benkayra canım hayırlı olsun görmüşsün keseleri allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bende yarın gitcem kontrole bakalım kanama alanım inşallah yok olmuştur
evet canım gonal f ve menogon verdi. ama bu gün kistin büyümüş dedi ona biraz canım sıkıldı. bana uzunun da uzunu protokol uyguladı. 1 ay menopoza sokucam seni dedi. lucrin depot 3,75 iğne vuruldum. manoopoza giren bayanların ateş basması olayını flan yaşadım haha çok fenaydım geçen ay şimdi regl olmadan tedaviye başladım. kisti baskılamak için bu yöntemi seçtiğini söyledi kendimi ellerine teslim ettim bakalım hayırlısı. amhım 1.4 baya düşük inş yumilerde problem olmazcanım bana uzun protokol uygulanmıştı. seninki kısa protokol mü?
geçen okudum da popişimle göbişimi deldirdim falan yazmışsın
popişin menegon için mi delinmişti? amh değerin kaçtı?
Benkayraaaa,hayırlı olsun inşaallah:) kendinize dikkat edin:))
Bide 2 haftayı bekleme,başka bi doktora 1 hafta sonra git bence.Diğer hamişler gibi değilsin,kontrollerini daha sık yap canım benim...Bu arada ben düşük yapmayı bekliyorum,ilaçlardan dolayı gecikme olur diyolar,bakalım...
evet canım gonal f ve menogon verdi. ama bu gün kistin büyümüş dedi ona biraz canım sıkıldı. bana uzunun da uzunu protokol uyguladı. 1 ay menopoza sokucam seni dedi. lucrin depot 3,75 iğne vuruldum. manoopoza giren bayanların ateş basması olayını flan yaşadım haha çok fenaydım geçen ay şimdi regl olmadan tedaviye başladım. kisti baskılamak için bu yöntemi seçtiğini söyledi kendimi ellerine teslim ettim bakalım hayırlısı. amhım 1.4 baya düşük inş yumilerde problem olmaz
canım doktorunu aradın mı? istersen sor belki seni rahatlatıcak bi açıklama yapar
Kizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
canım çok geçmiş olsun.inşallah bir dahaki denemende sorunsuz bir
hamilelik geçirirsin. kendini çabukcak toparlamanı diliyorum.
canım ben de duyunca çok sevindimmm sürpriizn sürpriiz oldu..inşallahsağlıkla yolunuza devam eder ve üç beişini de kucağına alırsın...eee artıkk çok ok daha dikkatli olma zamanın 3 ay değil Allahh nasip ederse doğuncaya kadar her hareketine dikkat edeeksin bitanemm..en çok biz teyzeleri sevindikk artık mıncıklamaya hepimize yetecek kadar bebiş olacak...paylaşamayız kavga ederdik yoksa sen de toplaşıncaaKizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
tatlımm bebişler kazı çalışmasında tutnma aşamasında kasıkta batmalar vs oluyor gebelik belirtilerinden biir olarak düşün ve ağrıyan yerleri sev okşaa bebişlerin orda inşaallah...Kızlar transferimin 3. Günü ve sabahtan beri 2 kez adet sancısının şiddetlisi tarzında karın ağrım oldu.
Neden rahmim bu kadar kasılsın kii
İnce imce kasık sancılarım oluyo tamam ama bu beni korkuttu
Varmı bunları yaşayıp gebe kalan??
Pepeleon bebişim ben de çok sık giremediğim için görüşemedikTeşekkür ederim iyi dileklerin için,toparlanmaktan başka çare de yok ki elden bişey gelmiyor...
En kötüsü de bahar geldi,herkes cıvıl cıvıl,benim ruhum içime dar geliyo,hiçdışarı çıkmak istemiyorum inan.Kan değerim düşüyo sıfırlanınca galiba düşük yapıcam.Oysaki değerim güzel çıkmıştı sonra sancı ve leke oldu,iğne oldum ama değer düşüyo.
Bu arada ilk kez yazıştık ben maşallah vıdı vıdı konuştum.Sen ve diğer arkadaşlara hayırlı evlatlar,huzurlu bir ömür diliyorum.Sen neler yapıyosun hamişlik yolunda anlatmak ister misin?
Canımsın yaa,evet yevekkülden başka elden ne gelir? Derdimiz aynı senle arkadaşım,hani açtığım bi konu vardı,enle dertleşiyoduk,tüp denicem ama tutunmazsa rahim ince diyodum,oldu işte.tutundu sandığım bebeğim sevinmeme fırsat vermeden geri gitti.hep böyle mi olacak ikramaya
Bide soğan kürü yapacağını yazmıştın bi kere,SAKIN diyeyim sana.ben de yapmıştım,sonra öğrendim ki rahim inceliği olanlar yapmasın diyolar.rahim temizlensin varsa kistler gitsin diye yapılıyo ama inceliğe iyi gelmiyo diye biliyorum.
Bu arada sen neler yapıyosun canım benim...
canım ben de duyunca çok sevindimmm sürpriizn sürpriiz oldu..inşallahsağlıkla yolunuza devam eder ve üç beişini de kucağına alırsın...eee artıkk çok ok daha dikkatli olma zamanın 3 ay değil Allahh nasip ederse doğuncaya kadar her hareketine dikkat edeeksin bitanemm..en çok biz teyzeleri sevindikk artık mıncıklamaya hepimize yetecek kadar bebiş olacak...paylaşamayız kavga ederdik yoksa sen de toplaşıncaa
tatlımm bebişler kazı çalışmasında tutnma aşamasında kasıkta batmalar vs oluyor gebelik belirtilerinden biir olarak düşün ve ağrıyan yerleri sev okşaa bebişlerin orda inşaallah...
Pepeleon bebişim ben de çok sık giremediğim için görüşemedik....Canım bahar geldi evet ama bize hala bahar gelmedi ..inşaallah yakında senin için de gelecek bahar...biliyosun sıkıntımız aynıydı seninleee lütfen güçlü ol..hamile kalabildiğini öğrendik buna da çok şükür...bişeyler yoluna girdi ve daha da iyi olacak benim inancım tam...seviyorum seni canım arkadaşım ama nolur sabır ve tevekkül et Rabbim bir ışık yaktı sonunda bebeğin sağlıkla gelecek..az kaldıı
emelcimmmm cnm bnm gozun aydin hayurli olsun ucuzlerin cnmmmm maasallah sok oldum okudum ikizi bekliidum da ucuzu hic tahmin etmemistimm o arada esim geldi gittim dedim cnm seninle ciddi bise konusucam ney dedi ben hulusiye gitmek istiyom ankaraya arkadasimin ucuzu oluyo dedim:)))tabiki ikna edemedim:))Kizlar hepinize guzel dileklweiniz icin cook tesekkur ederim Allah razi olsun herkese nasip etsin cok dua ediyorum simdi tek istedigim saglikli bir hamilelik ve saglikla kuzularimi zi kucagimiza almak insallah Allahim o gunleri gosterir bize ve dileyen herkese♥♡♥♥
Kizlar hepinize guzel dileklweiniz icin cook tesekkur ederim Allah razi olsun herkese nasip etsin cok dua ediyorum simdi tek istedigim saglikli bir hamilelik ve saglikla kuzularimi zi kucagimiza almak insallah Allahim o gunleri gosterir bize ve dileyen herkese♥♡♥♥
iyi akşamlarr tatlıımmherkese iyi akşamlar kızlar
Amin canımm inşaallahİkramayacım ne güzel yazmışsın öylee
Karnımı sevdim cici cici .
İçim bi tuhaf oldu yaaa
Rabbim tez zamanda sana yaşatır imşallah annelik duygusunu
Kizlar hepinize guzel dileklweiniz icin cook tesekkur ederim Allah razi olsun herkese nasip etsin cok dua ediyorum simdi tek istedigim saglikli bir hamilelik ve saglikla kuzularimi zi kucagimiza almak insallah Allahim o gunleri gosterir bize ve dileyen herkese♥♡♥♥
emelcimmmm cnm bnm gozun aydin hayurli olsun ucuzlerin cnmmmm maasallah sok oldum okudum ikizi bekliidum da ucuzu hic tahmin etmemistimm o arada esim geldi gittim dedim cnm seninle ciddi bise konusucam ney dedi ben hulusiye gitmek istiyom ankaraya arkadasimin ucuzu oluyo dedim:)))tabiki ikna edemedim:))
Amanda aman ben senin hamilelik takvimini yirimmm.... ya inan cok mutlu oldum canim.Rabbim isteyen herkese de tez zamanda yasatsin bu duyguyu.
yok tatlim ben istanbulda degilimki antepdeyim.dedi ki Allah korusun bu sefer olmazsa gidelim o doktora dedi.bu bnm aklima daha once gelse ikna ederdim pazartesi baslicam ya ani oldu ona:))iyi akşamlarr tatlıımm
Amin canımm inşaallah..ben de transferimden sonra doktorumun transferi yaptık dediği bölgeyi seviyorudm konuşuyordumm ...eşime de sevdiriyordumm göbüşümüü çok güzel günler bu günleer.ve sen tescilli hamilesin ..test sonuucnu alana kadar bu şekilde düşün ki tutunsun bebişlerin umutlarınaa
ben de senin nazar boncuklu profilini yerim hamilelik takvimine bayıldımm tabiii kiii dee
tabii ki ikna olmazz istanbul nere ankara nireee.....gaza geldi hatun demiştir...
darısı başına olsun başımıza olsunn bitanemmm..nasılsınn seni burada görünce sevindirik oldumm
iyi akşamlarr tatlıımm
Amin canımm inşaallah..ben de transferimden sonra doktorumun transferi yaptık dediği bölgeyi seviyorudm konuşuyordumm ...eşime de sevdiriyordumm göbüşümüü çok güzel günler bu günleer.ve sen tescilli hamilesin ..test sonuucnu alana kadar bu şekilde düşün ki tutunsun bebişlerin umutlarınaa
ben de senin nazar boncuklu profilini yerim hamilelik takvimine bayıldımm tabiii kiii dee
tabii ki ikna olmazz istanbul nere ankara nireee.....gaza geldi hatun demiştir...
darısı başına olsun başımıza olsunn bitanemmm..nasılsınn seni burada görünce sevindirik oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?