selam kızlaarr bugünn dünden kocamın kırdığı kolonun ve evde heryerde bıraktığı döküntülerle uğraşma günümdüü...gündüz de elektrikler gitti ....gelemedimm.akşama kadar baçşım ağrıdı yattım uyudum kocama dedimm ben uyucam başım tuttu beni gelince uyandırmaa gece 10 gibi uyandır..sağolsun uyandırmadı kalktım çay falan içtikk meryemimi okuyp yatıcamm da bi bakiim dedim maşallah baya kaynatmışsınız son 3 sayfayı okuudm sadece ...kıl tüy muhabbetinize koptum ama mehlikacımm alerji kaşıntı varsa doktoruna sor ona göre temeizlenn bence de.... malum riskli dnemdesimm...enfeksiyon kapmadan yap ne yapacaksan..bir de ufak bir tüyo vereyimm iççamaşırını ütüleyip giy ve pamuklu kullan enfeksiyondan korunmuş olurusnn bu dönemde...
herkese iyi gecelerr Allah rahatlık versinn kızlaar
Canım belki bebiş vardırCanım çok geçmiş olsun İnşallah ilaçlar işe yararda gitmene gerek kalmaz tatlım yaa bende 3 gündür hastalanamadım canım çok sıkılıyor çok sancım var kasıklarım çok agrıyor ama olamadım tatlım geçen senede 1 kez böyle olmustum 15 gün geçikmişti İnşallah öyle olmam canım yaa
Canım belki bebiş vardır
inşallahhhhhhhhhhh
o kadar dertlendım sonunda karar verdım gıttımm kuaforume. . . Mıss gıbı oldumm. . . Oyle cok dıkkat ettı kı hıjyene ve bızım rahatımıza :) ılık yaptı cok ıyı oldu, . . sagolsun agrısız sızısız kendımı kasmadan yaptrdmm. . . . .doktorumu da aradım kasıntı ıcın herhangı bı krem kullanma dedı. . .progestan ıgneye gec dedı. . . Kullanan varmı progestan 50 mg hergunbı taneymısss. . . Ins gecer de rahat uyurum bıraz, .
Kızlar merhababir iki sayfa geriye dönerek okudum,
Pepelopen çok geçmiş olsun canım, bu maalesef hepimizin başına gelebilecek bir şey.
Allah sana sabır ve sıhat versin ve en kısa zamanda kucağın dolsun inş.
canım sana özellikle yazmak istedim. canın çok istese de tuzlu yememeye çalış lütfen. geçen hafta bana renkli doppler çekildi, bebeği besleyen damarlarda çentiklenme gözlendi yazıyordu. doktorum tam açıklamadı ama tuzu kes dedi. ben de eve gelince araştırdım, anne çok iyi beslense de tuz tüketimi bebeğin beslenmesini engelliyormuş. hele ki senin gibi 3 taneyseler beslenmeleri gerçekten zorlaşır.
hem bebişlerin hem de kendi sağlığın için turşu, tuzlu zeytin gibi yiyeceklerden uzak dur
Kuzum bugün çok hastaydım
yatak odasında rutubetten küf olmuş kolonda yer yer ama alt tarafı da bayaa bildiğin duvarı çatlamıştı..biizimki aldı eline çekici kırdı çatlayan yeri alcıyla yeniden kolonu aynı şekilde doldurup tamir ettii...şimdi kurumasını bekliyorumm çamaşır suyuyla evin belli bölümlerini silecem inşaallah lekeler kaybolurr...hastalık falan yok yanii duvarCanım hayırdı ne oldu kocanın kounu? Geçmiş olsun
canım biran önce yardım almalısınn..ben ne çektimm tedavimden sonra sinir krizleri geçirdimm..ki sinirli bir insan hiç değilimm tartıştığım bile olmamıştır kimseylee...ama tedavinin sonundaa sinirden nöbet geçirdiğim çok oldu...psikolojik destekle falan toparladımm....elim kolum uyuşuyor du....nefesim daralıyordu..ağla ağla içim çıkıyordu...bazen de ağlayamıyordumm kalbim göğüs kafesime sığmıyordu...ne zor günlerdiiNasılsınz iysinzdir inş bi slm veryim dedim uyumaya calışıyorum ama uyuyamıyorum nefs almıyorum sanki ruhum daralıyor içim sıkılıyor
yatak odasında rutubetten küf olmuş kolonda yer yer ama alt tarafı da bayaa bildiğin duvarı çatlamıştı..biizimki aldı eline çekici kırdı çatlayan yeri alcıyla yeniden kolonu aynı şekilde doldurup tamir ettii...şimdi kurumasını bekliyorumm çamaşır suyuyla evin belli bölümlerini silecem inşaallah lekeler kaybolurr...hastalık falan yok yanii duvarkolonundan bahsediyordumm tatlımm...
canım biran önce yardım almalısınn..ben ne çektimm tedavimden sonra sinir krizleri geçirdimm..ki sinirli bir insan hiç değilimm tartıştığım bile olmamıştır kimseylee...ama tedavinin sonundaa sinirden nöbet geçirdiğim çok oldu...psikolojik destekle falan toparladımm....elim kolum uyuşuyor du....nefesim daralıyordu..ağla ağla içim çıkıyordu...bazen de ağlayamıyordumm kalbim göğüs kafesime sığmıyordu...ne zor günlerdii
napıosunuz kızlarrrrrrrrrrr???
ben mi almadım?? kızım ben yeni girdim hello dedim ...sen benden öncekilere selam vermişsindir banane ben yoktum o zaman...:))) napim cnm netten pasta tarifi bakıyorum sen napıonİyi tatlımm 5 dk önce bende selam verdim ama almadınnsen nasıslın bebemmmm
ben mi almadım?? kızım ben yeni girdim hello dedim ...sen benden öncekilere selam vermişsindir banane ben yoktum o zaman...:))) napim cnm netten pasta tarifi bakıyorum sen napıon
Canikommmmmm sen burada açık gözüküyordun beeee niye kızıyon banapasta yapda yiyelim hadi canımm yaaa hastalanmadımda zaten hamilemiyim neee
kızarım tabi ben görmedim bile direk geldim gif ekklemeyle uğrastımmmmCanikommmmmm sen burada açık gözüküyordun beeee niye kızıyon banapasta yapda yiyelim hadi canımm yaaa hastalanmadımda zaten hamilemiyim neee
tamam kuzu bnde yatıcam hdi öptümmm?aysegül nerde acaba bugun görusemedık..Canımmm ben çıkıyorum eşim kayıvalide oturuyoruz biraz onlarla oturyım yarın görüşürüz tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?