Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kızlar nabıyonuz bakim bnde yemklerimi yaptım rahtım bakınıyom camdan

oohh en iyisini yapıyosun datlumm hava süperr camlar açık bende..zaten haberler de izledim şimdi h.sonu 16 derece birsen düşecekmişşş..MArt martlığını yapıp gidecekkmişş..:18::18::18:

Selam kızlar nasılsınız mons nasıl oldun tatlımm düzeldinmi biraz? canım 1 saat önce çok şükür hastalandım cumartesi sabah randevumuda aldım İnş herşey yolunda olursa bu ay başlarız canımm sonucuda iyi olur İNŞŞŞ

Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyorr?

mehtappcımmmmmm nasıl olayım gülüm bende adet olmayı bekliyorumm yeni umutlar için..1 haftamm var..İnş nazlı sıpam keşke kendiliğinden gelse tabiisi ama nerdee..Rabbim büyük tabii.

sende randevunu almışsın çok sevindimm..İnş herşey istediğin gibi gönlünce olurr..

İnşallaaah tatlım inşallah kendilignden gelir canımmmm benimm bende bakalım canım ya İnş yumiş bulunurda kalitelide olur canımm kaderlerimiz aynı Rabbim bizlere bol bol kaliteli çokkk yumişler versin İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

tümm kalbimmlee aminnn datlummm..İnşşşşşşşş bol kaliteli yumilerin olurr..

oohh en iyisini yapıyosun datlumm hava süperr camlar açık bende..zaten haberler de izledim şimdi h.sonu 16 derece birsen düşecekmişşş..MArt martlığını yapıp gidecekkmişş..:18::18::18:

Evt canm yedik oturduk bile tv izliyoz hava baZen cok güZel oluyor biZim karşıda park var cocugunu alan gidiyor bende bi gün giderim inş oyle diyorum hayırlısı olsun

ay hadi bakalım canım hayırlıısı olsun inşallah gelsin bebişler
kuzum dün gece hastaneydim 4 saat yatırdı gaz dedi ama geçmedi daha

Evt canm yedik oturduk bile tv izliyoz hava baZen cok güZel oluyor biZim karşıda park var cocugunu alan gidiyor bende bi gün giderim inş oyle diyorum hayırlısı olsun

Ayy evet yaaa..bende pazara çıktığımda bahar gelmeye başladığından her yan bebek arabası oluyo..Hem çok tatlılarr hemde içim yanıyoo banadaa bizede yaRabb diyee..

Ayy evet yaaa..bende pazara çıktığımda bahar gelmeye başladığından her yan bebek arabası oluyo..Hem çok tatlılarr hemde içim yanıyoo banadaa bizede yaRabb diyee..

Allhım buyuk canım inş birgun bizde bebişmizi alıp parka cıkmak nasip olsun isanın içi gidiyor öyle cıvl cıvl parklar tek gitmeyi hiç istemiyorum allhım kimseyi evltsıZ koyma kuru ekmek yeskte olur ama meyvesiz ağç olmuyorsa evlatsıZ ailede olmz inş rabbimn iznyle tedaviye kışn bşlarsak uğrş bulurum diyodum yazın kndime ablm gelck gezriz dedi hayırlısyla bi gelsinde

yaaaaaa böyle işte...biz parktaki çocuklu annelere bakar iç geçiririz, onlar çocuğunu sallarken Allah bilir ne düşünür... Allah bize de o günleri göstersin ama herkesin derdi başka valla. hayırlısı kesinlikle.

ay hadi bakalım canım hayırlıısı olsun inşallah gelsin bebişler
kuzum dün gece hastaneydim 4 saat yatırdı gaz dedi ama geçmedi daha

tatlım benim de 1 hafta boyunca göğüs kafesim ve kalbim çok fena sıkıştı. gaz sancısı diye tahmin ettim. tam hastaneye gidecektim geçti çok şükür. çok geçmiş olsun sana. kayısı falan işe yaramıyor çünkü dışkı ile gaz farklı şeyler. kayısı ancak ishal yapar. benim tavsiyem açık havada kısa yürüyüşler. etkisini anında görüyorum ben

canım kasığımdaydı ağrı çok korktuk idrar yolu enfeksiyonuda varmış lavman falan yaptılar ama hala devam ediyo gibi
ağrıda çok iyi değilmiş yürüşte yasak canım bana serklajımdan ötürü böle böle geçiricez her halde hamileliği

inşalllllllllllllaaaaahhh canım benim allah kalbine göre versin inşallahhhhhh
ahat
sızlıgın bende gaz sıkısması olabilir

Amin tatlım hepimizin canım yaa senin rahatsızlıgın bende gaz sıkısması olabilir diye tahmin ediyorum ,ablamda vajinal enfeksiyon olmus 4 gündür sünnetli erkek çocukları gibi iç çamasırı bile giyemiyor çok kötü dr gittiler 2 gün önce ilaçların faydası olmadı bugün annemle babam gittiler eloşa baktılar eşi tekrar dr götürmüş igne vermişler annnemler bu gece orada kalıyorlar yarın ablamı alıp getircekelr tabi bebişimde geliyor İnş canımmkaç gündür süt verekmiyor ilaç kullandıgı için mama yiyyormus karakızanım benimmm çok özledim yaa çok seviyorm Ayşegülüm anlatam canımm

Amin canım amin. Rabbim hayırlısını versin inş bizim gbiler doğurana kadr hep yüregim agzımızda oluyor onlarda cocukları yetiştrme derdinler işte dedin gbi canım allhım yar ve yardımcımz olsun

Ben kyracım inş iyi haberle gel yrın dikt et kendine moonns cnım sanda gecmiş olsun inş hayırlısıyla doğmayı nasip etsin canım dün uyumadım gece pek uykum geliii tv karışısında sakin huZrlu uymak güZel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…