haklısın vallahi evin işi bitmez yap yap hep aynı vallahi ben markete gidip dolaşmayalı aylar olduyok tatlım ne dısarısı bi tek markete sebze almaya gittim.kalktım dünkü misafirden kalma mutfağı topladım kahvaltı hazırladım yedi masayı topladım evi süpürdüm tozu aldım , banyo tuvalet,banlkou yıkadım vs...sonra salata yap sofra kur devamını bilionn:)) bi dakka oturmadım tatlım..
tamam cnm güya ben bugün erken uyicaktım.kalkimde ütümü yapım hahahahahahaklısın vallahi evin işi bitmez yap yap hep aynı vallahi ben markete gidip dolaşmayalı aylar oldu
eşim ne getirirse onu yapıyorum işte
tatlım ben yatıyım artık çok yorgunum sizle görüşmeden yatmak istemedim özlüyorum yoksa sizi
daha kimseye misafirliğe gitmicem burda sizle takılıcam
Gunaydin kizlar cok guzel bir hafta diliyorum hepimiz icin.. Ben simdi kuzu ya da kuzularimla ilk randevuma gidiyorum. Cok heyecanliyim insallah saglikli ve olmasi gerektigi gibidir hersey bir de pitpitlari duyarsak degmeyin keyfimegelince yazarim bize dua edin..
benkayradan güzel haberler geldi kızlarr..Keseleri görmüş..Çok net olmasada kalp atışlarınıda..Benden bu kadar gelince kendi ayrıntılı yazar..Öpüyorum hepinizi çook güzel bir hafta olsun inşallaaaaahhh..
benkayradan güzel haberler geldi kızlarr..Keseleri görmüş..Çok net olmasada kalp atışlarınıda..Benden bu kadar gelince kendi ayrıntılı yazar..Öpüyorum hepinizi çook güzel bir hafta olsun inşallaaaaahhh..
Sağol canım benim iyiyim şimdimoons tatlım nasılsın? geçmişe bakamadım ama biraz rahatsızmışsın galiba..inşallah iyileşmişsindir yorma kendini
ben bugün kontrollere başladım 4-5 tane yumoşumu gördü dokotrum. inş sağlıkla büyürler de spermciklerle kavuşurlar hehe
Sağol canım benim iyiyim şimdi
hadi maşallah daha da çoğalır inşallah yumilerin 1. Kaitelili olurlar
moons tatlım nasılsın? geçmişe bakamadım ama biraz rahatsızmışsın galiba..inşallah iyileşmişsindir yorma kendini
ben bugün kontrollere başladım 4-5 tane yumoşumu gördü dokotrum. inş sağlıkla büyürler de spermciklerle kavuşurlar hehe
Evet canım ben 10 la başlamıştım 20 olmuştuaaa bi de çoğalıyolar mıııben mevcut olanlar büyüyo sadece diye biliyodum:) kaliteli olsun diye bol bol vitamin incir takviyesi yapıyorum
Gunaydin kizlar cok guzel bir hafta diliyorum hepimiz icin.. Ben simdi kuzu ya da kuzularimla ilk randevuma gidiyorum. Cok heyecanliyim insallah saglikli ve olmasi gerektigi gibidir hersey bir de pitpitlari duyarsak degmeyin keyfimegelince yazarim bize dua edin..
Kizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?