Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım oda beğendik nisan sonu alırız dedik 2 ayda teslim ediliyomuş 1 ayda evde kalır tam gelir diyoruz ama ondada çekincem yok değil çevremdekiler aylar öncesinden alıp koydular evlerine ben hala kararsızım arabada bilmiyorum travel setler varya onlardan alırım diyorum

evet tatlım valla öyleyiz ... anlicağın benim bi taraflarım tutuştu:)))

Canım 11 yada 12 si gibi ucunda çok sancı çekiyorum 2 - 3 saatir sabaha çıkmaz olurum tatlım senin kaç gün varr?
yarın olsan salı iğnelere başlarsın mehtoş.haftaya bugün hastalanırım tahminim tatlım.anlicağın aramızda bi hafta olcak.

İnşallah canım hayırlısı yaa bebemmm yani yarın olursam salıyamı çarşambayamı randevu alimm niyetim salı günü yani 2,inci günü gidim diyorumm şekerimm

odayı erken almanızda fayda var cnm çünkü sorun morun oluyo onları halledersiniz eğer olursa..için güzlce temizler elbiselerini dizersiniz.travel setler nasıl kız şu her şekle girebilio onlar mı 3 tekerlekli.

odayı erken almanızda fayda var cnm çünkü sorun morun oluyo onları halledersiniz eğer olursa..için güzlce temizler elbiselerini dizersiniz.travel setler nasıl kız şu her şekle girebilio onlar mı 3 tekerlekli.
evet canım bide kokosu çıkması için 2 ay lazımmış ya ondan nisan sonu allah kısmet ederse 25 haftalık falan oluyorum alırız diyorum
travel setler var ya canım 2li hem bebek arabası 3 tekerli hem ana kucağı var araba koltuğu olanlardan
onlardan alırız diyoruz 1000 tlden falan başlıyo onlarda

Canım benimm İNŞALLAAH herşey istediğin gibi olur balımm

biz hapı yutmuşuz valla herşey çok pahalı ama alamam ben 1000 lik araba yaaa...gerçi araba koltuğunu pusetini ve bebek arabasını tek tek alsan aynı paraya gelir ha.

yarın adet mi olucan sen
ay çok sevindim canım benim tedavi başlayacak

İnşallah canım başlıcaz Allah izin verilse bi problem çıkmassa arkadaşımm bol bol dua et bizlere canımmm çok heyecanlıyım gerçektenn tatlım bizimkiler yatalım diyor ben çıkıyorum canımm çok öpüyorumm iyi gecelerr canımm

Canım benimm İNŞALLAAH herşey istediğin gibi olur balımm
cümlemizin canım
biz hapı yutmuşuz valla herşey çok pahalı ama alamam ben 1000 lik araba yaaa...gerçi araba koltuğunu pusetini ve bebek arabasını tek tek alsan aynı paraya gelir ha.
sorma ya herşey dünya parası benim arabam vardı işte onu satmak zorunda kalmıştık tedavi doğum masrafları için
hamileyken kullanamam diye işte onun parasını çocuğa harcayacağız allah sağlık versinde canım
evet işte araba koltuğu şart bide istanbul da biz arabasız adım atmıyoruz dışarıya
inşallah canım rabbim güzel kalbine göre verin
iyigeceler canım

istanbulda ki kuzenimin o arabadan var cnm bebeği 1 yaşında çok pahalıya aldılar.yurt dısından mı ne getirttiler.ama kendi arabaları yok şirket arabaları var o da şu küçük arabalardanmış katlayınca arabalarına sığmıyormuş onun için gitti baston aldı bebekte nasılsa büyüdü diye.şimdi de onu satıyo internete koymuş.o da çok az kullanmış poşetiyle duruyormuş bi çok eşyası.ben alsam dedim kendi kendime onu da kesin bizimkiler laf ederler kuzenin sana parayla mı satıyo derler başıma kalkarlar diye hiç oralı olmadım.

evet biraz büyük o arabalar ama bilmiyorum artık bakıcaz
alma zaten kuzum boşver kendikilerinden osa laf etmezlerde seninkinden olunca büyürde büyür
gerçi verse kuzenin iyi olur ben o durumda olsam inan veririm

evet biraz büyük o arabalar ama bilmiyorum artık bakıcaz
alma zaten kuzum boşver kendikilerinden osa laf etmezlerde seninkinden olunca büyürde büyür
gerçi verse kuzenin iyi olur ben o durumda olsam inan veririm
aynen cnm ne kendi tarafıma ne de bu tarafa laf ettiremem boşver bedava da almam ondan sonra onu ödeşmeye çalışrım ...

bende öyleyim bişii vermesin bana kimse onu ödeyene kadar anam ağlar içim içimi kemirir resmen
evdemiydin bugün çıktın mı dışarı
yok tatlım ne dısarısı bi tek markete sebze almaya gittim.kalktım dünkü misafirden kalma mutfağı topladım kahvaltı hazırladım yedi masayı topladım evi süpürdüm tozu aldım , banyo tuvalet,banlkou yıkadım vs...sonra salata yap sofra kur devamını bilionn:)) bi dakka oturmadım tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…