Dolanıyorum kuzum evde bi geliyo bi gidiyogidiyoHoşgeldinn canımmm nasıl oldunn
iyiyim cnm karnım sızım sızım sızlıo:)) hamileyim ya ondandırnbr kuzum hoşgeldin
cnm canını sıkmak istemem ama benim yükselmedi insallah senin ki yükselir ..nette okudum yükselenler var..selam arkadaşlar benim bugün test günümdü
12. gün sonuç 7.05 böyle olupta yükselen var mı bildiğiniz ağlamaktan gözlerim şişti
size bir danışıyım dedim
Dolanıyorum kuzum evde bi geliyo bi gidiyogidiyo
Belli mi olur canım belkide hamilesindir ben hastaydım gene akşam 4saat hastanedeydikiyiyim cnm karnım sızım sızım sızlıo:)) hamileyim ya ondandırsenden nbr cnm?
cnm canını sıkmak istemem ama benim yükselmedi insallah senin ki yükselir ..nette okudum yükselenler var..
iyiyim cnm karnım sızım sızım sızlıo:)) hamileyim ya ondandırsenden nbr cnm?
cnm canını sıkmak istemem ama benim yükselmedi insallah senin ki yükselir ..nette okudum yükselenler var..
aboo cnm geçmiş olsun noldu yine?Belli mi olur canım belkide hamilesindir ben hastaydım gene akşam 4saat hastanedeydik
canım üfürüm oluyo o çoğu bebekte oluyo korkma bebiş doğduktan sonra yada önce kapanıyo
Canım dün sabah sol kasığımda ağrı vardı geçmedi gece doktora gittik işte idrar tahlilinde enfeksiyon çıktıaboo cnm geçmiş olsun noldu yine?
Çok duydum çevremde maşallah bütün bebeklerde sağlıklı dua et canımbol streste yapmaİnşallah dediğin gibidir Rabbim yardım etsin cümlemize de bizede.
geçmiş olsun canım anne olmak ne zor bişeymiş. artık vücudunda ne gibi değişiklikler oluyosa. enfeksiyon için fitil verdiler mi hamileler kullanabiliyomuymuşCanım dün sabah sol kasığımda ağrı vardı geçmedi gece doktora gittik işte idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı
gaz dedi lavman yapıldı nst ye bağladılar serum falan yokgeçmedi anlamadım gitti
amannn dertler hiç bitmio geçmiş olsun canım...Canım dün sabah sol kasığımda ağrı vardı geçmedi gece doktora gittik işte idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı
gaz dedi lavman yapıldı nst ye bağladılar serum falan yokgeçmedi anlamadım gitti
geçmiş olsun canım anne olmak ne zor bişeymiş. artık vücudunda ne gibi değişiklikler oluyosa. enfeksiyon için fitil verdiler mi hamileler kullanabiliyomuymuş
Sormayın kızlar ya bitmiyor. Allah beterlerinden korusunamannn dertler hiç bitmio geçmiş olsun canım...
Nerden canım ya gelmediaaysegül diğer taraftan sana msj attım bakıver..
İyi geceler kızlar ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?