ben seni nedense istanbulda sanıyodumm...ankara yakın bakalımm nasipten öte köy yok inşaallah bebişin geldim anne der bu tedavinde kardeş yapmaya ankaraya gidersiniz diyorumm..
farklı bir protokolle başlıyosun demek bizi haberdar et canımm..dualarımız seninlee ...boşlupa düşünce hemen damlaa aramıza elbirliğiyle çıkarırız doldururuz o boşlukları..ben de çok boştayım ama meryem okuyorumm kün feyekün okuyorumm kapatıyorumm o boşluğu sen de başla bir yerden okumaya inan huzur dolu günler bekliyor senii
Allah yar ve yardımcın olsun ve inşaallah son tedavin olsun bebişin geldim anne desinn...canımm 4 tedavi dile kolayy ...
Aklımdan durulife görünce ne diyecek diye geçirdim öğrendiğimden berii...gülden i mutlaka gör şekerim vee o göbüşü değdirmeden doğurmaa bebişlerini taam mıı...süründüğün gebe kalıyoo Allah ın izniylee
narkozsuz sakın ameliyata girmee çin işkencesi gibi..ama doğru ve işini bilen uzman ellerde tavsiye ederim..ne diyim hdrasalpenks şüphesi yoksa rahime dokundurtma taraftarı değilim ya da tüpler tamamen tıkanmışsaa yapılacak başka bişey yoksa nasip denilecek olacaksınn...doktorunun teşhiisine tedavisine kalmış sorumluluk....iyi akşamlar canımcım nasılsın? taşınma işleri falan?
allahım sana da bir üçüz bebek göndersin, yakışır vallahi.
inşallah en kısa zamanda olsun. amelyat falan düşünüyordun
ben de lab ve hist düşünüyorum. narkoz zarar veriyomu bir bilgin varmı
doktorlar narkozla ilgili pek bişey demiyor tavsiye edermisin?
nasip canım inşaallah olacak bu sefercanım ben dolaba koymuyorum bana oda sıcaklıgında karanlıkta olsun dedi eczacı doktorada sordum sadece catlatma iğnesi dolapta yumurtalık gözünde dursun dedi ama soruna gelince bilen arkadaşlara sor istersen ama tarihi geçmemişse olur bencehayırlısı olsun şimdiden insallah pozitif olur
meraba canım o gün yazdım netimiz gitti anca geldi net bilen arkadaşlara sorayımda nasıl anlatıcam bilmiyorum bana doktor 4 kutu 75 uı lik gonalf bide 6 kutu 450 uı lik gonalf verdi cuamrtesi kontrole gittim doktorum yoktu baska doktor baktı 100uı vurmamı söylemiş doktorum anlatamadı kadın 75 lik kutulardan başla ikisinide ac tozla karıştır hazırla şırıngaya 100uı çek dedi güya bi şişede 75 uı varya sırıngaya cektikten sonra coğu kaldı kaç unite oldu anlamdım ben kafam çok karıştı 3. gece bu gece vurduk şırıngada 100çekip vuruyoruz inşallah oluyodur..ama daha 75 uı lik kutunun 1 i bile bitmedi.... böyle yazarak anlatamıyorum mecbur çarşamba doktorda öğrenicem dogrusunu:44:kalbimi kararetmamaya çalışıyorum oluyodur inşallahhhhhhhh
çok heycanlıyım çok içim kıpır kıpır hep olcak gb hayaller kuruyoruz eşimle korkumu bastırdım umutlar ektim yüregime inşallah bi mucize yollucak rabbim içime
amin canımm arkadaşımm..Rabbim hayırlısıyla göndersin meleklerini bu sefer inşaallah ben de künfeye kün okumaya başladımm liste yaptım kendimcee tedavidekilerden başliim o zamann ....kocam yatak odasının kolonunu kırdı çatlak vardı bir tarafında dinlemedi benii sonra da salonu kıracam dedi..amaaa geldi sonun da dediğime ortalığı batırıncaa beli, de ağrıyınca anladı kolay olmadığını vazgeçti çok şükür geniş çaplı tadilattan...zateen 3-5 aya kalmaz taşınıcaz iş çıkarıyoo kendineee arkadaş....gelen uğraşsın tadiatılaa değil mi amaaa yaaa sonunda anladı yaaa çok şükürr...Okumazmiyim canim hep dua ediyorum. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
hepinize iyi geceler ben birazdan yatmaya gidicem
amin canımm arkadaşımm..Rabbim hayırlısıyla göndersin meleklerini bu sefer inşaallah ben de künfeye kün okumaya başladımm liste yaptım kendimcee tedavidekilerden başliim o zamann ....kocam yatak odasının kolonunu kırdı çatlak vardı bir tarafında dinlemedi benii sonra da salonu kıracam dedi..amaaa geldi sonun da dediğime ortalığı batırıncaa beli, de ağrıyınca anladı kolay olmadığını vazgeçti çok şükür geniş çaplı tadilattan...zateen 3-5 aya kalmaz taşınıcaz iş çıkarıyoo kendineee arkadaş....gelen uğraşsın tadiatılaa değil mi amaaa yaaa sonunda anladı yaaa çok şükürr...
Allah rahatlık versin canım ben de meryemlerimi okuyup yatayımm inşaallah
hayırlı geceler hepinizeee
kuzum görmedim gitmişsinİyi akşamlar kızlarr aaayyyyyyyyyyy şoktayım canım arkadaşım emelllll canım yaa çok mutlu oldum hayırlı olsun canımm Rabbim saglıklı saatli kucagına almayı nasip etsinnn canımmm
İyi akşamlar kızlarr aaayyyyyyyyyyy şoktayım canım arkadaşım emelllll canım yaa çok mutlu oldum hayırlı olsun canımm Rabbim saglıklı saatli kucagına almayı nasip etsinnn canımmm
gunaydin kizlarrrrrrrr
dun aksam saat 9 muydu 9,30 mudu ne uyudum sonuc 6 dan beri cin gibiymyapcak bise yok geri yatiyorum hemen:)))))
benkayracım maşallah üçüzler geliyo çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım menim
Canim benimm Allahim saglikli, eli ayagi duzgun versin hepinize nasip etsin insallah.. Bana da garip geliyor hala ama yine de dusunmek hayal etmek bile guzel
Canim benimm Allahim saglikli, eli ayagi duzgun versin hepinize nasip etsin insallah.. Bana da garip geliyor hala ama yine de dusunmek hayal etmek bile guzel
amin canım
güzel olmazmı kız hayalide güzel düşünmeside güzel hele kucağına al dünyayı unutacaksın
anaaaammmmm. . . Bu ne guzel bı haberrrrr :) pek bi sevindik bızde teyzesıııı. . . Devamlı Kur'an ı Kerim dinlet bebelerıne :) anaaammmmm. . . .ucuz haaa. . . . 41kere Maşşallaaahhh. . . .:) bıde canım akrabalarınıza ucuz dıye soyleme dogunca ogrensınler. . . Nazar degmesın kucuk sevgılılerımızeeee. . . :)
benimki olsa hayatta kimseye duyurmazdi:))hamile derdi ama 2 iz 3 uz demezdi bence ..gecen gun ne oldu ama anlatim..oturuyorz oyle yatagin ustunde cocuk mevzunu konusuyruzCanim yaa insallah Rabbim saglikla kucagimiza aldirir..
Canimcim Allah razi olsun ben ikiz dedim kocam hemen ucuncuyu de soyledi saklama gibi bir imkanim kalmadi yani napim artik Allahima emanet ettim zaten surekli okuyorum nazar icin birde Yasin okuyorum 300 taneydi adagim vardi hergun okumaya calisiyorum.. Ucuncu kucuk digerlerine gore ama dr.cok kucuk degil iki hafta sonra netlesir ama buyur dedi.. Allahim hayirlisini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?