Tüp Bebek Günlüğümüz !

napıosunuz kızlarrrrrrrrrrr???
hoşgeldiin canım n olsun meryem okuyacam ..abdestimi aldım geldim bir selam veriimm dedimm...
ttalım eksik anlattım sanırımm..benim de sinir krizlerimin sebebi tek çocuk değildii..ama tedaviyle birliktee geçirdiğim ameliyatlarda ladığım narkoz ve kullandığım diğer ilaçlar tüm hormonlarımı altüst ettiği için o duruma geldimm..ki benim sıkıntılarımı eskiler bilir kv ve görümcelerimle evlendiğim günden beri 4 yıldır neler yaşadığımı..artık yüzyüze bakmaz duruma geldimm ..çünkü her görmezden geldiğim olaydaa daha beter oldulaarr...eşim arada kalmasın diyee çabaladıkçaa yıpranan ben oldumm..evliliğimiz yara almaya başladı... eşim de bıktı..onların yüüznden ne tedavime odaklanabildimm ne detedavimden sonra stressiz gün geçirebildimm...sonrasında da patladım iştee...

Anladım canım Cok zor tabi bnde 7 sendr cektim herseyi hep sustukça üstüme geldiler ama artık bnde susmaycm bn hep ağlayıp üzülecm onlar ağlayıp üzlsün artık toparladım cocuk konusunu arda efkarlnsanmda olsun bundan sonra can yakcksınki iyi olsınn

Bugün çok güzel bir güneş var ben kahvaltıdan sonra balkonda çayımı içtim bahçeyi ve kuşları seyrettim enerji doldum derken tansiyonum düştü biraz yattım geçti
Bahçenin resmini çektim size de gondereyim az sonra

Son düzenleme:
resimleri buraya atamıyom kızlar boyutları büyük geliyor galiba
face e attım. bir de kankamın bebişinin fotolarını paylaştım.

anammmmm bu saat olmusss ne kadar az bi kobusma olmus gece yazdiklarim.ayni sayfada duruyo:))))napiosunuz kizlarr???

haftasonuna bir kala herkese merhabaaaaaaaaaaaa gerçi bu haftasonu da çalışıyorum ama olsun adı bile güzel
kızlar size bir soru, bebek duasına ne götürülür :44:

Kizlar istanbul anadolu yakasinda olup iyi bir dr.tavsiye edebilecek kimse var mi? Ben su an gittigim dr.la devam.etmeme karari alicam sanirim. Bana p.teai ilaclarimi yazdi ve sayilari dusurmus bende 3 gundur oyle kullanmistim bugun eskisi gibi kullanmam gerektigini soyledi. Yani progestan ve estrifemi gunde 3 kez aliyordum. Abla bana estrofemi gunde 1 progestani 2 kere yazmisti ama ben ikisinide yc kere kullanmaliymisim cok sinir oldum yaa

Canım ben avrupadayım bi bilgim yok ama tüp yapan bi doktora git derim normal kadın doğumcular anlamıyorlar maalesef çünkü bize daha serttedaviler uygulanıyor rahatlatacaksa canım seni bende estrofemi 1kez progestanı 2kez aldım zaten bi kaç hafta sonra estrofemi bırakıcan onu kadmemeli olarak bıraktırıyorlar belki o yüzden tek kullan demiştirdemiştir

Benim gunde kac tane aldigimdan haberi bile yok o gun biz o heyecanla akil edemedik. Bugun ucer defa al diyince sinir oldum 3 gun once sayi duamustu. Offf ne bilim hemen kafam allak bullak oluyor bu dr.tupcu degil ama benim dr.la surekli irtibat halinde olur diye tercih etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…