Tüp Bebek Günlüğümüz !

ekmek peynir domates tuz kirmizi biber marul:)))) canimmm benim gozlerim kapanio:))
yat canım uyu bizde yarın tekirdağ a gidicez bebek görmeye
bende yatıcam uyuyabilirsem iyi geceler canım[/QUOTE]tamam kuuzm ii geceler optummmm seniiii...

kurs olayini cok iyi dusunmussun onceden konusmustuk.seninle kursa gittigini solemistin.satiyomusun yaptiklarin?insan yipraniyo iste doktor uyuzu bile gormek istemio dimiinsallah falcinin fali cikar.ben de napim tatlim hap iciom simdi adetim duzensiz di hapim.bitisin6 tane kaldi.adet olunca tup yaptiricaz insallah.fala gelince cnm taaa yazdi annem yazlikta benim falima baktirmis falci da demis ki kizinin hic ummadigi anda bilmeden bebegi okcakkkk hahaha ne gelen var ne giden..o falin ustunden bir negatif tup.bile aldim:)))))cnm sana cvp vermez olursam bil ki sizmisim cunku yataktan yaziorum.

yat canım uyu bizde yarın tekirdağ a gidicez bebek görmeye
bende yatıcam uyuyabilirsem iyi geceler canım
tamam kuuzm ii geceler optummmm seniiii...

kurs olayini cok iyi dusunmussun onceden konusmustuk.seninle kursa gittigini solemistin.satiyomusun yaptiklarin?insan yipraniyo iste doktor uyuzu bile gormek istemio dimiinsallah falcinin fali cikar.ben de napim tatlim hap iciom simdi adetim duzensiz di hapim.bitisin6 tane kaldi.adet olunca tup yaptiricaz insallah.fala gelince cnm taaa yazdi annem yazlikta benim falima baktirmis falci da demis ki kizinin hic ummadigi anda bilmeden bebegi okcakkkk hahaha ne gelen var ne giden..o falin ustunden bir negatif tup.bile aldim:)))))cnm sana cvp vermez olursam bil ki sizmisim cunku yataktan yaziorum.[/QUOTE]

canım ama ben anladım falcılar bizim gibileri biliyorlar ve aynı metodu uyguluyolar vay uyanıklr vay nneyse canım inş bu tüp denemende bebeklerine kavuşursun ALLAH yüzünü güldürsün

İnş hepimz için güzel bir gun olur rabbimn izniyle inş birgun buraya anne olark yazmk nasip olsun mutlu huzrlu bir gun olması dileğyle gunaydın

Canim benim elhamdulillah Allahim herkese nasip etsin..

canım lütfen stresten uzakn dur bebişlerin etkilenmesinler evet onlar senin bahar çiçeklerin rabbim buradaki herkeze yaşatsın bu mutluluğuuu inşallah

Canim benim stres degil sevinc gozyaslari bunlar ama ne gorsem duysam aglicak gibiyim sulugoz oldum. Gercekten oyle Allahim herkesin baharini getirsin insallah..

Can dostum gercekten oyle oldu Allahim sana da baharini versin..

Insallah canim benim saglikli oldugunu bir gorsem hayirlisiyla :18: insallah senin deger de sifirlanmistir da bu stresten kurtulursun..

Amin inş canım darısıda bize olsun iyi doktor bulabilsem iyi olmasının yanı sıra vicdan sahibi ve sorumlu ve ilgili olması lazmda bklım rabbimn iznyle inş oyle bir doktrla karşılasmk nasip olsun önce allhın iznyle sonra onları destegiyle allhım hepimze versin

hayırlı pazarlar kızlar...
bende yatılı misafiri olan gruba dahil oluyorum bugün
dün apartmaın günü vardı birz oraya gidene akdar birazda akşam evleri kırkladım anam ağladı yani..
ne pis huyum var yaa..sanki gelen dayımız yengemiz koltukları çekip tozlara bakıcak
yorgunluktan uyanamadım akşam ağrıdan uyumadım galiba bende romatizmal ağrılar kronikleşti nemli havadann
neyse sabah kahvaltı yaptık eşim gitti onları samsundan alıcak bende toz almadığı yerler tv ,komidinler aldım..
havada bi güzelkii gideydim bende eşim ince düşünür yemek yap didi hıhh yerdik bişilerr
manava gittim geldim yemeklerim hazır arada börek bile attım fırına..
ama bende bittimm biraz dinlensem gelmedn millett ...
ama öyle bi ağrıki uzanırsam doğrulamam oturarak dinlenmem gerekk

Son düzenleme:
canım benim... benkayracımaa..
rabbim sana mart ayında baharlarını verdi.
çok duygulandım biliyomusun ilk tüpü bende martta denemiştim dışaırı çıktım ağaçlara bakınca aynı şeyi düşündüm benimde dallarım yeşersin ya rabbi dedim olmadı ama bak senin çok şükür çiçeklerin geldi ilk bahara onlarla giriyosun binler kere hamdolsun...
..çok duygusal olduk bee milletin mevsimden bile haberi olmuyor biz herşeyi bebeğe bağlıyozz.
2.tüptede sonbaharda ağaçların dökülmesi ağlatmıştı beni...
şimdi gebe çıksam var yaa martı daha bi sevecem zaten 29 mart doğum günüm ilk kez büüyüyorum diye üzülmüycem bi yaş daha geçti diyee

Son düzenleme:
bendeeee:18:iyi şeyler göreceksinn kızz kese yada keseler gibi altın kesemiz onlarr merak etme sen yolunda inş. herşeyy

Canimsin benimm insallah yarin da Rabbim bana guzel, hayirli haberlerle donmeyi nasip eder. Allahima sonsuz hamdlar olsun Rabbim seninde dallarini yesertsin ciceklerin acsin canim arkadasimm♥♡

Canimsin benimm insallah yarin da Rabbim bana guzel, hayirli haberlerle donmeyi nasip eder. Allahima sonsuz hamdlar olsun Rabbim seninde dallarini yesertsin ciceklerin acsin canim arkadasimm♥♡

inşaallah canım arkadaşımmmmmmmmm.....
yerim senin ben çiçeklerini bal kaymak onlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…