günaydınlar topiğn güzel anneleri nasılsınız akşam maç sohbetleri olmuş ben tabiki gs yilim
istanbulda feçi bir şekilde yağmur yağıyor haftaya güzel başlamak dileğiyle öpüldünüz
Bir uyku yolunun daha sonuna geldikYayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık, yorgan, çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşşekür ederimmmmmmmm GÜNAYDINn ulenn
Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
arkadaşlarım bildiğiniz üzere bugün eski hastanemden dosyamdaki bilgileri almaya gidiyorum...sabah aradım hazırlamışlar istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz dediler neyseki bi gerginlik olmadan helledecem gibi görünüyor...bir saate kadar çıkacam ilk fırsatta aranıza katılırım...
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir hafta diliyorum
EKİN0486 Bugün yumoşlardan haber getirecek...
PAPATYAC Transfer oluyor.Allah yardımcısı olsun...
KARASU81,LOTUS83,BAHARB,EEMO Hamilelerimiz bebekleriyle buluşuyorlar güzel haberlerle gelirler inşallah
herkeze künaydınnnnnnnnnn kuzularımmmmmm.........
künaydın nerden çıktı yahuu...: günaydınnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
herkese güzel bir hafta diliyorum
Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.
Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır.
Kazanmak istiyor, fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız,
Kesinlikle kazanamazsınız.
Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybettiniz demektir.
Başarı ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir.
Her şey insanın kafasında biter.
Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz.
Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız.
Hayat savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir.
Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünen kişidir.
( Arnold Palmer )
GÜNAYDINN....günaydın..tabi havada yağmurluu yataktan kalkamadınız demii sizi sizi..saat kaç oldu topikte kimsecikler yoktuu hıhhh
bende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler
haftaya cumartesi yumurta toplamam olucak.
erken kalktık bugun
günaydın ecrinim
vayyy beeeee guzelmısss kuzummmm
nasılsın bakımmmm
bende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler
hoşgeldin aramıza umarım tedavin mutlu sonla biter canım
nasılsın canım benımmmmm
acıktınız demııııı
erken kalktık bugun
günaydın ecrinim
VALLA cnm nasıl olayım iş yerine geldik yine işin kötüsü sekreterde yok telefonlarda bana kaldı cok yoğunumm :18: haftasonu giremedim baya sayfalar ilerlemiş..sen nasılsn şekerim
ay sonu bende yogunum cnm ugrasıyorum ben gırdım hafta sonu yazmadım kocıs hep basımdaydıhadı bana ver pc dıye bende dur az kaldı dıye dıye ısgence yapıyordum ona
cok fazla onemlı bısey yoktu okumaya ugrasma kuzummm dun aksam mac muhabbetı vardı .. hangı takımlısın bu arada
karnımızı doyurduk ama acıkmak üzereyiz
biz iyiyiz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?