Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim Allah razi olsun herkese nasip etsin insallah.. Biz kari koca hala soktayiz valla iki olabilir diyorduk ama ucuncuyu duyunca acayip olduk. Tek yumurta ikizi dedi ama takip edelim biri daha kucuk gorunuyor dedi. Allahim hayirlisini versin saglik versin kuzularima..

Amanda aman ben senin hamilelik takvimini yirimmm.... ya inan cok mutlu oldum canim.Rabbim isteyen herkese de tez zamanda yasatsin bu duyguyu.

Canimm benim Allah razi olsun tez vakitte darisi basina olsun♥♡

Canmsin benimm Allahim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin canimsin benim

Iyi aksamlar kizlar bende dün itibariylen ignelerime basladim Rabimin izniylen bu benim 4.denemem ben Almanyada yasiyorum 5yillik evliyim 26yasindayim simdiye kadar yaptigim denemelerde embiyolar kaliteli olmasina ragmen hic tutunma olmadi Rabbim nasip etmedi insallah bu sefer son olur.
Aranizda hamile olan arkadaslarimaza Rabbim sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Bizlerede en kisa zamanda hayirlisiylan naip eder insallah.
Hamile olan arkadaslarimiz banada dua edin insallah bu son tedavim olur.

Canım şok oldum yaaa bir mi iki mi derken üç tane bebis maşallah tatlım. Çok mu süründük göbişleri ne
Hulusi bey ne dedi merak ettim o pek çoğul gebelikten yana değil ya.

Canım hayırlı olsun tedavin bu sefer inşallah olacak. Dua edicem canım senin için emeklerinin sonucunu almanı diliyorum

Canım şok oldum yaaa bir mi iki mi derken üç tane bebis maşallah tatlım. Çok mu süründük göbişleri ne

Yaa sorma tatlim hemde ne sok oldu bakalim iki hafta sonra daha net goruruz insallah..Hulusi hocayi aradim hayirdir sesin pek bir rahat geliyor dedi hocam iki kese gordu turkan hoca ama biri tek yumurta ikiziymis oyle dedi dedim nasil yaa hadi ikiz bekliyordum ama uc tane nasil olur senin degerlerin ucuz gibi degildi ki dedi o da bayagi sasirdi Bu arada daha 5+1 misiz bu hamilelik takvimi onden gidiyor

Son düzenleme:
aaa ni demek biz seni tebrik edip durucaz daha bu böyle devam edicek...
aminnn canımm inşaallah sağlıklı gebelik tabiki en başta sonrada sağlıklı kuzuların olsun....
yerim 3 biraradalarınıı bennnnn
bencede aşırı doz olmuş duruuu
evet hatta hiç değil ama nasıl oluyosa ikiz oıluyor bizim bildğimiz hatta 3 olmaya başlamışken hemen gitsemmi ankarayaa

emelll kan verseydin kızzz bakalım nasıl çıkacaktı belki süpriz kese yükseltmmişti 5000lere
son adet tarihinlemi hesaplıyoki takvimm..

Son düzenleme:
bugün hediye sepeti hazırladığım arkdaşım doğurdu..
gittim hastaneye ziyareete odada bir neşe tabi sağlıklı doğıum oldu..
ama bikere daha anlaıdm ya bizde yok ondan bbebek ayrı neşe kaynağı oluyor..
eşinin yüzüne bakışı konuşması 3.kez kızı oldu duygulandım valla..
orda gayet iydim ama çıktım koridorda mavi pembe boş sahiplerini bekleyen beşikler...
böyle otuurp yanlarına ağlayasım rabbime yalvarasım geldii hem siz hem kendime bizlerede nasip et diye..
sonrası saatlerce başağrısı...
doldum az ağladım sonra bugün arkdşaımın 3kesesi hatrıma düştü güldüm eşime anlattım dua ettik ikimizde sağlıkla gelsinler dünyaya diye...
dünya dönüyor insnlar doğurmaya devam ediyor hayatta devam ediyor...
alıştık sanıyoruz ama olmuyor ne zmaan bitecek rahmimizde biizimde canımız olduğunu bildğimizde..
kucağımıza alıp cennet kokusunu çektiğimizde değilmiii...
inşaallah bitecek bigün bu hasret...

Son düzenleme:
yok tatlim ben istanbulda degilimki antepdeyim.dedi ki Allah korusun bu sefer olmazsa gidelim o doktora dedi.bu bnm aklima daha once gelse ikna ederdim pazartesi baslicam ya ani oldu ona:))
ben seni nedense istanbulda sanıyodumm...ankara yakın bakalımm nasipten öte köy yok inşaallah bebişin geldim anne der bu tedavinde kardeş yapmaya ankaraya gidersiniz diyorumm..
farklı bir protokolle başlıyosun demek bizi haberdar et canımm..dualarımız seninlee ...boşlupa düşünce hemen damlaa aramıza elbirliğiyle çıkarırız doldururuz o boşlukları..ben de çok boştayım ama meryem okuyorumm kün feyekün okuyorumm kapatıyorumm o boşluğu sen de başla bir yerden okumaya inan huzur dolu günler bekliyor senii
Allah yar ve yardımcın olsun ve inşaallah son tedavin olsun bebişin geldim anne desinn...canımm 4 tedavi dile kolayy ...
Aklımdan durulife görünce ne diyecek diye geçirdim öğrendiğimden berii...gülden i mutlaka gör şekerim vee o göbüşü değdirmeden doğurmaa bebişlerini taam mıı...süründüğün gebe kalıyoo Allah ın izniylee

canımmm iki melek değil artık üç melek yaz bak sonra küser sana 3.kesennn
şükür mevlaya dileğin oldu ...
bak bend eo yüzdne bu kez diyip duuryorum kese görüp gelcem 5hafta 6 gnlük gebeyimmmmm

canım benim bende hamişlik yok henüz haziran gibi 4. denemeyi yapcaz

inşallah hepimizin işleri yolunda gider. yeni sayılır negatifim. beklemedeyim

yani. zor toparlandım ama sende bir ay sonra daha iyi olucaksın

yeni denemeler için güç toplamamız gerekiyor öptüm

Canım hayırlı olsun tedavin bu sefer inşallah olacak. Dua edicem canım senin için emeklerinin sonucunu almanı diliyorum

sagol canim Allah razi olsun heralde sende hamilesin Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.

Allah yar ve yardımcın olsun ve inşaallah son tedavin olsun bebişin geldim anne desinn...canımm 4 tedavi dile kolayy ...

amin canim sagol insallah dedigin gibi son olur bu evet dile kolay ben bile sasiriyorum bu sayiya cünkü her defasinda bir daha yapmam desemde en fazla 1yil sürdü 1yil sonra kendimi yine merkezde buldum evlat sevgisi insana hersey yaptiriyor..

Canım allahım sana da bu günleri unutturacak bir gün. Bak ben doğum yapmadan gel başla şekerim geleyim yanına

Canım allahım sana da bu günleri unutturacak bir gün. Bak ben doğum yapmadan gel başla şekerim geleyim yanına

duuuruuuu bana da gel
bak ben de tek gitmiştim transferimde kimse yoktu

eşimde gelmedi neyse hazirana gel oluyymuuuu

sen kontrole gelirsin

Gülden baslasin yeter ki ben doğurmam beklerim ben ona bol bol sürünürum
Ben tedaviye başlamadan önce en yakın arkadaşım hamile kalmıştı hulusi hocaya gidiyordu oda hulusi bey onu gordugunde hep bana bol bol sarılmasıni söylüyordu hulusi hoca da inanir böyle şeylere

superrrrrrrrr cnmmm hayirli olsun brenim de gonal f lere baslamama 10 gun filan kaldi.evde biraz gecen tedaviden kaldi acaba bisey olmusmudur dolaptaydi?

canım ben dolaba koymuyorum bana oda sıcaklıgında karanlıkta olsun dedi eczacı doktorada sordum sadece catlatma iğnesi dolapta yumurtalık gözünde dursun dedi ama soruna gelince bilen arkadaşlara sor istersen ama tarihi geçmemişse olur bencehayırlısı olsun şimdiden insallah pozitif olur

ttalım ne soracaksın ben de gonal f kullandımmm soracağın bişey varsa yardımcı olabilirimm

meraba canım o gün yazdım netimiz gitti anca geldi net bilen arkadaşlara sorayımda nasıl anlatıcam bilmiyorum bana doktor 4 kutu 75 uı lik gonalf bide 6 kutu 450 uı lik gonalf verdi cuamrtesi kontrole gittim doktorum yoktu baska doktor baktı 100uı vurmamı söylemiş doktorum anlatamadı kadın 75 lik kutulardan başla ikisinide ac tozla karıştır hazırla şırıngaya 100uı çek dedi güya bi şişede 75 uı varya sırıngaya cektikten sonra coğu kaldı kaç unite oldu anlamdım ben kafam çok karıştı 3. gece bu gece vurduk şırıngada 100çekip vuruyoruz inşallah oluyodur..ama daha 75 uı lik kutunun 1 i bile bitmedi.... böyle yazarak anlatamıyorum mecbur çarşamba doktorda öğrenicem dogrusunu:44:kalbimi kararetmamaya çalışıyorum oluyodur inşallahhhhhhhh

çok heycanlıyım çok içim kıpır kıpır hep olcak gb hayaller kuruyoruz eşimle korkumu bastırdım umutlar ektim yüregime inşallah bi mucize yollucak rabbim içime

iyi akşamlar canımcım nasılsın? taşınma işleri falan?

allahım sana da bir üçüz bebek göndersin, yakışır vallahi.
inşallah en kısa zamanda olsun. amelyat falan düşünüyordun

ben de lab ve hist düşünüyorum. narkoz zarar veriyomu bir bilgin varmı

doktorlar narkozla ilgili pek bişey demiyor tavsiye edermisin?

bol bol bebiş sev canımçek kokusunu içinee ki hormonların da coşsunn....inşaallah o cennet kokusu bizm de evimiz şenlendrecekk yuvamıızıı gerçek bir yuva olacak
milstone bacıma da demiş bol bol bebiş sev kokusunu içine çek demşş...ayy inşaallahhamiş olmayan doğurmayan kalmasınn herkes doğurusn hazır mart ayı da girmiş...coştu hormonlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…