Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar uykunuzmu kaçtı sizinde benimde bugün uykum yok ama uyumam lazım yarın erken uyanacam işlerim var biraz

kızlr ben bu ay sanırım erken adet olacam adetime daha bi hafta var ama ben acayip sancı oluyorum kasıklarım çok ağrıyo bu ay niye böyle oldu anlamadım eskiden geç olurdu şimdi erken olmaya başladım inşallah sonu hayır olur

ayy canım bugün nasıl güzel şeylerdi vardı alırken hepinize dua ettim
rabbim hepimize yaşat anneliği diye insan bayılcak gibi oluyo herşeyi almak istiyosun

güle güle giysin cicilerini bebeğin canım

bebek kıyafetleri çok güzeller ya hele kız çocukların daha bi şirinler bayılıyorum bende
bende yarın ikiz bebeklere kıyafet alacam iş yerinden bi arkadaş evleneli daha bi sene oluyo ama ikiz oğullarını doğurdu geçenlerde onları görmeye gidecem Rabbim bizlere nasip etsin inşallah sizlere kolay doğum nasip etsin

hoşgeldin canım
:26::26::26::26::26: niye öyle oldu ki bence tüpten sonra olması doğaldır canım ya o kadar hormon alıyoruz
bütün dengemiz tepe taklak oluyo

hoşgeldin canım
:26::26::26::26::26: niye öyle oldu ki bence tüpten sonra olması doğaldır canım ya o kadar hormon alıyoruz
bütün dengemiz tepe taklak oluyo

hoşbulduk canım

haklısın tatlım ama tüp tedavisi aralıktaydı iki ay oldu ama hormonların tepe taklak olduğuda bi gerçek

ayy canım bugün nasıl güzel şeylerdi vardı alırken hepinize dua ettim
rabbim hepimize yaşat anneliği diye insan bayılcak gibi oluyo herşeyi almak istiyosun
aminnn.cnmm.nerelere baktin bugun.nerden aldin?
arada cok bi gun yoksa 2 gune kaar adet olsaln 5 gunden filan bise olmsz tatlim hetalde yine de bilemiccem.tupten kac ay gecti bak benim de ilaclarla duzenliyorum.belki senin de tupun etkisidir hala..

aminnn.cnmm.nerelere baktin bugun.nerden aldin?

arada cok bi gun yoksa 2 gune kaar adet olsaln 5 gunden filan bise olmsz tatlim hetalde yine de bilemiccem.tupten kac ay gecti bak benim de ilaclarla duzenliyorum.belki senin de tupun etkisidir hala..

arada 7 - 8 gün var canım 17 sinde olmam lazım ama her an olacak gibiyim çok fazla sancım var genelde bi kaç gün gecikirdi ama şimdi erken gelmeye karar verdi demekki değişiklik yapıyo kafasına hormonlarım

hoşbulduk canım

haklısın tatlım ama tüp tedavisi aralıktaydı iki ay oldu ama hormonların tepe taklak olduğuda bi gerçek
canım aralıktaydı biliyorum ama turkazı dicektim kasımdan beri 6 7 kez adet oldu tüpten sonra
bende hep 40 günde 1 adet olurdum doktoru 20 gün ile 40 gün normal demişti QUOTE=turquoisse;29259012]aminnn.cnmm.nerelere baktin bugun.nerden aldin?

arada cok bi gun yoksa 2 gune kaar adet olsaln 5 gunden filan bise olmsz tatlim hetalde yine de bilemiccem.tupten kac ay gecti bak benim de ilaclarla duzenliyorum.belki senin de tupun etkisidir hala..[/QUOTE]
zeyland var biliyosan onun büyük bi mazası var güneşlide oraya gittik
insan mağazayı almak istiyo

bu gün transferimin 9. günü lekelenmem oldu :26: ve belim çok ağrıyor acaba adet mi oluyorum? ilkinde böyle kanama olmadı bu ne kanaması yaff deli olacam bu saatte acaba diğer seferde iğne ve ilaçlar çoktu şimdi dondurulmuşlarla denedim ve iyi değildi dondurulmuşlar ilaçlarda azdı ilkine göre yoksa adetim mi başladı yine mi olmadı yaa

anm.ben hic bi zaman sut icemem kiiiii...sut icme ozurluum..

o zaman yeşil çay iç oda rahatlatır tatlım ama yemek yeme

canım aralıktaydı biliyorum ama turkazı dicektim kasımdan beri 6 7 kez adet oldu tüpten sonra
bende hep 40 günde 1 adet olurdum doktoru 20 gün ile 40 gün normal demişti

hııııııım doğrudur canım bide idrarım çok koyu acaba iltihapmı var :44::44::44::44:

leke şeklinde kanama bebeğin tutunduğunun belirtisidir canım inşallah hamilesindir yarın bi test yapsana için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…