Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama hepsini atmayalim kazana cnm benim annem de bi kaynana:)))

iyi geceler canım allah rahatlık versin

iyi bakalım yap sen kokoş adam senden kokoş
yaptim yaptimm...aaaaa a ne kokoslugumu gordun kizzzz sanki gecenin 2 sinde oturup sac masaladim.hayret bisey

Günaydıınnnnn kızlarrrr
Güp güzel bir hafta sonu olsun inşallah...
Haydi ben kaçtım

Bugun evde olmicaz görmcne gidyorum kahvltı dan sonra aksam döncez uyumazsam gelirm

günaydın kızlar.güzel dileklere bende katılıyor mutlu bir haftasonu keyifli anlar diliyorum :)

günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün güzel bi hafta sonu hatta güzel bi yıl olsun bebeişlerimiz gelsin evimiz şenlensin dünya etrafımızda dönsün eşlerimizin gözü bizden başkasını görmesin kaygana ve görümcekler çatlasın

günaydın kızlar.güzel dileklere bende katılıyor mutlu bir haftasonu keyifli anlar diliyorum :)

gunaydinn canim insallah guzel gecer..

ooohhhh ne guzel dua tiziim bu boyle amiinn diyorum canimm birde hemen p.tesi olsun kuzularimi gorim artik

herkese iyi hafta sonları ben dinlenmeye devam canım çok sıkılıyo evde böyle oturmaktan ama ne yapalım bebişim daha önemli her lavaboya gittiğimde acaba kananamam olcakmı diye bakıyorum çok şükür şimdiye kadar 1 damla kan gelmedi ama içerde kanama alanım var bu akmadan nasıl geçecek kendi kendine geçermi acaba allahım bunuda atlatabileyim inşallah

Canimm bol bol dinlen hersey melegin icin yeterki o iyi olsun degil mi ama biraz rahat olmaya calis Allahin izniyle bisey olmicak kuzuna..

Canimm bol bol dinlen hersey melegin icin yeterki o iyi olsun degil mi ama biraz rahat olmaya calis Allahin izniyle bisey olmicak kuzuna..

rahat olmaya çalışıyorumda eşim çok telaşlı azıcık kıpırdadığım zaman çocuk gibi küsüyo bana

iyi geceler canım dediğin gibi boşvermek en iyisi öteki türlü olan hep bize oluyo
kokla kızını bizim için
Rabbim size de kendi evladlarınızın koklamayi nasip etsin insallhhhhh şimdi tadı çıkmaya başladı anneliğin keyflendi özellikle sabahları yatk keyfimiz harika bu sabh eşimle aramızda oynuyoruz kızimla bana dediki allahbu duyguyu herkese yaşatsın insallh duygulandim kendi günlerim geldi aklıma Rabbim herkese hepinize nasip etsin insallh walla ben takmiyormuş artık

ama hepsini atmayalim kazana cnm benim annem de bi kaynana:)))

yaptim yaptimm...aaaaa a ne kokoslugumu gordun kizzzz sanki gecenin 2 sinde oturup sac masaladim.hayret bisey
bnm anamda Kv de ama onuda atalım yansın popolari
Walla aynı seyleri yasadım hatta bnm kanama geliyordu günlerce haftalarca iğne yedim hic kıpırdamadan sadece wc ye gittim elimde iPad sevgili kader arkadaşlarımla yazmıştım bu günlerin gecicek sonunu duşun ve hic sıkılma uzan yat yerine keyfini çıkar cnm konus bebeğinle al bebe dergileri koy yanına bir de bol bol su dmiştim Dr um bana cok su içiyordum ben cok panik yaptım hep endişe yasamı hic tadını çıkarmadım ve pişmanım açıkcası sen yapma keyfini çıkar Nazan baksınlar sana

topiğimiz ne kadannn yalnız kalmış böylee..
kızlarr nerelerdesiniz..
havayı güzel buldunuz kaçtınız hepiniz dışarılara değil mi?

aaaaaa sok yasiyorum suanda bu saat olmus 2 sayfa ilerlemis topik:)))))guldenin deyiniyle SIKEEEEENNNNDAAAALLLLL:)))))))

Herkes gezmelerde bizde yeni geldik
Sen nerdeydin asıl
aaaaa aaaaa kendi gezmeden gelmis gulme isareti.bana kizma isaretio nasil is kiz benim.gezme hakkim yok mu((
cnm.ben de aabahtan kuafore gittim sonra eve geldim hazirlandim gunumuz vardi gune gittim.geldim iste simdi borek yapicam yicez kocamla.mac izlerken.

Canım sana gezme yok kırkyılın başında çıkıyorum öle gezen insanları kıskanırım biliyorsun
bizde bebişi görmeye girdik ve birazcık alışveriş yaptım bebişe

merhaba kızlar sizi çok özledik yastıktan başımızı kaldıramıyoz midemiz sürekli bööööög halinde mutfağa da giremiyoz kardeşim geldi sağolsun ben biraz toparlanana kadar yanımda kalacak sağolsun

Canım sana gezme yok kırkyılın başında çıkıyorum öle gezen insanları kıskanırım biliyorsunbizde bebişi görmeye girdik ve birazcık alışveriş yaptım bebişe
askolsun ben cok nu geziyorum kizzzz kimim var su memlekette:)))))aaaaa hayirli olsun tatlim gule gule guzel gunlerde giysin neler aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…