Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok zor canım ya susuz kalmamaya çalış gerekirse serum falan bağlat

Selam kizlar herkes nasil? Ben tocamla kavga gurultu disari ciktik eve hapsetti resmen beni neyse agaclar cicek acmis o kadar agladim ki kendimi kurumus bir agac gibi goruyordum ama bu bahar Allahim benimde kurumus dallarima can verdi yesertti artik dallarimda cicekler acacak diye hickira hickira agladim ve hepimize tekrar tekrar dua ettim.. Allahim butun dostlarimin dallarinda cicekler actirsin.. Bu arada cok halsizim elimi kaldirmaya halim yok rengim bembeyaz olmus

çok zor canım ya susuz kalmamaya çalış gerekirse serum falan bağlat
evet tatlım çok sıkıntılıyız bebeğim için yararlı hiçbir şey yiyemiyorum kendimi zorlayınca daha kötü oluyom su içince mide bulantmıız artıyo bu aralar günde en fazla 1 litre su tüketebiliyoruz bizi anca serum paklıyoo ((((((((((((((

iyiyiz canım için açılmış iyi olmuş desarj olmuşsun ağlayarak....
genede dikkat et canım çok dışarı çıkmamaya bak özellikle 12. haftaya kadar
ama insan dışarı çıkınca dünyalar onun oluyo ben 4 ay hep evdeydim
canım serum bağlat 1 lt su çok az susuz kalma canım

slm canım tatlım artık sen annesin ağlayıp üzülme kendine dikkat et canım

yeni serum yedik bitanem doktor bir sürü iğne ve yosun gibi hap verdi ilaç ve iğne iyi değil diye duydum kullanmamak için direniyorum az önce su sınırımı arttırmaya çalıştım yine çıkardım (((((((((((((( Allahım sen meleğimi koru...

Canim yaa cok daraldim dikkat ediyorum tabi ama gezicem diye riske atmak istemem ama gercekten desarj oldum

Belki de iyi oldu aglamak iyi geldi sag ol canim benim sen de dikkat et kendine

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iğnelerime başladımmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr dualarınızı bekliyorummm

100lük vurunucam 4 gün çarşamba kontrole gidicem

egnual canım sen tüp bebekte gonalf kullandın dimi eger öyleyse telefondan konuşabilirmiyiz bişey sorucamda

CAnım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah

Evet canım bilşiler aldım çekine çekine 1hastane çıkışı havlu çorap 2tane elbise aldım
tutamadım kendimi çok güzel şeyler vardı
maasallah bn.aslinda.indirimlerdeyken.almak.kazim.ama iste insan korkuyo dimi?

oyyy kuzum beninmmm Allah razi olsunnn bajk Allah dualarini kabul etti insallah yarin cift kesyi de gorur pitpitlari duyarsin...

amannnnn gecmis olsun cnmmmm ayyy kiz bu cocuk oldu demesiyle olmuyomus ya olduktan sonrasi da zormus ibnsallah bian evel ylesirsin...

superrrrrrrrr cnmmm hayirli olsun brenim de gonal f lere baslamama 10 gun filan kaldi.evde biraz gecen tedaviden kaldi acaba bisey olmusmudur dolaptaydi?

Bn gldim millet nerde gülden abla yok diyemi geln olmuyor anlmadım benkayra canım aglma bebişine dikat pazrtesini heycnla bekliyoruz inş görürsün bebişini

canım lütfen stresten uzakn dur bebişlerin etkilenmesinler evet onlar senin bahar çiçeklerin rabbim buradaki herkeze yaşatsın bu mutluluğuuu inşallah

Bilmiyorum canım korkuyorsun işte elim bişeye gitmiyo elbiseler kışlık 6 aylık 70 tlden düşmüş
daha almıycam şöyle 30lu haftalara gelince alıcam

Bilmiyorum canım korkuyorsun işte elim bişeye gitmiyo elbiseler kışlık 6 aylık 70 tlden düşmüş
daha almıycam şöyle 30lu haftalara gelince alıcam
İnsan helede zor buldugu bebğine herseyi almk ister bu doğal bişey ama ben şuna hep inanırm doğmamış bebeğe don biçilmez denir o nedenle bn doğmadn hiç bişey almicam diyorum hep insan görünce daynamıyor işte alıyor bnim hmile oldugumu öğrenen görmcem bnide cok sevr sagolsun almış yollamış dedim yollma abla doğmadn bişey istemiyorum hsyırlısyla doğrsa ne alırsanız alın ve bebegim yok gitti o takım duryor kldırdım gördükçe üzlürm rabbim inş o takımı giydrmeyi nasip edr diyorum hep inş hepimze saglıklı sıhtli evltlar nasip olsun

iki citcitli badi neyine yetmio dimi:)))
Sözde bişii almıcaktım dimi 2bady yeter
Âmin canım bende almam diyodum
ama dayanamadım bugün

Sözde bişii almıcaktım dimi 2bady yeter

Âmin canım bende almam diyodum
ama dayanamadım bugün

Daynılck gbi değilki ztn ahh ahh öyle güzel şeyler varki insan danamıyor işte allhım hepimze nasip etsin inş kızlar bn uyucam bugun gezdim şmdide uyuma zamnı yarın görüşürz kndinze cici bakın seviliosunz

Canım yaaa mutluluk ve şükür gözyaşları dökmüşsünn...Rabbim dualarını kabul etsin bebişlerine sağlık versinn inşaallah pazartesi keseler cee yapacak annesinee...
ttalım ne soracaksın ben de gonal f kullandımmm soracağın bişey varsa yardımcı olabilirimm
Bn gldim millet nerde gülden abla yok diyemi geln olmuyor anlmadım benkayra canım aglma bebişine dikat pazrtesini heycnla bekliyoruz inş görürsün bebişini
benm misafirim var bu gece yatılı 5 dakka geldim gidecem günüm pazarda temizlikte ve mutfakta geçtii ayy çok yoruldummmm
canım lütfen stresten uzakn dur bebişlerin etkilenmesinler evet onlar senin bahar çiçeklerin rabbim buradaki herkeze yaşatsın bu mutluluğuuu inşallah
hoşgeldin paşanın annesi napıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…