hoşgeldiin canım n olsun meryem okuyacam ..abdestimi aldım geldim bir selam veriimm dedimm...napıosunuz kızlarrrrrrrrrrr???
ttalım eksik anlattım sanırımm..benim de sinir krizlerimin sebebi tek çocuk değildii..ama tedaviyle birliktee geçirdiğim ameliyatlarda ladığım narkoz ve kullandığım diğer ilaçlar tüm hormonlarımı altüst ettiği için o duruma geldimm..ki benim sıkıntılarımı eskiler bilir kv ve görümcelerimle evlendiğim günden beri 4 yıldır neler yaşadığımı..artık yüzyüze bakmaz duruma geldimm ..çünkü her görmezden geldiğim olaydaa daha beter oldulaarr...eşim arada kalmasın diyee çabaladıkçaa yıpranan ben oldumm..evliliğimiz yara almaya başladı... eşim de bıktı..onların yüüznden ne tedavime odaklanabildimm ne detedavimden sonra stressiz gün geçirebildimm...sonrasında da patladım iştee...Sagol canmda benm bi tek cocukla ilgili srunum yok ailemde evmde cevrmden yani baygı var ama rabbim cok şükürki bi tek içim darlıp sıkılıyor sinrlnsemde cok sürmüyor ama bazen payşıp anlatmzsam kndime sıkıntı yapıyorum işte bazende tasıyor efkrlanıyorum allhım hiç kimsenin içine sıkıntı vermesin huzr mutlulk nasip etsin inş
hoşgeldiin canım n olsun meryem okuyacam ..abdestimi aldım geldim bir selam veriimm dedimm...
ttalım eksik anlattım sanırımm..benim de sinir krizlerimin sebebi tek çocuk değildii..ama tedaviyle birliktee geçirdiğim ameliyatlarda ladığım narkoz ve kullandığım diğer ilaçlar tüm hormonlarımı altüst ettiği için o duruma geldimm..ki benim sıkıntılarımı eskiler bilir kv ve görümcelerimle evlendiğim günden beri 4 yıldır neler yaşadığımı..artık yüzyüze bakmaz duruma geldimm ..çünkü her görmezden geldiğim olaydaa daha beter oldulaarr...eşim arada kalmasın diyee çabaladıkçaa yıpranan ben oldumm..evliliğimiz yara almaya başladı... eşim de bıktı..onların yüüznden ne tedavime odaklanabildimm ne detedavimden sonra stressiz gün geçirebildimm...sonrasında da patladım iştee...
herkese günaydınlar güzel günler güzel haberler diliyorum
herkese günaydınlar güzel günler güzel haberler diliyorum
günaydınlaaaarrr efendiimmm :')
Selam kızlar
Hepinize kucak dolusu öpücükler
Bugün çok güzel bir güneş var ben kahvaltıdan sonra balkonda çayımı içtim bahçeyi ve kuşları seyrettim enerji doldum derken tansiyonum düştü biraz yattım geçti
Bahçenin resmini çektim size de gondereyim az sonra
anammmmm bu saat olmusss ne kadar az bi kobusma olmus gece yazdiklarim.ayni sayfada duruyo:))))napiosunuz kizlarr???
Gittin mi canım doktora?anammmmm bu saat olmusss ne kadar az bi kobusma olmus gece yazdiklarim.ayni sayfada duruyo:))))napiosunuz kizlarr???
Canım ben avrupadayım bi bilgim yok ama tüp yapan bi doktora git derim normal kadın doğumcular anlamıyorlar maalesef çünkü bize daha serttedaviler uygulanıyor rahatlatacaksa canım seni bende estrofemi 1kez progestanı 2kez aldım zaten bi kaç hafta sonra estrofemi bırakıcan onu kadmemeli olarak bıraktırıyorlar belki o yüzden tek kullan demiştirdemiştirKizlar istanbul anadolu yakasinda olup iyi bir dr.tavsiye edebilecek kimse var mi? Ben su an gittigim dr.la devam.etmeme karari alicam sanirim. Bana p.teai ilaclarimi yazdi ve sayilari dusurmus bende 3 gundur oyle kullanmistim bugun eskisi gibi kullanmam gerektigini soyledi. Yani progestan ve estrifemi gunde 3 kez aliyordum. Abla bana estrofemi gunde 1 progestani 2 kere yazmisti ama ben ikisinide yc kere kullanmaliymisim cok sinir oldum yaa
Canım ben avrupadayım bi bilgim yok ama tüp yapan bi doktora git derim normal kadın doğumcular anlamıyorlar maalesef çünkü bize daha serttedaviler uygulanıyor rahatlatacaksa canım seni bende estrofemi 1kez progestanı 2kez aldım zaten bi kaç hafta sonra estrofemi bırakıcan onu kadmemeli olarak bıraktırıyorlar belki o yüzden tek kullan demiştirdemiştir
Durcum nasılsın kimselrde yok
Benim çoook uykum var geceleri deliksiz uyuyamıyorum çok halsizim çoook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?