Tüp Bebek Günlüğümüz !

haklısın vallahi evin işi bitmez yap yap hep aynı vallahi ben markete gidip dolaşmayalı aylar oldu
eşim ne getirirse onu yapıyorum işte
tatlım ben yatıyım artık çok yorgunum sizle görüşmeden yatmak istemedim özlüyorum yoksa sizi
daha kimseye misafirliğe gitmicem burda sizle takılıcam

tamam cnm güya ben bugün erken uyicaktım.kalkimde ütümü yapım hahahahahasonra da yatim.... ben de özlüyorum valla hiii hadi öptüm cicimm ii geceler

Gunaydin kizlar cok guzel bir hafta diliyorum hepimiz icin.. Ben simdi kuzu ya da kuzularimla ilk randevuma gidiyorum. Cok heyecanliyim insallah saglikli ve olmasi gerektigi gibidir hersey bir de pitpitlari duyarsak degmeyin keyfime gelince yazarim bize dua edin..

Canım heycanla bekliyoruz iyi habrini hadi inş güZel haberler gel merkla dırmadn ya ha heycanlndım bende

benkayradan güzel haberler geldi kızlarr..Keseleri görmüş..Çok net olmasada kalp atışlarınıda..Benden bu kadar gelince kendi ayrıntılı yazar..Öpüyorum hepinizi çook güzel bir hafta olsun inşallaaaaahhh..

hay masllh ikizlr geliyor allh saglıklı sıhtli doğmayı nasip etsin inş kendi gelince ayrıntıyı alırz tabisi

Son düzenleme:

maşallah subhanallahhh..
hayırlısıyla kucağına alacak arkadaşım inşallah..
sağlıklı mutlu bir gebişlik olsun inşallahhhhh

moons tatlım nasılsın? geçmişe bakamadım ama biraz rahatsızmışsın galiba..inşallah iyileşmişsindir yorma kendini
ben bugün kontrollere başladım 4-5 tane yumoşumu gördü dokotrum. inş sağlıkla büyürler de spermciklerle kavuşurlar hehe

keseler dediğine göre ikiz :) ne güzel bi haber :) inşallah sağlıkla kavuşur bebişlerinee

Sağol canım benim iyiyim şimdi
hadi maşallah daha da çoğalır inşallah yumilerin 1. Kaitelili olurlar

canım tedavin hayırlı olsun. inşallah güzel devam eder.

ankaradasın sanıyorum. bende 4. denemeyi yapıcam

başkentte. sonuncuyu rda yaptım ama aksilikler oldu.

yaşın genç anladığım kadarıyla. öptüm.

canım bu arada soruyu moonsa sormuştun ben sadece alıntıyı kullandım.

kusura bakma.

aaa bi de çoğalıyolar mııı ben mevcut olanlar büyüyo sadece diye biliyodum:) kaliteli olsun diye bol bol vitamin incir takviyesi yapıyorum
Evet canım ben 10 la başlamıştım 20 olmuştu
17 tane toplanmıştı önemli olan sayısı değil kalitesi biliyorsun
iyi olucak canım inşallah

aaaayyyyyyyyy çook güzeeeeell

ikizlerimiz geeeeeeliyyyyyooooooooor

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlar Allahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Kızlar transferimin 3. Günü ve sabahtan beri 2 kez adet sancısının şiddetlisi tarzında karın ağrım oldu.
Neden rahmim bu kadar kasılsın kii
İnce imce kasık sancılarım oluyo tamam ama bu beni korkuttu
Varmı bunları yaşayıp gebe kalan??

kız ikiz beklerken üçüz çıktı bak allahın işine
üç bebek hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…