ama hepsini atmayalim kazana cnm benim annem de bi kaynana:)))Iyi gecelr kuzlar sizi ozluyrm ve cook seviyorumhep dua ediyorum rabbim hepinizn yuzunu guldrsun insallh funda cm rabbim en kisa zamnda tedavisz versin insallh yawrunu sana kv de konusuna hic takilma mesafe koybilirdin bende cok dertliyim hergeldiginde bir zarar veriyr 4 ayliktm aritmim bebegime gecti o hic orali degildi makine takiliyken bana kizima birsey olsaydi olan bana oluckti bunlarin hepsini kaynar kazana atmali altina da maxot dokmeli hic sonmesi. Atesleribnm esiminde kizkardesi yok kiskanc bunlar kizim sen esine saril gerisi bos ben kactim optum gerkesi
yaptim yaptimm...aaaaa a ne kokoslugumu gordun kizzzz sanki gecenin 2 sinde oturup sac masaladim.hayret biseyiyi geceler canım allah rahatlık versin
iyi bakalım yap sen kokoş adam senden kokoş
Günaydıınnnnn kızlarrrr
Güp güzel bir hafta sonu olsun inşallah...
Haydi ben kaçtım
günaydın kızlar.güzel dileklere bende katılıyor mutlu bir haftasonu keyifli anlar diliyorum :)
günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün güzel bi hafta sonu hatta güzel bi yıl olsun bebeişlerimiz gelsin evimiz şenlensin dünya etrafımızda dönsün eşlerimizin gözü bizden başkasını görmesin kaygana ve görümcekler çatlasın
herkese iyi hafta sonları ben dinlenmeye devam canım çok sıkılıyo evde böyle oturmaktan ama ne yapalım bebişim daha önemli her lavaboya gittiğimde acaba kananamam olcakmı diye bakıyorum çok şükür şimdiye kadar 1 damla kan gelmedi ama içerde kanama alanım var bu akmadan nasıl geçecek kendi kendine geçermi acaba allahım bunuda atlatabileyim inşallah
Canimm bol bol dinlen hersey melegin icin yeterki o iyi olsun degil mi ama biraz rahat olmaya calis Allahin izniyle bisey olmicak kuzuna..
Rabbim size de kendi evladlarınızın koklamayi nasip etsin insallhhhhh şimdi tadı çıkmaya başladı anneliğin keyflendi özellikle sabahları yatk keyfimiz harika bu sabh eşimle aramızda oynuyoruz kızimla bana dediki allahbu duyguyu herkese yaşatsın insallh duygulandim kendi günlerim geldi aklıma Rabbim herkese hepinize nasip etsin insallh walla ben takmiyormuş artıkiyi geceler canım dediğin gibi boşvermek en iyisi öteki türlü olan hep bize oluyo
kokla kızını bizim için
bnm anamda Kv de ama onuda atalım yansın popolariama hepsini atmayalim kazana cnm benim annem de bi kaynana:)))
yaptim yaptimm...aaaaa a ne kokoslugumu gordun kizzzz sanki gecenin 2 sinde oturup sac masaladim.hayret bisey
Walla aynı seyleri yasadım hatta bnm kanama geliyordu günlerce haftalarca iğne yedim hic kıpırdamadan sadece wc ye gittim elimde iPad sevgili kader arkadaşlarımla yazmıştım bu günlerin gecicek sonunu duşun ve hic sıkılma uzan yat yerine keyfini çıkar cnm konus bebeğinle al bebe dergileri koy yanına bir de bol bol su dmiştim Dr um bana cok su içiyordum ben cok panik yaptım hep endişe yasamı hic tadını çıkarmadım ve pişmanım açıkcası sen yapma keyfini çıkar Nazan baksınlar sanaherkese iyi hafta sonları ben dinlenmeye devam canım çok sıkılıyo evde böyle oturmaktan ama ne yapalım bebişim daha önemli her lavaboya gittiğimde acaba kananamam olcakmı diye bakıyorum çok şükür şimdiye kadar 1 damla kan gelmedi ama içerde kanama alanım var bu akmadan nasıl geçecek kendi kendine geçermi acaba allahım bunuda atlatabileyim inşallah
Herkes gezmelerde bizde yeni geldikaaaaaa sok yasiyorum suanda bu saat olmus 2 sayfa ilerlemis topik:)))))guldenin deyiniyle SIKEEEEENNNNDAAAALLLLL:)))))))
aaaaa aaaaa kendi gezmeden gelmis gulme isareti.bana kizma isaretiHerkes gezmelerde bizde yeni geldik
Sen nerdeydin asıl
Canım sana gezme yok kırkyılın başında çıkıyorum öle gezen insanları kıskanırım biliyorsunaaaaa aaaaa kendi gezmeden gelmis gulme isareti.bana kizma isaretio nasil is kiz benim.gezme hakkim yok mu ((
cnm.ben de aabahtan kuafore gittim sonra eve geldim hazirlandim gunumuz vardi gune gittim.geldim iste simdi borek yapicam yicez kocamla.mac izlerken.
askolsun ben cok nu geziyorum kizzzz kimim var su memlekette:)))))aaaaa hayirli olsun tatlim gule gule guzel gunlerde giysin neler aldiniz?Canım sana gezme yok kırkyılın başında çıkıyorum öle gezen insanları kıskanırım biliyorsunbizde bebişi görmeye girdik ve birazcık alışveriş yaptım bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?