Mehtapcım nasılsın iysindir inş
ben geldimmmmmmmmmmmmm
yokhe mills mettap mahlikaevra nasılsınız a dostlarbenim bünyeme ilaçlar fazla mı geldi nedir fazladan bi neşe sardı dört bir yanımı:)))
ooooo ooooşgeldin be yawben geldimmmmmmmmmmmmm
selam tatlımm Maşallah neşen daha bol olsunnnn İNŞALLAHHH
amiin canım aminn.. bizim gelinimizin adı da mehtap ona da mettap derim hehesen napıosun kuzum
Canım nasılsınn tatlım hulusi bey,e yani Ankaraya yarınmı gidiyorsun tatlımm
Yok canım hulusi hoca istanbul a gidiyormuş
kızlar ya bir maruzatım olcak. Allah kabul etsin 41 yasin başlattım da okunmayan 5 tane kaldı. 1 er tane alabilirseniz çok sevincem. bi de dert ortağımsınız ya sizler de okuyun istedim puzzleın eksik parçaını da siz tamamlayın istedim
hoşbuldum tatlım...Hoşgeldin balımmmmmmmmmmmmmmmmm naberr
yaz tatlım bana bitane...ama özelden ismini yaz gönderim sana ok.kızlar ya bir maruzatım olcak. Allah kabul etsin 41 yasin başlattım da okunmayan 5 tane kaldı. 1 er tane alabilirseniz çok sevincem. bi de dert ortağımsınız ya sizler de okuyun istedim puzzleın eksik parçaını da siz tamamlayın istedim
aaa cnm geçmiş olsun...bu annelerin topiği varya kuzu onlara sorsana bi bizim çogumuz hamile değil ya onlar daha ii bilir.hatta normal annelerin topiğine de gir bi yaz bakimArkadaşlar Selam. Detaylı ultrasonda bebişlerin kalbinde beyaz leke çıktı doktor bir şey önermedi bütün olarak iyi dedi ama bu sorunlu bebeklerde de çıkabiliyormuş. 2li ve 3 lü testler iyi çıkmıştı ama ben korkuyorum çok içim sıkıldı acaba bu durumla karşılaşan varmı?
teşekkür ederim canım mettapımCanım yaa bugün rengli oldum yoksa okurdum tatlım Allah kabul etsinn
turquoissem saol canım 1 tane yazdımyaz tatlım bana bitane...ama özelden ismini yaz gönderim sana ok.
canım üfürüm oluyo o çoğu bebekte oluyo korkma bebiş doğduktan sonra yada önce kapanıyoArkadaşlar Selam. Detaylı ultrasonda bebişlerin kalbinde beyaz leke çıktı doktor bir şey önermedi bütün olarak iyi dedi ama bu sorunlu bebeklerde de çıkabiliyormuş. 2li ve 3 lü testler iyi çıkmıştı ama ben korkuyorum çok içim sıkıldı acaba bu durumla karşılaşan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?