ben de ilaçlardan mı acaba diyorum cnm .
hayret bişey ya neden böle yapıolar ben bilmiyorum halbuki senin için yapmıosa bile oğlu için yapsın ne bilim cnm...öle diyoruz da cnm eşinin hatrı için görüşmek zorunda kalıosun işte ..görüşürsün ama tavrını da koyarsın.
evet canım ben 3.gün başladım iğnelerimecnm hayırlı olsun tedavin.bence bugün leke olduğu için 1. gün sayılmaz sen cumartesiyi 1. gün say .
pazartesi de iğnelere başla burda 3. gün de başlayanlar var dimi kızlar.adetin 2. veya 3. günü diolar hep.
iyiyiz cnm sen nasılsın?
Iyi aksamlar kizlar ben bu ay Allah kismet ederse 3.tüp bebege basliyacagim ve az önce koyu siyah akintim basladi yeni baktim pembesi oldu size sorum ben adetin ikinci günü ignelere basliyacaktim simdi bugunu sayimi yoksa bu tam adet sayilmazmi pazar günümü baslim ignelere lütfen bilgisi olan cevap versin.
Ben Almanyada yasiyorum haftasonlari doktor kapali ulasamiyorum.
Canım benim takma kafana onlar annelerimiz gibi olamazlarcanımmm benim tedavi sürecim boyuncaa bana gelmedii geldii kapıdan döndüü transferim oldu 1 kere geldii gidiş o gidişşş üzülmedimm çünküü hiçbişey beklemiyorum ondann benimm annem babam herzaman yanımda olduuu 5 gün evimde yattıktan sonraa annemlere gittim orda kaldımm napıyımm kim bakıcakk annemin aklı bende kalıyoo beni götürdülerr orda kaldığım süre boyunca da aramadı gelmedii sonra evime geldimmm.... kv bize geldii uyuyomuşum bende uyandımmm kapıya dikildi geçmiş olsunnn dedii sonra vayy anasını hiç bişeyden habrim yok falan dediiii (herşeyden haberim varrr arayıp söylemiştimmm) bende ben seni aradım dedimm birkerede merak edip sen arasaydın dedimm siz arıcaksınızdaaa bana neden gelmiyosunnn 1 aydırr bukadar yatmamın anlamıneymişşş bende titremeye başladım agladımm hiçbişey söyleyemedennn kv gittii annem geldii canım annem hiçbişey söylemedimm üzülmesine dayanamamm sonra sonucum negatif olunca bile aramadı benii bugün gelmişşş gene saçma sapan konuştuu bende işte baya bi sesimi yükselttimmm bidahada görüşecegim sanmıyorummm
hiç yani nolur sanki hayrte bişe.benim kv diyoki ben sana bişe yaparken hep kendime diyorum ki kendi kızıma kv bunu yapsa hoşuma gider mi ya da kendi kızıma bunu yapsam hoşuna gşder mi. ona göre davranıyorum diyo.inan bilmiyorummm kendime bakıyorummm acaba yanlış bişeymi yapıyorum diyeee eşim funda kendşnde bişey annem hep böyleydi diyoo öncesinden tanıyodum kv annemle falan çok ii aralarıı ama kıskanıyo annemleriii ben hep şöyle düşündüm kv kızı yokk beni çok severr bende annemden ayırmamm falan diyodumm evinde temizlik yaparım ne işi varsa yardımcı olurumm misafirlerini agırlarımm yardım olsun diye baktım memnun olmuyoo dedimm kendimi yıpratmamın anlamı yookkk bende çektimm kendimii....herşeyy canım eşim içinn ama bazende olmuyoo canımm insan yoruluyoo sıkıntılarımız bize yetiyo zatennn sevse yanımda destek verse nolur sankii...
maşşalhh.....senin sıpa kaç aylık erkek kız?bizde iyiz valla gece kuşu olduk bizim sıopa uyumuyo
Canım benim takma kafana onlar annelerimiz gibi olamazlar
eşimin annesi de geç ben neler yaşadım bi bilsem bi kez bile görüşmeyelim demedim
çünkü annesi mesafe koy ben hamile halimle Van'dan İstanbul a taşındım 5. Kata bi kere arayıp ggelmedi ve bebeğim öldü
doktor aşırı yorgunluktan bile kaybetmiş olabilirsin dedi daha neler
boşver sen eşinle kötü olma dediğim gibi annesi
cnm hayırlı olsun tedavin.bence bugün leke olduğu için 1. gün sayılmaz sen cumartesiyi 1. gün say .
pazartesi de iğnelere başla burda 3. gün de başlayanlar var dimi kızlar.adetin 2. veya 3. günü diolar hep.
canım ben 3 gün başlamıştım iğnelere....cumartesi 1 gün say canımm
cnm ben geçen gün kadın doğumcuya gittim adetinin kaçıncı günü dedi ben dedi akşam adet oldum onu saymazsak 2.hayır dedi onu saymamız lazım 3 o zaman dedi.benimde bildiğim hani biraz braz gelmeye başlamıs olsa bile onu 1. gün sayıyoruz.sagol canim doktorum 2.gün baslamami söylemisti normalde hep sabah adet olurdum aksilik ya 1saat önce oldum ama lekem biraz daha acik renke dönmeye basladi off ya heralde yarini 1.gün sayicam yanilmiyorsam dokrtorlar sakir sakir kan akinca ilk gün sayiliyor demisti demisti
bana doktor 2.gün basla demisti Puregonlan basliyorum bakalim hayirlisi artik yarin insallah doktora ulasirim bir cesit
hiç yani nolur sanki hayrte bişe.benim kv diyoki ben sana bişe yaparken hep kendime diyorum ki kendi kızıma kv bunu yapsa hoşuma gider mi ya da kendi kızıma bunu yapsam hoşuna gşder mi. ona göre davranıyorum diyo.
maşşalhh.....senin sıpa kaç aylık erkek kız?
Canım yaşayınca olmuyo anlıyorum ama kazançlı sen çıkarsınahh kuzumm yaa nolur du yardım etseydiiihaklısın belkide ama canımm ne biliyimm kafam karışıkk iyide olsa kötüde olsa eşimin annesi ama olmuyo iştee
hiç yani nolur sanki hayrte bişe.benim kv diyoki ben sana bişe yaparken hep kendime diyorum ki kendi kızıma kv bunu yapsa hoşuma gider mi ya da kendi kızıma bunu yapsam hoşuna gşder mi. ona göre davranıyorum diyo.
maşşalhh.....senin sıpa kaç aylık erkek kız?
Canım yaşayınca olmuyo anlıyorum ama kazançlı sen çıkarsın
bak ben Nisan da kaybettim kv mi eşim kin nefret dolabilirdi görüşmeyelim falan deseydim
bana eşimin tek dediği o benim annem hep böyleydi değişmez
ölümünden sonra iyi mi oldu daha kötü oldu herşey resmen ailesi parçalandı
keşke yaşaydı diyorum hiç bişii böle olmasaydı
cnm ben geçen gün kadın doğumcuya gittim adetinin kaçıncı günü dedi ben dedi akşam adet oldum onu saymazsak 2.hayır dedi onu saymamız lazım 3 o zaman dedi.benimde bildiğim hani biraz braz gelmeye başlamıs olsa bile onu 1. gün sayıyoruz.
Canım kanserden öldü öğrendik ve 21.gün kaybettikayy canımm kazada öldü dimii evett böyle düşündüğün zamann çokk kötüü bi durum allahım sabır versinn eşinede...
maaşallah cnm Allah sağlıklı başarılı hayırlı uzun ömür versin inşallah..7 aylık canım erkek :)
sen nereye kayboluyosun cicim arasıra...hele sen benim herifin bana önerisini okudun mu:)))Canım yaşayınca olmuyo anlıyorum ama kazançlı sen çıkarsın
bak ben Nisan da kaybettim kv mi eşim kin nefret dolabilirdi görüşmeyelim falan deseydim
bana eşimin tek dediği o benim annem hep böyleydi değişmez
ölümünden sonra iyi mi oldu daha kötü oldu herşey resmen ailesi parçalandı
keşke yaşaydı diyorum hiç bişii böle olmasaydı
aynen öyle cnm boşver iylik yap denize at.iyilikten zarar gelmez.Allah rızası için yap..bakk işett nekadar güzel düşünüyooo böle olsun canımı yesinnnnnn ama yok canım yokk herkez bir deyil malesefff benimki yanına köle istiyoooo nolurduu ben hastaykenn bana bi tencere çorba yapsaa yapmadıda ben açkalmadım annem yaptı baktı sagolsunn ama oda ypsaydıı ben çok sevinirdimmm mutlu olurdumm ben ona yapmışştımm yemeklerini yatagına götürmüştümmm o yapmadı banaamannn bazende boşvermek gerekiyoo alışıcamm zamanlaa inşallahhh...
cnm hayır hayır 1 saat için bir gün sayamayız yarın senin 1. günün ...tatlım niye kafana takıosun yarın açık değil mi yarın doktora git ondan sonra ilaçlarını al sen biliosundur iğneni vurmöayı pazar günü kendin vur iğneni.yani yarin 2. gün oluyor bu gece saat 23te oldum yani siyah lekeydi sonra az birsey acildi off ya baslangicimiz bile streslen oldu en iyisi ben yarin kesinliklen bir cesit doktora ulasmam lazim sonra farkli yaparim yanlis olur molur kötü baslamim zaten 4.denemem bu benim.
dah önce 2taze Tüp bebek 1de Dondurulmus denemem olmustu hepside Negativ sonuclandi hic hamile kalamadim
laptop eşimde olunca ıpad ten giriyorum öle olunca kapanıyo bi var bi yokum kaçırıyorum rahat olmuyomaaşallah cnm Allah sağlıklı başarılı hayırlı uzun ömür versin inşallah..
sen nereye kayboluyosun cicim arasıra...hele sen benim herifin bana önerisini okudun mu:)))
aynen öyle cnm boşver iylik yap denize at.iyilikten zarar gelmez.Allah rızası için yap..
Canım kanserden öldü öğrendik ve 21.gün kaybettik
eşime yüklediği sorumluluk ayrı benim oğlum beni kurtaracak diye çok düşkündü bide eşime bi kere bilmem annesine hayır desin sesini yükseltsin
gerçekten insan başına gelmeyince bilemiyo ama eşim perişan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?