Slm kızlar nabıyonuz bakim bnde yemklerimi yaptım rahtım bakınıyom camdan
Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyorr?
mehtappcımmmmmm nasıl olayım gülüm bende adet olmayı bekliyorumm yeni umutlar için..1 haftamm var..İnş nazlı sıpam keşke kendiliğinden gelse tabiisi ama nerdee..Rabbim büyük tabii.
sende randevunu almışsın çok sevindimm..İnş herşey istediğin gibi gönlünce olurr..
İnşallaaah tatlım inşallah kendilignden gelir canımmmm benimm bende bakalım canım ya İnş yumiş bulunurda kalitelide olur canımm kaderlerimiz aynı Rabbim bizlere bol bol kaliteli çokkk yumişler versin İNŞALLAHHHHHHHHHHHH
oohh en iyisini yapıyosun datlumm hava süperr camlar açık bende..zaten haberler de izledim şimdi h.sonu 16 derece birsen düşecekmişşş..MArt martlığını yapıp gidecekkmişş..:18::18::18:
ay hadi bakalım canım hayırlıısı olsun inşallah gelsin bebişlerSelam kızlar nasılsınız mons nasıl oldun tatlımm düzeldinmi biraz? canım 1 saat önce çok şükür hastalandım cumartesi sabah randevumuda aldım İnş herşey yolunda olursa bu ay başlarız canımm sonucuda iyi olur İNŞŞŞ
Evt canm yedik oturduk bile tv izliyozhava baZen cok güZel oluyor biZim karşıda park var cocugunu alan gidiyor bende bi gün giderim inş oyle diyorum hayırlısı olsun
ay hadi bakalım canım hayırlıısı olsun inşallah gelsin bebişler
kuzum dün gece hastaneydim 4 saat yatırdı gaz dedi ama geçmedi daha
gidememiş demek geç olsun güç olmasın artık bişii kalmadı zatenCanım seda ile bugün konustuk dr ameliyata girmiş yarın çagırmışlr görüşmeye
Ayy evet yaaa..bende pazara çıktığımda bahar gelmeye başladığından her yan bebek arabası oluyo..Hem çok tatlılarr hemde içim yanıyoo banadaa bizede yaRabb diyee..
Evt canm yedik oturduk bile tv izliyozhava baZen cok güZel oluyor biZim karşıda park var cocugunu alan gidiyor bende bi gün giderim inş oyle diyorum hayırlısı olsun
ay hadi bakalım canım hayırlıısı olsun inşallah gelsin bebişler
kuzum dün gece hastaneydim 4 saat yatırdı gaz dedi ama geçmedi daha
gidememiş demek geç olsun güç olmasın artık bişii kalmadı zaten
sen ne zaman gidicen doktora
canım kasığımdaydı ağrı çok korktuk idrar yolu enfeksiyonuda varmış lavman falan yaptılar ama hala devam ediyo gibiyaaaaaa böyle işte...biz parktaki çocuklu annelere bakar iç geçiririz, onlar çocuğunu sallarken Allah bilir ne düşünür... Allah bize de o günleri göstersin ama herkesin derdi başka valla. hayırlısı kesinlikle.
tatlım benim de 1 hafta boyunca göğüs kafesim ve kalbim çok fena sıkıştı. gaz sancısı diye tahmin ettim. tam hastaneye gidecektim geçti çok şükür. çok geçmiş olsun sana. kayısı falan işe yaramıyor çünkü dışkı ile gaz farklı şeyler. kayısı ancak ishal yapar. benim tavsiyem açık havada kısa yürüyüşler. etkisini anında görüyorum ben
inşalllllllllllllaaaaahhh canım benim allah kalbine göre versin inşallahhhhhhCumartesi sabah gidicemm canım İnş herşey yolundadır da başlarım tatlımm
ahatinşalllllllllllllaaaaahhh canım benim allah kalbine göre versin inşallahhhhhh
yaaaaaa böyle işte...biz parktaki çocuklu annelere bakar iç geçiririz, onlar çocuğunu sallarken Allah bilir ne düşünür... Allah bize de o günleri göstersin ama herkesin derdi başka valla. hayırlısı kesinlikle.
tatlım benim de 1 hafta boyunca göğüs kafesim ve kalbim çok fena sıkıştı. gaz sancısı diye tahmin ettim. tam hastaneye gidecektim geçti çok şükür. çok geçmiş olsun sana. kayısı falan işe yaramıyor çünkü dışkı ile gaz farklı şeyler. kayısı ancak ishal yapar. benim tavsiyem açık havada kısa yürüyüşler. etkisini anında görüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?