Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhh güle güle kirlet:))) darısı benim başıma ne diyeyim o iğneden ben 20 gün falan kullandım canım ama bana 2 ampul birden vuruluyodu

amin canım inş sorunsuz bi şekilde devm etmek nasip olur 2 ay sonra isterseniz yapbilrsinz diyor ama biz anca kışın çünkü eşimn işleri yazın cok yogun kışın seyrek ondan anca ozmana kayr diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı nisanda regliden 7 gun sonra sogan suyuna başlicam inş şifa olur

slm kızlar sabah 8bucukta gittim 3 e geliyodu saat anca geleb,ldim doktordan allah devletineline düşürmesin((

iğnemi yanlış vurmuşum yani iğneye cektigim doz doru ama 75lik degil 450deki ilaçı cekmeliymişim doktor güldü felan bişi olmaz zaten senin yumurtlaman geç oluyo kendine bırakınca pkolusun dedi sorun değil dedi analttılar işte pazartesi gene gidicem baştan başlıyoruz 100lük vuruncam pazartesi kontrole gidicem... bu arada anesteziden gün alım ciger filmi ekg cektirdim bütün gün hastanedeydim yani cok bunaldım hiç iyi değilim başım acayşip agrıyo içim arıyo hatta nasıl bişi bilmem moralim kalamdı biraz ağlayıp rahatlamam lazım

bide sanal cigara yakim

bugün iyi degilim ama iyi olucam güzel düşünüp güzellik bulucam alalhın izniyle

Canım çok çok üzüldüm durumuna benimde hep yüreğim ağzımda ne kötü bir durumya beklemek p.tesi günü gideceğim keseyi görmeye.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kacirmam insallah bana transferimi yaparken bir hastam vardi iki embriyo transfer ettik biri tek yumurta ikizi olmus ucuzlere hamile kaldi dedi. Baska busey demedi ama zaten bana oyle bisey teklif ederse kabul etmem

teşekkürler kızlar...
neyseki herşey yolunda gitti sorun yok...
dönüş planlarına geçtim

Canim benim ozledim valla sevindim herseyin yolunda olmasina Allaha emanet ol bebekim cabucak don

ah canım öyledir hastane işleri hep beklersin ilgi alka görmek iyi guzel haberlerle eve dönmk istersin hep iğneni keşke kendin yapmasydın ben ilk tupun iğnelrini hep gidp gidp vurndum eşim ben yaprım dediysede yok dedim cok pinpirkliyim bnde ama olsun vurabiliyosan oda güzel bişey tabiinş hersey yolunda gider

akşam vurun dediler yakında polikilinşk yok kendim vuramıyorum bende eşim vuruyo :18:dün gece bi resim cekcem diye vurdum nasıl yaptım bilmiyorum:18:

bakalım dogru vurunup gidicem pazarteisolan oldu artık

akşam vurun dediler yakında polikilinşk yok kendim vuramıyorum bende eşim vuruyo :18:dün gece bi resim cekcem diye vurdum nasıl yaptım bilmiyorum:18:

bakalım dogru vurunup gidicem pazarteisolan oldu artık

allh kolylk versin canım ne deyim rabbim bunca emeğimizi boşa çıkrmaz inş sonucumz muradımızı kucamıza aldırsın

Canım çok çok üzüldüm durumuna benimde hep yüreğim ağzımda ne kötü bir durumya beklemek p.tesi günü gideceğim keseyi görmeye.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

merhaba,bende ilk başta şok geçirdim,kanamam başlayınca nasıl olurum diyodum ama aksine çok sakindim bugün,geriye bakmamayı öğrenmem lazım (her ne kadar 26 haftalık tek yumiş ikizlerimi kaybetsem de,onların ultrason resimlerine arada bakıp gözyaşı döksem de,babaları gidip gördüğü halde ,ahirette beni beklicekleri toprak beşiklerinde onları görmeye gidemesem de.....

Sen niçin tedirginsin içini ferah tut sana ve Benkayra'ya,diğer kızlara dua edicem tüm yüreğimle,değerlerin yükseldiyse,lekelenmen olmadıysa güzel düşün canım benim.pazartesi gideceksin keseni göreceksin sonra pıt pıt mı desem pıt pıtlar mı desem duyucaksın inşaallah.

Canimm yasadiklarin gercekten cok zor Allahim sana en kisa zamanda melegini gondersin yaran kabuk baglasin benim duam da hepinizle surekli dua ediyorum Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve saglikla kucagimiza alacagimiz melekler nasip etsin..

Kızlar merhaba bir iki sayfa geriye dönerek okudum,

Pepelopen çok geçmiş olsun canım, bu maalesef hepimizin başına gelebilecek bir şey.
Allah sana sabır ve sıhat versin ve en kısa zamanda kucağın dolsun inş.

Canimm ayni anda yazmisiz iyiyim tatlim uyumak ve tursu yemekle geciyor zamanim sen ve meleklerin nasil?

canım sana özellikle yazmak istedim. canın çok istese de tuzlu yememeye çalış lütfen. geçen hafta bana renkli doppler çekildi, bebeği besleyen damarlarda çentiklenme gözlendi yazıyordu. doktorum tam açıklamadı ama tuzu kes dedi. ben de eve gelince araştırdım, anne çok iyi beslense de tuz tüketimi bebeğin beslenmesini engelliyormuş. hele ki senin gibi 3 taneyseler beslenmeleri gerçekten zorlaşır.
hem bebişlerin hem de kendi sağlığın için turşu, tuzlu zeytin gibi yiyeceklerden uzak dur

Yok canım gün gece idrar tahlili yaptırmıştık ona göre dedi ama verdiği ilaçlar yaramadı
yarında geçmezse çağırdı gidicez

Canım çok geçmiş olsun İnşallah ilaçlar işe yararda gitmene gerek kalmaz tatlım yaa bende 3 gündür hastalanamadım canım çok sıkılıyor çok sancım var kasıklarım çok agrıyor ama olamadım tatlım geçen senede 1 kez böyle olmustum 15 gün geçikmişti İnşallah öyle olmam canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…