- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
maaşallah cnm Allah sağlıklı başarılı hayırlı uzun ömür versin inşallah..
sen nereye kayboluyosun cicim arasıra...hele sen benim herifin bana önerisini okudun mu:)))
aynen öyle cnm boşver iylik yap denize at.iyilikten zarar gelmez.Allah rızası için yap..
desene benim ki bi tık öndelaptop eşimde olunca ıpad ten giriyorum öle olunca kapanıyo bi var bi yokum kaçırıyorum rahat olmuyo
okudum kuzum bizimkinin uygulıdığı taktikler
bunların kafa aynı ama bak bez olayını eşim düşünememişti
sağol canım benim önemli değil sen daha fazla üzülme yıpranma diye yazdım allah a havale et olur mubaşınız sagolsun cnm ben karıştırdımm kusura bakma çok zorrr allahım sabırlar versinnn...
canım seninkinin hayal gücü uçmuş artıkdesene benim ki bi tık önde
cnm hayır hayır 1 saat için bir gün sayamayız yarın senin 1. günün ...tatlım niye kafana takıosun yarın açık değil mi yarın doktora git ondan sonra ilaçlarını al sen biliosundur iğneni vurmöayı pazar günü kendin vur iğneni.
senden de Allah razı olsun cnm naptık ki?canlar çok sagolunnn içimi döktüm rahatladımmmm vallahiii ALLAH RAZI OLSUNN HEPİNİZDENN...
rica ederim cnm Allah ardımcın olsun son denemen olur inşallah....valla sen ayarla işte cnm sizin ora nasıl çalışıo bilmiyorum ama yarın 1. günün ok:))))))))))))))bu arada sagol canim cevap verdigin icin bende yarin sayilir diye düsündün cünkü hatirladigim kadariylan doktor tam kanaman baslayinca adetin 1.günü demisti yani 1 saattir adet olali sakir sakir kan akmadi hep acik leke siyahlan kirmizi arasa birsey.
yok canim maalesef yarin kapali burda hafta sonlari doktorlar kapali özel merkezler yani en iyisi ben yarin Kadin Hastanesini arim onlar bilgi verir bana ignelerimi dün almistim hepsi dolapta duruyor kendim vuracam zaten alistim artik.
cnm bugün görüşmedim de bugün gelinleri gelicekti ona mevlüt için hazırlık yapıcaklardı.heralde yorulmuştur yarında erken kalkıcak diye yatmış olabilir..mehtap nerde acaba:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
Funda bebeğim çok geçmiş olsun canın sağolsun...
senin mesajını okumadım ama kızların yazdıklarından anladım negatif sonuçlanmış sanırım...
Rabbim eşine ve sana sağlık ve para versin bir daha denersiniz bir süre sonra...
bize anne olmak kolay değil...
sağol canım benim önemli değil sen daha fazla üzülme yıpranma diye yazdım allah a havale et olur mu
Canım seninkinin hayal gücü uçmuş artık
yada gezmiş gezmiş yorulmuştur hatun işi necnm bugün görüşmedim de bugün gelinleri gelicekti ona mevlüt için hazırlık yapıcaklardı.heralde yorulmuştur yarında erken kalkıcak diye yatmış olabilir..
yine mi gömlek yine mi ütü gına geldi vallahikızlar saçım bitti.bi gömlek ütüleyip yatıcam
sanmam cnm belki markete filan gitmiştir iş yapıcam diyordu börek filan..yada gezmiş gezmiş yorulmuştur hatun işi ne
sen adet oldun mu canım
hahaha valla yine ütü ama hemen iki dakkalık:)))))yeni gömlek almış yarın giymezse olmazzzzzzzz hahahahahyine mi gömlek yine mi ütü gına geldi vallahi
hadi kuzum takma kafana boşver iyi geceler cnm.....moonsherose84, turquoisse canlarımmm ben yatıyorumm allah rahatlık versinnnn öpüyorummm
iyi geceler canım allah rahatlık versinmoonsherose84, turquoisse canlarımmm ben yatıyorumm allah rahatlık versinnnn öpüyorummm
iyi bakalım yap sen kokoş adam senden kokoşhahaha valla yine ütü ama hemen iki dakkalık:)))))yeni gömlek almış yarın giymezse olmazzzzzzzz hahahahah
hadi kuzum takma kafana boşver iyi geceler cnm.....
iyi geceler canım dediğin gibi boşvermek en iyisi öteki türlü olan hep bize oluyoIyi gecelr kuzlar sizi ozluyrm ve cook seviyorumhep dua ediyorum rabbim hepinizn yuzunu guldrsun insallh funda cm rabbim en kisa zamnda tedavisz versin insallh yawrunu sana kv de konusuna hic takilma mesafe koybilirdin bende cok dertliyim hergeldiginde bir zarar veriyr 4 ayliktm aritmim bebegime gecti o hic orali degildi makine takiliyken bana kizima birsey olsaydi olan bana oluckti bunlarin hepsini kaynar kazana atmali altina da maxot dokmeli hic sonmesi. Atesleribnm esiminde kizkardesi yok kiskanc bunlar kizim sen esine saril gerisi bos ben kactim optum gerkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?