Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler kızlar eşim yatalım diye bakıyo göüzme:18: yarın okucam inşallah rahat raaht anca geldi netimiz puff hiç vaktim yok yahu kendime tatlı rüyalar

Okumazmiyim canim hep dua ediyorum. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

narkozsuz sakın ameliyata girmee çin işkencesi gibi..ama doğru ve işini bilen uzman ellerde tavsiye ederim..ne diyim hdrasalpenks şüphesi yoksa rahime dokundurtma taraftarı değilim ya da tüpler tamamen tıkanmışsaa yapılacak başka bişey yoksa nasip denilecek olacaksınn...doktorunun teşhiisine tedavisine kalmış sorumluluk....
nasip canım inşaallah olacak bu sefer....ama ben de anlamadımm 600 lük gonalf ler şişede oluyo suyuyla karıştıırp şırıngaya çekip çekip vurunuyosunn...kafan karışmasın nasıl gösterdilerse aynen vur bacımm...stres yapmaa canım Rabbim hale ola koyacak inşaallah anlamadığın ne varsa sor doktoruna ya da hemşireye anlatırlar anlatmak zorundalar sonuçtaa

İyi akşamlar kızlarr aaayyyyyyyyyyy şoktayım canım arkadaşım emelllll canım yaa çok mutlu oldum hayırlı olsun canımm Rabbim saglıklı saatli kucagına almayı nasip etsinnn canımmm

Okumazmiyim canim hep dua ediyorum. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
amin canımm arkadaşımm..Rabbim hayırlısıyla göndersin meleklerini bu sefer inşaallah ben de künfeye kün okumaya başladımm liste yaptım kendimcee tedavidekilerden başliim o zamann ....kocam yatak odasının kolonunu kırdı çatlak vardı bir tarafında dinlemedi benii sonra da salonu kıracam dedi..amaaa geldi sonun da dediğime ortalığı batırıncaa beli, de ağrıyınca anladı kolay olmadığını vazgeçti çok şükür geniş çaplı tadilattan...zateen 3-5 aya kalmaz taşınıcaz iş çıkarıyoo kendineee arkadaş....gelen uğraşsın tadiatılaa değil mi amaaa yaaa sonunda anladı yaaa çok şükürr...

hepinize iyi geceler ben birazdan yatmaya gidicem

Allah rahatlık versin canım ben de meryemlerimi okuyup yatayımm inşaallah
hayırlı geceler hepinizeee

Allah kolayliklar versin bacim sana o zaman ne diyim.evde tadilatmis tasinmaymis zor valla.

gunaydin kizlarrrrrrrr
dun aksam saat 9 muydu 9,30 mudu ne uyudum sonuc 6 dan beri cin gibiymyapcak bise yok geri yatiyorum hemen:)))))

ttatlim simdi 75 lik gonalfin 25 de tozu var toplamda 100 ui oluyo.
450 ligin icinde de 150 toz var o da toplamda 600 oluyo.
bu durumda normalde madem 100 luk vuruyosun
senin 75 ligin 1 gunde 450 liligin de 6 gunde bitmeli...
nlatabildim mi?
fakat sen 75 lik 3 gundur daha bitmedi diosun ona sasirdim.
acaba diyorum siz buyuk kutuyu mu actiniz
neden dersen
kutunun ustunde soyle yaziyo
450 uı gonal f 75 ml
hani 75 ml ya
acaba 75 i gorunce o nu actiniz
actiysanizda hic problem yok.neden oyle diyorum bilio musun 100 u cekip dogru vuruyorsun 75 ui olsa bi kerede bitterdi.bi bak da cnm merak ettim.bana da soyle.

İyi akşamlar kızlarr aaayyyyyyyyyyy şoktayım canım arkadaşım emelllll canım yaa çok mutlu oldum hayırlı olsun canımm Rabbim saglıklı saatli kucagına almayı nasip etsinnn canımmm

Canimm benim aminn Allah razi olsun Allahim herkese nasip etsin insallah

gunaydin kizlarrrrrrrr
dun aksam saat 9 muydu 9,30 mudu ne uyudum sonuc 6 dan beri cin gibiymyapcak bise yok geri yatiyorum hemen:)))))

Gunaydin canim bende aksam o saatlerde siziyorum koltukta ama sabah zor uyaniyorum cok uykucu oldum ben

benkayracım maşallah üçüzler geliyo çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım menim

benkayracım maşallah üçüzler geliyo çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım menim

Canim benimm Allahim saglikli, eli ayagi duzgun versin hepinize nasip etsin insallah.. Bana da garip geliyor hala ama yine de dusunmek hayal etmek bile guzel

Canim benimm Allahim saglikli, eli ayagi duzgun versin hepinize nasip etsin insallah.. Bana da garip geliyor hala ama yine de dusunmek hayal etmek bile guzel

amin canım

güzel olmazmı kız hayalide güzel düşünmeside güzel hele kucağına al dünyayı unutacaksın

anaaaammmmm. . . Bu ne guzel bı haberrrrr :) pek bi sevindik bızde teyzesıııı. . . Devamlı Kur'an ı Kerim dinlet bebelerıne :) anaaammmmm. . . .ucuz haaa. . . . 41kere Maşşallaaahhh. . . .:) bıde canım akrabalarınıza ucuz dıye soyleme dogunca ogrensınler. . . Nazar degmesın kucuk sevgılılerımızeeee. . . :)

amin canım

güzel olmazmı kız hayalide güzel düşünmeside güzel hele kucağına al dünyayı unutacaksın

Canim yaa insallah Rabbim saglikla kucagimiza aldirir..

Canimcim Allah razi olsun ben ikiz dedim kocam hemen ucuncuyu de soyledi saklama gibi bir imkanim kalmadi yani napim artik Allahima emanet ettim zaten surekli okuyorum nazar icin birde Yasin okuyorum 300 taneydi adagim vardi hergun okumaya calisiyorum.. Ucuncu kucuk digerlerine gore ama dr.cok kucuk degil iki hafta sonra netlesir ama buyur dedi.. Allahim hayirlisini versin..

topigi okuyup geri yattim ya ruyamda normal dogum dogunla bir oglum oldu:)))ama kucagima verdiler nerden baksan 3 4 aylikti:))))hemen fotografciya gidiyorum 400 tl ye anlasip oglanin fotolarini cektiyom topige koymak icin

herkes iyidir umarım benim bugün sol tarafım karnım seyriyor içerde bişey atıyor tıp tıp diye acaba normal mi öğleden sonra doktora gidicem sorcam inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar dua edin ne olur kanama alanım geçmiş olsun

benimki olsa hayatta kimseye duyurmazdi:))hamile derdi ama 2 iz 3 uz demezdi bence ..gecen gun ne oldu ama anlatim..oturuyorz oyle yatagin ustunde cocuk mevzunu konusuyruz
bi yerden laf geldi dedi ki ..butun arkadaslatinin adini tek saydi birinun bi cocugu var birinin ki hamile vs. bizden sonra evlenenler bile dogurmak yzere.esime de sorup duruyolarnis hani artik bebek diye.esim de kiviriyomus dusunmuyiloruz daha erken gibisinde...ama eger Allah korun bu olmazsa arkadaslarima esim hamileydi dusuk yapti 10 gundur kiz evde yatio dicem dedi...uzuldum o haline insallah olur bu kez de yuzunuz guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…