkli ultrasonda. bebek karnımın artasında ama bende rahim eğikliği olduğu için rahmin kenarında duruyor. sonra MR çekildi. oradaki doktor da 6. haftadaki şüphe olmasaydı her şey yolunda derdim ama şimdi emin olamıyorum dedi.
sonuç olarak %95 normal yerde. ayrıca bebek çok sağlıklı. fakat küçük ihtimal gerçekleşirse bebek büyüyünce rahmin sol duvarını yırtabilir. offf öyle işte.

anladım canım şimdi inşallah sorunsuz geçicek canım inanıyorum %95
çok büyük bi değer bence rahimin şeklindendir ama bi perinatoloğa git bence
ahmet gül diye bi doç var tanıdığım bakırköyde bi görsün onların işi bu
ama ktü düşünmek yok herşey güzel olcak

çok haklısın canım, aminnn.

anladım canım inşallah YÜCE RABBİM O %5 lık ihtimal hiç gerçekleşmez

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun acıbademde olucakmış herhalde benim doktorumda acıbademin tam karşısındaki plazada

canım muhteşem kurabiyelerini sayfandan sessiz sedasız takip ediyorum. ellerine emeklerine sağlık. pastanın da çok güzel olduğuna eminim. cafe yetkilisi işi biliyorsa sipariş verecektir :)

ayy canım teşekkürederim,yeni örneklemeler çıkartıyorum daha cazip bi katalog olusturup vermem teklif edildi kahve dünyasina bakalim hayirlisi

devlet karşılıyor diye duymuştum ama yanlış bir duyum mu acaba[/QUOTE]

valla rapor sadece ilaç paralarında kullanıldığı için kullanılacak ilaç miktarına göre çok indirim bekleme canım :)

canım şok oldum kendi doktorunmu söyledi dış gebelik bu kadar ilerliyormu

ben hem şok hem de panik oldum ama yapabileceğim bir şey yok canım :) çok bitkin hissediyorum kendimi. 3 gün önce karnıyarık yapıcam diye difrizden kıyma çıkardım ama bu akşam da yapamıycam.

tatlım perintalog belki daha fazla fikir verebilir ama risk faktörü nedeniyle aldırmamı tavsiye edecektir. çünkü onlara göre risk %1 olsa da değerlendirilmeli. Tabi önce bizim sağlığımız ama kıyamam bebişime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…