iyiyim canım sizi gördüm mutlu oldummisafirim vardi tatlim ondana rada telden.girdim.iyiyiz.cnm.sen nasilsin?
hoşbulduk canım iyiym sen nasılsın nasıl gidiyohoşgeldin canım napalım ben yazıyorum sonra 1 saat turkuazın cvp vermesini bekliyorum
cvp verince ben yine yazıp 1 saat bekliyorum
sen nasılsın
merhaba kızlar uykunuzmu kaçtı sizinde benimde bugün uykum yok ama uyumam lazım yarın erken uyanacam işlerim var biraz
kızlr ben bu ay sanırım erken adet olacam adetime daha bi hafta var ama ben acayip sancı oluyorum kasıklarım çok ağrıyo bu ay niye böyle oldu anlamadım eskiden geç olurdu şimdi erken olmaya başladım inşallah sonu hayır olur
iyiyim canım sizi gördüm mutlu oldum
hoşbulduk canım iyiym sen nasılsın nasıl gidiyo
saracım merhaba canım bu belirtiler belki de hamilelik belirtisidir inş
canım lekelenme iyidir benimde oldu 7. günde yarın test yap çıkar zatenbu gün transferimin 9. günü lekelenmem oldu :26: ve belim çok ağrıyor acaba adet mi oluyorum? ilkinde böyle kanama olmadı bu ne kanaması yaff deli olacam bu saatte acaba diğer seferde iğne ve ilaçlar çoktu şimdi dondurulmuşlarla denedim ve iyi değildi dondurulmuşlar ilaçlarda azdı ilkine göre yoksa adetim mi başladı yine mi olmadı yaa
olabilir canım bol su iç koyu bide kokolu idrar enfeksiyon belirtisi olabiliro zaman yeşil çay iç oda rahatlatır tatlım ama yemek yeme
hııııııım doğrudur canım bide idrarım çok koyu acaba iltihapmı var :44::44::44::44:
zeyland var biliyosan onun büyük bi mazası var güneşlide oraya gittikcanım aralıktaydı biliyorum ama turkazı dicektim kasımdan beri 6 7 kez adet oldu tüpten sonra
bende hep 40 günde 1 adet olurdum doktoru 20 gün ile 40 gün normal demişti QUOTE=turquoisse;29259012]aminnn.cnmm.nerelere baktin bugun.nerden aldin?
arada cok bi gun yoksa 2 gune kaar adet olsaln 5 gunden filan bise olmsz tatlim hetalde yine de bilemiccem.tupten kac ay gecti bak benim de ilaclarla duzenliyorum.belki senin de tupun etkisidir hala..
canım lekelenme iyidir benimde oldu 7. günde yarın test yap çıkar zaten
olabilir canım bol su iç koyu bide kokolu idrar enfeksiyon belirtisi olabilir
canım lekelenme iyidir benimde oldu 7. günde yarın test yap çıkar zaten
olabilir canım bol su iç koyu bide kokolu idrar enfeksiyon belirtisi olabilir
canım inş vardır belli olmaz ben de iyiyim çok şükür kursa gidiyorum bişeylerle meşgul olmak kafayı dağıtıyo ama herzaman heran aklımda anne olma isteği Rabbim nasip etsin inşmerhaba canım olabilirmiki canım ya hiç sanmıyorum ama
sen nasılsın neler yapıyosun
ben kaçıyorum kızlar uyuyabilirsem uyuyacam hepinize iyi geceler
oooo harika bi ekmek arasizeyland var biliyosan onun büyük bi mazası var güneşlide oraya gittik
insan mağazayı almak istiyo
canım benimki çok sürdü resmen adet kanamasına dönmüştüeee senin ki 7. günde olmuş bitti mi devam ettimi sonuç ne çıktı. bu arada kasıklarım ve belim ağrıyor bence tutmadı ve benim adetim başladı gibi
nbr napiosu cnm?iyiyim canım sizi gördüm mutlu oldum
hoşbulduk canım iyiym sen nasılsın nasıl gidiyo
saracım merhaba canım bu belirtiler belki de hamilelik belirtisidir inş
sarammm actimmmm ya bi sandwich yaptim hala karnim gurulduyio:)))biraz gacz verseniz bitane daha yapar yerim valla:)))))o zaman yeşil çay iç oda rahatlatır tatlım ama yemek yeme
hııııııım doğrudur canım bide idrarım çok koyu acaba iltihapmı var :44::44::44::44:
iyi geceler cnm optummmmmben kaçıyorum kızlar uyuyabilirsem uyuyacam hepinize iyi geceler
cnm lekeden korkma kirmizidan kortk derler suan icin verebilicegim tek tavsiyem bol su ic ve kalkma yat.yarin da ilk is bi tane proluto vurul doktoruna sorup.olumsuz dusunceyi de birak:)))eee senin ki 7. günde olmuş bitti mi devam ettimi sonuç ne çıktı. bu arada kasıklarım ve belim ağrıyor bence tutmadı ve benim adetim başladı gibi
ben kaçıyorum kızlar uyuyabilirsem uyuyacam hepinize iyi geceler
olabilir canım idrar yolu iltihabı sancı yapar ayaklarına sıcak su koy canım belki iyi gelirkoku yok canım ama rengi koyu acaba iltihaptanmı bu sancılar diyorum ama
idil bebe hiç duymadım canım ama sor tabi burası pekte uygun değildioooo harika bi ekmek arasi
yaptim.yedimmmm sefam oksunnn:)))hii biliom.zeylandi kuzenim bu idil bebenin filan outletine filan gidip epey bise almisti ucuza sorim bakim nerdeymis
canım öyle düşünme dua et bol bol ümitsiz olma çok var kalitesiz yumurtalarla hamile kalan hatta birini, hatırlıyorum tüp bebek yaptıran bi bayanın anneside erkek bebek istiyomuş oda tüp yaptırmış 4 tane kötü embriyo transfer edilmiş tutmaz çok kötü diyebenim ümidim yok çünkü embriyolarım kaliteli değildi belki senin embriyoların iyidir. doktorum bana %20 şans verdiği için korkarım adet oluyorum
ekmek peynir domates tuz kirmizi biber marul:)))) canimmm benim gozlerim kapanio:))[/QUOTE]idil bebe hiç duymadım canım ama sor tabi burası pekte uygun değildi
afiyet şeker olsun canım bende çok severim ekmek arası peynir bi domates bal börek yesem o kadar mutlu olmam
canım benimki çok sürdü resmen adet kanamasına dönmüştü
çok şükür geçti sonuç pozitif canım
yarın test yap canım çıkar ben 8. gün yapmıştım
.uuuu inanmiyorum kismete bak sen:)))saka gibi:)))canım öyle düşünme dua et bol bol ümitsiz olma çok var kalitesiz yumurtalarla hamile kalan hatta birini, hatırlıyorum tüp bebek yaptıran bi bayanın anneside erkek bebek istiyomuş oda tüp yaptırmış 4 tane kötü embriyo transfer edilmiş tutmaz çok kötü diye
hepsi tutmuş hatta biri bölünüp 5iz olmuş sonra 3 bebeği almışlar rabbim ol dediyse olmuştur dua et canım bol bol
evet canım kısmet allah ol desin hepimiz için ekim topiğinden hatırlıyorum galiba ben bunu.uuuu inanmiyorum kismete bak sen:)))saka gibi:)))
canım öyle düşünme dua et bol bol ümitsiz olma çok var kalitesiz yumurtalarla hamile kalan hatta birini, hatırlıyorum tüp bebek yaptıran bi bayanın anneside erkek bebek istiyomuş oda tüp yaptırmış 4 tane kötü embriyo transfer edilmiş tutmaz çok kötü diye
hepsi tutmuş hatta biri bölünüp 5iz olmuş sonra 3 bebeği almışlar rabbim ol dediyse olmuştur dua et canım bol bol[ay ne güzel maaşallah RABBİM OL DEYİNCE olmayacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?