Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben acil kaçar abarttım zaten..
kadınlar gününü kocasıyla kutlayan yok sanırsam
gel karıcım kadınlar gününü kutlayayım ekşınla diyende olmamış belliki
hepinize iyi geceler...

hadi hadiii sen kadinlar gununu eksinlicaksin sanirsam rast gele

kızlar ben şimdi ilk tüpümü anneme söylememiştim bu tüpümü söledim ama gelip transferden sonra bana bakıcak.eşim çok fena kararlı beni hiç kaldırmıcakmış bu sefer.kesin interneti de yasaklicak
şimdi bana dün dio ki
yatma olayını nasıl yapıcaz ben çocuk odasında yatim sen annenle yatak odasında yat.niye dedim belki bişeye ihtiyaç olursa gece bişeye annen yardımcı olur diyo.
ne alaka dedim neye ihtiyacım olcak suyumu yanıma alırım bi de çişe kalkarım dedim.
aaaaaa diyo tuvalete kalkmasan iyi
eee nasıl edim nasıl tutim çok su içiyorum dedim
bana ne önerdi bilio musunuz
altını bezlesek cnm hiç kalkmasan iyi

çok doğru söylüyorsun canım mesela ben 1 yılda 4 kez tüp denedim hastanede yatmalarım ohss geçirmem nedeniyle 1 tüp parasıda ona verildi ama benim ALLAHıma binlerce şükür ailem var bugüne kadar 20 bini geçti harcanan paralar ben içinden sağdece 2000 tl vermişimdir geri kalanını hep babam sağolsun çok şükür durumum var ama ben varken olmaz dedi ALLAH binlerce kez rağzı olsun onlar olmasa bu kadar denemeye ne maddi ne manevi cesaretim olmazdı her olmadığında yılmadan tekrar baştan başlica diye diye getirdiler beni bugüne bide annemle babam bu pazaretsi ALLAH kısmet ederse umreye gidiyorlar hem burdaki herkese hemde ümmeti müslümana çok dua edicekler ALLAH kabul eder inşallah kimse evlat hasret çekmez biraz uzun oldu kusura bakmayın ama aklıma geldi duygulandım işte

Annen ve babandan Allah razı olsun cnm hem sana yaptıkları için hem de bize edicek duaları için.benim de kayınbabam ödüyo saolsun...yoksa nerden yaptıralım bi maaş sonucta.ilaçları biz alcaz hastaneyi onlar ödicek.geçen tüpte tamamını onlar ödedi.şimdi biz biraz para koyduk kenara ilaçları biz alırız dedik.yoksa onları da öderlerdi.

kızlarr iyi akşamlarrrr...... bugün hastaneden aradılarrrr çok üzgünlermişşşş ((( tekrar denemek isteyip istemediğimi sordular bende istediğimi ama 3 ay kendimi toplamam gerektiyini söyledimm eşiminn spermlerii istenilen kalitetde deyilmişşş benim yuoşlar yaşıma göre az olmuşşş falann doktorum başkabi tedavi uygulayacakmışşşş... yarınnn sonuçlarımı fakslamam gerekiyomuşş napıcaklarsaaişte bölee kızlarr adettim biraz yoğun olabilirmişşş.....veeeeee kv bu zor günlerimde bile elinden geleni ardına koymadıı sagolsun anlatıp sizleride üzmek istemiyorummm tipik kv havalarıı... tamamen ipleri kopardımmm yeterr artıkkkk belkide bebişlerim onun yüzünden tutunamadıııı günahını çeksinn inşallahhhhh 2 tane daha oğluu varrr güzell allahımm benimm mum gibi aratsınn emeklerime üzülüyorummm 15 gün hastanede başını bekledimmmm deymezmişşş sadece eşime üzülüyorum arada kalıyoo çocukk bu zamana kadar onun içinn sustummm canım kocammmm bana annem gibi baktıı ALLAH RAZI OLSUNN bi dediyimi iki etmediii çok merak ediyorumm o kadından böle bi çocuk nasıl çıktıı işte böylee taşınmayı düşünüyorumm bu kadındann uzklara gitmemm lazımm görmek dahii istemiyorummm eşimde kararıma sıcak baktııı inşallahh giderizzz

haha ha ALLAH iyiliğini versin eniştenin güzel fikir ama bu seferde pişersinşaka bi yana erkekler çok korkuyor bu transfer olayından şimdi yatrken sana koluyla filan çarpar diye düşünmüştür benimkide öyleydi gerçi hala öyle inşallah busefer tutunur brbişlerin oh ananeleride yanlarında olucak mis valla

ayyyy inşallah taşınırsınız cnm valla rahatlarsın eşinin sıcak bakmasına çok sevindim.boşver sen ona Allah rızası için baktın böyle söyleyip de sevabını azaltma.yine naptı?

canım merak etme sen rabbim bilir yapıcağını sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap mağdem eşinde sıcak bakıyor ilk işin uzaklaş ondan sonraa tekrar dene canım çünkü moral çok önemli inşallah bi dahaki denemeye güler yüzün kv ALLAH havale ediyorum

evet biz geçen sefer ayrı yatmıştık cnm ayağı filan çarpar diye yanıma yatmadı.sonra inanır mısın evde tek kalırım tek yatarım hiç korkmam huyum değildir ama ben ne zaman tek yattıysam hep kabus gördüm rüyamda uaynmaya çalıştım uyanamadım.öyle olunca yanına gitmek zorunda kaldım.evet ya inşallah allahtan bi mani gelmezse annem gelebilirse iyi olcak.saolsun geçen sefer kv dem baktı hiç bişeyimi eksik koymadı ama annemle daha rahat olurum.

canım bu zor günlerimizde bizim yanımızda olan bakan herkesten ALLAH rağzı olsun benim eşimin ailesi pek müsait değil maddi olarak zaten yeni düğünden çıktılar ama kayınvalidem hergün gelir annemde transferden bu güne kadar yemek pişirmedim hep onlar gönderdiler ama bunlar unutulucak iyilikler değil ALLAH herkese vicdan versin bu yolda kimseyi koymasın canım bide kendimizi sıkıyoruz herhalde ondan oluyor çünkü ben bütün transferlerimden sonra hep uykumdan sıçrayarak uyanıyorum bilmem ben ona bağlıyorum

ayyyy inşallah taşınırsınız cnm valla rahatlarsın eşinin sıcak bakmasına çok sevindim.boşver sen ona Allah rızası için baktın böyle söyleyip de sevabını azaltma.yine naptı?

canımmm benim tedavi sürecim boyuncaa bana gelmedii geldii kapıdan döndüü transferim oldu 1 kere geldii gidiş o gidişşş üzülmedimm çünküü hiçbişey beklemiyorum ondann benimm annem babam herzaman yanımda olduuu 5 gün evimde yattıktan sonraa annemlere gittim orda kaldımm napıyımm kim bakıcakk annemin aklı bende kalıyoo beni götürdülerr orda kaldığım süre boyunca da aramadı gelmedii sonra evime geldimmm.... kv bize geldii uyuyomuşum bende uyandımmm kapıya dikildi geçmiş olsunnn dedii sonra vayy anasını hiç bişeyden habrim yok falan dediiii (herşeyden haberim varrr arayıp söylemiştimmm) bende ben seni aradım dedimm birkerede merak edip sen arasaydın dedimm siz arıcaksınızdaaa bana neden gelmiyosunnn 1 aydırr bukadar yatmamın anlamıneymişşş bende titremeye başladım agladımm hiçbişey söyleyemedennn kv gittii annem geldii canım annem hiçbişey söylemedimm üzülmesine dayanamamm sonra sonucum negatif olunca bile aramadı benii bugün gelmişşş gene saçma sapan konuştuu bende işte baya bi sesimi yükselttimmm bidahada görüşecegim sanmıyorummm

Iyi aksamlar kizlar ben bu ay Allah kismet ederse 3.tüp bebege basliyacagim ve az önce koyu siyah akintim basladi yeni baktim pembesi oldu size sorum ben adetin ikinci günü ignelere basliyacaktim simdi bugunu sayimi yoksa bu tam adet sayilmazmi pazar günümü baslim ignelere lütfen bilgisi olan cevap versin.
Ben Almanyada yasiyorum haftasonlari doktor kapali ulasamiyorum.

evett kuzumm öncee gitmemm lazımm çokk uzaklaraaa farkındayımmm kolay deyilll bu ev kv demlerinn ama hertarafını yaptırdıkk ödedikkk ama arkama bile bakmıcammm gene babacımm devreye giricekkk sankii eşimde babamın evinde oturmam taraftarı deil gibi geldiii ama napıyım enazından huzurlu olurummm ilerdede inşallahh kendi evimizi alırızzzz ben bu moralle tedaviye tekrar başlasam nolucakkkk benimm kendimi toparlamam lazımmm inşallahh eşim vazgeçmezzz inşallahh..

ben de ilaçlardan mı acaba diyorum cnm .
hayret bişey ya neden böle yapıolar ben bilmiyorum halbuki senin için yapmıosa bile oğlu için yapsın ne bilim cnm...öle diyoruz da cnm eşinin hatrı için görüşmek zorunda kalıosun işte ..görüşürsün ama tavrını da koyarsın.

cnm hayırlı olsun tedavin.bence bugün leke olduğu için 1. gün sayılmaz sen cumartesiyi 1. gün say .
pazartesi de iğnelere başla burda 3. gün de başlayanlar var dimi kızlar.adetin 2. veya 3. günü diolar hep.

canlar ben yatıyorum eşim yatmadan çamaşırları astırimiyice ev erkeği oldu vallahi siliyo süpürüyo toz alıyo iyiki almışım öpüyorum hepinizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…