sen nerdesin kuzum ya bi varsın bi yoksun cvp atıyom yoksunaminnnnnnn canimmmmmmmm
misafirim vardi tatlim ondana rada telden.girdim.sen nerdesin kuzum ya bi varsın bi yoksun cvp atıyom yoksun sonra vatsın kafam karıştı:26::26::26::26::26:
iyiyiz.cnm.sen nasilsin?iyi geceler kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım napalım ben yazıyorum sonra 1 saat turkuazın cvp vermesini bekliyorumiyi geceler kızlar nasılsınız
amma misafir geliyo canım sana yamisafirim vardi tatlim ondana rada telden.girdim.iyiyiz.cnm.sen nasilsin?
napim kuzum yaaaaaa tamam geldim:)))hoşgeldin canım napalım ben yazıyorum sonra 1 saat turkuazın cvp vermesini bekliyorum cvp verince ben yine yazıp 1 saat bekliyorumsen nasılsın
kocan arar israrla.insanlari cagirirsa boyle olur cnm.gidip bi ekmek peynir yapmama izin var mi?amma misafir geliyo canım sana ya
ayy canım bugün nasıl güzel şeylerdi vardı alırken hepinize dua ettimnapim kuzum yaaaaaa tamam geldim:)))
ayy canım bugün nasıl güzel şeylerdi vardı alırken hepinize dua ettim
rabbim hepimize yaşat anneliği diye insan bayılcak gibi oluyo herşeyi almak istiyosun
kocan arar israrla.insanlari cagirirsa boyle olur cnm.gidip bi ekmek peynir yapmama izin var mi?
hoşgeldin canımmerhaba kızlar uykunuzmu kaçtı sizinde benimde bugün uykum yok ama uyumam lazım yarın erken uyanacam işlerim var biraz
kızlr ben bu ay sanırım erken adet olacam adetime daha bi hafta var ama ben acayip sancı oluyorum kasıklarım çok ağrıyo bu ay niye böyle oldu anlamadım eskiden geç olurdu şimdi erken olmaya başladım inşallah sonu hayır olur
hoşgeldin canım
:26::26::26::26::26: niye öyle oldu ki bence tüpten sonra olması doğaldır canım ya o kadar hormon alıyoruz
bütün dengemiz tepe taklak oluyo
aminnn.cnmm.nerelere baktin bugun.nerden aldin?ayy canım bugün nasıl güzel şeylerdi vardı alırken hepinize dua ettim
rabbim hepimize yaşat anneliği diye insan bayılcak gibi oluyo herşeyi almak istiyosun
arada cok bi gun yoksa 2 gune kaar adet olsaln 5 gunden filan bise olmsz tatlim hetalde yine de bilemiccem.tupten kac ay gecti bak benim de ilaclarla duzenliyorum.belki senin de tupun etkisidir hala..merhaba kızlar uykunuzmu kaçtı sizinde benimde bugün uykum yok ama uyumam lazım yarın erken uyanacam işlerim var biraz
kızlr ben bu ay sanırım erken adet olacam adetime daha bi hafta var ama ben acayip sancı oluyorum kasıklarım çok ağrıyo bu ay niye böyle oldu anlamadım eskiden geç olurdu şimdi erken olmaya başladım inşallah sonu hayır olur
aminnn.cnmm.nerelere baktin bugun.nerden aldin?
arada cok bi gun yoksa 2 gune kaar adet olsaln 5 gunden filan bise olmsz tatlim hetalde yine de bilemiccem.tupten kac ay gecti bak benim de ilaclarla duzenliyorum.belki senin de tupun etkisidir hala..
anm.ben hic bi zaman sut icemem kiiiii...sut icme ozurluum..tızım bu saatte yemek yenirmi rahatsız olursun çok acıktıysan bi bardak ılık süt iç hem rahat uyursun
canım aralıktaydı biliyorum ama turkazı dicektim kasımdan beri 6 7 kez adet oldu tüpten sonrahoşbulduk canım
haklısın tatlım ama tüp tedavisi aralıktaydı iki ay oldu ama hormonların tepe taklak olduğuda bi gerçek
anm.ben hic bi zaman sut icemem kiiiii...sut icme ozurluum..
canım aralıktaydı biliyorum ama turkazı dicektim kasımdan beri 6 7 kez adet oldu tüpten sonra
bende hep 40 günde 1 adet olurdum doktoru 20 gün ile 40 gün normal demişti
bu gün transferimin 9. günü lekelenmem oldu :26: ve belim çok ağrıyor acaba adet mi oluyorum? ilkinde böyle kanama olmadı bu ne kanaması yaff deli olacam bu saatte acaba diğer seferde iğne ve ilaçlar çoktu şimdi dondurulmuşlarla denedim ve iyi değildi dondurulmuşlar ilaçlarda azdı ilkine göre yoksa adetim mi başladı yine mi olmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?