yat canım uyu bizde yarın tekirdağ a gidicez bebek görmeyeekmek peynir domates tuz kirmizi biber marul:)))) canimmm benim gozlerim kapanio:))
kurs olayini cok iyi dusunmussun onceden konusmustuk.seninle kursa gittigini solemistin.satiyomusun yaptiklarin?insan yipraniyo iste doktor uyuzu bile gormek istemio dimiinsallah falcinin fali cikar.ben de napim tatlim hap iciom simdi adetim duzensiz di hapim.bitisin6 tane kaldi.adet olunca tup yaptiricaz insallah.fala gelince cnm taaa yazdi annem yazlikta benim falima baktirmis falci da demis ki kizinin hic ummadigi anda bilmeden bebegi okcakkkk hahaha ne gelen var ne giden..o falin ustunden bir negatif tup.bile aldim:)))))cnm sana cvp vermez olursam bil ki sizmisim cunku yataktan yaziorum.canım benim kursa gidiyorum bişeyler yapıyorum takı vb bebek işine gelince beklemedeyim 3. tüpte aldığım negatiften sonra 10 aydan beri dpktora da gitmedim ama bu ay gitmeyi düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek kızlar fal baktırdımda bilmeden hamile kalacan dediler fala inanma falsız kalma derlersen nasılsın canım senden ne haber
tamam kuuzm ii geceler optummmm seniiii...yat canım uyu bizde yarın tekirdağ a gidicez bebek görmeye
bende yatıcam uyuyabilirsem iyi geceler canım
ayyyy cok fena uykum geldi dayananiyorum optumm sizi ii gecerlr
maasallah bn.aslinda.indirimlerdeyken.almak.kazim.ama iste insan korkuyo dimi?
oyyy kuzum beninmmm Allah razi olsunnn bajk Allah dualarini kabul etti insallah yarin cift kesyi de gorur pitpitlari duyarsin...
amannnnn gecmis olsun cnmmmm ayyy kiz bu cocuk oldu demesiyle olmuyomus ya olduktan sonrasi da zormus ibnsallah bian evel ylesirsin...
superrrrrrrrr cnmmm hayirli olsun brenim de gonal f lere baslamama 10 gun filan kaldi.evde biraz gecen tedaviden kaldi acaba bisey olmusmudur dolaptaydi?
canım lütfen stresten uzakn dur bebişlerin etkilenmesinler evet onlar senin bahar çiçeklerin rabbim buradaki herkeze yaşatsın bu mutluluğuuu inşallah
Canım yaaa mutluluk ve şükür gözyaşları dökmüşsünn...Rabbim dualarını kabul etsin bebişlerine sağlık versinn inşaallah pazartesi keseler cee yapacak annesinee...
ttalım ne soracaksın ben de gonal f kullandımmm soracağın bişey varsa yardımcı olabilirimm
benm misafirim var bu gece yatılı 5 dakka geldim gidecem günüm pazarda temizlikte ve mutfakta geçtii ayy çok yoruldummmm
hoşgeldin paşanın annesi napıyosunn
İnş hepimz için güzel bir gun olur rabbimn izniyle inş birgun buraya anne olark yazmk nasip olsun mutlu huzrlu bir gun olması dileğyle gunaydın
Gunaydinnn canimcim sana da musmutlu pazarlar
günaydın canımcım..
yarın büyük günnn
günaydın canımcım..
yarın büyük günnn
Eveeeeettt insallah hayirli haberlerle gelirim daktirdan cok heyecanliyim :18::18:
Yarın inş güzel haberler alıcaz salıda bnm son kn gunum inş deger sıfrlnmştr
İnş canım kalp atışınıda duyrsın inşayyy ne guzel olur
Insallah canim benim saglikli oldugunu bir gorsem hayirlisiyla :18:insallah senin deger de sifirlanmistir da bu stresten kurtulursun..
Eveeeeettt insallah hayirli haberlerle gelirim daktirdan cok heyecanliyim :18::18:
bendeeee:18:iyi şeyler göreceksinn kızz kese yada keseler gibi altın kesemiz onlarr merak etme sen yolunda inş. herşeyy
canım benim... benkayracımaa..
rabbim sana mart ayında baharlarını verdi.
çok duygulandım biliyomusun ilk tüpü bende martta denemiştim dışaırı çıktım ağaçlara bakınca aynı şeyi düşündüm benimde dallarım yeşersin ya rabbi dedim olmadı ama bak senin çok şükür çiçeklerin geldi ilk bahara onlarla giriyosun binler kere hamdolsun...
..çok duygusal olduk bee milletin mevsimden bile haberi olmuyor biz herşeyi bebeğe bağlıyozz.
2.tüptede sonbaharda ağaçların dökülmesi ağlatmıştı beni...
şimdi gebe çıksam var yaa martı daha bi sevecem zaten 29 mart doğum günüm ilk kez büüyüyorum diye üzülmüycem bi yaş daha geçti diyee
Canimsin benimm insallah yarin da Rabbim bana guzel, hayirli haberlerle donmeyi nasip eder. Allahima sonsuz hamdlar olsun Rabbim seninde dallarini yesertsin ciceklerin acsin canim arkadasimm♥♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?