Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bir de sen kac haftalikken biraktin eatrofemi ? Biz daha 5+4 olduk bugun

Canım bence hulusi hocaya sor o sana söyler kac tane alacağını
Bende 2. Testten sonra estrofemi kesti başka bi arkadasima devam etti bir süre daha hatta o da sormuştu herkezin farklı birbirinizle kıyaslamayin dedi
Progestana 9. Haftaya kadar devam ettim günde üç tane

Son düzenleme:
Öyle maalesef doktorlar ama canını sıkma çok şükür bi sorun yok bebelerinde stres yapma canım dediğim gibi bi kaç hafta sonra bıraktıracak

Simdi hulusi hocayla gorustum estrofemi kes dedi yarin burada olacakmis gel bi bakalim dedi. Detayli konusuruz artik

Simdi hulusi hocayla gorustum estrofemi kes dedi yarin burada olacakmis gel bi bakalim dedi. Detayli konusuruz artik
gördün mü bak stres boşaymış ama anlıyorum canım seni inan hiç bitmiyo dün gece 4 saat hastanedeydik kasık ağrısından
nasıl korktum bi bilsen doğurana kadar bize rahat yok

gördün mü bak stres boşaymış ama anlıyorum canım seni inan hiç bitmiyo dün gece 4 saat hastanedeydik kasık ağrısından
nasıl korktum bi bilsen doğurana kadar bize rahat yok

Yaaa neden olmus peki gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah.. Bakalim biz yarin pitpitlari duyacakmiyiz:18:

Yaaa neden olmus peki gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah.. Bakalim biz yarin pitpitlari duyacakmiyiz:18:
canım gaz dediler ama bilmiyorum çözemedim hala daha geçmedi çok korktuk nst ya falan bağladır bişii çıkmadı
şimdi bende dikişte varya rahimde daha bi korkuyoru şöle bi 30lu haftaları görsem rahatlıycam
duyarsın canım ya sıkma canını zaten doktorun anlamıştır kalp atışları var mı yok mu diye
ay bide dün gece rüyamda seni gördüm telimde benkayra arıyo yazıyodu

Insallah kucaginda gor saglikla melegini annesi sana serklaj mi yaptilar? Hayirdir insallah bide benkayra

O gazdan ben de dertliyim öyle bi ağrı oluyor ki korkuyor insan neoluyo diye

O gazdan ben de dertliyim öyle bi ağrı oluyor ki korkuyor insan neoluyo diye
sorma canım ya gaz dediler ama geçmedi nst ya falan bağladır lavman yapıldı yok banamısın demedi
ama çok zor beyaz ekmek yeme dedi hergün bir kase yeşil salata bol kayısı hepsinide yiyorum oysaki
hissetmeye başladın mı canım bebeği
Benim gorumcemede yapilmisti korkma tatlim iyi olacak insallah
inşallah canım nasıl memnunmuydu o

Onun kanamasi falan olmustu cok dr.serklaj yapti sonra dogurana kadar yatti hep ama iyiydi hic sorun yasamadi

Slm kızlar nabıyonuz bakim bnde yemklerimi yaptım rahtım bakınıyom camdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…