emelcimmmm cnm bnm gozun aydin hayurli olsun ucuzlerin cnmmmm maasallah sok oldum okudum ikizi bekliidum da ucuzu hic tahmin etmemistimm o arada esim geldi gittim dedim cnm seninle ciddi bise konusucam ney dedi ben hulusiye gitmek istiyom ankaraya arkadasimin ucuzu oluyo dedim:)))tabiki ikna edemedim:))
Amanda aman ben senin hamilelik takvimini yirimmm.... ya inan cok mutlu oldum canim.Rabbim isteyen herkese de tez zamanda yasatsin bu duyguyu.
iyi akşamlarr tatlıımm
Amin canımm inşaallah..ben de transferimden sonra doktorumun transferi yaptık dediği bölgeyi seviyorudm konuşuyordumm ...eşime de sevdiriyordumm göbüşümüü çok güzel günler bu günleer.ve sen tescilli hamilesin ..test sonuucnu alana kadar bu şekilde düşün ki tutunsun bebişlerin umutlarınaa
ben de senin nazar boncuklu profilini yerim hamilelik takvimine bayıldımm tabiii kiii dee
tabii ki ikna olmazz istanbul nere ankara nireee.....gaza geldi hatun demiştir...
darısı başına olsun başımıza olsunn bitanemmm..nasılsınn seni burada görünce sevindirik oldumm
Kizlar geldim millsim anlatmis ama hamd olsun keseleri gorduk iki tane cok net ama bir tane daha gorunuyor cok net degildi bir kesenin arkasinda kalmis buyuk bir ihtimalle biri tek yumurta ikizi dedi yani tam olarak 3 bebe varmis ama iki hafta sonraya randevu verdi o zaman kesinlecek Allahin izniyle su an 5+1 gorunuyorlarAllahim hepinize nasip etsin bana ve hamis arkadaslarima da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Iyi aksamlar kizlar bende dün itibariylen ignelerime basladim Rabimin izniylen bu benim 4.denemem ben Almanyada yasiyorum 5yillik evliyim 26yasindayim simdiye kadar yaptigim denemelerde embiyolar kaliteli olmasina ragmen hic tutunma olmadi Rabbim nasip etmedi insallah bu sefer son olur.
Aranizda hamile olan arkadaslarimaza Rabbim sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Bizlerede en kisa zamanda hayirlisiylan naip eder insallah.
Hamile olan arkadaslarimiz banada dua edin insallah bu son tedavim olur.
Canım şok oldum yaaa bir mi iki mi derken üç tane bebis maşallah tatlım. Çok mu süründük göbişleri ne
Hulusi bey ne dedi merak ettim o pek çoğul gebelikten yana değil ya.
aaa ni demek biz seni tebrik edip durucaz daha bu böyle devam edicek...Kizlar hepinize guzel dileklweiniz icin cook tesekkur ederim Allah razi olsun herkese nasip etsin cok dua ediyorum simdi tek istedigim saglikli bir hamilelik ve saglikla kuzularimi zi kucagimiza almak insallah Allahim o gunleri gosterir bize ve dileyen herkese♥♡♥♥
bencede aşırı doz olmuş duruuuCanım şok oldum yaaa bir mi iki mi derken üç tane bebis maşallah tatlım. Çok mu süründük göbişleri ne
Yaa sorma tatlim hemde ne sok oldu bakalim iki hafta sonra daha net goruruz insallah..Hulusi hocayi aradim hayirdir sesin pek bir rahat geliyor dedi hocam iki kese gordu turkan hoca ama biri tek yumurta ikiziymis oyle dedi dedim nasil yaa hadi ikiz bekliyordum ama uc tane nasil olur senin degerlerin ucuz gibi degildi ki dedi o da bayagi sasirdiBu arada daha 5+1 misiz bu hamilelik takvimi onden gidiyor
ben seni nedense istanbulda sanıyodumm...ankara yakın bakalımm nasipten öte köy yok inşaallah bebişin geldim anne der bu tedavinde kardeş yapmaya ankaraya gidersiniz diyorumm..yok tatlim ben istanbulda degilimki antepdeyim.dedi ki Allah korusun bu sefer olmazsa gidelim o doktora dedi.bu bnm aklima daha once gelse ikna ederdim pazartesi baslicam ya ani oldu ona:))
farklı bir protokolle başlıyosun demek bizi haberdar et canımm..dualarımız seninlee ...boşlupa düşünce hemen damlaa aramıza elbirliğiyle çıkarırız doldururuz o boşlukları..ben de çok boştayım ama meryem okuyorumm kün feyekün okuyorumm kapatıyorumm o boşluğu sen de başla bir yerden okumaya inan huzur dolu günler bekliyor seniiAmiinn canimm..arada bakiyorum yazmasamdaiyiyim cok sukur.bugun kontrole gittim.simdilik femara ilaca devam bikac gun sonra ignelere baslicaz.carsamba kontrol var tekrar.bosluktayim suan sanki. ne iyi ne kotu bisey hossetmiyorum.Rabbim hayrlisini nasip etsin insallah.
Allah yar ve yardımcın olsun ve inşaallah son tedavin olsun bebişin geldim anne desinn...canımm 4 tedavi dile kolayy ...Iyi aksamlar kizlar bende dün itibariylen ignelerime basladim Rabimin izniylen bu benim 4.denemem ben Almanyada yasiyorum 5yillik evliyim 26yasindayim simdiye kadar yaptigim denemelerde embiyolar kaliteli olmasina ragmen hic tutunma olmadi Rabbim nasip etmedi insallah bu sefer son olur.
Aranizda hamile olan arkadaslarimaza Rabbim sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Bizlerede en kisa zamanda hayirlisiylan naip eder insallah.
Hamile olan arkadaslarimiz banada dua edin insallah bu son tedavim olur.
Aklımdan durulife görünce ne diyecek diye geçirdim öğrendiğimden berii...gülden i mutlaka gör şekerim vee o göbüşü değdirmeden doğurmaa bebişlerini taam mıı...süründüğün gebe kalıyoo Allah ın izniyleeCanım şok oldum yaaa bir mi iki mi derken üç tane bebis maşallah tatlım. Çok mu süründük göbişleri ne
Teşekkür ederim iyi dileklerin için,toparlanmaktan başka çare de yok ki elden bişey gelmiyor...
En kötüsü de bahar geldi,herkes cıvıl cıvıl,benim ruhum içime dar geliyo,hiçdışarı çıkmak istemiyorum inan.Kan değerim düşüyo sıfırlanınca galiba düşük yapıcam.Oysaki değerim güzel çıkmıştı sonra sancı ve leke oldu,iğne oldum ama değer düşüyo.
Bu arada ilk kez yazıştık ben maşallah vıdı vıdı konuştum.Sen ve diğer arkadaşlara hayırlı evlatlar,huzurlu bir ömür diliyorum.Sen neler yapıyosun hamişlik yolunda anlatmak ister misin?
Canım hayırlı olsun tedavin bu sefer inşallah olacak. Dua edicem canım senin için emeklerinin sonucunu almanı diliyorum
Allah yar ve yardımcın olsun ve inşaallah son tedavin olsun bebişin geldim anne desinn...canımm 4 tedavi dile kolayy ...
bugün hediye sepeti hazırladığım arkdaşım doğurdu..
gittim hastaneye ziyareete odada bir neşe tabi sağlıklı doğıum oldu..
ama bikere daha anlaıdm ya bizde yok ondan bbebek ayrı neşe kaynağı oluyor..
eşinin yüzüne bakışı konuşması 3.kez kızı oldu duygulandım valla..
orda gayet iydim ama çıktım koridorda mavi pembe boş sahiplerini bekleyen beşikler...
böyle otuurp yanlarına ağlayasım rabbime yalvarasım geldii hem siz hem kendime bizlerede nasip et diye..
sonrası saatlerce başağrısı...
doldum az ağladım sonra bugün arkdşaımın 3kesesi hatrıma düştü güldüm eşime anlattım dua ettik ikimizde sağlıkla gelsinler dünyaya diye...
dünya dönüyor insnlar doğurmaya devam ediyor hayatta devam ediyor...
alıştık sanıyoruz ama olmuyor ne zmaan bitecek rahmimizde biizimde canımız olduğunu bildğimizde..
kucağımıza alıp cennet kokusunu çektiğimizde değilmiii...
inşaallah bitecek bigün bu hasret...
Canım allahım sana da bu günleri unutturacak bir gün. Bak ben doğum yapmadan gel başla şekerim geleyim yanına
ben seni nedense istanbulda sanıyodumm...ankara yakın bakalımm nasipten öte köy yok inşaallah bebişin geldim anne der bu tedavinde kardeş yapmaya ankaraya gidersiniz diyorumm..
farklı bir protokolle başlıyosun demek bizi haberdar et canımm..dualarımız seninlee ...boşlupa düşünce hemen damlaa aramıza elbirliğiyle çıkarırız doldururuz o boşlukları..ben de çok boştayım ama meryem okuyorumm kün feyekün okuyorumm kapatıyorumm o boşluğu sen de başla bir yerden okumaya inan huzur dolu günler bekliyor senii
Allah yar ve yardımcın olsun ve inşaallah son tedavin olsun bebişin geldim anne desinn...canımm 4 tedavi dile kolayy ...
Aklımdan durulife görünce ne diyecek diye geçirdim öğrendiğimden berii...gülden i mutlaka gör şekerim vee o göbüşü değdirmeden doğurmaa bebişlerini taam mıı...süründüğün gebe kalıyoo Allah ın izniylee
duuuruuuu bana da gel
bak ben de tek gitmiştim transferimde kimse yoktu
eşimde gelmedi neyse hazirana gel oluyymuuuu
sen kontrole gelirsin
Gelirim canım kontrol ayarlarim senin tarihe olur biter ya da sancım var derim yine bi bahaneyle gelirim şekerim
superrrrrrrrr cnmmm hayirli olsun brenim de gonal f lere baslamama 10 gun filan kaldi.evde biraz gecen tedaviden kaldi acaba bisey olmusmudur dolaptaydi?
ttalım ne soracaksın ben de gonal f kullandımmm soracağın bişey varsa yardımcı olabilirimm
bol bol bebiş sev canımçek kokusunu içinee ki hormonların da coşsunn....inşaallah o cennet kokusu bizm de evimiz şenlendrecekk yuvamıızıı gerçek bir yuva olacakbugün hediye sepeti hazırladığım arkdaşım doğurdu..
gittim hastaneye ziyareete odada bir neşe tabi sağlıklı doğıum oldu..
ama bikere daha anlaıdm ya bizde yok ondan bbebek ayrı neşe kaynağı oluyor..
eşinin yüzüne bakışı konuşması 3.kez kızı oldu duygulandım valla..
orda gayet iydim ama çıktım koridorda mavi pembe boş sahiplerini bekleyen beşikler...
böyle otuurp yanlarına ağlayasım rabbime yalvarasım geldii hem siz hem kendime bizlerede nasip et diye..
sonrası saatlerce başağrısı...
doldum az ağladım sonra bugün arkdşaımın 3kesesi hatrıma düştü güldüm eşime anlattım dua ettik ikimizde sağlıkla gelsinler dünyaya diye...
dünya dönüyor insnlar doğurmaya devam ediyor hayatta devam ediyor...
alıştık sanıyoruz ama olmuyor ne zmaan bitecek rahmimizde biizimde canımız olduğunu bildğimizde..
kucağımıza alıp cennet kokusunu çektiğimizde değilmiii...
inşaallah bitecek bigün bu hasret...
milstone bacıma da demiş bol bol bebiş sev kokusunu içine çek demşş...ayy inşaallahhamiş olmayan doğurmayan kalmasınn herkes doğurusn hazır mart ayı da girmiş...coştu hormonlarımmGülden baslasin yeter ki ben doğurmam beklerimben ona bol bol sürünürum
Ben tedaviye başlamadan önce en yakın arkadaşım hamile kalmıştı hulusi hocaya gidiyordu oda hulusi bey onu gordugunde hep bana bol bol sarılmasıni söylüyordu hulusi hoca da inanir böyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?