Tüp Bebek Günlüğümüz !

artık yemek iş kostümümü çıkarayımda ciciler giyeyim değilmi..

her an gelebilirlerr artıkk

Allahim iyi insanlarla karsilastirsin canim maalesef bu zamana kadar bende karsilasamadim ama Allahim hulusi hocayi cikardi karsima cok sukur..

merhabaaa canımm...misafrim gitti kardeşimle beraber çıktılar ama çok yorgunumm..gece 3,5 da yattımm..öğlende kalktımm.. beynim kazan gibi başım çatlıyor...mutfak berbat..kahvaltıyı 2 de yapınca ölece bıraktmm....bende dün pazara gittim cumartesi pazarı da bayaa uzak yokuşlar falan var yoruldum gelir gelmez de tuvaleti banyoyu duş kabinini falan temziledim mutfak ve banyoınun halı ve paspaslrını yıkadım makinede ama ben yıkamadan önce silkeleyip fırçayla saç ve vs temizliyorumm tekrar sil süpür sonra mutfağa geçtimm..gece geldiler ama geldiklerinde yeni oturmuştumm...sen de dinlen 10 dakka da olsa gelmeden millet yoksa işin zor bacımmm...

Allahim iyi insanlarla karsilastirsin canim maalesef bu zamana kadar bende karsilasamadim ama Allahim hulusi hocayi cikardi karsima cok sukur..

Amin canım rabbim buyuk inş iyi ve vicdan sahibi olur bizm ülkemzde malesf parnla bile rezil oluyosun onun içn helde bu devirde cok zor allhım yardımcımz olsun

merhaba canım..
memlektinden kucak dolusu selamlar..
hava çok güzel manava gittim eve giresim gelmedi nasıl pişmanım gitmediğime eşimle ..
zaten gelince kızarlar gelseydin gezseydin diye ama eşim sen yemekleri yap dedi..
ben onu dinlemezdim sabah erken kalkıp yemekleri yapsaydım hemen takılırdım peşine bide işleri belli olmaz hemen gelirler sandım
gitmeme gerek yok dedim ama neyseee daha çok güzel hava olucak inş..
send eyorulmuşun cicim ...
bizimkiler yaşlılar bugece erken yatarız dinlenirim ben..
kaynanamda geliyor abisi yengesiyle onun yanına uğradılar ordan geliyolar..
dayı şeker hastası eşindede var tatlı v.s yapmadım hoş adam dikkat etmiyor iğnesi vuuruyor herşeyde yiyor valla..
cany oynuyom stres atıyom en nankör oyun yaa bi anda yüksel sonra sıfıra düşş

Eveeeeettt insallah hayirli haberlerle gelirim daktirdan cok heyecanliyim :18::18:
inşaallah bebeğimm çifte mutluluğun inşaalah ceee yapacak yarın heyecan ooof o heyecan uyutmuyordur şimdi seni bebişimm

Yarın inş güzel haberler alıcaz salıda bnm son kn gunum inş deger sıfrlnmştr
inşaallah canım Rabbim bunaltmasın değerin sıfırlansın ve tedeviisiz bu temzilenmiş vücuduna kendiliğinden gelsin meleğimm.....geldim anne desin artık seninleyim ve benden güç alarak daha umutlu bakacaksın hayata desin artık yaa

caım dediğim gibi öncelikle sen kendini toplamalısın alelacele yeni doktor yeni tedavi arayışına girmee...burda bizmle zaten konuştukça herksein tedavisini takip ettikçe aklına yatan bir doktora denk gelirisn..şimdilik kontrolüne ve sağlığını toparlamaya odaklan... ben de 2-3 üne soğan küürne başlıcam 3-4 ay deneyeimm de rahimim toparlansın sonra da hayıt içmeyi düşünüyorumm....bir kendime gelseydimm düzgün adet olabilseydimm..içim rahat başlardım tedavime tekrar ama hiç pişman değilim bu kadar ara verdiğim için ..başlamamakla en iyisini yaptım çünkü psikolojim
çok kötüydü..evde kaç sinir krizi geçiren ben 3-4 aydır gayet iyi hissediyorumm sakinimm mutluyumm...

tam gezme havası ama geç kalkmışım kocam da sabah erkenden işleri vardı gitti geldii..çıkamıyoruz dışarıııı offf..şimdi de bilgisayrın başında 3-4 tane projesi varmış yetiştirmeye çalışıyor...

memleketimi çok özledimm burnumda tütüyor vallaaa :26::26::26:
hele de bahar gelincee
seninkiler yaşlı demek beni asıl kızkardeşimle arkadaşı gelince bekliyor zor günleer onlar gelmeden ne yaparsak kar sonradan zaten full gezeceğimiz içinn evde yemek falan yaparmıyız bikmiyorumm akşamdan akşama çay içer meyve yeriz..ya da sabah kahvaltı yapar çıkarız..ama fena yorulacağım bir yoğunluk beklii benii bari telefonum servisten gelse arada yollada girerim nete klübe falan en azındann
ben de 38.seviyede mahsur kaldımm bi türlü geçemedimm

Evt canım bnde oyle yapcam ama arstırcam suan vede önmzdeki aylarda düşünmüyorum olursa ztn yine kışa gelck cunku uzk olursa tek gidemem allhım ne verirse hayrlısını versin

selam kızlar.
ne zamandır giremiyorum topiğe.
hala çok yoğun geçiyo.bir günün değil bir haftanın nasıl bittiğini anlamıyorum.
bugün 21 günlük oldu oğlumuz çok şükür.
her şey yolunda gidiyo.tabi tempolu bir şekilde.
umarım sizler de iyisinizdir,her şey yolundadır.
herkesi çok özledim.
hepinizi öpüyorum.

Ooo masallh kocaman olmuşsunuz seni Cook iyi anlıyorum günleri karstiriyr tarihi hic bilmiyordum biz şimdi yolu yariladik annelikte keyifli halegelmeye. Başladı saglikla büyüt insallh oglunu

Sözde bişii almıcaktım dimi 2bady yeter

Âmin canım bende almam diyodum
ama dayanamadım bugün

Al cnm al bn 15. Hafta da cinsiyetini öğrenince kızıma neler aldım neler hic kötü birsey düşünme banada çevremde cok erkn uğursuzluk getirir diyen cok oldu ama ben onlara baktikca mutlu oldum bunuda kızım hissetti suanda öyle mutlu bir bebek ki her gören sen cok guzel bir hamilelik geçemiştin diyr masallh ama heran gülüyor artık ağlama krizlerimiz bitti şükürler olsun uslu ama sınırlı fakat surekli gülen bir kiz oldu nebegeniyorsan al bebegin icin cnm bende indirime deng gelmiştim İstinye park tn birsureelbise almıştım kızıma gezmeye gittiğimde artikkendin icin birseyalmicaksin ben öyle oldum herannegibi helana alıyorum onceden ipekyolda dn çıkamazdım şimdi ise bebek mağazalarından çıkmıyorum

İyi akşamlar kızlaaarr...
Ben yarın yine kırklareli ne gidiyorum...
Annemin hastane işleri var ben çocuklara bakacam kardeşimde annemle ilgilenecek...
Ne zaman dönerim bilmiyorum...
İlk fırsatta gelirim topiğe öpüyorum hepinizi...

Canim benim yolun acik olsun, kolay gelsin.. Cabuk gel cok ozletme kendini

Yolun acik olsun canim benim gecmis olsun

güle güle git güle güle gel annene de geçmiş olsun canım

merhaba canım maşallah oğluşuna onunla ilgilen büyüt gel sedamucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…