Tüp Bebek Günlüğümüz !

misafirim vardi tatlim ondana rada telden.girdim.iyiyiz.cnm.sen nasilsin?
iyiyim canım sizi gördüm mutlu oldum
hoşgeldin canım napalım ben yazıyorum sonra 1 saat turkuazın cvp vermesini bekliyorum
cvp verince ben yine yazıp 1 saat bekliyorum
sen nasılsın
hoşbulduk canım iyiym sen nasılsın nasıl gidiyo

saracım merhaba canım bu belirtiler belki de hamilelik belirtisidir inş

merhaba canım olabilirmiki canım ya hiç sanmıyorum ama

sen nasılsın neler yapıyosun

canım lekelenme iyidir benimde oldu 7. günde yarın test yap çıkar zaten
o zaman yeşil çay iç oda rahatlatır tatlım ama yemek yeme

hııııııım doğrudur canım bide idrarım çok koyu acaba iltihapmı var :44::44::44::44:
olabilir canım bol su iç koyu bide kokolu idrar enfeksiyon belirtisi olabilir

zeyland var biliyosan onun büyük bi mazası var güneşlide oraya gittik
insan mağazayı almak istiyo[/QUOTE]oooo harika bi ekmek arasi
yaptim.yedimmmm sefam oksunnn:)))hii biliom.zeylandi kuzenim bu idil bebenin filan outletine filan gidip epey bise almisti ucuza sorim bakim nerdeymis

canım lekelenme iyidir benimde oldu 7. günde yarın test yap çıkar zaten

olabilir canım bol su iç koyu bide kokolu idrar enfeksiyon belirtisi olabilir

eee senin ki 7. günde olmuş bitti mi devam ettimi sonuç ne çıktı. bu arada kasıklarım ve belim ağrıyor bence tutmadı ve benim adetim başladı gibi

eee senin ki 7. günde olmuş bitti mi devam ettimi sonuç ne çıktı. bu arada kasıklarım ve belim ağrıyor bence tutmadı ve benim adetim başladı gibi

merhaba canım olabilirmiki canım ya hiç sanmıyorum ama

sen nasılsın neler yapıyosun
canım inş vardır belli olmaz ben de iyiyim çok şükür kursa gidiyorum bişeylerle meşgul olmak kafayı dağıtıyo ama herzaman heran aklımda anne olma isteği Rabbim nasip etsin inş
ben kaçıyorum kızlar uyuyabilirsem uyuyacam hepinize iyi geceler

iyi geceler canım

zeyland var biliyosan onun büyük bi mazası var güneşlide oraya gittik
insan mağazayı almak istiyo
oooo harika bi ekmek arasi
yaptim.yedimmmm sefam oksunnn:)))hii biliom.zeylandi kuzenim bu idil bebenin filan outletine filan gidip epey bise almisti ucuza sorim bakim nerdeymis[/QUOTE]
idil bebe hiç duymadım canım ama sor tabi burası pekte uygun değildi
afiyet şeker olsun canım bende çok severim ekmek arası peynir bi domates bal börek yesem o kadar mutlu olmam
canım benimki çok sürdü resmen adet kanamasına dönmüştü
çok şükür geçti sonuç pozitif canım
yarın test yap canım çıkar ben 8. gün yapmıştım

nbr napiosu cnm?
o zaman yeşil çay iç oda rahatlatır tatlım ama yemek yeme

hııııııım doğrudur canım bide idrarım çok koyu acaba iltihapmı var :44::44::44::44:
sarammm actimmmm ya bi sandwich yaptim hala karnim gurulduyio:)))biraz gacz verseniz bitane daha yapar yerim valla:)))))
ben kaçıyorum kızlar uyuyabilirsem uyuyacam hepinize iyi geceler
iyi geceler cnm optummmmm
cnm lekeden korkma kirmizidan kortk derler suan icin verebilicegim tek tavsiyem bol su ic ve kalkma yat.yarin da ilk is bi tane proluto vurul doktoruna sorup.olumsuz dusunceyi de birak:)))

benim ümidim yok çünkü embriyolarım kaliteli değildi belki senin embriyoların iyidir. doktorum bana %20 şans verdiği için korkarım adet oluyorum

oooo harika bi ekmek arasi
yaptim.yedimmmm sefam oksunnn:)))hii biliom.zeylandi kuzenim bu idil bebenin filan outletine filan gidip epey bise almisti ucuza sorim bakim nerdeymis
idil bebe hiç duymadım canım ama sor tabi burası pekte uygun değildi
afiyet şeker olsun canım bende çok severim ekmek arası peynir bi domates bal börek yesem o kadar mutlu olmam

canım benimki çok sürdü resmen adet kanamasına dönmüştü
çok şükür geçti sonuç pozitif canım
yarın test yap canım çıkar ben 8. gün yapmıştım[/QUOTE]ekmek peynir domates tuz kirmizi biber marul:)))) canimmm benim gozlerim kapanio:))

benim ümidim yok çünkü embriyolarım kaliteli değildi belki senin embriyoların iyidir. doktorum bana %20 şans verdiği için korkarım adet oluyorum
canım öyle düşünme dua et bol bol ümitsiz olma çok var kalitesiz yumurtalarla hamile kalan hatta birini, hatırlıyorum tüp bebek yaptıran bi bayanın anneside erkek bebek istiyomuş oda tüp yaptırmış 4 tane kötü embriyo transfer edilmiş tutmaz çok kötü diye
hepsi tutmuş hatta biri bölünüp 5iz olmuş sonra 3 bebeği almışlar rabbim ol dediyse olmuştur dua et canım bol bol

ekmek peynir domates tuz kirmizi biber marul:)))) canimmm benim gozlerim kapanio:))[/QUOTE]
yat canım uyu bizde yarın tekirdağ a gidicez bebek görmeye
bende yatıcam uyuyabilirsem iyi geceler canım

canım benim kursa gidiyorum bişeyler yapıyorum takı vb bebek işine gelince beklemedeyim 3. tüpte aldığım negatiften sonra 10 aydan beri dpktora da gitmedim ama bu ay gitmeyi düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek kızlar fal baktırdımda bilmeden hamile kalacan dediler fala inanma falsız kalma derler sen nasılsın canım senden ne haber

.uuuu inanmiyorum kismete bak sen:)))saka gibi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…