o kadar dertlendım sonunda karar verdım gıttımm kuaforume. . . Mıss gıbı oldumm. . . Oyle cok dıkkat ettı kı hıjyene ve bızım rahatımıza :) ılık yaptı cok ıyı oldu, . . sagolsun agrısız sızısız kendımı kasmadan yaptrdmm. . . . .doktorumu da aradım kasıntı ıcın herhangı bı krem kullanma dedı. . .progestan ıgneye gec dedı. . . Kullanan varmı progestan 50 mg hergunbı taneymısss. . . Ins gecer de rahat uyurum bıraz, .
Yokhe yazdıklarını ilk okuduğumda acaba iki taneydi de biri mi düştü diye geçti içimden ama ilk keseyi görüp sonraki gidişinde mi göremedi?Dış gebeliği aklımıza getirmeyelim canım inşaallah ikimizde tekrar toplanıp en yakın zamanda tekrar başlarız maceraya...
merhaba yokhe,sana bişey danışmak istiyorum; senle aynı durumdayız ben de düşük yapıyorum.değerim 700-250-75-? bi kez daha teste çağırdılar 0 çıkana kadar ama bugün kanamam başladı,yine de gitmem gerkli mi sence?
Senin durumun nasıl canım,kanaman oldu mu,değer düştü mü?
Canım kaçırma hulusi beyi.
Birde herşeye hazırlıklı ol tatlım hulusi hoca belki üç taneye devam etmeni istemeyebilir ben hiç görmedim ve duymadım onun hastalarından üç tane doğuran belki vardır ama sen yine de her ihtimali düşün bence.
teşekkürler kızlar...
neyseki herşey yolunda gitti sorun yok...
dönüş planlarına geçtim
Canım arkadaşlarım bir haftaya yakındır sizinle olamadım bu aralar herşey üst üste geldi..
Annemin hastane işlerini bitirdik çok şükür bişey çıkmadı...
Biraz daha işlerim var kırklarelinde en erken haftasonu dönüşe geçerim...
Hepinizi özledim..
slm kızlar sabah 8bucukta gittim 3 e geliyodu saat anca geleb,ldim doktordan allah devletineline düşürmesin((
iğnemi yanlış vurmuşum yani iğneye cektigim doz doru ama 75lik degil 450deki ilaçı cekmeliymişim doktor güldü felan bişi olmaz zaten senin yumurtlaman geç oluyo kendine bırakınca pkolusun dedi sorun değil dedi analttılar işte pazartesi gene gidicem baştan başlıyoruz 100lük vuruncam pazartesi kontrole gidicem... bu arada anesteziden gün alım ciger filmi ekg cektirdim bütün gün hastanedeydim yanicok bunaldım hiç iyi değilim başım acayşip agrıyo içim arıyo hatta nasıl bişi bilmem moralim kalamdı biraz ağlayıp rahatlamam lazım
bide sanal cigara yakim
bugün iyi degilim ama iyi olucam güzel düşünüp güzellik bulucam alalhın izniyle
ah canım öyledir hastane işleri hep beklersin ilgi alka görmek iyi guzel haberlerle eve dönmk istersin hep iğneni keşke kendin yapmasydın ben ilk tupun iğnelrini hep gidp gidp vurndum eşim ben yaprım dediysede yok dedim cok pinpirkliyim bndeama olsun vurabiliyosan oda güzel bişey tabiinş hersey yolunda gider
akşam vurun dediler yakında polikilinşk yok kendim vuramıyorum bende eşim vuruyo :18:dün gece bi resim cekcem diye vurdum nasıl yaptım bilmiyorum:18:
bakalım dogru vurunup gidicem pazarteisolan oldu artık
Canım çok çok üzüldüm durumuna benimde hep yüreğim ağzımda ne kötü bir durumya beklemek p.tesi günü gideceğim keseyi görmeye.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
merhaba,bende ilk başta şok geçirdim,kanamam başlayınca nasıl olurum diyodum ama aksine çok sakindim bugün,geriye bakmamayı öğrenmem lazım(her ne kadar 26 haftalık tek yumiş ikizlerimi kaybetsem de,onların ultrason resimlerine arada bakıp gözyaşı döksem de,babaları gidip gördüğü halde ,ahirette beni beklicekleri toprak beşiklerinde onları görmeye gidemesem de.....
Sen niçin tedirginsin içini ferah tut sana ve Benkayra'ya,diğer kızlara dua edicem tüm yüreğimle,değerlerin yükseldiyse,lekelenmen olmadıysa güzel düşün canım benim.pazartesi gideceksin keseni göreceksin sonra pıt pıt mı desem pıt pıtlar mı desem duyucaksın inşaallah.
Canimm ayni anda yazmisiziyiyim tatlim uyumak ve tursu yemekle geciyor zamanim sen ve meleklerin nasil?
Kuzum bugün çok hastaydımCanım nber nsılsın yenimi uyandın yoksa
Kuzum bugün çok hastaydım
Bilmiyorum canım sol kasığım ağrıyo hiç geçmedi doktor enfeksiyon dedi ama bilmiyorumHayırdır tatlım yaa neyin var ne oldu
Bilmiyorum canım sol kasığım ağrıyo hiç geçmedi doktor enfeksiyon dedi ama bilmiyorum
Çok kötüyüm
Yok canım gün gece idrar tahlili yaptırmıştık ona göre dedi ama verdiği ilaçlar yaramadıCanım ya dr görmedenmi enfeksiyon dedi yaa çok saçma çok geçmiş olsun tatlımm
Yok canım gün gece idrar tahlili yaptırmıştık ona göre dedi ama verdiği ilaçlar yaramadı
yarında geçmezse çağırdı gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?