Amin inş canım darısıda bize olsun iyi doktor bulabilsem iyi olmasının yanı sıra vicdan sahibi ve sorumlu ve ilgili olması lazmda bklım rabbimn iznyle inş oyle bir doktrla karşılasmk nasip olsun önce allhın iznyle sonra onları destegiyle allhım hepimze versin
hayırlı pazarlar kızlar...
bende yatılı misafiri olan gruba dahil oluyorum bugün
dün apartmaın günü vardı birz oraya gidene akdar birazda akşam evleri kırkladım anam ağladı yani..
ne pis huyum var yaa..sanki gelen dayımız yengemiz koltukları çekip tozlara bakıcak
yorgunluktan uyanamadım akşam ağrıdan uyumadım galiba bende romatizmal ağrılar kronikleşti nemli havadann
neyse sabah kahvaltı yaptık eşim gitti onları samsundan alıcak bende toz almadığı yerler tv ,komidinler aldım..
havada bi güzelkii gideydim bende eşim ince düşünür yemek yap didi hıhh yerdik bişilerr
manava gittim geldim yemeklerim hazır arada börek bile attım fırına..
ama bende bittimm biraz dinlensem gelmedn millett ...
ama öyle bi ağrıki uzanırsam doğrulamam oturarak dinlenmem gerekk
Allahim iyi insanlarla karsilastirsin canim maalesef bu zamana kadar bende karsilasamadim ama Allahim hulusi hocayi cikardi karsima cok sukur..
merhabaaa canımm...misafrim gitti kardeşimle beraber çıktılar ama çok yorgunumm..gece 3,5 da yattımm..öğlende kalktımm.. beynim kazan gibi başım çatlıyor...mutfak berbat..kahvaltıyı 2 de yapınca ölece bıraktmm....bende dün pazara gittim cumartesi pazarı da bayaa uzak yokuşlar falan var yoruldum gelir gelmez de tuvaleti banyoyu duş kabinini falan temziledim mutfak ve banyoınun halı ve paspaslrını yıkadım makinede ama ben yıkamadan önce silkeleyip fırçayla saç ve vs temizliyorumm tekrar sil süpür sonra mutfağa geçtimm..gece geldiler ama geldiklerinde yeni oturmuştumm...sen de dinlen 10 dakka da olsa gelmeden millet yoksa işin zor bacımmm...
inşaallah bebeğimm çifte mutluluğun inşaalah ceee yapacak yarın heyecan ooof o heyecan uyutmuyordur şimdi seni bebişimmEveeeeettt insallah hayirli haberlerle gelirim daktirdan cok heyecanliyim :18::18:
inşaallah canım Rabbim bunaltmasın değerin sıfırlansın ve tedeviisiz bu temzilenmiş vücuduna kendiliğinden gelsin meleğimm.....geldim anne desin artık seninleyim ve benden güç alarak daha umutlu bakacaksın hayata desin artık yaaYarın inş güzel haberler alıcaz salıda bnm son kn gunum inş deger sıfrlnmştr
Amin inş canım darısıda bize olsun iyi doktor bulabilsem iyi olmasının yanı sıra vicdan sahibi ve sorumlu ve ilgili olması lazmda bklım rabbimn iznyle inş oyle bir doktrla karşılasmk nasip olsun önce allhın iznyle sonra onları destegiyle allhım hepimze versin
merhaba canım..
memlektinden kucak dolusu selamlar..
hava çok güzel manava gittim eve giresim gelmedi nasıl pişmanım gitmediğime eşimle ..
zaten gelince kızarlar gelseydin gezseydin diye ama eşim sen yemekleri yap dedi..
ben onu dinlemezdim sabah erken kalkıp yemekleri yapsaydım hemen takılırdım peşine bide işleri belli olmaz hemen gelirler sandım
gitmeme gerek yok dedim ama neyseee daha çok güzel hava olucak inş..
send eyorulmuşun cicim ...
bizimkiler yaşlılar bugece erken yatarız dinlenirim ben..
kaynanamda geliyor abisi yengesiyle onun yanına uğradılar ordan geliyolar..
dayı şeker hastası eşindede var tatlı v.s yapmadım hoş adam dikkat etmiyor iğnesi vuuruyor herşeyde yiyor valla..
cany oynuyom stres atıyom en nankör oyun yaa bi anda yüksel sonra sıfıra düşş
inşaallah bebeğimm çifte mutluluğun inşaalah ceee yapacak yarın heyecan ooof o heyecan uyutmuyordur şimdi seni bebişimm
inşaallah canım Rabbim bunaltmasın değerin sıfırlansın ve tedeviisiz bu temzilenmiş vücuduna kendiliğinden gelsin meleğimm.....geldim anne desin artık seninleyim ve benden güç alarak daha umutlu bakacaksın hayata desin artık yaa
caım dediğim gibi öncelikle sen kendini toplamalısın alelacele yeni doktor yeni tedavi arayışına girmee...burda bizmle zaten konuştukça herksein tedavisini takip ettikçe aklına yatan bir doktora denk gelirisn..şimdilik kontrolüne ve sağlığını toparlamaya odaklan... ben de 2-3 üne soğan küürne başlıcam 3-4 ay deneyeimm de rahimim toparlansın sonra da hayıt içmeyi düşünüyorumm....bir kendime gelseydimm düzgün adet olabilseydimm..içim rahat başlardım tedavime tekrar ama hiç pişman değilim bu kadar ara verdiğim için ..başlamamakla en iyisini yaptım çünkü psikolojim
çok kötüydü..evde kaç sinir krizi geçiren ben 3-4 aydır gayet iyi hissediyorumm sakinimm mutluyumm...
selam kızlar.
ne zamandır giremiyorum topiğe.
hala çok yoğun geçiyo.bir günün değil bir haftanın nasıl bittiğini anlamıyorum.
bugün 21 günlük oldu oğlumuz çok şükür.
her şey yolunda gidiyo.tabi tempolu bir şekilde.
umarım sizler de iyisinizdir,her şey yolundadır.
herkesi çok özledim.
hepinizi öpüyorum.
Sözde bişii almıcaktım dimi 2bady yeter
Âmin canım bende almam diyodum
ama dayanamadım bugün
Iyi geceler herkeseee :)
İyi akşamlar kızlaaarr...
Ben yarın yine kırklareli ne gidiyorum...
Annemin hastane işleri var ben çocuklara bakacam kardeşimde annemle ilgilenecek...
Ne zaman dönerim bilmiyorum...
İlk fırsatta gelirim topiğe öpüyorum hepinizi...
Annemin hastane işleri var ben çocuklara bakacam kardeşimde annemle ilgilenecek...
selam kızlar.
ne zamandır giremiyorum topiğe.
hala çok yoğun geçiyo.bir günün değil bir haftanın nasıl bittiğini anlamıyorum.
bugün 21 günlük oldu oğlumuz çok şükür.
her şey yolunda gidiyo.tabi tempolu bir şekilde.
umarım sizler de iyisinizdir,her şey yolundadır.
herkesi çok özledim.
hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?