Benkayra canikom ne yapıyorsun
evet canım cok uzuldumm. . .rabbım hayrlısını versn. . .ıns olur yne. . Tuy dokuculer kımyasal ya kesın yasakmıs
Canimm ayni anda yazmisiziyiyim tatlim uyumak ve tursu yemekle geciyor zamanim sen ve meleklerin nasil?
Canimcim nasilsin? Niye bu kadat erken rapor verdi hulusi hoca hayirdir ? Yazmistim ama gormedin sanirsam
Uykucu şirin seni amn iyi ol canım senin bebişler iki oglan bi kız olcak sanki yada iki kı bi oğlan saglıklı olsunlarda yetr ne demişler ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyıben ilk kuZu kulagı istemiştim bizmkide tatlı yemn lazım diyordu vay be insan bi anlık istek le canı cekiyor kız senin koca sana bir bayn bulsun evi temizlesin sen yapma yada kendi temzlesin kolymı üçççzzz babsı oluyor
Görmedim canım
Bir sorunum yok çok şükür hulusi bey ikiz gebelerin çoğuna veriyor rapor biz konuşmadık henüz ama diğer arkadaşlardan biliyorum birilerine söylerken de duymuştum 17-25 haftalar arası ikizlerde riskli oluyormuş dinlenerek geçirin diyor
Sorma canim yaa kendimi cok yorgun hissediyorum ve surekli uyumak istiyorum. Allahim hayirli, sagliklisini versin de gerisi sorun degil tatlim.. Evde elimi biseye surmuyorum kocam sag olsun yapiyo ama bir kadin ayarlamak gerekecek..
Aman masallah canim bosver ohh evde olmanin tadini cikarcuma ya da c.tesi buraya gelecekmis galiba hulusi hoca sabirsizlikla bekliyorum
Canimm ayni anda yazmisiziyiyim tatlim uyumak ve tursu yemekle geciyor zamanim sen ve meleklerin nasil?
Canım malum üçz maşllhonun için iyi beslenmen gerk yorgun ve halsİz düşme canımm rabbim saglık sıht versin tabi önmli oln bak bende yaptım evlilik seyini hihi cok komik oldu
Canııııııım arkadaşım,kendinize dikkat edin,şu anda Allah'ım esirgesin 1-2-3-4 kişisiniz:)
Kontrollerinin aralarını uzun tutma lütfen.doktorun ayarlar ama 2 haftada bir senin için normal.Sev göbüşünü konuş onlarla annesi:))
Sorma canim yaa kendimi cok yorgun hissediyorum ve surekli uyumak istiyorum. Allahim hayirli, sagliklisini versin de gerisi sorun degil tatlim.. Evde elimi biseye surmuyorum kocam sag olsun yapiyo ama bir kadin ayarlamak gerekecek..
Aman masallah canim bosver ohh evde olmanin tadini cikarcuma ya da c.tesi buraya gelecekmis galiba hulusi hoca sabirsizlikla bekliyorum
merhaba yokhe,sana bişey danışmak istiyorum; senle aynı durumdayız ben de düşük yapıyorum.değerim 700-250-75-? bi kez daha teste çağırdılar 0 çıkana kadar ama bugün kanamam başladı,yine de gitmem gerkli mi sence?
Senin durumun nasıl canım,kanaman oldu mu,değer düştü mü?
Canim cok yemek yemek istemiyo nedense sut falan iciyorum da duzelirim herhalde..Takvimin guzel olmus insallah tez vakitte hamilelik takvimi yaparsin
Valla hem guzel hem korkutucu 4 kisi olmak tabi hamd olsun Allahima dr.ilk ultrasondan iki hafta sonraya gun verdi bize cok uzun geldi 30 mart yani gecmek bilmeztabi ben dayanamayip baktirmazsam 1 hafta sonra konusuyorum surekli karnima okuyup ufluyorum canim..
Canim benim yolun acik olsun, kolay gelsin.. Cabuk gel cok ozletme kendini
Yolun acik olsun canim benim gecmis olsun
güle güle git güle güle gel annene de geçmiş olsun canım
ayyy canim benim gecmis olsun onemli bise degildir insallah...iyi yolculuklarrr
Canım arkadaşlarım bir haftaya yakındır sizinle olamadım bu aralar herşey üst üste geldi..
Annemin hastane işlerini bitirdik çok şükür bişey çıkmadı...
Biraz daha işlerim var kırklarelinde en erken haftasonu dönüşe geçerim...
Hepinizi özledim..
o kadar dertlendım sonunda karar verdım gıttımm kuaforume. . . Mıss gıbı oldumm. . . Oyle cok dıkkat ettı kı hıjyene ve bızım rahatımıza :) ılık yaptı cok ıyı oldu, . . sagolsun agrısız sızısız kendımı kasmadan yaptrdmm. . . . .doktorumu da aradım kasıntı ıcın herhangı bı krem kullanma dedı. . .progestan ıgneye gec dedı. . . Kullanan varmı progestan 50 mg hergunbı taneymısss. . . Ins gecer de rahat uyurum bıraz, .
evt canım geçmiş olsun ikimizede allhım bidakine mutlulugumuzu daim etsin inş canım benm değrim de düşmedi hala cumaya yine testim var doktor 28 inde kese için gitmiştik bozulmuş dedi salı cagırdı gitmem üçgün kala kanamam başladı parçalar düştü mart 2 sinde test yaptırdım 565.55 cıktı muayneye gidince düşmüş dedi hersey sonra yine kan aldılar 236 ya düşmüştü dün yine vrdim kanı 178.59 cıktı bugun muayane oldum değr düşmedi içnde dış geblkten şüpelndi ama rahim içi temz ve sorun yok dedi cuma yine kan vercem işte canm doktor kanaman fazla oldumu dedim bi haftada nroml oldu cok asırı değil dedim değr düşmesi gerk dedi inş sorunsuz düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?