daha erken mi bilmiyorium ama bebisi hissetmissin sanki:)))insallah gecmistir cnm bizede hbr verherkes iyidir umarım benim bugün sol tarafım karnım seyriyor içerde bişey atıyor tıp tıp diye acaba normal mi öğleden sonra doktora gidicem sorcam inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar dua edin ne olur kanama alanım geçmiş olsun
daha erken mi bilmiyorium ama bebisi hissetmissin sanki:)))insallah gecmistir cnm bizede hbr ver
benimki olsa hayatta kimseye duyurmazdi:))hamile derdi ama 2 iz 3 uz demezdi bence ..gecen gun ne oldu ama anlatim..oturuyorz oyle yatagin ustunde cocuk mevzunu konusuyruz
bi yerden laf geldi dedi ki ..butun arkadaslatinin adini tek saydi birinun bi cocugu var birinin ki hamile vs. bizden sonra evlenenler bile dogurmak yzere.esime de sorup duruyolarnis hani artik bebek diye.esim de kiviriyomus dusunmuyiloruz daha erken gibisinde...ama eger Allah korun bu olmazsa arkadaslarima esim hamileydi dusuk yapti 10 gundur kiz evde yatio dicem dedi...uzuldum o haline insallah olur bu kez de yuzunuz guler.
herkes iyidir umarım benim bugün sol tarafım karnım seyriyor içerde bişey atıyor tıp tıp diye acaba normal mi öğleden sonra doktora gidicem sorcam inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar dua edin ne olur kanama alanım geçmiş olsun
Kuzum görmemiştim senin küçük sütyenini bana büyük lazımaysegulllll sana sutyenimi salliom bana cvp vermiosun:))))))
topigi okuyup geri yattim ya ruyamda normal dogum dogunla bir oglum oldu:)))ama kucagima verdiler nerden baksan 3 4 aylikti:))))hemen fotografciya gidiyorum 400 tl ye anlasip oglanin fotolarini cektiyom topige koymak icin
inşallah güzel haberi alırım tabiki hemen yazarım buraya şimdi teyzem var yanımda söyledim karnım seyiriyo diye hamileliğin ilk aylarında olur benimde olmuştu dedi biraz rahatladı içim kötü bişey diye korkmuştum yinede doktora sorcam bu durumu
hahahaha dugmeler kavusmuyo desene :))))) nbr napiosun cnm aksam kaynaytamadikk..Kuzum görmemiştim senin küçük sütyenini bana büyük lazım
valla mi kizz..Canım gerçek olacak inşallah bende tedaviden önce rüyamda dogurmustum
Bende de oldu canım hala da oluyor merak etme
hahahaha dugmeler kavusmuyo desene :))))) nbr napiosun cnm aksam kaynaytamadikk..
valla mi kizz..
ben de topigin etkisi dite dusundum .
hahahaha dugmeler kavusmuyo desene :))))) nbr napiosun cnm aksam kaynaytamadikk..
valla mi kizz..
ben de topigin etkisi dite dusundum .
ucuz annesi napiosun bakim?
Kızlar yarın doktora gidecm degrim 178.59 cıktı düşmemiş hadi hayırlısı olsun derin naptı haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?