Tüp Bebek Günlüğümüz !

daha erken mi bilmiyorium ama bebisi hissetmissin sanki:)))insallah gecmistir cnm bizede hbr ver

daha erken mi bilmiyorium ama bebisi hissetmissin sanki:)))insallah gecmistir cnm bizede hbr ver

inşallah güzel haberi alırım tabiki hemen yazarım buraya şimdi teyzem var yanımda söyledim karnım seyiriyo diye hamileliğin ilk aylarında olur benimde olmuştu dedi biraz rahatladı içim kötü bişey diye korkmuştum yinede doktora sorcam bu durumu

kızlarrr ben geldim ama hemen çıkıcam..
bi kaç gündür aranızda yokum bikaç gün daha olamıcam..
işyerinde biraz işler yoğun bu aralar..
nasipse perşembe burdayım..
k.i.b. ii günler hepinizee

Aslinda benimki de soylemez boyle seyleri ama pek bi hevesliydi bende bisey demedim.. Canimm o durumlari bizde yasadik ne oldugunu biliyorum Allahim tez vakitte nasip etsin sizlerede

Canim.korkma insallah hersey yolundadir hayirli haberlerle gel

topigi okuyup geri yattim ya ruyamda normal dogum dogunla bir oglum oldu:)))ama kucagima verdiler nerden baksan 3 4 aylikti:))))hemen fotografciya gidiyorum 400 tl ye anlasip oglanin fotolarini cektiyom topige koymak icin

Canım gerçek olacak inşallah bende tedaviden önce rüyamda dogurmustum

Bende de oldu canım hala da oluyor merak etme

Kızlar artık evdeyim hulusi hoca dün rapora başlattı. Daha çok birlikte olacaz yani
Bugün kociş evde kayinvalidem iyice bıraktı kendini kötüye gidiyor uzuluyorum valla 9 senedir yatalak kadıncağız
Bizde uyku düzeni kalmadı

Kızlar yarın doktora gidecm degrim 178.59 cıktı düşmemiş hadi hayırlısı olsun derin naptı haber varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…