Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım hayırdı ne oldu kocanın kounu? Geçmiş olsun

Canım belki bebiş vardır
inşallahhhhhhhhhhh

Cnm bnm dr m hamileligim boyunca disarida agda yaptirmami istemedi ben o loca karnimla agsts sicagnda bile kendim yaptim bu konuda cok dikktli ol derim birde ben 3. Ay sonina kadar progestn kullandm kalcadn bilgin olsun saglik ocagi vuruyor birde devlet oduyut cok bir para degil ama bilgn olsun

Canim bilgilendirdigin icin tesekkur ederim zaten boyle yemicem sanirim bir daha o kadar cok yedim ki barsaklarim bozuldu wc den cikamadim ama kendime engel olamadim nasil gozum donmus oyle anlamadum bundan sonra cok dikkat edicem canim..

Kuzum bugün çok hastaydım

Canimcim cok gecmis olsun cabucak iyilesirsin insallah..

Nasılsınz iysinzdir inş bi slm veryim dedim uyumaya calışıyorum ama uyuyamıyorum nefs almıyorum sanki ruhum daralıyor içim sıkılıyor

Herkes Gülüşümü Görüyor
Kimse savaşımı görmüyor.
Herkes sesimi duyuyor
Düşündügümü kimse bilmiyor.
Herkes yazdiklarimi okuyor
ASİLİĞİMİ kimse görmüyor.
Herkes beni tanidigini saniyor
Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor

Canım hayırdı ne oldu kocanın kounu? Geçmiş olsun
yatak odasında rutubetten küf olmuş kolonda yer yer ama alt tarafı da bayaa bildiğin duvarı çatlamıştı..biizimki aldı eline çekici kırdı çatlayan yeri alcıyla yeniden kolonu aynı şekilde doldurup tamir ettii...şimdi kurumasını bekliyorumm çamaşır suyuyla evin belli bölümlerini silecem inşaallah lekeler kaybolurr...hastalık falan yok yanii duvar kolonundan bahsediyordumm tatlımm...
Nasılsınz iysinzdir inş bi slm veryim dedim uyumaya calışıyorum ama uyuyamıyorum nefs almıyorum sanki ruhum daralıyor içim sıkılıyor
canım biran önce yardım almalısınn..ben ne çektimm tedavimden sonra sinir krizleri geçirdimm..ki sinirli bir insan hiç değilimm tartıştığım bile olmamıştır kimseylee...ama tedavinin sonundaa sinirden nöbet geçirdiğim çok oldu...psikolojik destekle falan toparladımm....elim kolum uyuşuyor du....nefesim daralıyordu..ağla ağla içim çıkıyordu...bazen de ağlayamıyordumm kalbim göğüs kafesime sığmıyordu...ne zor günlerdii

Sagol canmda benm bi tek cocukla ilgili srunum yok ailemde evmde cevrmden yani baygı var ama rabbim cok şükürki bi tek içim darlıp sıkılıyor sinrlnsemde cok sürmüyor ama bazen payşıp anlatmzsam kndime sıkıntı yapıyorum işte bazende tasıyor efkrlanıyorum allhım hiç kimsenin içine sıkıntı vermesin huzr mutlulk nasip etsin inş

İyi tatlımm 5 dk önce bende selam verdim ama almadınn sen nasıslın bebemmmm
ben mi almadım?? kızım ben yeni girdim hello dedim ...sen benden öncekilere selam vermişsindir banane ben yoktum o zaman...:))) napim cnm netten pasta tarifi bakıyorum sen napıon

Son düzenleme:
ben mi almadım?? kızım ben yeni girdim hello dedim ...sen benden öncekilere selam vermişsindir banane ben yoktum o zaman...:))) napim cnm netten pasta tarifi bakıyorum sen napıon

Canikommmmmm sen burada açık gözüküyordun beeee niye kızıyon bana pasta yapda yiyelim hadi canımm yaaa hastalanmadımda zaten hamilemiyim neee

Canikommmmmm sen burada açık gözüküyordun beeee niye kızıyon bana pasta yapda yiyelim hadi canımm yaaa hastalanmadımda zaten hamilemiyim neee
kızarım tabi ben görmedim bile direk geldim gif ekklemeyle uğrastımmmmyaparım valla ge buyur pastam meshurdur.... nerde o günlerrrrr bi hamile kalsan tam bomba olur.yarına randevu aldım gidip bi konusucaz bakim..

merhaba arkadaşlar ALLAH herkezin yardımcısı olsun...
ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı tekrardan denemek için uzun bi ara vermeyi planlıyorum elimde kalan bazı ilaçlar var almak isteyen olursa uygun fiyatla vermek isterim ..
tarihlerinin geçmemesi açısından ..eğer tutsaydı ihtiyaç sahibi birine ücretsiz verecektim ama nasip olmadı ..
2 adet gonal f-450
2 adet cetrotide
2 adet menagon 75
özelden msj atabilirsiniz iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…