Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah hersey guzel olacak mutlu bi anne olacaksin saglikla gelsin bebegin

devlet karşılıyor diye duymuştum ama yanlış bir duyum mu acaba

valla rapor sadece ilaç paralarında kullanıldığı için kullanılacak ilaç miktarına göre çok indirim bekleme canım :)

ben hem şok hem de panik oldum ama yapabileceğim bir şey yok canım :) çok bitkin hissediyorum kendimi. 3 gün önce karnıyarık yapıcam diye difrizden kıyma çıkardım ama bu akşam da yapamıycam.

tatlım perintalog belki daha fazla fikir verebilir ama risk faktörü nedeniyle aldırmamı tavsiye edecektir. çünkü onlara göre risk %1 olsa da değerlendirilmeli. Tabi önce bizim sağlığımız ama kıyamam bebişime.[/QUOTE]
yok canım bu ablamın doktoru ablam erken doğum yaptı 6.5 aylık 900 gram dı efemiz
diğer doktorlar 23. haftada alıcaklardı bebeği sağlıksız diye ahmet bey geçiktirmek için elinden geleni yaptı 26. haftada doğum yaptı ablam şimdi efe 11 yaşında
geçenlerde eşimin kuzenini 3lü test kötü çıktı ahmet bey 2li testi iyi olduğu için amniyosentez önermedi
diğer gitiği bütün doktorlar yapalım dedi çünkü sağlıklı olma ihtamalinin bebeği amniyosentezde kaybetme ihtimalnden yüksek demiş
tanıdık bi doktor diye dedim
tatlım iyi olur herşey panik yapmanın anlamı yok bol bol dua edicez

datlum bende takvim yaptım görmüyosun hiç eşim geldi ben bir duşa girim haftada bir gün duş aldırıyor bana gelirim yine öpüldünüz

inşallah hersey guzel olacak mutlu bi anne olacaksin saglikla gelsin bebegin

İnşallah canım :)

yok canım bu ablamın doktoru ablam erken doğum yaptı 6.5 aylık 900 gram dı efemiz
diğer doktorlar 23. haftada alıcaklardı bebeği sağlıksız diye ahmet bey geçiktirmek için elinden geleni yaptı 26. haftada doğum yaptı ablam şimdi efe 11 yaşında
geçenlerde eşimin kuzenini 3lü test kötü çıktı ahmet bey 2li testi iyi olduğu için amniyosentez önermedi
diğer gitiği bütün doktorlar yapalım dedi çünkü sağlıklı olma ihtamalinin bebeği amniyosentezde kaybetme ihtimalnden yüksek demiş
tanıdık bi doktor diye dedim
tatlım iyi olur herşey panik yapmanın anlamı yok bol bol dua edicez[/QUOTE]

Ahmet Bey aklımda olsun canım, çok tereddüt ettiğim noktada ona danışırım. teşekkür ederim :)

datlum bende takvim yaptım görmüyosun hiç eşim geldi ben bir duşa girim haftada bir gün duş aldırıyor bana gelirim yine öpüldünüz

sıhatler olsun şimdiden canım.
ben de şimdilik çıkayım gece tekrar gelirim.
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. öpüyorum sizi.

acı falan olmuyor mu aşılamada

Yok olmuyor ikisde acısız vede en fazla 25 daka surer bn 3 kere yptırmıştım aslıma tuptede bi tek idararına sıkısk olmn gerk bn tutamamıştım birz ypın dedilerdi ama bunlar hiç mühim degil yetrki saglık olsun rabbim bize evltlrımzı nasip etsin

Ahmet Bey aklımda olsun canım, çok tereddüt ettiğim noktada ona danışırım. teşekkür ederim :)

sıhatler olsun şimdiden canım.
ben de şimdilik çıkayım gece tekrar gelirim.
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. öpüyorum sizi.[/QUOTE]
görüşürüz canım eylül çok güzel isim bu arad

mehabalar kızlaaar nihayet göbişimle popişimi deldirdim
yalnız bir sorum olcak menogolle gonalı aynı anda vuruluyorum diimi ona taktım şimdide.. illa sorun yapck bişey bulcam kendime
bidee gonalf yi buzdolabımda mı saklamam gerekiyo?

Canim insallah o ihtimal olmayacak ve sen saglikla kucagina alacaksin melegini Allahin izniyle..

tesekkurkerrrr kuzum senin de kutlu olsunn..misafirlerin gitti mi cnm?

yok canım bendeler daha..

canım benim bazen öyle şeyler yaşıyoruzki gücümüzü sabrımızı ölçen Rabbim gücümüze güç sabrımıza sabır katsın...
herşeyden önce var olan sağlımızı kaybettirmesin bugünümüzü arattırmasın...

kurabiye güzelim emekçi hatun seninde kadınlar günün kutlu mutlu geçmiştir inşallah...
merakla resimlerini bekliyorum canım..

maşallahhhhhh hayırlı olsun sonunda kucağın bebekle dolsun en az 2 tane
herşeye bi fikri olan ben bu soruda kal geldi acaba ikisi bir aradamı vuruluyooo :26::26::26:
farklı bi durum olsa sölerlerdi ama sen başladığın gibi devam et...
gonal f ide buzdolabının yumurta bölümünde muhafaza et bol bol yumin olsun diye

Hayıt tohumu ile kısırlık tedavisi
Bilindiği üzere kadınlarda hormon dengesizliği kısırlık sorununa da sebep olabilmektedir. Bu yüzden hayıt otu yumurtlama periyodunu düzenleyerek gebelik şansını arttırmaktadır. Doğum kontrol hapı kullanımı sonlandırıldıktan sonra vücudun eski hormon dengesine ulaşabilmesine hayıt bitkisi yardımcı olmaktadır. Bu bitki aynı zamanda hem kadınlardaki hem de erkeklerdeki, hormon bozukluğuna bağlı, tüylenmeler için de faydalıdır.

Hayıt otu erkeklerde cinsel istek azalmasına neden olmaktadır. Bu şifalı bitki çoğu zaman kadınların hormonlarını dengeleme ve adet sancılarının giderilmesi için kullanılmakla birlikte erkeklerdeki depresyona bağlı iktidarsızlık için de faydalıdır. Kanserli hastaların bu bitkiyi kullanmamaları gerekir.

KULLANIMI:
Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.

Hazır hayıt çayı poşetlerini demleme ve hastalıklara göre kullanım miktarı:

Hayıt suyunu, yani hayıt çayını yukarıdaki tarifimize göre evinizde hazırlayabileceğiniz gibi bununla uğraşmak istemediğiniz takdirde hazır hayıt çaylarını da (sallama poşet) kullanabilirsiniz. Bunun için 1 süzen poşet hayıtı 1 fincan kaynatılmış haldeki su içerisinde 5 dakika kadar demlemek yeterli olacaktır.

Hayıt tohumu kullanımı ve miktarı:
Menopoz döneminde kullanmak isteyenlerin sabah ve akşamları olmak üzere günde iki kere içmeleri önerilir.

Adet sancıları için bitkisel çözüm amacıyla içilecekse ki hayıt en çok adet sancıları için etkilidir, adet döneminden birkaç gün evvel içilmeye başlanır (günde 1 süzen poşetlik çay içilecektir).

Adet başladıktan sonra da, regl dönemi sona erinceye kadar, her gün birer süzen poşet içilmeye devam edilir.

Kısırlık ve hayıt: Kısırlık bitkisel tedavisi için kullanılacaksa, kısırlık sorunu olan kadının 3 ay süresince sabah ve akşamları birer süzen poşet hayıt çayı içmeleri gerekmektedir. Hayıt suyu adet düzene girdikten sonra veya gebe kalındıktan sonra artık içilmez.

Hayıtın diğer kullanım biçimleri ve anne sütünü arttırmak için kullanımı:
Hayıt otunun yaprağı ve çiçeği birlikte dövülüp, lapa yapılır. Bu lapa, zehirli hayvanın sokmuş olduğu yere uygulanırsa, zehrin etkisini yok eder. Aynı karışım, vücudun dışındaki şişler üzerine uygulanırsa, şişleri indirir. 1 su bardağı kaynar suya, 1 tatlı kaşığı hayıt otu konur, 15 dakika sonra süzülür. Günde 1 veya 3 bardak bu çaydan içilir. Çörekotu ile beraber kaynatılıp, tatlandırılarak içilmeye devam edilirse, anne sütünü artırır. Kanserli hastaların bu otu kullanmamaları gerekir.

Hayıt suyunun tadı biraz kötü gelebilmekle birlikte bu çayın adet sancılarına, menopoz dönemi sorunlarına ve hormon dengesizliğine bağlı kısırlık tedavisi için etkili olduğu göz ardı edilmemelidir.

HAYIT OTU ÖMER COŞKUN

Doktor Ömer Coşkun hamile kalmak isteyen bayanlar için hayıt suyu sabah öğlen akşam içilmesi faydalı olur diyor.
Bayanlardaki çene altı tüylenmesi için sabah akşam birer bardak içilmesi uygun olur dedi.
Hayıt tohumu beyindeki doyma hissini artırdığından obezite rahatsızlığı olanlarda kullanılmalıdır.
Adet düzensizliği için günde bir fincan içilmesi faydalı olur. Arstıryom buldum bide bunumu denesem sogn ve incirden sonra tabi ara vererek

topiğe geldim baktım kimse yok akşamın 9 u idi...
hemende yalnızlarda topikimiz...
şimdi gelmeye başladı kızlar ama yoktunuz işte öleeee

bunun için seni öpcem
bende hayıta başlayacam canım bi araştırayım diyodum gerek kalmadı...
süpperr bir paylaşım oldu tişikkür ediyorum:13::13::13:

topiğe geldim baktım kimse yok akşamın 9 u idi...
hemende yalnızlarda topikimiz...
şimdi gelmeye başladı kızlar ama yoktunuz işte öleeee

Hgdin gülden ablcık nabr iysndr umarım sen olmyınca kimse gelmiyor bugun nafiyede yuk

bunun için seni öpcem
bende hayıta başlayacam canım bi araştırayım diyodum gerek kalmadı...
süpperr bir paylaşım oldu tişikkür ediyorum:13::13::13:

Ne demk ablcım hepimze şifa olsun inş rabbimn izniyle bebiş olsun bize şu nisana hayırlısyla bi gireyimde hasta oluyum bitsin hmn başlıcm inş şifa olur dahada arstıryom aktrmı acsam ne

Hgdin gülden ablcık nabr iysndr umarım sen olmyınca kimse gelmiyor bugun nafiyede yuk

saol canım...
evet yaaa nfy hatun neden yok acaba...

Ne demk ablcım hepimze şifa olsun inş rabbimn izniyle bebiş olsun bize şu nisana hayırlısyla bi gireyimde hasta oluyum bitsin hmn başlıcm inş şifa olur dahada arstıryom aktrmı acsam ne

başlayalım şekerim gerçi biz kısır değiliz sadece doğuramıyoz
kısır dememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…