Canım ben avrupadayım bi bilgim yok ama tüp yapan bi doktora git derim normal kadın doğumcular anlamıyorlar maalesef çünkü bize daha serttedaviler uygulanıyor rahatlatacaksa canım seni bende estrofemi 1kez progestanı 2kez aldım zaten bi kaç hafta sonra estrofemi bırakıcan onu kadmemeli olarak bıraktırıyorlar belki o yüzden tek kullan demiştirdemiştir
Kizlar istanbul anadolu yakasinda olup iyi bir dr.tavsiye edebilecek kimse var mi? Ben su an gittigim dr.la devam.etmeme karari alicam sanirim. Bana p.teai ilaclarimi yazdi ve sayilari dusurmus bende 3 gundur oyle kullanmistim bugun eskisi gibi kullanmam gerektigini soyledi. Yani progestan ve estrifemi gunde 3 kez aliyordum. Abla bana estrofemi gunde 1 progestani 2 kere yazmisti ama ben ikisinide yc kere kullanmaliymisim cok sinir oldum yaa
Öyle maalesef doktorlar ama canını sıkma çok şükür bi sorun yok bebelerinde stres yapma canım dediğim gibi bi kaç hafta sonra bıraktıracakBenim gunde kac tane aldigimdan haberi bile yok o gun biz o heyecanla akil edemedik. Bugun ucer defa al diyince sinir oldum 3 gun once sayi duamustu. Offf ne bilim hemen kafam allak bullak oluyor bu dr.tupcu degil ama benim dr.la surekli irtibat halinde olur diye tercih etmistim
Neden uyuyamiyorsun canim? Ben 24 saat deliksiz uyuyabilirim o moddayim yani ama cok halsizim bende kolumu.kipirdatacak halim yok.
Cnm 7. Yada 8. Haftada bıraktımBir de sen kac haftalikken biraktin eatrofemi ? Biz daha 5+4 olduk bugun
gördün mü bak stres boşaymış ama anlıyorum canım seni inan hiç bitmiyo dün gece 4 saat hastanedeydik kasık ağrısındanSimdi hulusi hocayla gorustum estrofemi kes dedi yarin burada olacakmis gel bi bakalim dedi. Detayli konusuruz artik
gördün mü bak stres boşaymış ama anlıyorum canım seni inan hiç bitmiyo dün gece 4 saat hastanedeydik kasık ağrısından
nasıl korktum bi bilsen doğurana kadar bize rahat yok
canım gaz dediler ama bilmiyorum çözemedim hala daha geçmedi çok korktuk nst ya falan bağladır bişii çıkmadıYaaa neden olmus peki gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah.. Bakalim biz yarin pitpitlari duyacakmiyiz:18:
canım gaz dediler ama bilmiyorum çözemedim hala daha geçmedi çok korktuk nst ya falan bağladır bişii çıkmadı
şimdi bende dikişte varya rahimde daha bi korkuyoru şöle bi 30lu haftaları görsem rahatlıycam
duyarsın canım ya sıkma canını zaten doktorun anlamıştır kalp atışları var mı yok mu diye
ay bide dün gece rüyamda seni gördüm telimde benkayra arıyo yazıyodu
Simdi hulusi hocayla gorustum estrofemi kes dedi yarin burada olacakmis gel bi bakalim dedi. Detayli konusuruz artik
amin canım hepimiz inşallahhhhhInsallah kucaginda gor saglikla melegini annesisana serklaj mi yaptilar? Hayirdir insallah bide benkayra
Iyi olmuş konuştuğun canım yarını bende merakla bekliyorum neler diyecek bakalım
canım gaz dediler ama bilmiyorum çözemedim hala daha geçmedi çok korktuk nst ya falan bağladır bişii çıkmadı
şimdi bende dikişte varya rahimde daha bi korkuyoru şöle bi 30lu haftaları görsem rahatlıycam
duyarsın canım ya sıkma canını zaten doktorun anlamıştır kalp atışları var mı yok mu diye
ay bide dün gece rüyamda seni gördüm telimde benkayra arıyo yazıyodu
amin canım hepimiz inşallahhhhh
evet serklaj yapıldı 12. haftamda o yüzden endişelerim daha fazla
sorma canım ya gaz dediler ama geçmedi nst ya falan bağladır lavman yapıldı yok banamısın demediO gazdan ben de dertliyim öyle bi ağrı oluyor ki korkuyor insan neoluyo diye
inşallah canım nasıl memnunmuydu oBenim gorumcemede yapilmisti korkma tatlim iyi olacak insallah
sorma canım ya gaz dediler ama geçmedi nst ya falan bağladır lavman yapıldı yok banamısın demedi
ama çok zor beyaz ekmek yeme dedi hergün bir kase yeşil salata bol kayısı hepsinide yiyorum oysaki
hissetmeye başladın mı canım bebeği
inşallah canım nasıl memnunmuydu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?