Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy canim benim gecmis olsun onemli bise degildir insallah...iyi yolculuklarrr

Maşallah senin güzel kızına bahtıda kendi gibi güzel olsun inşallahhhhhh
nebiliyim canım bişii alıcam herkes daha erkenboşver alma deyip durdukça bende korkar oldum
allah emanet diyorum başka elimden bişii gelmiyo
insan dayanamıyo nasıl güzel şeyler var öyle içi gidiyo resmen
buarada bayılırım ipekyola

İyi akşamlar kızlar nasılsınızz çok özledim sizleri çok yogun geçiyor günlerim 3 gündür kayınvalidem bende dün kuranımı okuttum Rabbim kabul etsin İnşallah çok güzell geçti canlarımm siz nasılsınız kızlarrr

hoşgeldin canım allah kabul etsin inşallah
vallahi benim en kötü günümdü çerkezköye gittik bebek görmeye sabah yeni döndük ama çok zordu yatamadım kalkamadım evde çok sıcaktı afakanlr bastı
oturduğum yerde yoruldum bi daha 2 saatten uzun misafirliğe gitmem

yorgunum yavrum yemekte misafirim vardı mangal faslı filan vardı üstüne çay meyve sen tahmmin et işte.mütfak alt üst makinayı çalıştırdım bitsin devam edicem toplamaya ya da umrumda değil yarın yaparım off napim... ben de seorucaktım sana nasıl geçti diye sevindim iyi geçtiğine...Allah kabul etsin cnmmm

yaşlandın ha ayşegülüm

Sagol tatlımm ayy canım yaa çerkezköyde yakın sayılmaz zaten yorulmusundur Valla ayy kızlar benimde kayınvalide gitmedi kaldı bendee hahahhahhhah bıdır bıdırr başım agrıdı yaaa

Sagol bacım hepiniz için toplu dua etti hocamm sagolsun çok içten okudu herşey çok güzeldiii bacımmm sende yorulmusundur tabi tatlımm yaa boşveer yarın yaparsın yaaa ben kaynnam kalmak istedi hahhahahahhhaha başımın belasııı 3 gündür bende tutturdu bugün beni gezdir hahahahhhah bende kocişimle plan yapmııstık havalarda süperdi bugünn sonra kaynanama dedim seni eltine bırakim biz biraz oglunla gezicezz eltisine sattım kaçtıkk hahahahahhaha sahile gittik çok güzel birgündü aşkımmmm yemek ısmarladı bana yedik içtik sonra dönüşte kaynanmı aldık şimdi geldik hahahahahah

Kızlar kaynanam eltimle birlikte oturyor canım yaa üzülüyorumda Valla bugün eltim aradı ne demesin sen orada kal biraz ben yalnız kalmak istiyorum dedi kadın çok bozuldu yaa bende çok üzüldüm onu teselli ettim bak ne güzel heryere giderken kuyruk gibi peşinde yalnız gez bana gel kızlarına git dedim morek verdim çok sevindi canım yaa Valla çok üzülüyorum hep kocsına halan aglıyorr

gerçekten bunaldım saatler geçmek bilmedi
görcez senide hatun bakalım gezmek isteyebilcen mi
insanın evi gibisi yokmuş
tatlımm bizim burda en uzak yer arabala yarım saat 2 saatte ben adanaya annemlere gidiyomişin şakası cnm inşallahbu seferde hamile kalırımmmmmmmmmmmmm
ohhh ne güzel yapmıssınız.olsun kız idare et senin kv den iyiydi diye hatırlıyprum.

ama tatlım eltinde haklı şimdi sen bi kendini koy bakim onun yerine kız hiç tek kalamıyo düşünsene...

Sedoşumm adet olmamızada az kaldı yaaa heyecan varmı bacımmmm:44::44::44:
korkuyorum mehtoşum ...bugün tv de ilk nefes diye bi program var onu izledim bi kadının doğum öncesinden doğum sonrasına kadar herşeyi kameraya çekmiler kadın doğuma girdi ben başladım ağlamayaaaaaaaaaaa tutamadım kendimi ... kendimi hayal ettiim naparım dedim ...kocası heyecanla dısarda bekliodu...kocamı hayal ettim...oturdum ağladım:)))

ama tatlım eltinde haklı şimdi sen bi kendini koy bakim onun yerine kız hiç tek kalamıyo düşünsene...

Hayatım tek kalmak istemyrduki kaynanam ben mehtaba yada kızlarıma gidicem dediginde hayır gidemessin ben çocuga bakamam iş yapamam diyor kaynanamı hizmetçi gibi kullanıyor canımm yoksa gelsin kadıncıgaz Valla ben üzülüyorum çok kullanıyor edepsiz eltimm

Walla hic korkma al indirimdn ciciler ben nelr almistim neler iyi oldu bu kis hiydirdim cicilerini birtek odasini ve bebek arabasini sona biraktim cunki pahali bir araba begenmistim kizima dogumum yaklassin sanada tavsiye ederim cok memnunum arabamizdan rabbim saglikla giydirmeni nadip etsin insallh

beleş bakıcı hizmetçi bulmuş desene..:))

Ayy yavrum yaaa al bendende o kadar çok duygusalım yaaaa birazönce kaynanamın eltisinde oturuken akrabaları geldi 21 .sene ilk tüp bebek denemesi ikizlerde geldii çok tatlılar 2 yalındalar 1 kız 1 erkek onları gördümm çok duygulandım sarıldık kokladım anne baba 45 li yaşlara yakınlar canım bana çokkk dua ettiler sagolsunlar diyorlarki Rabbim düşmanıma bile versin 21 sene sonara kavustuk sediler gözlerim doldu çook kötü oldum evce kendimi zor attım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…