Kizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
canım tedavin hayırlı olsun.inşallah güzel devam eder.
ankaradasın sanıyorum. bende 4. denemeyi yapıcam
başkentte. sonuncuyu rda yaptım ama aksilikler oldu.
yaşın genç anladığım kadarıyla. öptüm.
3 üz demekKizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
kız ikiz beklerken üçüz çıktı bak allahın işine
üç bebek hadi hayırlısı.
BenKayra canım sen eve bi yardımcı bakmaya başla 1in1 sen diğerine eşin baksa üçüncü hani bana demesin:) maşallah maşallah Allahım ne güzel vermiş sanaCanimm inan hala soktayiz Allahim hayirlisini nasip etsin bakalim iki hafta sonra gorucez insallah..
Canım benm cook sevndim rbbim saglıklı suhtli doğmayı nasip etsin yAa allhım ne buyuk sen bir istedim o sana 3 verdi gül bahcesi oldu gönlün allhım hepimze yastaın inş bize dua et bebişlerle annesi duamı hepimZle olsun inş kalp atışnıda gördnMu canım eşin ne durumd acaba sok olmuştur kesin16:
3 üz demek
maşallah canım allah kucağına aldırsın üçüzlerini
Kızlar transferimin 3. Günü ve sabahtan beri 2 kez adet sancısının şiddetlisi tarzında karın ağrım oldu.
Neden rahmim bu kadar kasılsın kii
İnce imce kasık sancılarım oluyo tamam ama bu beni korkuttu
Varmı bunları yaşayıp gebe kalan??
teşekkür ederim busetaha:) belki de birbirimizi görüyoruz başkentte.. haberimiz yok:)) inşallah senin de başarıyla sonuçlanır.
28 yaşındayım genç mi bilmiyorum
3 üz demek
maşallah canım allah kucağına aldırsın üçüzlerini
canım inşallahhhh ben de haziranda kendimi hamile görmek istiyorum çok istiyorummcanım gençsin genç maşallah. ben de 82 doğumluyum.
yalnız ben beklemedeyim 3. tüp biteli 3 hafta olucak. hastaneye haziran gibi gelcem
göremiyoruz birbirimizi . seni inşallah haziranda hamileyken görürüm.
kontrole geldiğinde inşallah canım benim.
Canimm inan hala soktayiz Allahim hayirlisini nasip etsin bakalim iki hafta sonra gorucez insallah..
Kizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Önmli olan ztn saglıklı olmları maşllh allhım nazarlardan korusun inşAllah razi olsun canim darisi basina olsun insallah.. Kalp atisi gorunuyor ama cok net degil daha Allahim saglikla kucagimiza aldirsin kocam hala kendine gelemedi♥♡
canım inşallahhhh ben de haziranda kendimi hamile görmek istiyorum çok istiyorumm
sen 3ünü de başkentte mi yaptırdın? hulusi hocayı bırakamadın gibi geliyo:) kendisi çok iyi, anlayışlı ve güleryüzlü.. hemsişerler de öyle..
çünkü hulusi hoca şekerden yapılmışay çok güldüm nerden anladın bırakamadığımı
canım ben sadece sonuncuyu 3. tüpümü orda yaptırdım.
ilk ikisi başka şehirde oldu. tavsiye üzerine ankaraya gitmiştim.
bakalım bazı tahlillerden sonra eşimin gönlü olursa 4. orda yapmayı düşünüyorum.
benim eşim illa doğal yoldan olsun der durur ama olmuyor.
beni de boşuna bekletiyor evlenenli 6.5 yıl oldu.
sorun onda şimdilik. ben yaşlanırsam pilim biter.
çünkü hulusi hoca şekerden yapılmışinsan değilki o melek melek.. hemşireler de öyle hepsi çok tatlılar. ben anatolia ya gidicektim.orayı netten araştırırken kızlarla tanıştım. gülden sağolsun hulusi hocayı öyle bi anlatıyoduki bi gidiym ben de görüym dedim iyiki de tanışmışım. inşallah hayırlı olur benim için. tabiki Rabbim vericek, merkez faktörü çok önemli değil diye düşünülebilir ama burda kendimi iyi hissediyoru. en azından maddi kaygıları olmadığını bilmek rahatlatıyo herşeyden önce benim psikolojimi gözeterek tedaviye başlaması, bütün tahlillerimi yaptıktan sonra süreci belirlemesi çok önemliydi benim için. çok şükür diyorum
malesef yaş önemli ya..maşallah 6 yıılı devirmişsiniz. inşallah Allah size miniğinizi verir de eviniz şenlenir.eşini ikna etmeye bak hehe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?