Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağolasın canımm

canlar çok sagolunnn içimi döktüm rahatladımmmm vallahiii ALLAH RAZI OLSUNN HEPİNİZDENN...

bu arada sagol canim cevap verdigin icin bende yarin sayilir diye düsündün cünkü hatirladigim kadariylan doktor tam kanaman baslayinca adetin 1.günü demisti yani 1 saattir adet olali sakir sakir kan akmadi hep acik leke siyahlan kirmizi arasa birsey.
yok canim maalesef yarin kapali burda hafta sonlari doktorlar kapali özel merkezler yani en iyisi ben yarin Kadin Hastanesini arim onlar bilgi verir bana ignelerimi dün almistim hepsi dolapta duruyor kendim vuracam zaten alistim artik.

rica ederim cnm Allah ardımcın olsun son denemen olur inşallah....valla sen ayarla işte cnm sizin ora nasıl çalışıo bilmiyorum ama yarın 1. günün ok:))))))))))))))

EVET CANIM NEGATİFF MALESEFF NAPALIM SAGLIK OLSUN 3 AY SONRA TEKRAR DENİCEMMM GERİ KALAN YUMOŞLARIMDA DONAMADI EŞİMİN SPERMLERİ ÇOK KALİTELİİ DEİLMİŞDE FALANDA FİLANN BAŞKA Bİ TEDAVİ UYGULAYACAKLARMIŞŞŞ DOKTORCUMM ÖLE DEDİİİ BAKALIMM NOLUCAKK ALLAHIMM İKİNCİ DENEMEMDE VERİR YAVRULARIMI İNŞALLAHH..

moonsherose84, turquoisse canlarımmm ben yatıyorumm allah rahatlık versinnnn öpüyorummm

moonsherose84, turquoisse canlarımmm ben yatıyorumm allah rahatlık versinnnn öpüyorummm
iyi geceler canım allah rahatlık versin
hahaha valla yine ütü ama hemen iki dakkalık:)))))yeni gömlek almış yarın giymezse olmazzzzzzzz hahahahah

hadi kuzum takma kafana boşver iyi geceler cnm.....
iyi bakalım yap sen kokoş adam senden kokoş

Iyi gecelr kuzlar sizi ozluyrm ve cook seviyorumhep dua ediyorum rabbim hepinizn yuzunu guldrsun insallh funda cm rabbim en kisa zamnda tedavisz versin insallh yawrunu sana kv de konusuna hic takilma mesafe koybilirdin bende cok dertliyim hergeldiginde bir zarar veriyr 4 ayliktm aritmim bebegime gecti o hic orali degildi makine takiliyken bana kizima birsey olsaydi olan bana oluckti bunlarin hepsini kaynar kazana atmali altina da maxot dokmeli hic sonmesi. Atesleri bnm esiminde kizkardesi yok kiskanc bunlar kizim sen esine saril gerisi bos ben kactim optum gerkesi

iyi geceler canım dediğin gibi boşvermek en iyisi öteki türlü olan hep bize oluyo
kokla kızını bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…