aaaaaaaaaaaaaa doğru ya kadınlar günüydü bugün senin stok gününsen istanbulda olmana ragmen hulusi istanbuldaki doktordan randevu mu almış helal olsun adama.nasıl bir çalışma disiplini var yani inanamıyorum.herfi kandırabilsem giderdim valla ona.hamişleri de çok maaşallah.
ohh ne güzel değişiklik olmuş.ben napim cnm sabahtan kalktım migrosa gittim bildiğin stok yaptım2 kutu nemlendirici,3 şişe makyaj temizleyici,3 tane rolon,1 tane yüz temizleyici, 1 tane el kremi aldım
offffffffffff daha bide şu medical parka filan gitsen kaç alırlar Allah bilir.
yani şimdi aynı şehirde olsak isim vererek konusucam ama burdaki hastaneleri bilmediğiniz için öyle demek zorunda kaldım. 30 luk dediğim de güzel özel hasteneler ha mesela medical park filan.30 luk 150 lilik doktorlar ha ha haaaaa
yıllarca okusunlar bizim onlar için kullandığımız hitap şekline bak
ama onlarda bi standart yakalasınlar ve bazılarıda bizi müşteri gibi görmekten vazgeçsinler dimiiii..
30 luğa gitme tabisiii..
yani şimdi aynı şehirde olsak isim vererek konusucam ama burdaki hastaneleri bilmediğiniz için öyle demek zorunda kaldım. 30 luk dediğim de güzel özel hasteneler ha mesela medical park filan.
aşkolsun şekerim tedavi öncesi psikoloji düzeltme bu kıytırık şeylere nasıl mutlu oldum bi bilsen onların banyomun dolabında olması bile benim içimi rahatlatıyo hamile kalıcam inşallah çok çıkamicam ya dışarı evde bulunması stresimi azaltır
kazıklanıoz diyince aklıma geldi bu kanal d de bana herşey yakısır varya kızlar kuaföre gidio cnm fönlü saçı uyudurktan topluyo 70 lira 100 lira istiyo.yuhhh dedim bizim burda olsa oho neler yaptırırsın 100 liraya en güzel kuaförde.
yani şimdi aynı şehirde olsak isim vererek konusucam ama burdaki hastaneleri bilmediğiniz için öyle demek zorunda kaldım. 30 luk dediğim de güzel özel hasteneler ha mesela medical park filan.
he bacım dün dediydim size gidicem diye.sabah bi kaç tane ben bişe aldım akşam da eşime dedim ki bana kadınlar günü hediyesi almak istermisin?tamam dedi aldım kartı o arabada bekledi ben de stoğumu yaptım geldimaaaaaaaaaaaaaa doğru ya kadınlar günüydü bugün senin stok günün
yuhh ya yani acaba hani orda teknoloji daha mı ileri ne bilim ilgi alaka daha mı çok?neye istinaden bu fiyatları koyuyolar anlamıyom.acıbadem de muayene ücreti 330 tl
manyak bunlar yaaa
he bacım dün dediydim size gidicem diye.sabah bi kaç tane ben bişe aldım akşam da eşime dedim ki bana kadınlar günü hediyesi almak istermisin?tamam dedi aldım kartı o arabada bekledi ben de stoğumu yaptım geldim
yuhh ya yani acaba hani orda teknoloji daha mı ileri ne bilim ilgi alaka daha mı çok?neye istinaden bu fiyatları koyuyolar anlamıyom.
aşkısım gitti ya daha yeni ordan biliyorum bende...
330tl muayene için aldılar
1080 tl de yumurta takibi ve e2 kan tahlili için aldılar topu topu 3 kez muayene oldu 2 kezde e2 verdi bir hafta içinde 1500 tl si gitti...
offffffffffff daha bide şu medical parka filan gitsen kaç alırlar Allah bilir.
gaziantep de cnm.sen nerede yasiyorsun canim?
he cnm röfle 200 burda da ama kuaförüne göre değişiyo kimisi 70 e filan yaptırıyo ama işte herkes yapamıyo röfleyi.senin ki iyi 120 saçında kısa ya ondan çok almıyordur bide röflede biraz dipi uzatabiliosun sırıtmıyo 3 ayda bir filan yaptırsan bile olur.ama ben sürekli dip boyaya gidiyom 40 alıodu sonra başka kuaför keşfettim tüm boyaya 40 alıo.hepsi de aynı boyayı kullanıyo ha gıcıklar nasıl fiyat farkı var ..doğru diyosun güzel hissetmek psikolojimizin %11226554444125655 ni oluşturuyooo
aynen ben o yarışmada abartı olduğunu düşünüyorum ...
ben röfle yaptırdığımda 120 tl veriyorum saç toplatma nireee röfle nireeee...
gerçi piyasada röfleyi burda 200 küsürlere yapıyolar bana yılların müşterisi olmamdan kaynaklı kıyak geçiyoo kooförüm
o zaman resmen il farkı var...
ehh biraz insaflılarmış cnm fena değil fiyat bizim tüpçü gibi hemen hemen..tatlım bende istanbuldayım medical parka ilk gittim geçen sene ozaman sgklı 80 tl vermiştim tüp içinde 3500 istediler benim şimdiki doktorumda hiç muayne ücreti almadı benden ilk kez pozitiften sonraki gittiğimde yani ilk kontrolümde 150 tl verdim okadar geçen yine gittim miğde bulantılarım için yine ücret almadı istanbulda olsan çok isterim ona gitmeni kimler var hastası bi görsen
hadi yaaaaaaaaaaa elif oraya mı gidiyo?aşkısım gitti ya daha yeni ordan biliyorum bende...
330tl muayene için aldılar
1080 tl de yumurta takibi ve e2 kan tahlili için aldılar topu topu 3 kez muayene oldu 2 kezde e2 verdi bir hafta içinde 1500 tl si gitti...
hııı mutlaka güzeldir cnm doğğru sölüyosun adamların ultrasonları bile farklı..görmedim bilmiyorum ama her türlü teknoloji ve konfor var sanırım bi de bülent tıraş hoca var...
sanırım o nedenle pahalı..
evet ama insafsizlik resmen bu Allah hepimizin yardimcisi olsun paran yoksa cocukta yapamicaksin yani
gaziantep de cnm.
he cnm röfle 200 burda da ama kuaförüne göre değişiyo kimisi 70 e filan yaptırıyo ama işte herkes yapamıyo röfleyi.senin ki iyi 120 saçında kısa ya ondan çok almıyordur bide röflede biraz dipi uzatabiliosun sırıtmıyo 3 ayda bir filan yaptırsan bile olur.ama ben sürekli dip boyaya gidiyom 40 alıodu sonra başka kuaför keşfettim tüm boyaya 40 alıo.hepsi de aynı boyayı kullanıyo ha gıcıklar nasıl fiyat farkı var ..
hastaneye gelince cnm il farkı mutlaka var ama tabi ki nerde istanbuldaki acıbadem medical park filan nerde burdaki acıbadem medical park ... bence arada dünyalar kadar fark vardır.
Benimkininde muayenesi 250 tl normalde 15 güne bi alıyoehh biraz insaflılarmış cnm fena değil fiyat bizim tüpçü gibi hemen hemen..
hadi yaaaaaaaaaaa elif oraya mı gidiyo?
hııı mutlaka güzeldir cnm doğğru sölüyosun adamların ultrasonları bile farklı..
Canım gerçekten şanslınız bi tanıdığım 99da evlendileröyle valla ne çok aile vardır kimbilir tüp bebek yapabilmek için uğraşan bizler çok şanslıyız aslında...
maddi manevi her türlü yıpranıyoruz..
millet hemencecik hamile kalıp rutin kontroller için para harcıyorlar biz daha hamile kalamadan dünya para döküyoruz doktor hastane yol kürler haplar ilaçlar vs...hepsini bi kenara yazsan bi dünya para gitmiş...gerçekten Allah yardımcımız olsun...
evet tatlım kuaför işlerinde de ciddi fiyat farkları var dip boya içinde genelde 40tl alıyorlar burda da ...
bi süre röfle düşünmüyorum ben koyu renge döncem azcık dinlensin saçlarım 10 yıldır röfleliyim yıprandı çok...
gerçekte öyle halimize milyonlarca şükür tamam biz de kolay veremiyoruz 6 7 milyarları ama bi şekilde veriyoruz işte.ama bunu hiçç yaptıramayanlar var.o gün hastaneye bi kadın geldi tüp yaptırıyor hemen dediler ki gidin veznede paranızı yatırın.kadın dedi ki paramız yok kart geçerli mi ama nasıl ezilerek böyle.çalısan da gecerli dedi.peki taksit var mı dedi kadın bilmiyorum dedi kız ama siz isterseniz bi konusun vezneyle dedi.ayy biz eşimle kalakaldık bi üzüldük bi üzüldük en çok da kadının ezilmesine üzüldük..dedim işte şimdi onu karttan cektiriyo ama bakim ödeyebilicekler mi?öyle valla ne çok aile vardır kimbilir tüp bebek yapabilmek için uğraşan bizler çok şanslıyız aslında...
maddi manevi her türlü yıpranıyoruz..
millet hemencecik hamile kalıp rutin kontroller için para harcıyorlar biz daha hamile kalamadan dünya para döküyoruz doktor hastane yol kürler haplar ilaçlar vs...hepsini bi kenara yazsan bi dünya para gitmiş...gerçekten Allah yardımcımız olsun...
evet tatlım kuaför işlerinde de ciddi fiyat farkları var dip boya içinde genelde 40tl alıyorlar burda da ...
bi süre röfle düşünmüyorum ben koyu renge döncem azcık dinlensin saçlarım 10 yıldır röfleliyim yıprandı çok...
offfff seninkide çokmuş be gülüm.Benimkininde muayenesi 250 tl normalde 15 güne bi alıyo
eşimden ötürü ayda bi alıyo bizden
olmadı vallakızlar ben acil kaçar abarttım zaten..
kadınlar gününü kocasıyla kutlayan yok sanırsam
gel karıcım kadınlar gününü kutlayayım ekşınla diyende olmamış belliki
hepinize iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?