ayyy canim benim gecmis olsun onemli bise degildir insallah...iyi yolculuklarrrİyi akşamlar kızlaaarr...
Ben yarın yine kırklareli ne gidiyorum...
Annemin hastane işleri var ben çocuklara bakacam kardeşimde annemle ilgilenecek...
Ne zaman dönerim bilmiyorum...
İlk fırsatta gelirim topiğe öpüyorum hepinizi...
Al cnm al bn 15. Hafta da cinsiyetini öğrenince kızıma neler aldım neler hic kötü birsey düşünme banada çevremde cok erkn uğursuzluk getirir diyen cok oldu ama ben onlara baktikca mutlu oldum bunuda kızım hissetti suanda öyle mutlu bir bebek ki her gören sen cok guzel bir hamilelik geçemiştin diyr masallh ama heran gülüyor artık ağlama krizlerimiz bitti şükürler olsun uslu ama sınırlı fakat surekli gülen bir kiz oldu nebegeniyorsan al bebegin icin cnm bende indirime deng gelmiştim İstinye park tn birsureelbise almıştım kızıma gezmeye gittiğimde artikkendin icin birseyalmicaksin ben öyle oldum herannegibi helana alıyorum onceden ipekyolda dn çıkamazdım şimdi ise bebek mağazalarından çıkmıyorum
hoşgeldin canım allah kabul etsin inşallahİyi akşamlar kızlar nasılsınızz çok özledim sizleri çok yogun geçiyor günlerim 3 gündür kayınvalidem bende dün kuranımı okuttum Rabbim kabul etsin İnşallah çok güzell geçti canlarımm siz nasılsınız kızlarrr
yorgunum yavrum yemekte misafirim vardı mangal faslı filan vardı üstüne çay meyve sen tahmmin et işte.mütfak alt üst makinayı çalıştırdım bitsin devam edicem toplamaya ya da umrumda değil yarın yaparım off napim... ben de seorucaktım sana nasıl geçti diye sevindim iyi geçtiğine...Allah kabul etsin cnmmmİyi akşamlar kızlar nasılsınızz çok özledim sizleri çok yogun geçiyor günlerim 3 gündür kayınvalidem bende dün kuranımı okuttum Rabbim kabul etsin İnşallah çok güzell geçti canlarımm siz nasılsınız kızlarrr
yaşlandın ha ayşegülümhoşgeldin canım allah kabul etsin inşallah
vallahi benim en kötü günümdü çerkezköye gittik bebek görmeye sabah yeni döndük ama çok zordu yatamadım kalkamadım evde çok sıcaktı afakanlr bastı
oturduğum yerde yoruldum bi daha 2 saatten uzun misafirliğe gitmem
hoşgeldin canım allah kabul etsin inşallah
vallahi benim en kötü günümdü çerkezköye gittik bebek görmeye sabah yeni döndük ama çok zordu yatamadım kalkamadım evde çok sıcaktı afakanlr bastı
oturduğum yerde yoruldum bi daha 2 saatten uzun misafirliğe gitmem
yaşlandın ha ayşegülüm
yorgunum yavrum yemekte misafirim vardı mangal faslı filan vardı üstüne çay meyve sen tahmmin et işte.mütfak alt üst makinayı çalıştırdım bitsin devam edicem toplamaya ya da umrumda değil yarın yaparım off napim... ben de seorucaktım sana nasıl geçti diye sevindim iyi geçtiğine...Allah kabul etsin cnmmm
gitmez olaydım görmez olaydımSagol tatlımm ayy canım yaa çerkezköyde yakın sayılmaz zaten yorulmusundur Valla ayy kızlar benimde kayınvalide gitmedi kaldı bendee hahahhahhhah bıdır bıdırr başım agrıdı yaaa
gitmez olaydım görmez olaydım
iyidir sende kalsın bi kaç ay belki seni eve bağlar
tatlımm bizim burda en uzak yer arabala yarım saat 2 saatte ben adanaya annemlere gidiyomgerçekten bunaldım saatler geçmek bilmedi
görcez senide hatun bakalım gezmek isteyebilcen mi
insanın evi gibisi yokmuş
ohhh ne güzel yapmıssınız.olsun kız idare et senin kv den iyiydi diye hatırlıyprum.Sagol bacım hepiniz için toplu dua etti hocamm sagolsun çok içten okudu herşey çok güzeldiii bacımmm sende yorulmusundur tabi tatlımm yaa boşveer yarın yaparsın yaaa ben kaynnam kalmak istedi hahhahahahhhaha başımın belasııı 3 gündür bende tutturdu bugün beni gezdir hahahahhhah bende kocişimle plan yapmııstık havalarda süperdi bugünnsonra kaynanama dedim seni eltine bırakim biz biraz oglunla gezicezz eltisine sattım kaçtıkk hahahahahhaha sahile gittik çok güzel birgündü aşkımmmm yemek ısmarladı bana yedik içtik sonra dönüşte kaynanmı aldık şimdi geldik hahahahahah
ama tatlım eltinde haklı şimdi sen bi kendini koy bakim onun yerine kız hiç tek kalamıyo düşünsene...Kızlar kaynanam eltimle birlikte oturyor canım yaa üzülüyorumda Valla bugün eltim aradı ne demesin sen orada kal biraz ben yalnız kalmak istiyorum dedi kadın çok bozuldu yaa bende çok üzüldüm onu teselli ettim bak ne güzel heryere giderken kuyruk gibi peşinde yalnız gez bana gel kızlarına git dedim morek verdim çok sevindi canım yaa Valla çok üzülüyorum hep kocsına halan aglıyorr
korkuyorum mehtoşum ...bugün tv de ilk nefes diye bi program var onu izledim bi kadının doğum öncesinden doğum sonrasına kadar herşeyi kameraya çekmiler kadın doğuma girdi ben başladım ağlamayaaaaaaaaaaa tutamadım kendimi ... kendimi hayal ettiim naparım dedim ...kocası heyecanla dısarda bekliodu...kocamı hayal ettim...oturdum ağladım:)))Sedoşumm adet olmamızada az kaldı yaaa heyecan varmı bacımmmm:44::44::44:
ama tatlım eltinde haklı şimdi sen bi kendini koy bakim onun yerine kız hiç tek kalamıyo düşünsene...
Maşallah senin güzel kızına bahtıda kendi gibi güzel olsun inşallahhhhhh
nebiliyim canım bişii alıcam herkes daha erkenboşver alma deyip durdukça bende korkar oldum
allah emanet diyorum başka elimden bişii gelmiyo
insan dayanamıyo nasıl güzel şeyler var öyle içi gidiyo resmen
buarada bayılırım ipekyola
beleş bakıcı hizmetçi bulmuş desene..:))Hayatım tek kalmak istemyrduki kaynanam ben mehtaba yada kızlarıma gidicem dediginde hayır gidemessin ben çocuga bakamam iş yapamam diyor kaynanamı hizmetçi gibi kullanıyor canımm yoksa gelsin kadıncıgaz Valla ben üzülüyorum çok kullanıyor edepsiz eltimm
korkuyorum mehtoşum ...bugün tv de ilk nefes diye bi program var onu izledim bi kadının doğum öncesinden doğum sonrasına kadar herşeyi kameraya çekmiler kadın doğuma girdi ben başladım ağlamayaaaaaaaaaaa tutamadım kendimi ... kendimi hayal ettiim naparım dedim ...kocası heyecanla dısarda bekliodu...kocamı hayal ettim...oturdum ağladım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?